Dove Go Fresh vyživující sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dove Go Fresh vyživující sprchový gel
Gely a mýdla Dove Go Fresh vyživující sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Dove Go Fresh vyživující sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Dove Go Fresh vyživující sprchový gel - obrázek 3
5 4.5 17
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Go Fresh vyživující sprchový gel

věk
25-34

Další recenze od 2.1.2016 00:00:22

Z týchto gélov som skúsila fialový a ružový. Obidva voňali super, ten ružový bol pre mňa lepší. Medzi plus patrí krémová konzistencia a dlhodobá vôňa na pokožke. Obal je jednoduchý, ale pekný, občas sa trochu ťažšie otvára, ale to je maličkosť. Určite odporúčam, aspoň tieto dva, ktoré som mala možnosť vyskúšať. Momentálne sa chystám na uhorkový :)

  • vôňa
  • konzistencia
  • jemnosť pokožky
  • obal
  • niekedy ide ťažšie otvoriť


věk
15-24

Blue fig and orange blossom scent: Dostala jsem ho k Vánocům, je ve světle modrém provedení. Krásně, svěže voní, i když nedokážu popsat, čemu se ta vůně podobá. Je takový hustý, hydratace vcelku ok, ale nic extra. Zdá se mi, že docela pění, když ho dost rozetřete, ale chtěla bych více. Pokud jde o obal, vadí mi zvláštní víčko, které jde špatně otevírat, byla bych radši za klasičtější.

  • voní
  • hustý
  • dostačující hydratace
  • nepění dostatečně
  • víčko


věk
15-24

Další recenze od 25.8.2014 14:51:52

Mam ten s vônou granatového jablka a perfektne vonia . Dlho mi vydrži a vonu na pokožke citim aj po osprchovaní. Ano s mokrou rukou sa horsie otvara ale da sa to. Minus je aspom u mna že na moj vkus peni málo ,neviem možno to len toto granatove jablko. Pokožku zvlacnuje a vyživuje , urcite vyskusam aj ine druhy nabuduce.

  • vona vydrži aj po
  • vydrž balenia
  • malo peni


věk
35-44

Další recenze od 8.11.2013 08:31:07

Z těchto sprchových gelů jsem měla zatím jen ten s citronovou trávou. Voní moc hezky. Chystám se i na nákup dalších protože sprcháče od Dove mám moc ráda. Vždy jsem ale dala přednost těm klasickým místo těmto s ovocnými vůněmi. Tento byl ale skvělý. Vůně mi sice přišla trochu chemická ale ani mi to nějak zvlášť nevadilo. Je hodně hustý, perfektně pění a pokožka zůstane po koupeli krásně vláčná. Rozhodně doporučuji.

  • hustá konzistence
  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 00:54:09

Opravdu miluji vůni Grapefruit a lemongrass, je to taková krásná svěží vůně, která vás ihned nabije energiií. Všechny sprchové gely od Dove mám moc ráda a velmi často je střídám mezi sebou. Nejvíce mě na těchto sprcháčích oslovuje jejich opravdu hustá krémovitá konzistence. Stačí opravdu malé množství a vytvoří se bohatá pěna. Pokožka je vláčná a hydratovaná a celkově mám krásný svěží pocit.

  • vůně
  • pocit svěžesti
  • krémovitá konzistence
  • nevysušuje
  • horší otevírání


věk
25-34

Veľmi príjemný sprchový gél. Mala som ten so slivkami. Je hodne krémový čiže mi nevysušoval pokožku, čo je u mňa najpodstatnejšie. Cena je prijateľná a dá sa zohnať všade. Balenie je klasické, akurát som mala sem tam problém ho otvoriť pretože sa mi zasekával ten uzáver. Vôňa veľmi príjemná , vydrží na pokožke aj po sprche. Odporúčam

  • vôňa
  • krémová konzistencia
  • žiadne


věk
25-34

Konečne krémový sprchový gél ktorý sa ako krémový netvári len konzistenciou ale skutočne pokožku zbytočne nevysušuje. Vyhovuje mi po všetkých stránkach, krásne vonia, dá sa použiť aj namiesto gélu na holenie na nohy. Dobre pení aj bez použitia huby. Oceňujem ho hlavne v lete keď je vonku horúco a nechce sa mi po sprche zbytočne mazať, pokožka ma po ňom nesvrbí ani nepne. Jediné čo sa nepodarilo je obal, vadí mi že sa nedá postaviť na viečko a tak ku koncu balenia je prácne dostať gél von.

  • krémový
  • hydratuje
  • nedráždi
  • dá sa použiť aj na holenie
  • vôňa
  • obal
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2013 13:45:45

Opět není co řešit, doveácké sprcháče jsou nejlepší ze všech, krásně hydratují a jsou ideální pro lidi líné jako já, co je nebaví se pořád natírat ještě tělovým krémem. Tyhle nové vůně jsou skvělé, určitě to stojí za to prostřídat a ozkoušet si všechny varianty, často si to sedne i s oblíbeným parfémem a pak se to krásně doplňuje.

  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • nic


Další recenze od 15.7.2013 17:46:04

Toto jsou mé velmi oblíbené sprchové gely, krásně voní a líbí se mi jejich krémová konzistence. Už dlouhou dobu je kupuji a jsem s nimi velmi spokojená. Nejoblíbenější mám s vůní okurky a zeleného čaje. Krásně se roztírá a voní, cítím se pak více svěží. Vyhovuje mi jejich vůně, jelikož nejoblíbenější sprchové gely jsou pro mě ty ovocné. a hodí se i pro citlivou pokožku, kterou já mám :)

  • roztíratelnost
  • konzistence
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.6.2013 15:05:33

Tyto sprchové gely mám velmi ráda, obecně mám ráda vůně Dove - především okurkovou! a grepfruit + lemongrass :-) Krásně pění, hydratují, jsou šetrné a jak už jsem zmínila, krásně voní. Složení není nijak agresivní, takže na mou citlivou pokožku mi vůbec nevadí, právě naopak. Po koupeli pokožka nepne a není vysušená.

  • vůně
  • hydratace
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2012 15:43:05

Moje nejoblíbenější vůně je okurka a zelený čaj, připomíná mi prostě léto a vůně je taková svěží. Pokožka nebyla nijak napnutá po sprše, ale naopak hezky hydratovaná a hebká. Sprcháče mi často na pažích dělají šupinky a vysušují, ale tento sprcháč je úžasný, protože spíše zklidňuje pokožku. Jediné mínus vidím v obalu, kdžy mi občas víčko nejde otevřít a musím hodně silou zatlačit na víčko.

  • hezky a svěže voní
  • hydratuje a zklidňuje pokožku
  • špatné otevírání


věk
35-44

Další recenze od 29.6.2012 18:36:47

Tyto sprchové gely mám moc ráda, vyhovuje mi jejich hustší krémová konzistence a to, že pokožku nevysušují. Tělová mléka nebo krémy používám většinou po sprše tak jako tak, ale s těmito gely se dá vydržet i bez namazání, aniž bych měla pocit vysušené pokožky a pnutí. Měla jsem fialový s vůní švestky a sakury, zelený s okurkou a zeleným čajem v balení 500 ml (nevím, jestli jsou k dostání ve velkém balení i ty ostatní) a žlutý s vůní grapefruitu a citronové trávy (souhlasím s přirovnáním této vůně k citronovému jaru :-D Jinak na obalu tohoto gelu postrádám informaci o obsahu peelingových částeček... Jsou velice jemné a nemám pocit, že bych měla pokožku nějak znatelně zjemněnou, takže tuto verzi znovu kupovat nebudu). Určitě vyzkouším i zbývající vůně a k těm oblíbeným se budu ráda vracet.

  • hezké vůně
  • pokožku nevysušují
  • hustší krémová konzistence
  • dobře pění
  • neoblíbila jsem si žlutou verzi


věk
25-34

Výborné sprchové gely, které mají opravdu intenzivní, ale nenásilnou vůni. Název "Go Fresh" přesně odpovídá skutečnosti, protože vás tyto gely opravdu příjemně osvěží a provoní. Mohu jedině doporučit, skvělý gel pro aktivní ženy.

  • intenzivní příjemná vůně
  • osvěží
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:46:18

Zbožňuji všechny 4 vůně, ráda je střídám. Dove je také jediná značka z drogerie, kterou smí používat ekzematici, takže vyhovuje i příteli a nemusím mít v koupelně dva sprcháče. Dělají bohatou pěnu a viditelně hydratují, tedy ne, že bych se pak nemazala, ale pokožka mě po sprše nepne a voní.

  • vůně
  • pokožka nepne
  • dobře pění
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 8.6.2012 20:13:52

Tyhle sprcháče od Dove jsou moje nejoblíbenější a myslím, že i dlouho budou! Objevila jsem je teprve nedávno a úplně jsem se do nich zamilovala. Na umytí stačí maličko, takže dlouho vydrží, mají krémovou konzistenci, vůbec nevysušují pokožku, a ty vůně jsou boží. Nejradši mám ten švestkový.

  • nevysušují
  • nádherně voní
  • krémová konzistence
  • dlouho vydrží
  • žádné jsem neobjevila


Další recenze od 8.6.2012 15:28:52

Tieto sprchove gely sú skvelé.Najviac zbožnujem žltý s citronovou travou a grapefruitom tuším ,na leto uplne dokonalý ,osviežujuci - ja zbožňujem všetko citrusové .Má v sebe aj peelingove zrniečka sa mi zdá :) spokojný sme doma aj s uhorkovym a klasikou ostava bielo-tmavomodry :)

  • vona
  • hydratacia
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 8.6.2012 14:34:46

Tyto sprchové gely jsou pro mě jedny z nejlepších. Tváří se krémově a krémové opravdu jsou, což oceňuji, protože u jiných značek se běžně setkávám sice s krémovou konzistencí, ale zároveň s vysušováním pokožky. Tyto sprcháče nejsou tak hutné jako řada Visible Care a více připomínají normální sprchový gel. Dobře pění, nevysušují pokožku, ta je naopak hezky vláčná a hebká. Na výběr jsou různé vůně, já můžu říct, že jsem se všemi spokojená až na Energise (žlutý) - tento sprcháč obsahuje peelingové částečky, což je moc fajn a svoji funkci plní dobře, ale ta vůně je tak chemicky citrusová, že mám pocit, že se myju jarem na nádobí. Obecně se ale k těmto sprchovým gelům ráda vracím.

  • hebká pokožka
  • hydratace
  • dobře pění
  • žlutý sprcháč Energise není příjemný svou vůní


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Balea Milde Seife

4.6 90% 12 recenzí

Lush It's Raining Men

4.6 90% 5 recenzí

Hůře hodnocené