Balea Milde Seife recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Balea Milde Seife
Gely a mýdla Balea Milde Seife - obrázek 1
Gely a mýdla Balea Milde Seife - obrázek 2
Gely a mýdla Balea Milde Seife - obrázek 3
5 4.5 12
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 18 - 49 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Milde Seife

věk
35-44

Další recenze od 28.10.2012 00:57:46

Na tohle mýdlo jsem byla docela zvědavá. Bylo mi divné, že je dražší než krémové tekuté mýdlo Balea (za stejnou cenu je ho 300 ml, krémového 500 ml). Čekala bych totiž, že čiré mýdlo bude oproti krémovému více vysušovat. Byla jsem ale mile překvapená, jak jemné tohle mýdlo je. Ruce jsou po umytí krásně hebké na dotek a vůbec nemám pocit vysušené pokožky, až mě to překvapilo :-) Mýdlo je čiré, zlehka namodralé (verze Magic Ocean), stačí použít trošku a hezky napění. Vůně je moc příjemná, líbí se mi i barevné obaly. Určitě koupím zase a vyzkouším i další dvě verze - Deep Love a Limetka a zelený čaj. K dostání jsou i různé limitky. Na rozdíl od krémových mýdel Balea, k těmto nelze zakoupit cenově výhodnější náhradní náplně.

  • příjemná vůně
  • jemná konzistence
  • nevysušuje
  • ruce jsou po umytí hebké
  • hezké barevné obaly
  • není možné zakoupit náhradní náplně


věk
25-34

Další recenze od 31.10.2012 11:30:55

Koupila jsem mýdlo deep Love a Limetkové. Mýdlo je příjemné konzistencí i vůní. Popravdě se mi líbí hlavně ty krásné sladké obaly :) takže do nich pak koupím náplň obyč balea v sáčku (třeba papaya:) ) Každopádně deep love doní lehce jako nějaké želé bonbony, ale ta limetka voní fakt extra super :) Chtěla jsem jen jiné obaly, Třeba ten oceán mi nevoněl ale obal má taky krásný :) Vždy v drogérii trochu rozšroubuji a přicihnu abych nebyla nemile prekvapená a vyplácí se mi to. Ta limitka "Australie" mi doslova smrděla jak máslo :/ no ale to je muj názor :)

  • cena
  • krásné obaly
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 31.10.2012 20:44:57

Koupila jsem si ho především proto, že mě zaujal pěkný obal - vybrala jsem si Africu. Mýdlo není krémové, ale čiré, trošku jsem se bála, že bude vysušovat, ale nevysušuje. Hezky pění, stačí jeden stisk pumpičky. Krásně voní. Příště vyzkouším i jiné varianty.

  • cena
  • design
  • vůně
  • nevysušuje
  • praktické balení s pumpičkou
  • žádné


Další recenze od 28.11.2012 10:53:27

Můj mýdlový favorit. Mýdla mají krásné vůně a příjemnou konzistenci. Velké plus je to, že nevysušují pokožku rukou. Vzhledem k tomu, že mám velice citlivou pokožku na rukách sem tomto mýdlu moc nedůvěřovala ale ohromilo mě. Za tu cenu opravdu skvělý produkt. Určitě si ho budu kupovat i nadále.

  • vůně
  • konzistence
  • nevysušuje ruce
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2013 10:41:49

Já postupně nakoupila všechny, protože i pro obě rodiny, které jsem naučila na Baleu a všichni byli také nadšení jako já. Já jsem naposledy měla Oceán a voní přímo nádherně, tak nějak svěže prostě. Ruce nevysušuje, konzistence je správně tekutá a jde o čirý gel. Mám ráda průhledná balení, kde přímo vidím na množství a pumpička je také povedená, protože po použití z ní neodkapávají zbytky gelu na umyvadlo. Cena a dostupnost je skvělá a Balea skutečně není podřadná značka.

  • cena a dostupnost
  • nevysušuje
  • příjemná konzistence čirého gelu
  • pumpička a průhledný obal
  • výběr
  • nic


věk
25-34

Mýdlo, které nechybí v žádné domácnosti. Nejenže je levné, dá se sehnat v každé prodejně DM, ale ještě krásně voní a nevysušuje ruce. Ruce jsou naopak hebké a dlouho voní:) Navíc je balení i s pumpičkou. Prostě a jednoduše, za málo peněz hodně muziky:)

  • Cena
  • Vůně
  • Nevysušuje
  • Dostupnost
  • Varianty na výběr
  • Žádný


věk
35-44

Další recenze od 4.2.2013 22:22:41

Mýdlo jsem si vybrala jen kvůli obalu, a to růžové deep love. To, že krásně voní a nevysušuje beru jako přidanou hodnotu. Takže mě určitě nezklamalo. Obal budu využívat nadále, ale s jinou náplní. Protože co se týká tekutého mýdla jako takového, mám jiného favorita.

  • zajímavý obal
  • nevysušuje
  • příjemná vůně
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 01:39:43

Toto mýdlo jsem ukořistila jako správná žena - hlavně kvůli krásným obalům, které jsem prostě musela mít doma :)). Pořídila jsem si hned dva kousky. Zelené limetkové a růžové deep love. Obě dvě mýdla nádherně voní, dobře pění a vůbec nevysušují. Oproti ostatním mýdlům mojí pokožku zanechávají hebkou a vláčnou. Stačí jedno malé pumpnutí, takže mýdlo dlouho vydrží a ta cena je prostě kouzelná. Já jsem moc spokojená.

  • cena
  • nevysušují
  • vůně
  • design
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2013 20:28:57

Tento gelík na ruce už kupejeme s maminou dlouhodobě a vždy se k němu vracíme. Jak se říká, za málo peněz hodně muziky. Je svěží, nevtíratelné vůně, nevysušuje - to je hlavní důvod, proč ho kupujeme, protože mamka je na tohle citlivá. Takže za mě nejlepší gel na mytí rukou. Ještě bych možná doladila trošku tu krémovou konzistenci, ale to už je jen ta pomyslná třešnička.

  • nevysušuje
  • příjemné vůně
  • cena
  • málo krémový


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2014 16:58:43

Zkoušela jsem tu limetkovou variantu. Mýdlo pěkně voní, hezky pění a přehnaně nevysušuje, což oceňuji. Co mi také vyhovuje, je praktická pumpička, která dávkuje akurátní množství produktu, celé baleni vypadá moc pěkně, takže nehyzdí koupelnu. Kupovala jsem v Německu, kde je cena nižší. Doporučuji vyzkoušet ;-)

  • cena
  • pumpička
  • hezký design
  • vůně
  • dobře pění
  • nevysušuje
  • nic


věk
25-34

Ja som s týmto tekutým mydlom nadmieru spokojná. Je trošku drahšie to áno, ale treba sa pozrieť aj na to, že má oveľa krajšie balenie. Pumpička dávkuje presne a tá úžasná vôňa. Páči sa mi , že nevysušuje pokožku rúk ako veľa iných tekutých mydiel. Ja som nadmieru spokojná a odporúčam či do kuchyne alebo do kúpeľne.

  • vôňa
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2017 14:37:56

Na taoletě už nám došlo mýdlo na ruce, tak když jsem DM drogerii viděla tohle mýdlo, 500ml jen za 18Kč, neváhala jsem. Koupila jsem variantu s vůní kokos a pitaya. Voní moc hezky, ne naštěstí moc výrazně, ale jen lehce, decentně. Nemám ráda mýdla s výraznou vůní. Nevysušuje pokožku, jako to mohou dělat jiná mýdla. Toto nebyl můj poslední nákup Balea mýdla.

  • Cena
  • Velké balení
  • Dostupnost
  • Praktická pumpička
  • Vůně
  • Nevysušuje pokožku
  • Lze dokoupit náhradní náplně
  • Nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené