Palmolive sprchový gel Naturals Shower Milk recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Palmolive sprchový gel Naturals Shower Milk
Gely a mýdla Palmolive sprchový gel Naturals Shower Milk - obrázek 1
Gely a mýdla Palmolive sprchový gel Naturals Shower Milk - obrázek 2
Gely a mýdla Palmolive sprchový gel Naturals Shower Milk - obrázek 3
Palmolive (20)
4.5 z 5 5 4.5 47
Celkem 47 recenzí


5 hvězd
63%
4 hvězdy
30%
3 hvězdy
7%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
81 %

Recenze produktu
Palmolive sprchový gel Naturals Shower Milk

věk
25-34

Další recenze od 19.1.2019 11:40:40

Vyskúšala som už všetky varianty, niektoré som mala viackrát. Úplne prvý som si kúpila s orchideou. Vyhovujú mi úplne všetky vône. Konzistencia sprchového mlieka je skôr redšia, ale pení dobre. Pokožka po umytí nie je vysušená, napätá, nie je nutné ju hneď natierať. Dostupnosť je vynikajúca, tak ako aj cena. Oceňujem aj možnosť kúpi 500 ml a 750 ml balenia. Určite odporúčam vyskúšať.

  • cena
  • dostupnosť
  • nevysušuje
  • vôňa
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 7.1.2018 14:10:16

Mám vyskúšaných viacero variant, avšak niektoré vône na mňa pôsobia divným dojmom, akoby boli gély vhodné pre staršie dámy. Najviac pri tomto géle preferujem vôňu olivy a sensitive. Čo sa týka balenia, je obyčajné, možno by to chcelo trochu vylepšiť design, ale je to len vec vkusu, na kvalite mu nič neuberá. Konzistenciou ide skôr o krém ako gél a má veľmi podobnú konzistenciu aj počas aplikácie sprchovým gélom Dove. Pokožku vôbec nevysušuje práve naopak, rovnako ako gély Dove, aj tieto pokožku hydratujú, vyživujú a nie je potrebné aplikovať telové mlieka. Vôňa na pokožke sa drží aj po sprche.

  • - vôňa
  • - dostupnosť
  • - hydratuje a nevysušuje
  • - krémová konzistencia
  • - mohol by byť krajší design :)


věk
25-34

Další recenze od 4.10.2015 20:05:20

S mliečným proteínom. Som alergik s atopickou pokožkou. Vadia mi najmä prímesy v géloch. Tento však označujem za to najlepšie, čo som v drogerkách aj lekárniach vysnorila :) . Má krásnu textúru, bohato pení, skutočne hydratuje a krásne vonia. Na rozdiel od mnohých sensitive gélov sa vôňa tohto drží dlho na pokožke.

  • cena
  • dlhotrvajúca vôňa
  • penivosť
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 8.5.2015 21:42:37

Vyzkoušela jsem kokosový a za mě je teda jednička! Strašně krásně voní, tak jakoby mléčně s jemným nádechem kokosu. A hlavně je tento sprchový gel super hydratační. Kůže je po umytí hebká, vyživená a voňavá. Trošku mi připomíná Dove sprchový gel. Jsem s ním opravdu spokojená. Rozhodně aspoň jeden z nich vyzkoušejte a nebudete litovat.

  • vůně
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 10:44:02

Vyzkoušela jsem všechny varianty (až na Milk & Honey, protože vůni medu a mléka v kosmetice nesnáším) a nemám absolutně co vytknout. Všechny jsou hezky krémové, výborně pění, pokožku nevysušují, spíš naopak. Všechny moc hezky voní, i když moje nejoblíbenější varianta je Pampering Touch (s kokosem), je to můj nejoblíbenější sprcháč. Vůně je mýdlová, čistá, jemná a přesto intenzivní, provoní celou koupelnu a dlouho ji cítit z pokožky.

  • dobře pění
  • hydratace
  • vůně (hlavně Pampering Touch)
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 7.10.2014 18:32:41

Tento sprchový gel jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento třešňový mi neskutečně voněl, krásně pěnil, hydratoval, nevysušoval a byl často za velmi nízkou cenu. Pokožka po něm byla jemná a člověk se nemusel pár dní mazat tělovým mlékem. Jen škoda toho složení...

  • Krásná vůně.
  • Hydratace.
  • Cena.
  • Složení.


věk
25-34

Calming Pleasure: Tento sprcháč neurazí, nenadchne. Má docela ok vůni, která mě ale ke konci používání už začínala štvát a chtěla jsem gel co nejdřívě spotřebovat. Nepřijde mi, že by nějak vysušoval pokožku, je celkem levný, ale prostě nijak nevyniká nad ostatními sprcháčí a znovu už si jej určitě nekoupím. Další z gelů Palmolive, které sice plní svou funkci, ale jsou "nudné" či jak to říct, prostě by mohl být lepší.

  • cena
  • vůně?


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2014 20:45:08

Toto sprchové mléko od Palmolive je taková klasika. Sprchové mléko dobře pění a velmi krásně voní. Vůně je cítit po celé koupelně a po umytí i trochu z kůže, což je super a pro mě hlavní. Sprchové mléko nevysušuje pleť a aplikuje se dobře. Sprchové mléko si určitě koupím zase až bude v akci znovu, jsem s ním spokojená.

  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.9.2014 19:24:29

Sprcháče této značky kupuji pořád dokola, akorát v různých vůních ,které i podle nálady střídám. Pokožka není po sprchování vysušená, napjatá... mimo to i nádherně a docela dlouho voní.Cena je dobrá, pokud se vám poštěstí vychytat,když je mají v akci. Za plnou cenu bych ho asi nekoupila.Ve variantách vůní si vybere skutečně každý :)

  • vyživená pokožka
  • nádherná vůně pokožky
  • pokud není v akci,tak cena


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2014 19:45:27

Vyzkoušela jsem modrý a zelený: nádherně, jemně voní a hydratují pokožku. Konzistence je fajn, škoda že nemají průhledné balení, mám ráda, když vidím, kolik ještě produktu zbývá. Vůně není vtíravá, ale ani fádní a nudná. Doporučuji vyzkoušet. Patří mezi mé oblíbené stálice. Zelený je fajn i jako tekuté mýdlo na ruce.

  • cena
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 2.12.2013 18:49:56

Dobrý sprchový gel. Velmi dobře pění, vytvoří bohatou pěnu a docela i hezky voní. Sprchový gel má konzistenci krémovou a pokožka je po něm jemná. Pokožku nevysušuje, ale ani jí příliš nehydratuje. Po umytí se stejně musím namazat nějakým tělovým mlékem nebo máslem. Není to žádný zázrak, je to prostě průměrný drogerkový sprchový gel. Kupovat znovu nebudu, mám raději jiné značky. Balení normální, nic extra.

  • cena
  • dostupnost
  • dobře pění
  • krémová konzistence
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 22:02:36

Honey & Moisturizing Milk: Nejlepší sprcháč od Palmolive. Mám suchou pokožku a proto potřebuju něco krémovějšího a hlavně hydratačního. Po tomto mám pokožku hezky hebkou a vláčnou, nemusím se hned běžet namazat. Dobře pění a hlavně nádherně voní. Cena by mohla být nižší.

  • nádherně voní
  • dobře pění
  • nevysušuje
  • krémová konzistence
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 23:33:51

Všechny produkty od Palmolive vynikají především svojí úžasnou vůní, která opravdu dlouho vydrží. Tyto sprcháče mám vyzkoušené snad ve všech variantách a se všemi jsem byla naprosto spokojená. Mezi vítěznými se však stále drží ten zelený. Konzistence gelu je opravdu krémová a dobře pění. Pokožka je vláčná a voňavá a ceny jsou také příznivé.

  • cena
  • krásné vůně
  • krémovitá konzistence
  • nevysušuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.10.2013 18:34:28

Olivový sprchový gel: vůně je velice příjemná, ale s olivami nemá lautr nic společnýho. Konzistence je opravdu mlíková, mám po koupeli nebo sprše pocit hydratace a nemusím se již krémovat dodatečně. Sprcháč slušně pění a stačí jej jen málo a proto dlouho vydrží. Čas od času je v akci 1+1 zdarma, takže cenově je taky ok. Je to prostě klasický sprchový gel, který nenadchne a ani neurazí.

  • konzistence
  • hydratace
  • pěnivost
  • vůně


věk
25-34

Palmolive patria medzi moje najobľúbenejšie sprchové gély na trhu. Jednak je super ich cena, hlavne keď býva na ne dobrá akcia a potom je to ich krémová konzistencia, ktorá nevysušuje pokožku. Vôňa je naozaj úžasná a to sa týka všetkých čo som mala možnosť vyskúšať. Teraz už majú nové balenie, ktoré je praktickejšie, čo sa týka otvárania. Po sprche ešte hodnú chvíľu cítim tú krásnu vôňu. Jednoznačne odporúčam

  • vôňa je ešte dlho cítiť po sprche
  • konzistencia
  • nevysušuje
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 2.8.2013 14:20:59

Veľmi sa mi páči ten olivový, má peknú vôňu. Toto sprchové mlieko dobre pení, je také krémové, mne sa páči. Kúpila som si ho už opakovane, ale jedna vec mi na ňom nevyhovuje a to je to otváranie, niekedy to ide ťažšie. Inak som s ním ale spokojná, aj cenovo je veľmi prístupný. Mám ho radšej ako nejaké sprchové gély, je taký jemnejší k pokožke. Škoda len, že tá vôňa sa po osprchovaní stratí.

  • pekne vonia
  • dobre pení
  • otváranie


věk
25-34

Další recenze od 28.7.2013 14:36:23

Pampering Touch: Konktrétně tento sprchový gel, co má na obrázku kokos, voní jako klasický Dove original, taková naprosto dokonalá čistá mýdlová vůně! Ale stojí půlku co Dove a hydratací mi přijde stejný. Sprcháče střídám, mám jich několik od Baley (mandarinka, grep..) a tento použiji pokud chci opravdu "vymydlený" pocit. Koupelna voní ještě hodinu po sprše :) Kupuju ho vždy v akci, jinak stojí asi 50 korun. Ty dřívější sprcháče Palmolive mě nijak nebraly, ale tento je perfektní! Pořád k sobě čuchám :D

  • vůně!
  • cena v akci
  • dokonalý pocit mýdlové čistoty
  • nic


věk
25-34

Co se týče tohoto sprchového gelu, pro mě je to takový lepší průměr. Má pěkné vůně, ze kterých si vybere snad každý a pěkně pění. Pokožku zanechává hebkou a vláčnou. Jeho vůně mám ráda, přijdou mi takové pečující :-) ... Jak jsem již řekla, dobře pění, tak se ho nemusí používat hodně, a proto balení vydrží docela dlouho, doporučuji :-)

  • široký sortiment vůní
  • pěkně voní
  • dobře pění
  • vydrží dlouho
  • ani nevím :-)


Tyto sprchové gely Palmolive Naturals jsou mé nejoblíbenější. Vůbec nevysušují pokožku, tudíž po nich už nemusím použít tělové mléko. Pokožku hydratují, zvláčňují. Nejraději mámPalmolive: olivy + mléko a med + mléko. Mohu je jen a jen doporučit! Jsem maximálně spokojená!

  • skvělá cena
  • hydratovaná pokožka
  • přájemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 22:45:36

Z těchto tří sprchových gelů mám zkušenosti s olivovým a s vůní kakaového másla. Oba dva mají přiměřeně hustou konzistenci a neutrální jemnou barvu. Sice vytvoří pěnu hůře, na druhou stranu s použitím houby problém vyřeší. Oba dva mají nevtíravou svěží vůni a po použití zůstane pokožka ještě několik hodin provoněná. Bohužel moc nehydratují, proto strhávám jeden bod na kvalitě.

  • vůně, která vydrží na pokožce i po umytí
  • méně pění
  • moc nehydratují


věk
15-24

Další recenze od 15.2.2013 17:39:09

Tento sprcháč, konkrétně ten hnědý tuším s ořechy a mandlemi byl, (nevím jestli se ještě vyrábí, už dlouho jsem tu vůni v obchodě neviděla, spíš jen vůně podobné tomu co jsem měla) ve mě evokuje vzpomínky na léto, kdy jsem ho používala. Vůně byla naprosto dokonalá, vydržela na těle dlouho. Byl krémový a podle mého i hydratoval.

  • cena
  • vůně
  • dostupnost


věk
25-34

Tento sprchový gel si kupuji zejména kvůli nádherné vůni. Vůně je opravdu silná a na pokožce vydrží dlouhou dobu. Sice ne úplně nejlépe hydratuje, ale za tu vůni mi to vždy stojí :D Navíc se dá sehnat v podstatě v každém obchodě a celkem i za pakatel, takže u mě v koupelně nikdy nechybí:)

  • Vůně
  • Cena
  • Nehydratuje


věk
25-34

Těmto sprcháčům se nedá nic vytknout. Příjemně voní, mají dobrou konzistenci. Na pokožce hezky pění, a po umytí nechávají pokožku krásně hydratovanou a vláčnou. Velmi příznivá je i cena a naprosto běžná dostupnost ve spoustě kamenných drogerií. Sprchové gely mě nijak nezklamaly ale i přesto již nekoupím, mám jiné favority.

  • pění
  • zanechají vláčnou pokožku
  • cena
  • nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2012 09:37:25

Olivový sprchový gél mi ako jeden z mála vyhovuje svojou mierou hydratácie. Vyložene neznášam sprchové gély značky Dove, preto bolo pomerne obtiažne nájsť adekvátnu náhradu. Olivový má veľmi príjemnú sviežu parfemáciu, ktorá sa mi ani po niekoľkom balení "neovoňala", krásne pení a veľmi príjemne sa cíti na pokožke. Pokožka je po sprchovaní hydratovaná a v prípade výnimočného nepoužitia telového mlieka sa mi netvoria šupinky a necítim napnutie. Ďalšou nespornou výhodou sú časté akcie v drogériách, takže sa dá zohnať aj za Kč 32,-!! Za tie peniaze je to doslova malý zázrak :-)

  • Nízka cena
  • Svieža parfemácia, ktorá sa mi "neovoňala"
  • Ako jeden z mála skutočne hydratuje
  • Príjemná pena
  • Nie sú mi známe žiadne


věk
25-34

Další recenze od 17.11.2012 22:12:31

Takto krásnou ,příjemnou, nevtíravou a "lahodnou" vůni jsem u sprochového gelu snad nikdy nezažila. Pokožka je krásně provoněná, heboučká, vůni ze sebe cítím i ráno. Palmolive gely většinou v oblibě nemám, ale tenhle, resp. tahle vůně mě úplně dostala. Určitě si ho koupím znovu.

  • vůně!
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 6.8.2012 11:11:09

Tohle sprchové mléko má jemnou konzistenci . Celá řada těchto mlék ke sprchování krásně voní, velmi dobře pění a stačí nanášet pouze malé množství. Pokožka je potom krásně hebká a hladká, docela hydratovaná, nejsou pak na ní suché šupinky a poměrně dlouho pak pokožka příjemně voní.

  • příjemně voní
  • hydratuje
  • jemná pokožka
  • žádné


věk
25-34

Sáhla jsem po něm úplnou náhodou, když jsem si zapomněla na dovču přibalit sprcháč a musela jsem si rychle v obchodě nějaký koupit a vybrala jsem si skutečně dobře. Vůně je cítit na pokožce ještě hodně dlouho a gel má i příjemnou konzistenci. Nemám co výraznějšího vytknout.

  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 11:27:27

Olive: Dove, Nivea a Palmolive jsou 3 drogerkové značky, po kterých mě nesvědí pokožka ( u krémových gelů) a tak mám vyzkoušené téměř všechny. Oliva mi vůbec nevoní, zato mojí mamce ano a je u nás často k vidění na vaně. Vůně jre na mě moc mužská, ale pravda, že dobře hydratuje. ..................................................................................................................................... Cocoa Butter: Koupila jsme si ho kvůli vůni - mám moc ráda vůni kakaového másla a také proto, že po krémových palmolive mě nesvědí pokožka, což je můj častý problém. Dobře pění a mám pocit, že i hydratuje, ač se hned po mytí mažu. Není to nijaký zázrak, ale určitě pořídím zase. .................................................................................................................... Naturals Almond: Krásně voní po mandlích a navíc je krémovější, takže nevysušuje pokožku a dobře se s ním myje i holí. Má dobrý obal, otevře se snadno i mokrou rukou a příznivou cenu, vždy ho seženu do 50Kč. Patří s Niveou a Dove mezi mé drogerkové značky gelů, které stále dokola nakupuji a mandle je moc vydařená vůně, není uměla, je sladká a vydrží. .......................................................................................................................................... Honey & Moisturizing Milk: Z drogerie se jedná o lepší značku sprchových gelů, líbí se mi jemnost a krémová konzistence. Vůně medu a méka je spolu se světle modrou moje nejoblíbenější. Sama si u regálu sice Palmolive nevyberu, ale pokud ho domů někdo koupí, nevadí mi a ráda ho použiji. Přítel ekzematik ho v nouzi také snese. V porovnání s Dove pění málo, ale dožene to mycí houba. .............................................................................................................................. Cherry: Hodně přeslazená vůně třešní, spíše třešňových bonbonů. Konzistence je fajn, hydratuje a dobře pění, nevysušuje pokožku a nemusím se po něm drbat, jako s jinými. Má dobré balení, neotvírá se samo, ale jde snadno. Výhodou je oproti např. Dove o asi 20Kč nižší cena, občas ho s ním střídám.

  • hydratace
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 02:33:35

Olive: Výborný sprcháč, objevila jsem ho na návštěvě u mamky a skoro jsem jí ho vyplácala :-) Je jemný, dobře se nanáší a jak tu už bylo zmíněno, vuně je naprosto neodolatelná, ikdyž jsem ho na sebe nedávala, musela jsem si alespon čichnout. Na kůži je příjemný, určitě znovu koupím.

  • příjemný na kůži
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 10:29:30

Olive: Tento sprchový gel s obsahem krému a olivového mléka nemá vysoušet pokožku. Nemůžu říct, že bych se po koupeli cítila nějak hydratovaná. Zatím jediný sprchový přípravek, po kterém jsem se nemusela mazat, byl Dove. Vůně mě taky příliš nenadchla, upřednostňuji květinové a ovocné vůně. Ale za tu cenu jde o hodně kvalitní sprchový gel.

  • nevysušuje
  • dobře sehnatelný
  • cena
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2012 11:20:34

Honey & Moisturizing Milk: Tenhle Palmolive sprcháček mám ze všech druhů nejraději. Miluju tu přirozenou vůni, žádná chemická vtíravá vůně. Je hutný a hydratační. Mazat se po něm musím, ale to já dělám snad po všech sprchových gelech nebo olejích, takže na to neberu tak ohled.

  • krémová konzistence - hutnost
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 12:37:10

Olive: Tento sprchový gel mě nijak nenadchnul. Ležel nám v koupelně docela dlouhou dobu, než jsme ho (povinně) s mamou dopotřebovaly. Důvodem byla dost nepříjemná vůně. Je pravda, že za tu cenu poskytuje dobrou službu, ale u mýdla je pro mě vůně na prvním místě. Podle mě jsou lepší výrobky Palmolive z řady Naturals.

  • Dobrá dostupnost
  • Cena
  • Nepříjemná vlezlá vůně


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 11:38:45

Olive: Tento sprchový gel je opravdu výborný krásně pění. Vlně je velmi příjemná nijak extra parfemovaná. Mléko krásně vyživuje pokožku není po něm nijak vysušená jako po jiných sprchových gelech. Cena je také velmi dobrá vzhledem k tomu že je výrobek opravdu kvalitní.

  • příjemná vůně
  • hydratuje
  • žádné


věk
25-34

Honey & Moisturizing Milk: Super sprcháč. Mám ráda všechny jeho podoby, každý krásně voní, hydratuje, na suchou pleť je paráda, ale medový je top. Koupím ho všude, cena taky není nejhorší. Když se po sprše vyjímečně nenamažu, necítím pnutí, kůže není zarudlá. Používám i na obličej, odličuju i oči (napěním se prostě celá) a nikdy jsem neměla sebemenší problém.

  • příjemný k pokožce
  • pěnivost
  • krémovost
  • vůně
  • nic


věk
35-44

Honey & Moisturizing Milk: Toto sprchové mléko je obohacené o hydratační mléko a slibuje 100 % přírodní výtažky z medu a aloe vera. Musím říct, že mě opravdu překvapilo, protože z něj nemám vysušenou pokožu a pocit pnutí nebo svědění pokožky. Kůže je po něm i lehce voňavá a dobře se smývá. Vůní mi připomíná spíš vanilku a společně s barvou i konzistencí řidší vanilkový puding, ale vůně je to docela příjemná, nepůsobí zas až tak uměle. Balení sice vzhledem nijak neuchvátí, ale dobře se otvírá i aplikuje.

  • balení se dobře používá
  • nevysušuje
  • mohl by mít medovější vůni


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 15:46:47

Olive: Trošku fádní obal, ale obsah překvapující. Krásně voní a ještě lepší má vlastnosti. V žádném případě nevysušuje, když vyjdu ze sprchy nemám pocit pnutí, což u jiných sprchových gelů mívám velmi často, takže pěkně hydratuje a celkově je to velmi povedený sprchový gel a i cenově dostupný.

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • dostupnost
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 14:01:35

Olive: Krémové sprchové gely od Palmolive mám dost v oblibě. Stejně jako i ty ostatní, tak i tento pokožku celkem dobře hydratuje, osvěží, konzistence ej také velmi příjemná. Tato vůně mě sice příliš nenadchla, ale také mi nijak nevadí, není vtíravá. V akcích se dá často sehnat i za poloviční cenu, což také není k zahození.

  • Hydratace.
  • Cena.
  • žádné


věk
25-34

Olive: S tímhle sprchovým gelem jsem spokojená. Má hezký obal, hezkou konzistenci. Krásně pění a hlavní je, že je po něm pokožka hydratovaná. Navíc nádherně voní po olivách.Vždycky, když je v akci neváhám a kupuji klidně více balení a používá ho i můj přítel.

  • cena kvalita vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:09:14

Sprchový gel je úplně dokonalý. Úžasně voní, je levný, nevysušuje pokožku, takže když se nestihnu namazat mlékem, nic se neděje. Kupuju i ten samý s třešňovou vůní - taky výborný.

  • úžasně voní
  • nevysušuje pokožku
  • levný a dostupný
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:08:06

Olive: Opravdu nejlepší sprcháč na trhu,tedy aspoň pro mě.Mám citlivou pokožku,která jen tak nic nesnese,ale toto ano.Krásně voní, hydratuje,pokožka je po umytí hebká.Kupuji pravidelně a občas prostřídám s jinou vůní od značky Palmolive.

  • +hydratuje
  • +dobrá cena
  • +vůně
  • žádné


Další recenze od 14.3.2012 15:40:51

Tento gel si kupuji ve více vunich.. Jsem naprosto spokojená. Vune vydrží dlouho a pokožka se mi zdá více hydratovaná..Konzistence gelu je skvělá. Má i hezké balení což je samozdřejmě + navíc:-)

  • vuně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 14:07:37

Olive: Můj nejoblíbenější sprcháč. Nevysušuje pokožku a krásně jemně voní. Vlastně mám ráda všechny sprcháče z této řady Palmolive, které používám neustále a ještě mě neomrzeli.

  • vůně
  • žádné



věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 13:38:58

Olive: Voní nádherně, to je pravda, moc ráda ho používám. Super konzistence, taková hedvábná. Pokožka mi připadá stejná jako po užití jiných sprchových gelů. Nemám pocit nějakého extra ošetření. Ale patří mezi mé oblíbené.

  • Nádherná vůně
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené