Maybelline One by One Satin Black Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline One by One Satin Black Mascara
Řasenky Maybelline One by One Satin Black Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline One by One Satin Black Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline One by One Satin Black Mascara - obrázek 3
5 4.2 24
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline One by One Satin Black Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.5.2016 15:51:36

Tuhle řasenku jsem si jednou koupila náhodou asi před 3 lety ve výprodeji. Ani jsem se nekoukala na kartáček u řasenky a odnesla si ji domů. Doma jsem byla mile překvapená. Nikdy mi žádná řasenka nesedla víc než tahle.Tvar kartáčku je naprosto dokonalý a řasy krásně oddělí a prodlouží a vůbec je neslepuje. Už si jinou nekoupím :) Mohu jen doporučit

  • neslepuje řasy
  • prodlouží
  • dlouhá výdrž
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 28.2.2016 21:47:45

Tato řasenka byla ze začátku skvělá, dělala hezké řasy, i když za tu cenu takového výsledku dosáhnu i s mnohem levnějšími řasenkami. Poměrně brzo mi řasenka začala vysychat, drolit se a dělat nehezkou vrstvu na řasách. Vydržela mi dobrá zhruba tři týdny, pak už to nebylo ono. Já už nekoupím z toho důvodu, že mi levnější řasenky udělají lepší službu než tahle.

  • pěkný desígn
  • kartáček
  • zezačátku pěkné řasy
  • rychle vysychá
  • drolí se
  • dělá muší nožky po čase
  • cena- kvalita


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.8.2015 10:17:26

Slušná řasenka, po které se nebojím v obchodě sáhnout znovu. Na to, že mám řasy hodně krátké mi vykouzlí dost výrazný kukuč. Takže prodlouží, zahustí, barva je opravdu černá. Konzistence je tak akorát, příjemně se nanáší. Nicméně nebyla to taková ta pravá "bomba" a tak hledám svou vysněnou řasenku dál (zatím nejlepšího efektu jsem dosáhla kombinací dvou různých řasenek, tak doufám, že narazím na nějakou, která to zvládne sama). Obecně ale můžu s radostí říct, že řasenky od Maybelline snad nikdy nezklamou.

  • konzistence přesně akorát
  • slušně zahustí
  • slušně prodlouží
  • je černá
  • schopnost prodloužit a zahustit by mohla být ještě o trochu větší


věk
25-34

oči
šedé

Pre mňa jedna z najlepších riaseniek. Prekonala dokonca aj Lancome Hypnose a YSL Effet faux cils, ako efektom tak aj cenou. Keďže mám krátke a riedke riasy jej plastová kefka mi naprosto vyhovuje a taktiež aj výrazná čierna farba je oproti iným riasenkám skvelá. Všeobecne riasenky od maybelline my vyhovujú ale táto prekonala aj známu Volume express a aj Rocket Volume.

  • efekt
  • výrazná čierna


věk
25-34

oči
zelené

Tuto řasenku jsem si koupila již podruhé, protože jsem byla při první koupi spokojená. Pokaždé se jednalo o waterproof verzi. První řasenka zahuštovala, neslepovala a nevysychala. Nikdy se nedrolila přes mé konstantní šahání si do oči se nedrolila, proto jsem si ji chtěl koupit znovu, ale...Nevím proč, jestli jsem natrefila na špatnou várku, ale to neoplouvá...Řesenka slepuje, je prakticky vyschlá již při koupi (100%předemnou nebyla nikdy otevřená) a jsem ráda, když s ním řasy alespon "nabarvím" na černo. O žádném zahušťování nebo prodlužování nemůže být řeč. Hodnocení jsem dala podprůměrně, protože, přesto, že jsem jednou byla spokojená a jednou abslotuně nespokojená, z průměru snižuji kvůli nespolehlivosti ve kvalitě produktu.

  • cena
  • rozpory ve kvalitě kus od kusu


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 11.2.2013 20:33:20

Já osobně jsem s touhle řasenkou naprosto spokojená. Má úžasný tvar, dobře se sní pracuje, má nádherné balení. Lepší řasenku jsem snad ještě neměla a to jich mám doma slušnou sbírku. Je to snad jediná řasenka, která mi udělá opravdu takový řasy, jako denně vidíme u žen na stránkách časopisů :)

  • S kartáčkem se neuvěřitelně dobře pracuje
  • Slušná cena
  • Viditelný objem
  • Úžasně černé řasy
  • Nádherné rozdělení řas
  • Žádné žmolky ani otisky na víčkách
  • Nevysychá
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.2.2013 19:50:41

Já jsem s touto řasenkou naprosto spokojená :) Předčila mé očekávání, čekala jsem, že mé "Colossalce" se nic nevyrovná, ale tahle opravdu ano :) Dobře se mi s ní pracuje, perfektně se nanáší, má přirozenou černou barvu, žádná "černější než černá". Byl to dárek, který mě rozhodně potěšil!

  • prodlužuje
  • neslepuje
  • natočí
  • vypadá přirozeně


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2013 19:40:21

Tuto řasenku jsem koupila v Rossmannu za akční cenu. Docela mile mě překvapila. Neslepuje řasy ani při nanášení více vrstev řasenky. Kartáček je tlustý, takže to chce trochu šikovnosti. Vydržela dlouhou dobu. Co mě na řasence vadí je, že se obtiskuje a dělá tmavé fleky na víčku.

  • výdrž
  • oddělené a prodloužené řasy
  • objem
  • obtiskuje se


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.1.2013 14:23:07

Tak tahle řasenka je moje nej. Má krásnou černočernou barvu, dělá řasy objemnější, lehce prodlužuje. Dříve jsem byla zaujatá proti plastovým kartáčkům, ale tenhle je skvělý. Mám ji už potřetí a jsem spokojená. Jediná nevýhoda, že se trošku drolí. Poměr cena/kvalita je více než dobrá :)

  • barva
  • kartáček
  • cena
  • dělá objem
  • trochu se drolí


věk
25-34

oči
modré

Tak když mi nabízela kamarádka tuto řasenku, moc jsem se na ni netvářila, protože značku v oblibě nemám,ale když jsem se s ní poprvé nalíčila, byla jsem nadšená, řasy krásně protáhne a zhustí, opravdu jsem to nečekala. Je srovnatelná s dražšími řasenkami okolo 300kč od oblíbeného Loreálu. Takže teď ušetřím za srovnatelnou řasenku!

  • gumový kartáček
  • krátné štětiny
  • krásně černí
  • výdrž
  • žádné


věk
45-54

Další recenze od 27.12.2012 12:56:44

Tak konečně jsem našla pro mne naprosto vyhovující řasenku.Řasy krásně odděluje,prodlužuje-mám řasy krátké.Řasenka mě vydrží poměrně dost dlouho,nežmolkatí a řasy opravdu hezky zvýrazní.Cena je přijatelná.Odličuje se velmi dobře a je vhodná pro citlivé oči.Osobně se pro ni ráda vracím.

  • cena
  • nežmolkatí
  • řasy zvýrazní a prodlouží
  • super kartáček
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Tato řasenka se naprosto v klidu vyrovná řasenkám dražším. Jediné co mě zklamalo bylo to, že mi neudělala tak pěkné dolní řasy, jako klasická žlutá Volume Express. Jinak se jí ale v zásadě nedá nic vytknout a má krásný obal. Řasy krásně prodlouží. Za svou cenu je nadprůměrná.

  • vyrovná se dražším řasenkám
  • hodně řasy prodlouží
  • pěkný obal
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.10.2012 10:38:29

Dřív jsem si nemohla vynachválit žlutou verzi od maybelline, zkusila jsem však tuto, a jsem z toho paf :) kartáček je sice jiný, takže si musím zvyknout, možná se mi malinko zdál lepší u cat eyes maybelline, ale nejspíš to je o zvyku. Maluje krásně, nádherná uhlově černá.Natáčí a krásně prodlužuje řasy. Určitě koupím zase, ted moje stálice na dlouhou dobu :)

  • zajímavý kartáček
  • hezký obal
  • krásně černá
  • možná cena (mohla by být krapet levnější)


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 5.9.2012 17:14:02

Řasenka je opravdu černá, to splňuje dobře. Kartáček mi docela vyhovuje, neslepuje mi, ale umím si představit, že někomu bude, třeba mým kamarádkám slepuje, ale to chce cvik. Líbí se mi, že nabírá barvy tak akorát i když je nová, většinou mi nově otevřené řasenky nabírají barvy moc, tahle ne. Bohužel objem mi moc neudělá, prostě řasy nabarví. Že by je prodloužila jsem si také nevšimla. Ale docela pěkně drží tvar řasy, ale mohlo by to být i lepší. Co mě na ní ale hodně štve, a důvod proč už si ji nekoupím je ten, že mi opadává pod oko. A to bych spíše čekala od řasenky za 70Kč. Takže bych doporučila jen někomu, komu tohle opadávání nevadí. Jinak jsou lepší řasenky za tuhle cenu.

  • kartáček nabírá přiměřené množství barvy
  • neslepuje
  • opadává pod oko


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.8.2012 17:31:03

Na základě recenzí jsem ji zkusila, když byla v akci v Rossmanu. Mám ráda úplně jiný kartáček a byla jsem zvědavá, co tento umí. Bohužel se mi s tak krátkými "štětinkami" pracuje špatně a jeho vypuklý tvar mi překáží i při malování spodních řas. Pro mě docela nepoužitelná řasenka, leží někde na dně šuplíku a neplánuji ji dávat další šance. Nemá ani moc dobrou výdrž.

  • cena
  • kartáček má podivný tvar
  • špatná aplikace
  • krátké štětinky
  • slabá výdrž


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.7.2012 21:01:30

Moje nejolíbenější řasenka. Řasenky od Maybelline mám nejraději a tahle je mezi nimi jednička. Má sice plastový kartáček, který mi nikdy nevyhovoval, ale tenhle konkrétní je fajn. Řasy hezky oddělí a prodlouží. Největší plus vidím v opravdu výrazně černé barvě. Ta udělá krásný výrazný kukuč.

  • výrazná černá barva
  • hezky odděluje
  • nevysychá
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.6.2012 18:53:52

Skvělá řasenka, krásně prodlouží a zahustí, navíc s kartáčkem se opravdu dobře manipuluje. Je opravdu velmi černá a dobře se odličuje. Ale poslední balení mi docela rychle vysychá, i když jsem koupila zatavenou, tak nevím jestli to je náhoda, nebo jestli nějak nezměnili složení.

  • prodlužuje
  • zahušťuje
  • černočerná
  • za dobrou cenu
  • rychleji vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.6.2012 17:44:15

Řasenka má stejný kartáček jako žlutá, ale obal je hezčí vylepšený potiskem a i růžová mi přijde hezčí. Řasenka mi přijde stejně dobrá jako žlutá tím že má stejný kartáček, který je fajn natočí dobře i krátké řasy u vnitřku oka i dlouhé, řasy krásně prodlouží i zahustí.

  • prodlouží
  • zahustí
  • potisk na obale
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Maybelline řasenky mi vždycky vyhovovaly. Pak jsem si ale řekla, že vyzkouším něco lepšího - jmenovitě Faux Cils od YSL. Po této zkušenosti jsem se k Maybelline opět vrátila a moje řasy jsou delší, hustší a výraznější. Vypadají jako umělé a to za velmi nízkou cenu bez nutnosti doplňování :) Foto zde: http://jitulkaj.rajce.idnes.cz/Ostatni#120620121149.jpg Je to jedna vrstva na horních řasách.

  • nežmolkuje
  • neslepuje řasy
  • dobrá konzistence
  • super kartáček
  • nízká cena
  • žádné


Další recenze od 27.5.2012 15:43:20

Pro mne je to zajisté jedna z nejlepších řasenek, co se týká prodloužení řas a výdrže. Ovšem občas se mi stává, že řasenka slepí řasy , ikdyž to je možná mou nešikovností :D Výdrž má výbornou ,docela jsem se večer divila,že je vidět, , protože většina řasenek je hned pryč. Uvidíme jak obstojí v letních pařácích, kdy se často řasenky drolí...

  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.5.2012 16:16:14

Scháněla jsem žlutou Maybellinku, ale byla vyprodaná, tak jsem si vzala na vyzkoušení tuto a jsem maximálně spokojená. Řasy krásně zahustí a prodlouží. Díky ohebnému kartáčku se s ní dobře manipuluje a lehce namaluji i krátké řasy u vnitřního koutku. Používám spolu s MF 2000 a obě dohromady mi vytvoří krásné dlouhé, husté řasy.

  • prodlouží a zahustí
  • malinko se obtiskává


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.4.2012 11:45:31

Řasenka mě hrozně mile překvapila. Od Maybelline jsem řasenky ráda neměla, protože nepoužívám ty husné chlupaté kartáčky, jen mi slepují řasy. Jsem majitelka dlouhých ne tak moc hustých řas a tenhle kartáček je přesně pro mě, je hodně velký, má krátké štětinky. Krásně řasy prodlouží, natočí a ohebný kartáček se dostane i na krajní řasy. Nanáším ve dvou vrstvách a řasy se neslepují, vypadají přirozeně a krásně dlouze. Na krátké řasy si myslím, že je kartáček nevhodný, pže. je hodně tlustý a špatně by se řasenka nanášela. Je srovnatelná s Max Factor, takže budu střídat a už jinou řasenku kupovat nebudu, jsem nadšená =)

  • kartáček
  • cena
  • neslepuje řasy
  • krémová konzistence
  • není vhodná pro krátké řasy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené