Alverde Balzám na rty s vanilkovými květy a mandarinkou recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s vanilkovými květy a mandarinkou
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s vanilkovými květy a mandarinkou  - obrázek 1
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s vanilkovými květy a mandarinkou  - obrázek 2
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s vanilkovými květy a mandarinkou  - obrázek 3
5 4.2 25
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Balzám na rty s vanilkovými květy a mandarinkou

věk
25-34

Další recenze od 11.2.2017 15:42:00

Tento balzám jsem si koupila kvůli vanilce, kterou miluji, ale bohužel balzám po ní vůbec nevoní, spíš voní po mandarinkách. Tato vůně mi ale vůbec nesedla, připomíná mi to takové ty umělé vitamíny v tabletkách, což není moc okouzlující. A hydratace taky není úplně nejlepší. Na normální rty stačí, ale na zimu nebo na větší problémy se rty ho nedoporučuji. Takže pokud máte rádi mandarinky, tak si ho kupte, jinak na něm žádné plus nevidím.

  • Průměrná hydratace
  • Cena
  • Umělá vůně


věk
25-34

Další recenze od 9.10.2014 18:28:43

Jeden z nejlepších balzámů, co jsem vyzkoušela. Je opravdu hutný, ale na rty se dobře rozetírá, nedělá žádný povlak a hezky voní. Už za jednu noc si poradil s popraskanými a vysušenými rty, takže na zimu ideální. Navíc ten můj (nevím jestli to každý, nebo to byl nějaký vadný kus) obsahoval i nějaké hrudky, nebo jak to nazvat, které působili tak trochu jako peeling. Rozhodně bych koupila zovu, ale obávám se, že už ho přestali vyrábět, protože jsem ho hodně dlouho neviděla.

  • účinek
  • vůně
  • cena
  • složení
  • nejspíš už není k dostání


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2014 21:39:45

Balzám Alverde s vanilkovými květy a mandarinkou jsem dostala jako dárek od svojí sestry, která ví, že mám raději spíše hutnější balzámy na rty. Nicméně mi tento balzám moc nesedl, přišel mi příliš "měkký" nebo jak to říct, na rtech hodně ulpíval. Co se týká vůně, vanilku jsem z něj necítila vůbec, jen madarinku.

  • celkem pěkná vůně
  • pocit ulepenosti po nanesení
  • nepříliš kvalitní obal výrobku


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2014 19:15:38

Balzám na rty s vanilkou a mandarinkou, velmi příjemný, dobře hydratuje, moc pěkná vůně. Myslím, že je srovnatelný i s dražšími tyčinkami. Je hodně mastný, ale rychle se vstřebává. Bezbarvý i když dáte ve velké vrstvě nebo já často používám na popraskané koutky a některé balzámy mají tendenci barvit do bíla. Jediná co bych vytkla je že občas se jsou v tyčince jakoby hrubší kousky, ale není to nic hrozně co by poškrábalo.

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • dostupnost
  • konzistence
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 13:34:57

Po dlouholetém opakovaném užívání balzámů Lavery a Figs&Rouge jsem se rozhodla investovat do něčeho dostupnějšího a levnějšího. Opravdu nemám co vytknout. Krásně hydratuje suché rty, dá se použít pod rtěnku, dodá lesk (takže i na rtěnku nebo samostatně). Božsky voní po mandarinkách. Za tu cenu neseženete lepší kvalitu!

  • krásně voní
  • dodává lesk
  • vysoká hydratace
  • kvalita za nízkou cenu
  • přírodní složení (bez vazelíny)
  • o žádném nevím


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 21:28:26

Tento balzám od Alverde je můj druhý od této značky a na rozdíl od toho měsíčkový je lepší, i když je to pořád průměrný balzám. Je docela mastný, ale hydratuje průměrně. Raději ho používám přes podzim/zimu, protože na jaro a léto je nevhodný tím, že je docela mastný. Bohužel s popraskanými rty si neporadí. Hydratuje rty tak 2-3 hodiny, ale spíše jen tak na povrchu, do hloubky určitě ne. Znovu si ho určitě nekoupím, mám ráda jiné typy balzámů a tento je pro mě pouhým průměrem.

  • dostupnost
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 21.12.2013 21:55:59

Tento balzám na rty se opravdu povedl. Krásně voní po mandarinkách a je velmi mastný, takže rty jsou dokonale vyživené. Balzám obsahuje malá zrníčka a částečky, ale mně to přijde fajn. Už jen z toho důvodu, že se rty krásně prokrví, jsou poté červenější a dají se lépe vyživit, protože popraskaná kůžička se částečkami dobře odstraní. Cena je také příznivá a já mu nemám pomalu co vytknout. Snad jen to, že v létě je konzistence hodně mazlavá, takže na to si dávat pozor.

  • mastný
  • obsahuje zrníčka
  • vůně
  • cena
  • v teple se roztéká


věk
25-34

Další recenze od 30.10.2013 12:37:11

Pravidelně kupuji verzi s měsíčkem, se kterou jsem velmi spokojena. Chtěla jsem vyzkoušet i mandarinku s vanilkou, ale popravdě moc nadšená nejsem. Za prvé - balzám je na můj vkus poněkud převoněný, na začátku se mi vůně líbila, ale teď mi jde na nervy. Horší je konzistence - obsahuje jakési krystalky, které jsou poměrně hrubé a působí na mě skoro jako peeling. Myslela jsem, že jsem si koupila vadný kus, ale koukám, že nejsem sama. Hydratace není tak bohatá jako u měsíčku a musím své suché rty často natírat. Navíc mi praskl ne zrovna bytelný plastový obal a to s sebou nikde balzám netahám. Každopádně se vracím k měsíčku

  • složení
  • cena
  • struktura - balzám obsahuje hrudky, které škrábou
  • silná vůně
  • ne zrovna bytelný obal
  • slabší hydratace


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2013 08:23:26

na tento balzám jsem se moc těšila, ale zklamal mě, protože má hrudky, na začátku jsem si říkala, že to třeba zmizí ale jsou tam pořád, je mastnější, na rtech vydrží dlouho, ale když ho nanáším tak mi ty hrudky prostě vadí, nepřijde mi ničím výjimečný, jinak u balení mi asi po týdnu v kabelce začalo praskat víčko tak čekám kdy se rozsype úplně, za tu cenu bych čekala něco víc

  • mastnější
  • balení
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 13.9.2013 22:18:19

Přírodní kosmetiku Alverde mám ráda. Pravidelně si od této značky kupuji rtěnku. Zaujal mě proto i tento mandarinkový balzám. Hlavně proto, že jsem na trhu ještě balzám s příchutí mandarinky neviděla. Příjemně mě překvapil. Rty se hezky leskly, opravdu příjemně voněl a dokonale mé popraskané rty zvláčnil. Doporučuji vyzkoušet.

  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34

Tak jsem asi našla ten nejlepší balzám na světě!!! Je krásně mastnej, nebarví, příjemně voní a dlouho hydratuje. Nejskvělejší na tom je jeho přírodní složení za skvělou cenu!!! Obsahuje sice malý částečky, ale mně to přijde zároveň jako fajn peeling na rty. Alverde značce se opětr něco povedlo na výbornou!!! Určitě doporučuju všem, nejen milovníkům přírodní kosmetiky.

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • přírodní složení
  • zároveň i peeling
  • vůbec nic


Další recenze od 6.9.2013 23:36:14

Výborný balzám. Vydrží na rtech opravdu dlouho a jsou super hydratované. Takže je vhodný i na zimu i na noc. Je přírodní a opravdu nádherně mandarinkově voní. Tím, že je mastnější, tak jsem ho rychle vymazala a koupím si ho zas. Jen jedna věc mi vadila a to byly částečky v něm, které mě někdy škrábaly. Ale nevím jestli jsou v každém balzámu, ale zkažený teda nebyl.

  • Vůně a znovu vůně
  • Přírodní složení
  • Hydratace
  • Dostatečná mastnost
  • Drsnější částečky


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2013 19:41:09

Tento balzám jsem si koupila na základě pozitivních recenzí, ale byla jsem trochu zklamaná. Čekala jsem od něho víc. Balzám krásně voní, především po mandarinkách, a nezanechává bílý povlak. Jeho hydratace je spíše průměrná, není moc mastný (pro někoho plus, pro mě mínus). Co mi ale vadilo, že trochu hrudkovatí. Netvrdím, že si ho znovu už nikdy nekoupím, ale jsou i lepší balzámy, po kterých sáhnu raději.

  • vůně
  • nezanechává bílý povlak
  • dělá hrudky


věk
25-34

Další recenze od 5.8.2013 16:25:46

Jupííí...Konečně jsem po dlouhé době narazila na balzám, který je mastný, hutný, voňavý, účinný a není plný chemie. Ze sluníčka nebo naopak mrazu trpím na popraskané rty a koutky, ale tento balzámek s tím zatočí ani nemrknete. Vůně konečně není chemická jako u mnoha jiných balzámů a hlavně - co se mi poslední dobou stávalo dost často a není to jen záležitostí Labella - nevysušuje mi rty, ale HYDRATUJE je! Zázrak! Určitě koupím znova, je bezkonkurenční.

  • vůně
  • příjemná cena
  • výdrž na rtech
  • hydratuje
  • ŽÁDNÉ


věk
35-44

Další recenze od 29.5.2013 13:56:21

Je to můj první balzám na rty, který má certifikát přírodní kosmetiky. Je pravda, že jsem se dívala i po jiných, ale u tohoto mě nakonec předsvědčila dobrá dostupnost (nemusím objednávat z internetu a platit poštovné) a bezkonkurenční cena. Voní opravdu nádherně svěže, po mandarinkách, vanilku v něm moc necítím. Příjemně zvláčnuje rty, které se pak pěkně lesknou a vydrží dlouho hebké.Líbí se i balení v optimisticky oranžové barvě. Jsem moc spokojená, proti běžné kosmetice příjemná změna, určitě koupím zase, jsem ráda, že jsem našla produkt za přijatelnou cenu, který je přírodní.

  • dobrá dostupnost
  • dobrá cena
  • příjemná mandarinková vůně
  • přírodní kosmetika
  • dobře zvláční rty
  • žádné


Konečně jiná varianta než měsíčkový balzám, který byl stejně dobrý až na tu "vůni". Balzám se snadno nanáší, dlouho na rtech vydrží a vůně je jemná, spíše mandarinková než vanilková, připomíná mi ovocné karamelky. Má přírodní složení a cena je za to suprová. Jiné balzámy než alverde už nepoužívám, vyhovují mi.

  • přírodní složení
  • vydrží dlouho
  • jemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 09:47:37

Jsem ráda, že Alverde přislo i s mandarinkovou verzí balzámu, neboť měsíčková mému nosu ani rtům moc nejela. Voní sladce po mandarinkách, vanilku v tom necítím a ani mi to nevadí. Rty jsou po namazání celkem mastné, balzámu stačí opravdu troška. Rty hezky hydratuje, ale pro mě je to spíš na večerní mazání, na den mám raději lehčí balzámy.

  • cena
  • hydratace
  • přírodní složení
  • je mastnější


věk
35-44

Další recenze od 2.10.2012 13:42:17

Skvělý balzám na suché rty, které jsou po jeho používání hydratované a zvláčněné. Stejně jako měsíčkový, i tento je hutnější (a zdá se mi, že snad i ještě o něco mastnější), ale na rty se nanáší moc příjemně, není příliš tuhý, hezky po rtech klouže. Dodá hezký lesk a dlouho na rtech vydrží, takže není nutné mazat se každou chvíli znovu. Vůně je velmi příjemná (já mám ale ráda i měsíčkový - měla jsem ho x krát a to, že nehezky voní, jsem se dozvěděla až tady na Omlazení :-)). Prostě super balzám, který opravdu hydratuje a suchým rtům pomáhá, nesmí mi doma nikdy chybět.

  • hydratace a zvláčnění suchých rtů
  • dlouho na rtech vydrží
  • je hutnější a mastnější
  • krásně voní
  • přírodní složení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.9.2012 16:35:09

Skvělý balzám na rty, který jsem si rychle oblíbila a ani po čase se mi neomrzel. Určitě si ho koupím znovu. Jeho nespornou výhodou je dobrá dostupnost. Přírodní balzámy na rty jsou většinou k sehnání převážně na internetu, tento si mohu jít kdykoli koupit do DM drogerie... No a jaký je? Mé stále suché rty dokonale hydratuje a zanechává na nich vrstvu, která se postupně vstřebává. Rty tedy jsou hydratované po několik hodin. Po večerním použití jsou mé rty krásně hebké a vláčné. Přes den lze balzám použít i místo lesku. Jeho vůně je mi moc příjemná. Jeho žlutá barva mi nevadí, rty nijak nezbarvuje.

  • hydratace rtů
  • dlouho vydrží na rtech
  • vůně
  • dostupnost v drogeriích DM
  • přírodní složení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.9.2012 19:46:14

Měsíčkový balzám Alverde je můj favorit, proto jsem s radostí uvítala novou variantu. Balzám je úplně stejný, jako ten měsíčkový - hodně mastný, stačí ho malinko, na rtech dlouho vydrží a OPRAVDU skvěle hydratuje. K tomu je obohacen jemnou mandarinkovou vůní (vanilku z něj necítím). Je úžasný, určitě ho můžu doporučit. Koupím si ho zas.

  • přírodní
  • silně hydratační
  • na rtech dlouho vydrží
  • příjemná vůně mandarinek
  • nízká cena


věk
35-44

Další recenze od 10.9.2012 12:49:15

Tento balzámek jsem si koupila poté, co se mi jeho měsíčkovou variantu podařilo vyprat v pračce :-) Hezky voní, hlavně mandarinkou, té vanilky je tam opravdu jen špetička, rtům dodá jemný lesk a promastí je, ale ne nějak hutně, nelepí, je opravdu moc příjemný, za super cenu a navíc přírodní.

  • - vůně
  • - nízká cena
  • - přírodní složení
  • - jemně natónuje rty a dodá lesk


věk
25-34

Další recenze od 23.8.2012 10:48:49

O dost lepší než měsíčková varianta. U měsíčkového mi dost vadí nic moc vůně a divná pachuť, ta se ale u tohoto balzámu nekoná. Voní nádherně ovocně, jako mandarinka, vanilku z něj také necítím. Rty nijak nezbarví, zanechá jen lesklý film. Hydratace je fajn, pěkně rty promastí. Určitě nebudu mít problém koupit znovu.

  • Vůně
  • Hydratace
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2012 13:37:53

Balzám jsem si koupila čistě ze zvědavosti, chtěla jsem vyzkoušet něco nového. Co se vůně týče, je docela příjemná, cítím hlavně mandarinku, vanilku skoro vůbec. Jinak samotný balzám je fajn, nebarví a zanechává na rtech lesklý film, poměrně dlouho vydrží a rty hezky zvláční. Klidně by mohl být o něco mastnější, nevadilo by mi to. Za mě spokojenost.

  • příjemná vůně
  • nebarví
  • zvláční
  • nenašla jsem žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.8.2012 00:01:56

Balzám je rozhodně příjemnější než Měsíčkový, ten jsem nebyla nikdy schopna dopoužít, kvůli zápachu. Voní sladce a výborně promastí. Nerada ho dávám přes den, to mám raději lehčí, ale na noc ho občas střídám s máslem na rty a ráno jsou rtíky jemné a hydratované. Není to moje úplná top, je tak trochu jako ztuhlá vazelína s hezkou vůní, ale už je to lepší než předchozí měsíček.

  • příjemná vůně
  • hydratace
  • cena
  • je mastnější


věk
35-44

Další recenze od 11.8.2012 11:56:51

Konečně jsem se dočkala jiné chuťové a voňavé varianty měsíčkového balzámu od Alverde. Voní opravdu nádherně, hodně to připomíná mandarinku, naopak v něm necítím žádnou vanilku. Hezky zvláčnuje rty, má světlounkou žlutou barvu, rty se hezky lesknou. S bambuckým máslem a olivovým olejem, tradičně bez syntetických konzervačních látek. Pěkné mandarinkově oranžové balení. Jsem spokojená, příjemná změna, určitě koupím zase.

  • hezké balení
  • hydratuje rty
  • pěkná vůně
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Labello Lip Butter

4 75% 16 recenzí