Alverde Pečující sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Alverde Pečující sprchový gel
Gely a mýdla Alverde Pečující sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Alverde Pečující sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Alverde Pečující sprchový gel - obrázek 3
5 4.6 18
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 95% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Pečující sprchový gel

věk
25-34

Vanilkový květ a mandarinka: Tento sprchový gel nádherně voní po mandarinkách a špetce vanilky. Je čistě přírodní, takže trochu méně pění, na což si člověk po pár použitích zvykne. Další plus je, že vůbec nevysušuje. A cena je taky skvělá, takže moje volba je jasná. ................................................................................................................................ Grep a bambus: Toto je další "alverdí" sprchový gel, který nádherně voní - tentokrát po grepu a bambusu, takže vůně je velice svěží a je jako dělaná pro jarní sprchu. Je čistě přírodní, takže trochu méně pění, na což si člověk po pár použitích zvykne. Další plus je, že vůbec nevysušuje. A cena je taky skvělá, takže další skvělá volba.

  • čistě přírodní
  • vůně
  • trochu vyšší cena


Další recenze od 28.3.2012 14:10:32

Vanilkový květ a mandarinka: Výborný gel, velmi hustý, takže mi pomalu ubývá. Mám už třetí balení a určitě koupím znovu. Ta vůně je přímo návyková, miluji ji. Nevysušuje pokožku, a to ji mám suchou a citlivou s ekzémy, tento gel mi ale skvěle sedne.

  • přírodní produkt za nízkou cenu
  • hustá konzistence
  • úžasná vůně
  • o žádném nevím


Grep a bambus: Jsem z něj nadšená, na léto je super - velmi osvěžující vůně. Nepřijde mi, že by nějak výrazně nepěnil jako jiné sprchové gely, nebo mně to alespoň takhle stačí - nějaká pěna se s tím vytvořit dá:-) takže jsem spokojená a budu zkoušet alverde gely dál:-)

  • přírodní složení
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 17:49:19

Vanilkový květ a mandarinka: Všechny sprchové gely od Alverde jsou super - tenhle mám ráda pro jeho kránou vůni. Jako všechny sprchové gely z přírodní kosmetiky méně pění, ale to nemá na mycí schopnost žádný vliv. Nevysušuje mou pokožku, ani nijak nedráždí, kupuju si ho pravidelně. ................................................................................................................................. Grep a bambus: Všechny sprchové gely od Alverde jsou super - tento se svěží vůní grepu a bambusu v létě hezky osvěží. Jako všechny sprchové gely z přírodní kosmetiky míň pění, ale někomu to třeba nevadí (ani mě ne :-) ). Mou pokožku nevysušuje ani nijak nedráždí. Sprcháče od Alverde si kupuju pravidelně v různých vůních na střídačku, stojí za to.

  • nevysušuje pokožku
  • vůně
  • nedráždivý
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2012 18:04:15

Vanilkový květ a mandarinka: Při použití s máslem na tělo stejné vůně tento gel miluji. Voní sladce a vůně se na kůži drží. Není hydratační (což spraví následné namazání), pění méně (neobsahuje SLS, což je fajn) a nedráždí. Nepatří mezi mé oblíbence, ale nelituji jeho koupě. Možná zase někdy pořídím. .............................................................................................................................. Grep a bambus: I když preferuji spíše bohaté a husté gely, občas je dobrá změna a tento od Alverde mě nadchl hlavně vůní. Je to jako čichat k čerstvě vymačkaným citrusům a stejně pak voní i celá koupelna. Nevysušuje, pění dobře (používám houbu) a na léto je můj oblíbenec hlavně na ráno. Cena je fajn a také přírodní složení.

  • složení
  • vůně
  • cena
  • málo verzí - ocenila byhc širší výběr


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 08:44:54

Sprchový gel od Alverde mi několikrát navodil pocit uvolněnosti, a to především díky své úžasné vůni, která i chvíli vydrží. Při prvních pár použitích mojí kůži vysušil, přesto mě od použití neodradil. Klidně by mohla být i verze s peelingem, myslím, že by se stala oblíbenou.

  • Vůně
  • Při prvním použití vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 10:38:08

S těmito sprcháči jsem byla moc spokojená, měla jsem žlutý i oranžový a nemůžu si vlastně na nic stěžovat. Sprchové gely dobře pění, takže mytí s nimi je příjemné a snadné. Dále moc hezky voní, možná na někoho až moc, ale u sprcháče jsou to za mě jen plusové body :-). Když jsem sprcháč prvně kupovala, bylo to z důvodu jeho přírodního složení, které nezklamalo. Moji citlivou a suchou pokožku těla vůbec nevysušuje jako jiné spcháče. Chválím a ráda koupím znovu.

  • nevysušuje
  • přírodní složení
  • vůně
  • dostupnost a cena
  • žádné


věk
25-34

Grep a bambus: Tento sprcháč ma nadchol v prvom rade svojou vôňou. Je úžasná, svieža a perfektne ma nabudí. Naviac po napenení na hubke mi príde že sa ešte viac rozvinie a je krajšia ako keď si len čuchnem k viečku. Je to sprcháč s prírodným zložením, takže bez použitia hubky menej pení ale s hubkou pení výborne. Síce nehydratuje, ale ani mi pokožku nevysuší a nemám nepríjemný pocit pnutia. Používam ho aj na nohy namiesto peny na holenie a super. Má praktický obal.

  • nevysušuje
  • nádherne vonia
  • prírodné zloženie
  • praktický obal
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2013 07:34:24

Sprchový gel jsem dostala před nějakou dobou od kamarádky a zpočátku jsem z něho vůbec nebyla nadšená. Málo pěnil a já v té době, neznalá pojmů jako přírodní a chemická kosmetika, jsem ho po dopoužití zavrhla. Pak jsem se k němu vrátila a teda jo, pořád málo pění, ale já u něho začala oceňovat přírodní složení, pokožka není po sprše přesušená, navíc krásně voní (mandarinka).

  • vůně
  • nevysušuje pokožku
  • složení
  • málo pění


věk
15-24

vanilkovy kvet a mandarinka : tento sprchac je neskutocny . Ta vona...na to , ze je to prirodny produkt tak krasne vonia. Nie je to vsak nic pre tych ktori maju radi kremove a penovee sprchace. Je to cisty gel, ale myslim ze je to v podstate jedno . Aj par hodin po sprche ho na sebe citim a urcite si ho kupim niekedy znovu :)

  • vôňa
  • nema :)


věk
25-34

Hodně doporučuju, tento sprcháč funguje úplně klasicky jako ty obyč chemické, pění velice dobře a ta boží vůně je nedostižná, sice není moc trvalá, ale trvalé vůně jsou většinou chemické dryáky ve stylu oldspice, takže mi to nevadí. Alverde mají obvykle produkty sice přírodní, ale obyčejné a splňující jen základní požadavky, ale tento sprcháč pění, krásně voní, no co víc by měl umět.

  • vůně
  • pěnivost
  • ne


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2014 15:15:05

Mám variantu s grepem a bambusem, ze začátku jsem si trochu musela zvykat na vůni, která může být pro náročné uživatelky odrazující. Gelová konzistence je skvělá. Moc nepění, nepoužívám žínku, ale spíš mletou kávu jako peeling. Má trochu adstringentní efekt. Hodí se na mastnější kůži zad a dekoltu. Začala jsem jej používat i na vlasy a překvapil mě. Vlasy jsou měkké, a hydratované. Doporučuji vmasírovat přímo ke konečkům klidně i dvakrát, pokud máte mastnější pokožku jako já. Následně použiji vlasovou vodu od Bione či masku od Alterry s granátovým jablkem. Klidně bych koupila znovu.

  • Bez SLS, lze použít i na vlasy


věk
25-34

Další recenze od 8.7.2014 08:09:20

Gel jsem měla asi ve všech variantách i několik limitek a jsem s nimi docela spokojená, i když mám ještě raději Alverde krémové gely v tubě. Tyto gely mají přírodní složení, nijak mě nevysušují, docela dobře pění a mají moc hezké vůně. Není to úplně top, protože jak jsem psala, mám raději krémové sprcháče, ale moc ráda po nich občas sáhnu.

  • vůně
  • přírodní složení
  • nevysušují
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 4.10.2014 18:47:25

Vanilkový květ a mandarinka: to je ale nádherná vůně!! Gelová konzistence mi vyhovuje a miluji Alverďácká balení i jejich design. Na to, že nemám ráda vanilku, v této vůni cítím spíše hřejivou mandarinku ( ne nic těžkého jako je vanilka), opravdu skvělý pocit při sprchování! :) Škoda jen, že vůně není cítit z pokožky alespoň chvíli po sprše :/

  • vůně
  • konzistence
  • hezké balení
  • snad přírodní
  • škoda, že vůně nevydrží po umytí


věk
25-34

Další recenze od 7.10.2014 12:15:43

Máta a bergamot: Na tento sprchový gel jsem narazila celkem náhodou, líbilo se mi větší balení - 300ml a samozřejmě opět Alverdovská citrusová vůně, tentokrát Bergamotu s mátou a ještě za tak krásnou cenu! Na to, že je přírodní celkem dost pění, pokožku pěkně hydratuje, takže se nemusím často mazat tělovou emulzí. Takže mohu jen doporučit :-)

  • Hydratuje, nevysušuje.
  • Označení Vegan.
  • Přírodní - bez parabenů apod.
  • Balení 300 ml.
  • Vůně.
  • Cena.
  • Nic.


věk
25-34

Další recenze od 19.1.2015 14:04:53

Vanilkový květ a mandarinka: sprchový gel opravdu nádherně voní, připomíná mi trochu oranžový bonbón Bonpari :-). Je krásně jemný a dobře myje, zkrátka radost se sprchovat :-). Obaly produktů od Alverde se mi vůbec nelíbí, obal tohoto sg taky ne - tak si ho přelívám do jiné (hezčí) lahvičky :-). Koupila jsem si k němu i tělové máslo Vanilka mandarinka, ale to už mi tolik nevoní - aroma mi příjde o dost kyselejší. Takže sprcháč koupím určitě znovu, ale tělové máslo už ne.

  • krásná, sladká, jemná vůně
  • přírodní složení
  • super cena
  • Škaredý obal


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2015 22:52:30

Sprchové gely od Alverde mě nikdy moc nebraly, ale ten s Mátou a bergamotem je prostě skvělý. Gel nádherně voní po mátě a nahořklém bergamotu (zajímavá kombinace). Zpočátku jsem z gelu cítila především hořký bergamot, ale čím déle jsem jej používala, tím víc ve vůni převládala máta. Gel nevysušuje a je dostupný v balení 250 ml nebo 50 ml, které je vhodné na vyzkoušení nebo na cesty. Malé balení gelu mají v dm drogeriích zpravidla ve stojanu (kolotoči) u pokladny.

  • nevysušuje
  • nádherná vůně
  • přírodní složení
  • dostupný i v cestovním balení
  • nic


grep a bambus: Za mě tedy jedno velké zklamání. Zaprvé mi vadí že sprchový gel velice málo až skoro vůbec nepění a za druhé koupila jsem si ho kvůli vůni, která je úchvatná ale při použití velmi slabá a po sprchování vůbec z pokožky není cítit- pokožka není provoněná. Víckrát už bych nekoupila, ikdyž značku Alverde mám jinak ráda.

  • vůně
  • vůně je slabá
  • nepění
  • nezanechá provoněnou pokožku


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené