Balea Creme-Öl Dusche Marulanussöl & Milchprotein recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Balea Creme-Öl Dusche Marulanussöl & Milchprotein
Gely a mýdla Balea Creme-Öl Dusche Marulanussöl & Milchprotein - obrázek 1
Gely a mýdla Balea Creme-Öl Dusche Marulanussöl & Milchprotein - obrázek 2
5 4.6 15
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 49 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Creme-Öl Dusche Marulanussöl & Milchprotein

věk
25-34

Slyšela jsem, že je tento sprcháč tak olejový, že není potřeba se potom mazat, to sice u mě neplatí, nicméně je moc příjemný, hezky voní, dělá pěknou pěnu, nespotřebuji ho tolik jako ostatních sprcháčů balea aby udělal pěnu, po koupeli nemám pocit, že bych měla pokožku vysušenou, ale namazat se musím, měla jsem i mléko ze stejně řady a bylo taky moc fajn, cena je dobrá

  • vůně
  • nevysušuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2014 11:31:02

Výborný sprchový gel (nebo podle popisu na oblau olej), který se vyrovná i dražším značkám. Má krémovou konzistenci a dobře pění, pokožka je po jeho použití jemná, hydratovaná a voňavá. Navíc vůni cítit poměrně dlouho. Obal klasický jako u běžných sprchových gelů. Ráda zkouším nové věci, ale k tomuto se určitě někdy vrátím.

  • vůně
  • hydratace
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 14.4.2014 19:31:47

Úžasný sprchový gel za super cenu. Mám ráda značku Balea, protože opravdu nabízí kvalitní výrobky za nízké ceny. Tento sprchový gel nejenže nádherně voní ale je tak jemný něco jako Dove ale voní jinak. Pokožka je po umytí krásně jemná, vláčná a hydratovaná. Je tedy vhodný i pro suchou pokožku. Určitě koupím i příště

  • nízká cena
  • krásná vůně
  • jemný
  • žádné


Další recenze od 21.3.2014 22:02:01

Stejně jako tělové mléko ze stejné řady je tenhle sprchový gel jeden z mých nejoblíbenějších. Moc krásně voní a hydratuje. Pokožka po něm moc hezky voní a je příjemná. Používám ho i jako pěnu do koupele, požka pak není tolik vysušená. Jsem s ním hrozně moc spokojená, jeho cena je navíc opravdu nízká. Určitě si ho budu kupovat dál.

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.9.2013 15:08:00

Za velmi nízkou cenu rozhodně luxusní sprcháč. Jeho vůně mi velmi připomíná mandle nebo něco na tento způsob. Pokožka je po použití opravdu vláčná, hebká a velmi voňavá, Sprcháč velmi dobře pění a stačí ho opravdu málo, takže balení dlouho vydrží. Jsem s ním moc spokojená a rozhodně budu kupovat dál, protože mi sedl.

  • vůně
  • cena
  • vláčná pokožka
  • asi nic


věk
35-44

Další recenze od 9.8.2013 21:45:17

Příjemný sprchový gel, který má krémové složení a dobře pění, myje se s ním dobře. Voní po mandlích, mně osobně se to líbí, vůně je příjemná. Jen nemůžu souhlasit s tím, že by hydratoval, po umytí se stejně musím natřít tělovým mlékem. Zázrak to tedy není. Ale na druhou stranu nijak extrémně nevysušuje, takže ok. Znovu si ho asi nekoupím, ale to jen proto, že ráda zkouším nové sprchové gely a málokdy se k nějakému vracím. :-)

  • hezká vůně
  • krémové složení
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.7.2013 13:24:26

Výborný sprchový gel kvalitou přirovnatelný k dražším od Dove, je krémový a kůži krásně zjemní, navíc příjemně voní. Kůže je krásně vyživená, jako po aplikace tělového mléka, nezanechává žádný pocit mastnoty. Zkoušela jsem i olivový a je také velice příjemný. Nespornou výhodou je i cena, určitě má v mé koupelně své místo jisté :).

  • cena
  • vůně
  • krásně zjemňuje
  • žádné


Další recenze od 25.6.2013 12:55:50

S tímto sprchovým gelem mám velice dobrou zkušenost, krásně hydratuje pokožku a nevysušuje ji! Má jemnou nevtíravou vůni, voní po ořeších a mandlích. V obchodě mě zaujal obal, takže jsem očuchala a zjistila jsem, že má skvělou vůni a podívala se na cenovku, a cena mě ještě víc přesvědila, abych si výrobek koupila.

  • vůně
  • cena
  • hydratace
  • obal
  • nic


věk
25-34

V poslední době jsem si oblíbila sprchové gely s olejem a rozhodla jsem se vyzkoušet i tento výrobek. Po pár použití jsem věděla, že si jej budu kupovat pravidelně. Líbí se mi krémová konzistence, příjemná nasládlá vůně a hlavně - pokožka není vysušená. Navíc cena je úplně skvělá. Opět zde platí jako u spousty výrobků Balea "za málo peněz hodně muziky". Pro mne je srovnatelný s daleko dražšími sprchovými gely např. od Dove. Navíc obsahuje hned 3 druhy olejů - olej z plodů stromu marula, sójový a slunečnicový olej - což je pro mne další bonus.

  • kvalitní
  • nenašla jsem


věk
25-34

Naprosto skvělý sprchový gel od mé oblíbené značky Balea. Poslední dobou jsem si produkty od této značky oblíbila a nezklamal mě ani tento sprcháč. Je sám o sobě docela hutný, krásně voní a pěkně pění, což oceňuji. Zda vůně na pokožce po sprchování vydrží, neposoudím, protože se po sprchování mažu tělovým mlékem ze stejné řady (vůně z tohoto mléka na kůži vydrží). SUPER výrobek, koupím znovu :-)

  • cena
  • vůně
  • pěkně pění
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 25.1.2013 22:43:13

Příjemný sprchový gel krémové konzistence. Sladší vůně, ale příjemná. Je hebký, tím se dobře roztírá. Je to jako hedvábí. Pleť je po použití mírně hydratovaná, od sprchového gelu moc hydratace neočekávám. Hlavně aby nevysušoval. A to splňuje. Obal mne ničím nezaujal.

  • příjemná sladší vůně
  • krémová hedvábná kozistence
  • nevysušuje
  • nezajímavý obal


Další recenze od 30.12.2012 01:06:59

První balení jsem kdysi dostala zadarmo a výrobek mne zaujal natolik, že jsem si teď pořídila druhý. Díky tomuhle "sprcháči" jsem se naučila zbožňovat krémové sprchové gely a tenhle konkrétní zatím stavím nad ostatní i díky olejové složce a naprosto skvělé vůni, která mne přesvědčila ke koupi pěny do koupele stejného druhu. Složením je minimálně srovnatelný s konkurencí (třeba Palmolive), kterou ale válcuje hlavně cenou. Je to prostě srdcovka :)

  • vůně
  • konzistence
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2012 11:09:52

V poslední době jsem si oblíbila olejové sprchové gely nebo přímo sprchové oleje. Zkusila jsem jich už více, převážně dražších a tak jsem téhle levné verzi od Balei moc nevěřila. A ono ejhle, za tu cenu je to naprosto parádní sprcháček. Vím jistě, že až dopotřebuji jdu pro další balení. Je to jako byste se umývali tělovým mlékem. A i vůně je mi hrozně příjemná. Něco ve stylu mandle (ve skutečnosti to má být vůně nějakého oleje marula).

  • vůně
  • cena
  • konzistence a jemnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 11:52:31

Tento sprchový gel je úžasný a cena také. Pokožka je po použití krásně hydratovaná, jemná a voňavá. Velmi dobře pění. Při používání tohoto sprchového gelu nemusím každodenně používat tělové mléko - stačí obden.Určitě bych zakoupila znovu ale ráda střídám a zkouším nové gely.

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Úžasný sprchový gel za pár korun. Vhodný především pro suchou pokožku a to díky svému krémovému složení, které hydratuje a zanechává pokožku hebkou a vláčnou. Navíc hezky voní. Myslím, že se s přehledem vyrovná ostatním dražším značkám.

  • zanechává pokožku hebkou a vláčnou
  • hydratuje
  • krémová konzistence
  • cena
  • hezky voní
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Lush It's Raining Men

4.6 90% 5 recenzí

Hůře hodnocené