Essence Gelová řasenka na řasy a obočí recenze a zkušenosti

Řasenky Essence Gelová řasenka na řasy a obočí
Řasenky Essence Gelová řasenka na řasy a obočí - obrázek 1
Řasenky Essence Gelová řasenka na řasy a obočí - obrázek 2
Řasenky Essence Gelová řasenka na řasy a obočí - obrázek 3
5 3.6 16
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 48 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Gelová řasenka na řasy a obočí

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.11.2018 20:20:53

Koupila jsem si z čiré zoufalosti, kdy všechny produkty na obočí byly vyprodány (jako úplně gel na obočí za 300kč ze Sephory nechci - škrt no :D), a tento jediný zbyl. Mělo mě to trknout proč. Je totiž absolutně k ničemu. Obočí mi nezafixuje, řasy mi nezafixuje, a výsledný efekt je jako my mi to obočí olízl pes. Do budoucna musím kupovat gel na obočí do zásoby.

  • obočí ani řasy nevypadly :)
  • absolutně nulový fixační efekt


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 13.1.2018 16:46:58

Gelová řasenka na řasy a obočí.Zakoupila jsem si jí pouze ze zvědavosti na fixaci řas,což ovšem nemá vůbec žádný význam.Mám dlouhé řasy,očekávala jsem,že by mi řasenka mohla zafixovat řasy natočené.Bohužel,naprosto nulový účinek.Řasenka má kartáček s řídkými štětinkami,které řasy pouze slepí.Nedoporučuji!

  • ......................
  • řasy slepuje
  • řasy neudrží natočené


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.11.2017 19:01:10

Tohle je asi můj nejoblíbenější produkt od značky Essence. Průhlednou řasenku používám jako multifunkční produkt - na zafixování chloupků v obočí, na řasy jako podkladovou bázi pod řasenku a nebo pro opravdu přirozený look jen na řasy bez čehokoli dašího. Dokáže řasy zvýraznit a pozvednout a přitom na nich nevytvoří černou vrstvu.

  • Dostupnost
  • Víceúčelové použití
  • Cena
  • Nevim


věk
15-24

oči
zelené

Tuhle gelovou řasenku už mám po druhé a jsem s ni celkem spokojena. Používám ji pod řasenku a na obočí jen na tom obočí se musí dobře rozetřít proto obočí pak pročešu ještě druhým kartáčkem na obočí a jsem spokojena. Za tu cenu je to fajn produkt. Určitě koupím znovu. A taky je dobře dostupná snad v každé drogerce.

  • Dobrá fixace
  • Cena
  • Dostupnost
  • Musí se pořádně rozetřít


věk
15-24

oči
modré

Když jsem viděla tento produkt v drogerii, zaujalo mě, že lze použít jak na řasy tak i na zafixování obočí. Na řasy se podle mě tato "gelová řasenka" moc nevyplatí dávat, jelikož mě na nich neposkytla žádnou službu, ba naopak mě je slepila k sobě.. Na zafixování obočí je to za tu cenu úplně dokonalý produkt, perfektně zafixuje a obočí vydrží nehnutě celý den :) Jediné co mě vadilo, že to zasychalo u víčka, a to šlo špatně otevírat, muselo se vynaložit vetší násilí, čímž mě víčko prasklo a nešlo už vícekrát použít. :/

  • Fixace
  • Poměr cenaX"výkon"
  • nekvalitní víčko


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 27.7.2014 21:05:38

Tuto bezbarvou řasenku si kupuji už spoustu let. Možná ani ne proto, že by byla tak strašně kvalitní, ale spíš mi vyhovuje její cena. Respektive za tu cenu je supr a připlácet si na lepší nemá smysl. Používám ji denně na obočí a občas i na řasy, když se mi nechce malovat řasenkou. Obočí hezky zafixuje, jen se jí nesmí dát moc, aby ho neslepila. Řasy pouze malinko ztmaví a zvýrazní.

  • cena
  • obočí dobře zafixuje
  • řasy mírně ztmaví a zvýrazní
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.12.2013 12:30:01

S touto průhlednou gelovou řasenkou jsem spokojená. Vyhovuje mi klasický štětinkový kartáček, kterým jde krásně pročesat obočí, případně řasy. Po použití kartáček vždycky otírám, protože jinak se může gel zabarvit. Vytkla bych asi to, že by gel mohl více fixovat, jinak jsem spokojená a klidně bych si koupila znovu.

  • cena
  • kartáček
  • mohl by lépe fixovat obočí


věk
15-24

oči
hnědé

Potřebovala jsem gelovou řasenku na obbočí a toto byla jediná, kterou jsem našla. Má nádherný obal, líbí se mi, že je průhledná. Dá se používat i na řasy, ale já ji používám na obočí. Stačí jen troška a obočí jde pěkně upravit. Nevím, jak dlouho vydrží, protože to jsem nějak nesledovala. Myslím, že je dobrá, doporučuju ji!

  • obal
  • na řasy i obočí
  • obočí jde upravit
  • asi nic


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 26.10.2013 08:18:06

Moje oblíbená řasenka, kterou si kupuji několik let pořád dokola. Je i nejlevnější - tedy mimo Miss Sporty, která je k ničemu a e.l.f., která se musí objednávat a moc dlouho nevydrží. Používám ji denně na obočí a často i na řasy. Ty ale pouze malinko ztmaví a malinko zvýrazní, vcelku dobře ale rozčeše. Na obočí se hodí víc, jen se musí otřít kartáček, aby na něm neulpělo moc gelu a nevypadalo slepeně.

  • cena
  • hezky zvýrazní
  • slepuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.8.2013 16:16:29

Tento gel jsem si koupila dnes a už jsem si oblíbila. Je to velmi praktická věcička, která dokáže udržet vaše obočí na požadovaném místě po celý den. Za tu cenu je to opravdu dobrá věc, podle mě mi vydrží dlouho. Jedinou nevýhodu shledávám v tom, že když "přejedete" obočí již dokreslené stínem, tak trochu toho stínu ulpí na kartáčku a pak se od stínu gel zabarví. To ovšem nijak nesnižuje účinnost, ale jen to nevypadá hezky. Doporučuji :-)

  • udrží obočí v požadovaném tvaru
  • cena
  • nevím :-)


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 22:21:47

Túto riasenku používam skôr na úpravu obočia, ako riasenku som ju použila len raz na ošetrenie rias, nanáša sa dobre, ale nejaký efekt som po jednom použití nevidela. Na fixovanie obočia však slúži vcelku dobre, obočie uhladí a zafixuje. Po nanesení je potrebné trochu počkať, aby gél zaschol. S odličovaním som doposiaľ problém nemala. Balenie mám kúpené už dlho a keďže ho používam len na to obočie tak mi aj dlho vydrží. V zime vie gél akoby stuhnúť, ale dá sa s ním pracovať.

  • balenie vydrží dlho
  • cena
  • uhladzuje a fixuje obočie
  • žiadne


Další recenze od 20.4.2013 22:52:17

Tuto řasenku jsem si koupila jen ze zvědavosti. Prodavačka mi řekla, že řasy prodlouží, ale že to nebude vidět, prostě přirozené..Na horních řasách to vidět vůbec není, trochu řasy slepuje. Zato dolní řasy jsou docela prodloužené. Znovu bych si jí už nejspíš nekoupila. Na obočí jsem ještě nezkoušela, tak to nemohu posoudit.

  • balení
  • cena
  • kartáček
  • docela slepuje
  • na řasách není vůbec vidět


věk
25-34

oči
modré

Kúpila som si ho na fixáciu obočia. Neviem aký to má význam ho dávať na riasy ale na obočie je dobrý. Štetčekom si viete obočie krásne prečesať a dať mu ten správny tvar ktorý potom drží. Obal je pekný, má celkom 9 ml čo je dosť k takej cene. Najväčšie mínus by som dala tomu, že po pár použitiach sa číri gél zmení a ma takú mliečno špinavú farbu. Je to tým ako sa vám tam dostane mastnota a zvyšný make up z obočia. Preto po použití odporúčam štetček pretrieť vo vreckovke.

  • cena a kvalita
  • množstvo
  • pekný obal
  • mohla by byť lepšie fixácia


věk
25-34

oči
hnědé

Původně jsem si gel koupila na řasy, to však nemělo vůbec žádný význam, protože řasy pouze slepí a to je celé. Teď ho občas používám na zafixování obočí, a jak už je psáno v předchozí recenzi, ani neurazí ani nenadchne. Znovu asi nekoupím, protože zase tak moc řasenku na fixování obočí nevyužiji.

  • Zafixuje obočí
  • Není vhodné na řasy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.1.2013 19:42:44

Výrobek, který neurazí ani nenadchne. Od tohoto produktu očekávám pouze fixaci obočí, na řasy bych ho asi určitě nepoužila. Souhlasím s předchozí recenzí, že gel je třeba alespoň trochu otřít, jinak obočí po zaschnutí vypadá slepeně. S obalem jsem žádný problém neměla a výdrž hodnotím jako velmi dobrou.

  • cena
  • výdrž
  • slepování obočí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.1.2013 14:10:26

Když to byla kdysi novinka, tak jsem si ji pořídila ze zvědavosti a abych si hezky zafixovala obočí. Na fixaci je tato řasenka na obočí velmi dobrá, ale doporučuji otřít dobře kartáček, aby na něm nebylo moc gelu, protože až uschne na obočí, tak může vypadat místy slepeně a být vidět uschlý gel. Cena je hodně dobrá. Mrzelo mě pouze to, že asi po dvou měsících používání se mi rozbilo víčko, protože je obal z plastu, tak gel nějak zatvrdnul ve spárech a při otevírání to muselo už jít silou a jednoduše víčko prasklo a už nešla zašroubovat, ale pouze nasadit a samozřejmě se začala kazit. Jinak ale nemám nic co vytknout.

  • cena
  • dobře fixuje
  • lehký obal
  • vydrží dlouho
  • rozbilo se mi víčko
  • pozor na množství nanášeného gelu na řasence


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC Big Bold Mascara

3.6 66% 11 recenzí

Hůře hodnocené