Essence Multi Action Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Essence Multi Action Mascara
Řasenky Essence Multi Action Mascara - obrázek 1
Řasenky Essence Multi Action Mascara - obrázek 2
Řasenky Essence Multi Action Mascara - obrázek 3
5 4 43
  • Průměrné hodnocení 4
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 43 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Multi Action Mascara

věk
25-34

oči
zelené

I když patří tato řasenka mezi nejlevnější, svojí kvalitou se vyrovná i mnohem dražším řasenkám. Krásně řasy pročeše, oddělí a dodá jim objem. Jsem s ní naprosto spokojená, jen bych uvítala trošku větší kartáček.

  • Cena, dodá objem a zároveň řasy prodlouží
  • Žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 3.3.2012 17:59:40

Slepuje, žmolkovatí ale protáhne řasy. Nevím zda jsem měla vadný kus, už vyschlý ale nemohu ji používat.

  • protáhne řasy
  • slepuje
  • žmolkovatí


Další recenze od 3.3.2012 23:14:30

nejlepší řasenka co jsem kdy měla, naprosto mi vyhovuje,dělá krásné dlouhé a husté řasy,drží celý den

  • dělá husté řasy
  • nemá


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 8.3.2012 08:11:10

Řasenka nádherně prodlouží řasy a vytvoří super objem. Dobře se nanáší, při správném používání nežmolkovatí a neslepuje. Vydrží dlouho a nevysychá. Udělá stejnou službu jako o několik stovek dražší řasenky.

  • super cena
  • splňuje to co slibuje
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.3.2012 12:02:34

Kvalitní řasenka za super cenu. Řasy krásně zvýrazní a nadzvedne, neslepuje a nežmolkuje. Přes den se nerozmazává. Kartáček je akorát velký a krásně se s ním maluje. Jedinou nevýhodou je, že vysychá o něco dříve, než třeba jiné řasenky.

  • Cena
  • Dělá hezké řasy
  • Neslepuje řasy
  • Nedrolí se a nežmolkuje
  • Dříve vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.3.2012 22:03:00

Opravdu dobrá řasenku za skvělou cenu. Velice příjemně mě překvapila. i ve srovnání v mnohonásobně dražšími řasenkami obstála. Řasy hezky zvýrazní a prodlouží, líčení vypadá přirozeně. A dalším (pro mě rozhodujícím) plusem je, že řasy po nanesení této řasenky nejsou tvrdé jako hřebíky, což je u jiných levných řasenek bohužel samozřejmosti.

  • Cena.
  • Nedrolí se.
  • Nežmolkuje.
  • Nerozmazává se.
  • žádné jsem neshledala


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.3.2012 14:55:56

Řasenka schopná konkurovat mnohem dražším značkám. Dlouho vydrží a nedrolí se, neslepuje, nežmolkuje, naopak řasy hezky protáhne a oddělí.

  • cena
  • dobře tvarovaný kartáček
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.3.2012 15:55:25

Řasenka mě velmi zklamala, vytváří slepené řasy. Dost žmolkovatí, nekoupila bych si ji znovu. Zklamání.

  • hezký obal
  • cena
  • slepuje a žmolkovatí


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 15.3.2012 12:50:57

Řasenku Multi-action jsem si koupila na doporučení, ale jedna z nejhorších, co jsem kdy měla. S řasama neudělala skoro nic, nebyla téměř vidět. Až po druhé vrstvě jsem měla pocit, že jsem namalovaná. Nepracovalo se mi s ní dobře. Už nikdy více. Vyhozené peníze

  • žádné
  • málo viditelná
  • drolí se


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 12:59:49

Na to kolik stojí, je tato řasenka vážně skvělá. Dodá objem, krásně řasy oddělí. Mě osobně nežmolkovatí, ani neslepuje řasy. Vydrží hodně dlouho. Pokud to mohu porovnat, připomíná mi dražší verzi Maybelline Colossal Volume. Akorát že je o dost levnější.

  • dlouhá výdrž
  • objem a délka
  • neslepuje
  • oddělí řasy
  • cena
  • menší kartáček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.3.2012 20:33:24

Řasenka je za tu cenu naprosto vyhovující. Nutno zmínit, že nejsem na řasenky příliš náročná, možná proto mi vyhovuje i tato růžová Multi Action :-). Krásně mi prodlouží řasy, líbí se mi, že je dostatečně černá. Příliš řasy nenatočí, to je pravda. Někdy u ní mám pocit, že řasy nehezky slepuje a vytváří žmolky. Jindy je to zase v pořádku. Nalíčím se s ní ale (snad) obstojně vždycky. No zkrátka... mám několikáté balení a určitě si ji zase koupím.

  • velmi nízká cena
  • dostupnost
  • prodlužuje řasy
  • hezky černá
  • nenatočí řasy
  • někdy žmolkuje a slepuje řasy


věk
35-44

Další recenze od 23.3.2012 16:37:29

Tak tento výrobek mě velice překvapil a jsem osobně z řasenky nadšená.Vyzkoušela jsem x řasenek a opravdu drahých,ale této se nic nevyrovnalo.Jsem s řasenkou opravdu moc spokojená.Jediné co bych asi vytkla je to,že se mě zdá,že brzy vyschne,ale za tu cenu nemohu chtít zázrak,Jsem spokojená.

  • cena
  • kvalita
  • líbí se mě obal
  • na můj vkus rychle vyschne


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 23.3.2012 23:12:05

Za tu cenu, je tato řasenka opravdu výborná. Řasy neslepuje, pěkně je obalí, a je výrazně černá.Řasy jsou hezky výrazné. Pokud použiji kleštičky, tak tato řasenky řasy hezky zafixuje. Lépe maluje až po delší době. Mám ji už snad půl roku a stále mi nevysychá.

  • cena
  • nemám


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.3.2012 21:59:46

Ačkoliv kosmetika Essence nepatří mezi mé oblíbence, tak tato řasenka je opravdu velmi dobrá. Koupila jsem si jí z nouze, protože jsem neměla peníze na lepší a hned po prvním použití jsem byla příjemně překvapena. Má výraznou černou barvu, prodlouží i zahustí a neslepuje řasy i když dám více vrstev. Atraktivní obal. Akorát mi poměrně brzy začala vysychat, ale tak co bych chtěla za tu cenu. Určitě někdy příště koupím znovu.

  • cena
  • výrazná černá barva
  • prodlouží i zahustí
  • neslepuje
  • poměrně brzy začně vysychat


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.3.2012 19:17:39

Tato řasenka je dle mého názoru opěvována zcela oprávněně, neboť na ní nemohu najít žádná negativa. Prodlouží, neslepí, nevytvářejí se v ní po delší době hrudky, nemám s ní žádný problém. A cena je báječná :)

  • cena
  • žádné


Další recenze od 2.4.2012 18:12:53

Tak tato řasenka mě naprosto uchvátila. Vůbec nic sem od ní nečekala, ale když jsem jí poprvé použila, ta mě "dostala" a od té doby ji mohu jen chválit. Maluje se sní opravdu lehce, jde to uplně samo. Řasy krásně oddělí, prodlouží i natočí. Já vlastním takové né moc dlouhé řasy a po téhle řasence je mám jak mrkací panenka, dlouhé, krásně oddělené a natočené :-) Myslím si, že se bez problému muže vyrovnat řasenkám z dražší cenové kategorie.

  • Řasy krásně prodlouží
  • Neslepuje
  • Řasy odděluje
  • bezvadně se nanáší
  • cena
  • zatím žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 13.4.2012 14:15:29

tak táto sa podarila. na to že je taká lacná je to bomba. mám už niekolký kus a aj ked skúšam aj iné značky k tejto sa vždy vrátim. je to taká moja poistka :) riasy krásne nafarbí, nezlepuje, nemá vela farby na kefke takže nie je treba otierať alebo potom riasy rozčesávať len dúfam že ju neprestanú vyrábať.

  • cena
  • pekne predlžuje
  • pekný obal
  • ani neviem


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 11.5.2012 16:08:44

Za tu cenu rozhodně dobrá řasenka a dá se s ní pracovat, ale nijak zvlášť mě nezaujala. Nevýhodou je, že rychle vysychá a je nezvykle dlouhá - s řasami se hodně dělám a tohle mi moc nevyhovovalo.

  • poměr cena/kvalita
  • rychleji vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 26.6.2012 18:20:40

Tuto řasenku už mám poněkolikáté. Vyzkoušela jsem i jiné a dražší, ale stejně jsem se pokaždé vrátila k této řasence. Krásně pročeše řasy a barva je opravdu černočerná :) Nedělá hrudky a když si nedáte padesát vrstev nedělá ani takzvané muší nožky. Nevýhodou je určitě to, že bohužel poměrně rychle vysychá ale ta cena je parádní. Kartáček je hustý a velikostně tak akorát, krásně oddělí řasy a o něco je prodlouží. Dobře se odličuje, nezapáchá ani nijak nedráždí oči.

  • Cena
  • Kvalitní kartáček
  • Krásně odděluje a prodlouží řasy
  • Černočerná barva
  • Nedělá hrudky
  • Když je nová nedrolí se
  • Rychle vysychá a poté se už drolí


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 26.6.2012 18:37:47

Tuhle řasenku mám moc ráda a používám ji min. rok :) je podobná té zelené od Essence.... řasy krásně zhustí, prodlouží a nerozmazává se. Občas, když na řasy nanesu větší množství, tak hrudkovatí, ale to jde natrénovat ;) určitě to není nejlepší řasenka na trhu, ale poměr cena- kvalita je skvělý :)

  • prodlouží
  • zhustí
  • černočerná barva
  • výdrž
  • hrudkovatí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 26.6.2012 19:35:35

Tuto řasenku jsem si koupila na základě kladných recenzí tady na Omlazení. Vzhledem k nízké ceně jsem k ní neměla moc důvěru, do té doby jsem používala dražší řasenky. Mile mě překvapila, podle mého názoru srovnatelná s mými do té doby oblíbenými řasenkami Maybelline. Prodlouží, zvýrazní, natočí. Během dne se nerozmazává, neslepuje řasy a nedělá žmolky.

  • cena
  • prodlouží
  • natočí
  • nerozmazává se
  • neslepuje řasy
  • zdálo se mi, že rychle vysychá


Další recenze od 26.6.2012 21:18:40

Řasenku jsem koupila na základě recenzí tady a neudělala jsem chybu! Moc mi vyhovuje. Mám ji dva měsíce minimálně, spíš více a zatím nevysychá a maluje stále stejně. Nalíčím se s ní velmi rychle, kartářek totiž není třeba nijak otírat, je na něm idelání množství barvy, neslepuje, nežmolkuje, nedrolí se. Dokonce ji podezírám, že je voděodolná, protože jsem se s ní několikrát sprchovala horkou vodou a měla i mokré oči a po sprše jsem měla stále krásně nalíčené oči, což jsem tedy hodně překvapená. Určitě zas koupím.

  • cena
  • skvěle drží
  • lehce se s ní maluje
  • málo natáčí řasy


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 13.8.2012 22:51:22

Zpočátku nabírala barvy moc a slepovala mi řasy,proto jsem s ní jednou řasy přejela a rozčesala je kartáčkem z vypoužívané řasenky. Po čase nabírá barvy míň a mně velmi vyhovuje. Za tu cenu je to skutečný poklad a přijde mi daleko lepší, než GG od Oriflame za daleko větší peníze. Stejně bych ale uvítala jiný kartáček - například jako Colosal Volume od Maybelline

  • cena
  • nežmolkuje
  • nedrolí se
  • uvítala bych jiný kartáček


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 10.9.2012 01:04:49

Moc fajn řasenka, se kterou jsem byla velmi spokojená, navíc za nízkou cenu. Řasy hezky prodlouží i zahustí, neslepuje, nerozmazává se. S kartáčkem se mi pracovalo příjemně. Není to sice vyloženě moje Nr. 1, mám i jiné oblíbence, ale spokojená jsem s ní byla a zase se k ní někdy ráda vrátím. Líbí se mi i její obal. Za tu cenu super řasenka :-)

  • prodlouží i zahustí
  • neslepuje
  • nerozmazává se
  • s kartáčkem se dobře pracuje
  • nízká cena
  • hezký obal
  • žádné


Další recenze od 14.10.2012 20:09:41

Tato řasenka mě překvapila svojí cenou. Docela mě zaráželo, když tam bylo (je) napsané "multi action" Což je něco jako, že ta řasenka je na všechno super... Objem, délka, protočí, zhustí. A to je opravdu pravda. Za tu cenu bych si troufla říct, že se vyrovná i dražším... No, o chlup, ale jo, docela se vyrovná ;) Akorád jsem zaškrtla "že si ji nekoupím znovu" jelikož ráda zkouším nové ;) JInak určitě doporučuji...

  • 
  • Asi nic...


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.1.2013 21:17:34

Ze začátku jsem se s ní vůbec, ale vůbec, neuměla namalovat. Řasy jsem měla slepené a obtisklé všude kolem :-D Teď ji považuju za jednu z nejlepších řasenek a kupuji ji opakovaně. Řasám krásně dodá objem, působí hustější, natočí je a opticky prodlouží. Pro mě top.

  • - opticky prodlouží řasy
  • - dodá objem
  • - černočerně černá
  • - krásně zvýrazní
  • - nic


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 4.2.2013 17:35:08

Asi se budu opakovat, ale skvělá řasenka, dělá krásné dlouhé husté přirozené řasy. Řasy se neslepují, nedrolí. Řasenku už mám možná kolem 10 měsíců, i více a ještě mi nevyschla. (když mám pocit že málo maluje dám do ni trochu krému a funguje jako dříve) Určitě si ji koupím zase. Za málo peněz hodně muziky. S nadhledem se vyrovná mnohem dražším značkám.

  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • nevysychá
  • cena
  • dostupnost
  • kartáček
  • krásný obal
  • perfektní výdrž na řasách


věk
15-24

oči
hnědé

Řasenka mě nijak nenadchla, slepuje mi řasy, během dne se mi rozmaže nebo se obtiskne na horní víčko a ani jedna z těchto věcí není u řasenky žádaná. Takže řasenku už znovu nekoupím, protože tato mě dost zklamala a jenom mi nevyužitá leží doma. Za mě ne.

  • nic
  • rozmazává se
  • slepuje řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.2.2013 20:02:20

Tahle řasenka zaujme především svou cenou. Já ji teda používám pod ještě jinou řasenku, protože takhle mi to vyhovuje. Ale samostatně řasy hodně načerní a prodlouží, ale moc nezahustí a proto na ni používám ještě jinou :) Jinak bez té svrchní řasenky odpadává pod oko, ale s ní ne. Za tu cenu určitě super.

  • načerní
  • cena
  • dostupnost
  • prodloužení
  • nezahustí
  • opadává


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.4.2013 16:53:51

S touto řasenkou jsem velmi spokojená, moje krátké a rovné řasy mi pročeše, natočí a obarví tak akorát. Nedělá žmolky a neslepuje do pavoučích nožiček. Řasy jsou poté krásně zvýrazněné a natočené a takto vydrží celý den. Řasenka se dobře odličuje a moc se mi líbí i hezké balení. Nejvíce oceňuji nízkou cenu, protože tato řasenka se vyrovná i kolikrát dražším a značkovějším řasenkám.

  • natočí i rovné řasy
  • neslepuje a nežmolkuje
  • cena
  • hezké balení
  • asi nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.6.2013 20:25:03

Túto riasenku som dostala do daru, a pravdupovediac som bola skeptická k jej značke. Avšak milo ma prekvapila, podľa mňa je spoľahlivá, na bežné denné líčenie, a ako už baby spomínali, vydržala mi asi pol roka. dnes som si práve kúpila ďalšiu :P V priebehu dňa sa mi troška zotrie, ale nie je to tak zlé. Nie je vodeodolná, a v hmlistom počasí sa mi dosť rozmazala, takže som chodila po ulici ako panda, čo sa mi pri iných nie-vodeodolných nestalo. Takisto sa mi zlomil aj obal v mieste kde sa šrubuje

  • cena
  • dostupnosť v obchodoch
  • pekný obal
  • dobrá kefka
  • mohli by ju vyrábať aj v tmavohnedej


Hodně mi řasy prodlouží, mám je potom jako panenka a vypadají přirozeně, vůbec neslepuje. Sedla mně, i mé máme i sestře a to nám jen tak nějaká řasenka všem naráz nesedne. Její cena je také velmi dobrá a za tu kvalitu...měla jsem i spoustu dražších řasenek, ale žádné se nevyrovnaly tyhle. Ráda se k této řasence vracím.

  • přirozený vzhled
  • délka řas
  • objem
  • neslepuje
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.8.2013 14:49:44

Dělá celkem pěkné přirozené řasy, nežmolkuje, trošku opadává - po pár aplikacích se mi ale na ni vytvořila alergie (slzení, svědění, otok horních víček), takže nedoporučuji, pokud máte citlivější oči. Jinak za málo peněz hodně muziky, ale není to taková ta WOW řasenka, jen zvýrazní a podtrhne vaše řasy, nic nevykouzlí.

  • levná řasenka pro přirozený look
  • u mě vyvolala alergii


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 13.9.2013 15:10:57

Tuto značku jsem si velmi oblíbila. Jsem si téměř jistá, že neseženete na trhu nic tak levného, co by vám zařídilo tak krásné natočení, prodloužení i objem řas, jako tato levná řesenka. Já sama jsem si ji koupila již několikrát. Má výborný kartáček, který řasy neslepí ale přesto jsou pěkně husté a výrazné. Doporučuji.

  • super cena
  • žádné


věk
25-34

oči
šedé

Myslím, že to není úplně nejhorší řasenka, kterou jsem vyzkoušela, ale zase na druhou stranu to ani není věc, kterou bych si musela koupit znovu. Barva je celkem nevýrazná, slepuje řasy a hrozně rychle vysychá. kartáček není úplně marnej, ale nijak řasence nepomůže. Plusem je určitě nízká cena, která motivuje ostatní k její koupi. Mě ovšem ne.

  • cena
  • kartáček
  • vysychá extrémně rychle
  • slepuje
  • nevýrazná


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 18.10.2013 15:20:49

Již od začátku jsem byla zvyklá na řasenky vyšší cenové relace značek jako je Maybelline, Astor, příp. Dermacol. Oproti těmto není VZHLEDEM K CENĚ Multi Action až tak špatná. Pokud si někdo nemůže dovolit utrácet za řasenku pravidelně kolem 300 Kč, určitě bych ji doporučila, protože práce, kterou na řasách vytvoří JE vidět. Ovšem má tendenci se drolit a rozmazávat... Za cenu 80 Kč je to ale skvělá volba. Kdybych si zase musela koupit levnější řasenku, sáhnu po téhle .)

  • řasy zvýrazní
  • cena
  • drolení
  • rozmazávání


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.2.2014 14:21:24

Musím povedať,že pre mňa asi najlepšia riasenka od Essence.Rovnako ako jej fialová sestra(efekt umelých rias).Krásne vytočí,predlží,zahustí.Riasy sú naozaj výrazné.Cenovo dostupná.Jediné mi troška vadí,že ju buď musím poriadne "rozbehnúť",kým mám požadovaný efekt,alebo ju niekoľko dní nechať troška vysychať,do vtedy zlepuje a drolí sa.Potom ale už naozaj dáva skvelý výrazný efekt riasam,ktorý mi naozaj sedí.Velice podarený produkt

  • zahustí
  • vytočí
  • predlží
  • nerozmazáva sa
  • naozaj výrazné riasy
  • cena
  • treba ju chvíľu nechať ako keby vysychať alebo často používať a "rozbehnúť" do vtedy zlepuje


věk
15-24

oči
hnědé

najlepšia špirála akú som kedy mala...a aj najlacnejšia. Táto špirála je pre mňa úplne ideálna a nemám jej čo vytknúť. Cena je úžasná, obal je v pohode no a špirála predĺži, zahustí. Neopadáva, nežmolkuje. Je pravda že rýchlejšie vysychá, ale ak ju používate denno denne tak ju skôr miniete ako by stihla vyschnúť ;)

  • cena
  • kvalita
  • nič


Další recenze od 23.4.2014 17:02:07

Řasenka mě velmi mile překvapila. Normálně upřednostňuji řasenky od Miss Sporty, nyní jsem prvně vyzkoušela Essence a jsem nadšená! Oproti dražším řasenkám na trhu tahle splňuje to, co slibuje - slušný objem řas. Navíc má super černou barvu, která oko krásně zvýrazní, takže určitě jsem ji nekupovala naposledy :-)

  • opravdu znásobí objem řas
  • sytá černá barva
  • cena
  • žádné jsem neshledala


věk
15-24

oči
hnědé

Za tu cenu je to dobrá řasenka. Řasy jsou hustější, delší a oddělenější. Barva je sytě černá, hustá tak akorát a nežmolkovatí. Sice preferuji větší kartáčky u řasenek, tento mi však vyhovuje. Dobře se s ním pracuje a barvu nanese rovnoměrně na všechny řasy. Myslím, že se vyrovná i dražším. Líbí se mi design řasenky.

  • Cena
  • Nic


věk
25-34

oči
zelené

Řasenka je fajn, i když ze začátku moc mokrá a tak se mi obtiskávala nad i pod očima, když vyschla tak už to bylo lepší, dělala sice hezké řasy ale opadávala mi už odpoledne, odličovala se dobře, ale dá to práci a potřebuji hodně mokrý tampónek, jsem ráda, že mě v očích nijak nedráždila, kartáček byl taky dobrý, normální nic extra

  • dělala hezké řasy
  • odličování horší


věk
15-24

oči
hnědé

Tak tohle byla má úplně první řasenka :D Do teď si pamatuji, jak moc jsem si nějakou už konečně přála, ale rodičům pořád nepřišlo, že na to mám věk, tak jsem se jí ve 13ti letech konečně dočkala :D A pro začátek byla suprová... Má všechny podstatnost,i které se od řasenek očekávají, neslepuje řasy, nežmolkuje a má dobrou výdrž. Plus jako bonus je skoro zadarmo. Spokojenost...

  • Cena
  • Výdrž
  • Neslepuje řasy
  • Nedělá žmolky
  • Žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 17.7.2015 22:59:49

Řasenku Essence Multi Action jsem původně zakoupila pouze ze zvědavosti, ve výprodeji a naprosto jsem si jí zamilovala! Cena do 100 korun, ale kvalita naprosto super. Tedy alespoň pro mé potřeby. Své řasy mám fajn, ale jsem poměrně světlý tip, takže je potřebuji hlavně zvýraznit. To řasenka splňuje. Kartáček má pro řasenku klasický, trošku širší tvar. Po aplikaci nemá tendenci se nijak obtiskávat a po delší době se ani nezačne drolit. Navíc řasy krásně natočí, zahustí a prodlouží. Řasy neslepuje, ale naopak je krásně oddělí. Splňuje prostě to, co já od řasenky očekávám a potřebuji.

  • cena
  • kvalita produktu
  • prodloužení řas
  • neslepuje řasy
  • dostupnost
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené