Astor Volume Diva Black Velvet Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Astor Volume Diva Black Velvet Mascara
Řasenky Astor Volume Diva Black Velvet Mascara - obrázek 1
Řasenky Astor Volume Diva Black Velvet Mascara - obrázek 2
Řasenky Astor Volume Diva Black Velvet Mascara - obrázek 3
5 4.3 10
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Volume Diva Black Velvet Mascara

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 26.3.2012 19:37:51

Velmi dobrá řasenka od firmy astor. Skvěle se nanáší a díky u špičky zúženému kartáčku se snadno dostanete do koutku oka a nalíčíte tak i kratší řasy. Je intezivně černá, řasy nezahustí , ale prodlouží a také hezky rozečeše, neslepí je a nežmolkuje. Jako bonus má řasenka krásný obal a zdobení.

  • Prodlužuje řasy
  • Nežmolkuje řasy
  • Intenzivní černá
  • Krásné balení a zdobení řasenky
  • Kartáček
  • Vyšší cena
  • Nezahustí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 26.4.2012 09:31:36

Ideální řasenka pro prodloužení. Takže pokud máte dost řas a jen je chcete prodloužit, doporučuji. V této kolekci si můžete vybrat i víc druhů, např.voděodolnou nebo normální řasenku. Já používám Curve me Sexy (růžový obal), má krásně černou barvu, prodlouží a i trošku natočí. Každý se mě ptá, co to mám za řasenku, že oči vypadají skvěle.

  • krásně černá barva
  • pěkné balení
  • super štěteček
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.7.2012 10:40:07

Řasenku jsem koupila v akci, protože poslední nákup řasenky od zn. Astor dopadl katastrofálně. S touto řasenkou jsem velmi spokojená. Nehrudkuje ani neslepuje řasy. Jediné co bych ocenila je intenzivnější černá, ale jinak jsem spokojená. Obal se povedl.

  • nehrudkuje a neslepuje řasy
  • žádné


Další recenze od 12.7.2012 16:26:33

Riasenky Margaret Astor pouzivam uz 18rokov, nedam na ne dopustit a opat aj tato Volume Diva, je uzasna, kvalitna, nedroli sa, vydrzi cely den aj vecer. Riasy maximalne zvyrazni, predlzi, natoci a zahusti(zalezi od postupu nanasania)...Mozem len odporucat, cena je nizsia nez kvalita a zatial moje pokusy s riasenkami inych znaciek, neobstali nad M Astor. Vydrzi cca4 -5 mesiacov a to denne davam 5 vrstiev, pre co najplnsi vzhlad....

  • kvalita + krásny ženský obal
  • není


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.1.2013 08:37:43

Tohle je snad jediná vyjímka z řasenek od Astoru, která stojí za to. kdysi jsem ji zkoušela u kamarádky, protože měla pokaždé krásně rozčesané a natočené řasy, takže jsem si ji pak taky pořídila a byla jsem hodně spokojená. Kartáček dobře padne do ruky, je velký tak akorát, aby hezky nalíčil jak horní, tak i dolní řasy, nerozmazává se, neobtiskuje, řas jsou pěkně rozčesané a natočené a objem je také pěkný. Já mohu určitě doporučit, ráda na ni vzpomínám.

  • hezký obal
  • natočí a dodá objem
  • kartáček
  • oddělené řasy
  • nedrolí se a neobtiskuje
  • dřív to byla cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.5.2013 13:19:08

Výborná řasenka! Jsem s ní strašně spokojená, dělá krásné přirozené řasy. Výborný dlouhý, úzký ale hustý kartáček. Nepřijde mi moc zhušťující, ale svoje řasy mám celkem husté, takže ocením hlavně prodloužení. Řasy neslepuje. Konzistence není až tak tekutá takže neobtiskává. Na očích vypadá opravdu přirozeně. Na můj vkus je sice trošku dražší, ale vyplatí se investovat, rozhodně koupím znova, doporučuju :)

  • neobtiskává
  • prodlužuje
  • velmi přirozené řasy
  • neslepuje
  • vyšší cena


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 21.7.2013 18:29:51

Dobrá řasenka, prodlouží, zahustí. Pěkný obal. Nemohu říct negativum, přesto bych si ji znova asi nepořídila.. Byla dobrá, ale až tak mne nenadcha.. Není to úplná bomba co jsem čekala.. Málo černá na můj vkus. Lépe se mi pracuje se žlutou Miss Sporty nebo OnebyOne - u té mi vadí, že se dost rozmazává, ale delky dělá jedny z nejlepších..

  • OBAL
  • Dobrá práce s řasenkou
  • Málo černá


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 16.12.2013 20:40:43

Tuto řasenku jsem pořídila ve výprodeji za 50,- a upřímně jsem ráda, že mne nikdy nezlákalo dát za ni plnou cenu. Není špatná, konečný efekt řas je měkký, řasy po ní nejsou tvrdé, na což jsem zvyklá a objem nic moc. Mám málo řas, délka není úplně nejlepší, ale objemu jsem si téměř nevšimla, jiné řasenky umí řasy obalit lépe, nicméně jsou díky této řasence vcelku přirozené, já si ale na pořádný objem řas dost potrpím a zde ho vcelku postrádám. Balení je překrásné, kartáček téměř obyčejný, ale vyhovuje mi, jinak řasenka samotná nedělá žádnou neplechu jako opadávání a pomalé schnutí, za zkušenost jsem ale ráda, patří rozhodně k lepším řasenkám.

  • krásné balení
  • dobrý kartáček
  • řasenka drží na řasách jak má
  • objem není příliš velký
  • cena


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 27.4.2014 14:50:22

Přiznám se, že za tuto cenu jsem čekala něco mnohem lepšího. Podle mě naprosto průměrná řasenka. Sice se nedrolí a nerozmazává ale že by nějak extra řasy prodloužila nebo zahustila, to teda ani náhodou. Po nalíčení jsem měla jen lehce zvýrazněné řasy a to i když jsem dala dvě vrstvy. Když jsem chtěla zkusit ještě jednu vrstvu přidat, tak už na řasy nabalovala moc barvy a nevypadalo to vůbec hezky. Štěteček mi vyhovoval. Je takový akorát. Ani tlustý ani tenký. Jen to zvýraznění řas se nedostavilo a to já u řasenek preferuji. Příště již nekoupím.

  • krásný obal
  • dobrý kartáček
  • vyšší cena
  • moc řasy nezvýrazní


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 13.8.2014 20:12:12

Moje řasy jsou nezatočené, mám jich málo, ale jsou docela dlouhé. Docela jsem si myslela, že to bude výborná řasenka, taky nestála málo a hlavě jsem o ní dost četla.. Už nikdy takovou chybu neudělám u mě vyhravájí vodoodělné řasenky. Absolutně nic se nestalo, třeba to je jinak s jinou strukturou řas.. pro mě vyhozené peníze

  • krásný obal
  • neudělá nic s nenatočenými řasami
  • nepřidal objem
  • nepřidal délku


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené