Aromatica Kosmín regenerační mast na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Aromatica Kosmín regenerační mast na rty
Balzámy na rty Aromatica Kosmín regenerační mast na rty - obrázek 1
5 4.2 28
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Aromatica

Recenze produktu
Aromatica Kosmín regenerační mast na rty

věk
25-34

Další recenze od 7.3.2012 12:45:17

Výborná věcička na prasklé koutky, zabere mi vždy do dvou dnů. Mažu si tím také rozpraskanou kůži pod nosem při rýmě a záděry na prstech a funguje i na těchto místech.

  • Rychle funguje
  • Je trochu víc mastný


věk
15-24

Další recenze od 7.3.2012 19:47:01

Dostala jsem ho, sama bych si ho asi nekoupila. Konzistencí mi připomíná vazelínu, není ale až tak mastný, na suché rty se ještě dá použít, ale musíte to chytit v začátku - na rozpraskané už nepomůže. Docela mi vadí ta silná vůně.

  • dobře napravuje sedřený nos od rýmy
  • silná vůně
  • málo hydratuje suché rty
  • nepraktické balení


věk
25-34

Super regenerace na rty, navíc za pár korun. Škoda jen, že z přípravku je celkem dost cítit vazelína a má hodně nepraktické a nehygienické balení.

  • cena
  • spolehlivě pečuje o rty
  • vůně
  • balení (po mě velmi nepraktické)
  • při větší vrstvě hodně cítím vazelínu
  • chuť


věk
25-34

Tento přípravek používám už několik let a vždy mi rty nebo koutky zregeneruje během dvou dnů. Taky ho používám na "jebáky" a funguje... Jinak mi vadí, že se musí aplikovat prsty...

  • regeneruje
  • špatná aplikace


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 23:56:30

Pro mě zatím nejlepší balzám na rty, který jsem měla. Mám hodně suché rty a vždy mi je zlepší. Dávám ho i na noc ve větší vrstvě a do rána mám rty jemnější. Používám také na koutky a mám do dvou dnů pokoj. Vadí mi nepraktické balení a vůně by nemusela být tak silná.

  • hydratace
  • hojí rozpraskané rty a koutky
  • cena
  • nepraktické balení
  • silná vůně


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 09:10:50

Krásně rty promastí a ozdraví, odstraní šupinky a suchá místa. Od té doby co balzám používám se mi neudělal opar,. Přiíjemná konzistence a pocit na rtech, aplikátor je přesný.

  • cena
  • konzistence
  • kvalita
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 15:13:09

Tento malý zázrak používám každý večer před spaním hlavně jako prevenci. Ráno mám krásně zvláčněné rty. Jen mi vadí silné aroma heřmánku a způsob nanášení. Ale protože svůj účel plní, jsem s ním velmi spokojená a zůstávám věrná.

  • hydratace rtů
  • regenerace popraskaných rtů
  • silné heřmánkové aroma
  • způsob nanášení


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 19:44:46

Skvělý pomocník na rozpraskané rty a bolavý nos od rýmy. Vydrží velmi dlouho a za skvělou cenu. Vyhovuje mi také mastná konzistence, ale vůně by nemusela být tak výrazná. Jeho malé balení se hodí do každé kabelky.

  • léčebný účinek
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 24.3.2012 10:05:56

Dobrý balzám na rty, je celkem velký, dlouho vydrží. Cena je velmi příznivá. Ale balení by měli vylepšit, nemám ráda balzámy, které se musejí patlat rukou. Hydratace je hodně dobrá, ale vůně je strašně silná.

  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • balení


Další recenze od 4.4.2012 18:42:57

Po kladných ohlasech na omlazení jsem si ho pořídila ale funkčně jsem nepocítila žádný efekt. Jediné pozitivum pro mě je jeho vůně. Hrozně moc mi voní. Jinak je dost mastný, až tekutý a vydrží na rtech jen chvíli. Žádnou hydrataci nebo vyživení na suchých rtech jsem nepocítila. Za mě teda už ne.

  • vůně
  • cena
  • moc mastný až tekutý
  • žádný efekt


věk
25-34

Jedná se o regenerační mast pro popraskané a suché rty, takže konzistence je mastná, ale za to účinná, stačí namazat na noc a rty jsou ozdravené. Dále pomáhá na rozpraskané koutky a začínající opary. Máme ji doma moc rádi a určitě koupíme znovu. Nejedná se o lesk na rty, takže aplikátor není potřeba, prostě nanesete, kam potřebujete.

  • bylinná účinná směs na opary a suché rty
  • v létě se musí uchovávat v chladu


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 19:23:38

Z tohoto výrobku nejsem zrovna moc nadšená. Začíná to nepraktickým obalem, kdy přípravek musíte nanášet prsty a to mě nebaví. Další negativum je pro mě možná až příliš silná vůně, která mi vadí. A za třetí - mám pocit, že rty potáhne jenom mastným filmem, hydratace veškerá žádná. Takže za mě ne. Navíc je dost drahý oproti jiným balzámům.

  • žádné
  • nepraktické balení
  • až moc silná vůně
  • rty potáhne pouze mastným filmem - nehydratuje
  • cena


Další recenze od 31.7.2012 20:03:28

Používám na noc, protože je dost mastý a ani jeho obal mi neumožňuje opakované nanášení během dne. Nedokáži si nikam zařádit jeho vůni, zpočátku mi hodně vadila, ale nyní nemám problém. Na druhou stranu je to skvělý balzám, protože skvěle hydratuje. jestiže večer nanesu silnější vrstvu, tak se mi popraskané a suché rty zahojí přes noc. Parádní i na odřený nos.

  • velké balení
  • cena
  • hydratuje
  • rychle působí
  • dobrý i na stroupky
  • neupřednostňuji vůni kafru - ovšem chápu jeho léčivost


věk
15-24

Další recenze od 16.9.2012 19:27:38

Ihned po vytlačení z tuby mě překvapila konzistence - je taková velmi hutná. Je dost silně cítit, což mi sice nevadí, ale vůní mi nepřipadá jako mast na rty. Bohužel po nanesení nemám pocit hydratovaných rtů, za chvíli mám potřebu opět mazat. Nehygienická mi přijde i aplikace prstem.

  • slibuje i ošetření odřeného nosu
  • příliš nehydratuje - častý pocit mazání
  • nehygienická aplikace


věk
25-34

Další recenze od 13.12.2012 11:52:38

mast používám vždy, když mám rozpraakané rty nebo ošoupaný nos po rýmě. Voní hezky mentolově, hezky hydratuje, neštípe což oceňuju asi nejvíce. jediný co mi vadí, je balení. Raději bych uvítala klasickou tyčinku, abych si nemusela potom sahat na obličej. Ale to už bych musela být hnidpich, takže doporučuju.

  • neštípe
  • hojí
  • příjemně voní
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 14.12.2012 12:21:59

Výborná věc při rýmě - zahojí odřený nos a horní ret, dá se použít i na různé boláčky po těle (např. na již zmíněné záděry). Ideální teď na zimu, je to skvělá prevence proti "olezlým" rtům z mrazu. Vůně je sice silnější, ale nevadí mi, naopak při rýmě krásně protáhne nos. Souhlasím s nepraktičností balení, ale pro výše uvedené klady to Kosmínu odpouštím.

  • vůně (protahuje ucpaný nos)
  • pomoc na odřený nos při rýmě
  • prevence podráždění rtů a nosu v mrazivém počasí
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 1.1.2013 14:23:28

První mínus je za obal, asi jako většinu tak ani mě nebaví nanášet si balzám prstem. Druhé mínus je za konzistenci samotného balzámu, jakmile se rozehřeje, je až tekutá,mastná. Rtům navíc celkově vůbec v ničem nepomůže, obyčejným balzámům z drogerky nesahá skoro ani po paty. Jen abych ho vypotřebovala, ho používám na boláky od rýmy, ale těžko říct, zda se po něm lépe hojí. Za mě příště už ne.

  • pro mě vůně
  • "mokrá" konzistence
  • obal
  • rtům nijak nepomůže


Další recenze od 1.3.2013 15:12:17

Skvěle zahojí i extrémně rozpraskané rty(nepálí jako některé jiné balzámy), zanechává ochranný film( skvělý na zimu). Ideální nanášet na noc, ráno budou rty krásně hebké.. Někomu může vadit vůně..ale tak balzám na rty si nekupujeme kvůli vůni ale kvůli účinku že :-)

  • kvalita
  • viditelné účinky
  • cena
  • velikost balení
  • žádné jsem nezaznamenala


věk
25-34

Další recenze od 30.7.2013 13:40:12

tato mastička/balzám se mi osvědčila na opary, nebo si ho mažu při rýmě a častém smrkání kolem přepážky nosu. Pěkně ho protáhne díky mentolové vůni a na opary taky funguje. Mě teda moc nevoní tyhle "větrové bylinky" ale je už dlouho součástí naší lékárničky. Dá se taky použít jako chladivý gel po bodnutí nějakého hmyzu

  • ůčinky na opary
  • protahuje při rýmě
  • mě nevoní


Další recenze od 10.8.2013 21:49:02

Původně jsem tento produkt (vzorek 5 ml) dostala na zkoušku k nosnímu spreji Olynth. Ihned po vyzkoušení jsem se přesvědčila, že nemá cenu váhat o koupi. Často trpím na koutky jediný kosmín mi pomohl neskutečnou rychlosti. Splnil co slibuje včetně ošetření odřeného nosu po rýmě :-). Jediná nevýhoda je obal (nanášení pomoci prstů) ale toto je odpustitelné (klady převyšuji zápory).

  • Přijemná vůně
  • Hydratace
  • Cena
  • Splní co slibuje
  • Obal


Moje stálice na popraskané koutky a popraskané rty. Používám ho jen, když jsou mé rty v příšerném stavu. Balení je praktické, vůně příjemná. Svůj účel určitě splní, koutky to vyhojí, popraskané rty zregeneruje. Balení vydrží opravdu dlouho. Znovu si ho koupím určitě, až ho vypotřebuji. Lze zakoupit jen v lékárnách, což je malé mínus...

  • cena
  • super
  • žádné


věk
25-34

Túto masť kúpila mamča v lekárni. Ja osobne neznášam jej balenie a používam ju len vtedy keď je to naozaj nutné. Mastička vie pery naozaj krásne zhojiť. Aplikácia nie je najlepšia ale dá sa to prekusnúť. Pomohla mi už s naozaj popraskanými perami a kútikmi. Povedala by som , že to nie je produkt do taštičky ale do lekárničky. My ho už znovu domov nekúpime.

  • cena
  • balenie


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2014 00:05:15

Tak tenhle balzám má u mě stálé místo.Při prvním nanesení mi vadila vůně ale protože se mi rty bleskově zahojily,vůbec to nevnímám.Používám na beďary,štípance od hmyzu,záděry...když cítím že mi vyraší koutek nebo opar a včas namažu tak se neobjeví.Půjčila jsem ho švagrové,která moc není na "zázračné masti" a už bez něj nedá dopustit.

  • hojivý
  • rychlá regenerace
  • víceůčelový
  • vůně


Další recenze od 20.4.2014 20:50:55

Tato mastička je naprosto skvělá, mám sice jenom malý vzoreček, ale jsem z něj úplně unešená. Je mastný, tudíž dobře klouže na rtech a stačí ho málo. Vyhovuje mi i mentolová vůně. Hojí koutky, rozpraskané rty a odřený nos po rýmě. Co se týče hydratace, je to nic moc, kombinuji ho tedy s krémem na rty od Avonu a poté je výsledek skvělý.

  • hojí koutky
  • hojí odřený nos
  • hojí rozpraskané rty
  • příjemná vůně
  • nedostačující hydratace
  • obal po stranách trochu praská


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2014 12:14:23

Kosmín na rty mám ráda, protože je opravdu účinný. Rty zjemní, zvláční a pomůže proti suchým šupinkám a rozpraskání. Vůně mi moc příjemná není, ale nevadí mi natolik, abych kvůli ní výrobek odložila. Balení je dost velké (a za nízkou cenu), ale způsob aplikace mi úplně nevyhovuje, zdá se mi nehygienický, proto ho používám jen doma.

  • skvěle hydratuje rty
  • nepraktický způsob aplikace
  • mentolová vůně


Další recenze od 7.6.2014 16:20:15

Tento výrobek mám velice ráda. Je úžasný na rozpraskané či jinak poškozené rty (např. při rýmě). Vyhovuje mi i co se týče koutků, na které jsem dříve hodně trpěla. Má mentolovou vůni, která se mě osobně líbí více než nějaká umělá sladká. Jedinou nevýhodu vidím tak jak ostatní v obalu - nanáší se prstem a nesmí se to s nanášením přehnat, jinak má člověk pocit že je od toho celý mastný :-) Je výborný na noc :)

  • mentolová vůně
  • hydratace rtů
  • příliš mastné složené


věk
25-34

Tohle je skvělý pomocník na suché a rozpraskané rty a jejich koutky. Nejčastěji jsem tuhle mast viděla ke koupi v lékárně. Velmi dobře promaštuje rty a zanechává je zdravé. Jen ta vůně je taková podivná, na mě až moc lékárenská. Mast pomáhá i na odřený nos od rýmy, jen ta vůně mi při téhle aplikaci trochu vadí. Ale i tak koupím znovu.

  • Hydratuje popraskané rty
  • Dostupnost
  • Cena
  • Vůně


věk
15-24

Máme ho doma už 2 roky a pořád nijak neubývá, obal není moc atraktivní a z tuby se těžko vytlačuje, ale to je asi vše co bych mu vytkla. Používám ho na popraskané rty z oparů a na zahojení těch jizev z oparu a funguje výborně. Je perfektně regenerační, kéž by mi takhle mizeli i jizvy po akné. Převážně je lepší na noc a vydrží na rtech až do rána a zanechá jen hydratované rty .

  • hydratace přes noc
  • zahojí jizvy po oparu
  • regenerace
  • výdrž
  • obal


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené