NYC Big Bold Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky NYC Big Bold Mascara
Řasenky NYC Big Bold Mascara - obrázek 1
Řasenky NYC Big Bold Mascara - obrázek 2
Řasenky NYC Big Bold Mascara - obrázek 3
5 3.6 11
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 5 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Big Bold Mascara

Další recenze od 3.7.2012 19:06:58

Možno nie zlá riasenka pre niekoho, ale ja si nedokážem zvyknúť na maxi štetček, nedokážem s ním pracovať, najmä sa mi ním nedarí zachytiť drobnejšie riasy vo vnútornom kútiku oka. Tiež nemám dobrý pocit z "vône". Budem ju používať len na konečné dolaďovanie, ale už si ju nekúpim.

  • dobrá cena
  • veľmi veľký štetček
  • smrdí mi
  • ťažšie nanášanie


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.1.2013 11:09:57

Moc objemný kartáček, resp. štětiny, takže se s kartáčkem hůř pracuje, často si zamažete barvou víčko, údajně nemá dělat žmolky, ale žmolkuje, takže musíte hodně pečlivě pročesávat a pak upravovat. Dodá hezký objem a trochu i prodlouží, ale obtiskuje se a to ani nemuselo být nijak vlhko.

  • cena
  • objem a trochu prodlouží
  • moc objemný kartáček
  • obtiskuje a žmolkuje


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 7.11.2013 11:48:49

Já byla s touto řasenkou spokojená. Mám ráda tyto "big kartáčky". Kupodivu se mi s nimi lépe pracuje než s úzkými nebo těmi plastovými. Řasenka řasy hezky pročeše a lehce nazvedne. Žmolky mi nedělala ani se během dne nerozmazávala. Jen na kartáčku zůstávalo více barvy, takže jsem musela barvu otírat o hrdlo řasenky. Já určitě koupím znovu.

  • kartáček
  • nerozmazává se
  • pro mě žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.12.2013 19:53:28

Musím se téhle řasenky zastat. Je to jedna z nejlepších řasenek, které se dají sehnat za cenu pod 100 kč (když je v akci). Požaduji od řasenky výrazně černou barvu, velké zhuštění, prodloužení i natočení - prostě aby vytvořila dramatický pohled. Tahle řasenka to zvládá dobře. Navíc neslepuje, dá se dát i ve 3 vrstvách, nezatíží řasy - jsou krásně objemné, natočené, výrazné a takové lehké. Řasenka také má krásný obal. Podle mé zkušenosti je lepší než Maybelline Colossal volume.

  • velmi výrazná
  • neslepuje
  • natočí
  • zhustí
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 26.4.2014 18:19:50

Pro mě opravdu dobrá řasenka. Sice má nadměrně velký kartáček, ale chce to naučit se s tím, pak už to jde samo. Jediné co mi trošku vadí je, že mi trochu slepuje řasy (což slibuje že by nemělo), jinak ji můžu pochválit. Slibuje zvětšení objemu řas a nadzvednutí, což dodržela. Koupila jsem ji v Rossmannu ve slevě za 99 Kč, takže pro mě dobrá koupě. Určitě bych si ji koupila znovu.

  • Nadzvedne řasy
  • Zvětší objem řas
  • Slepování řas


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.5.2014 23:38:42

Objem sice dodá, řasy krásně zahustí, ALE! Neprodlouží ani trošičku, přes den mi šíleně opadávala pod oči, dělala šmouhy, na řasách prostě nedržela, nenatočila, zkrátka nic. Žádný zázrak za mě. Verze se zakřiveným kartáčkem je mnohonásobně a nesrovnatelně lepší. Tuto řasenku si už nekoupím. Jediné pozitivum je snad krásný obal a to že dodá objem.

  • Dodá objem
  • obal
  • Neprodlouží
  • opadává pod oči
  • řasy nenatočí


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 19.9.2014 21:29:31

Podle kladných hodnoceních, které jsem četla níže, si začínám myslet, že jsem koupila špatný kus, protože jsem s ní absolutně nespokojená. Objem nedodala a délku už vůbec ne, ale to jsem od ní ani nečekala, když je to objemová řasenka. Po třech a více pročesání jsem z řas měla 3 slepence a pak následovalo dlouhé pročesávání náhradním kartáčkem. Jediné co se mi na ní líbí, je hezky vypadající kartáček a obal.

  • obal
  • kartáček
  • nedodá objem
  • neprodlouží
  • nefunguje


Další recenze od 2.12.2014 20:55:02

Miluju tu řasenku! Po každé řasence se vždy vracím k této. Je skvělá a vydrží poměrně dlouho. Prodlouží, zahustí, nabarví krásně černě, skvělá aplikace prostě na tuto řasenku pěji jen to nejlepší! Tato značka vůbec není předváděná v reklamách což je škoda protože si reklamu určitě zaslouží víc než třeba Rimmel!

  • neslepuje
  • prodlouží
  • zahustí
  • skvělá barva
  • snadná aplikace
  • rychle zasychá
  • dlouhá výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 2.1.2015 20:27:33

Túto riasenku som kupovala naslepo aj to len pre to,lebo mali na ňu v drogérii zrovna akciu,ale neľutujem.Nezlepuje,dodá objem,riasy drží vytočené,dokonca aj predĺži.Neotláča sa,vydržala mi aj pri daždi a mrholení.Dodá riasam krásnu čiernu farbu a s dvomi vrstvami ich aj dobre zvýrazní.Má skôr hrubšiu kefku,ale nepracuje sa s ňou zle.Otierať kefku musím len na špičke,kde sa farby udrží troška viac.Naozaj dobrá riasenka a kúpim znovu

  • krásna čierna farba
  • zahustí
  • predĺži
  • nerozmazáva sa počas dňa
  • dá sa vrstviť
  • asi žiaden


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 19.1.2015 19:44:58

Ked som prvykrat pouzila tuto riasenku bola som trocha zmatena, kedze pred tym som pouzivala taku, ktora mala ovela mensiu kefku. Kupovala som ju kvoli objemu, kedze mihalnice mam dost dlhe. Musim povedat, je to zmena oproti malym kefkam, ale uzasna! Objem sa naozaj zvacsil a to o dost. Treba s nou trosku pracovat a ona fakt vytvori naozaj dramaticky efekt, a este lepsie veeeelmi cierny efekt! cez den vydrzi celkom dobre, kvalita zodpoveda cene, alebo ju aj prevysuje. Celkom rychlo zasycha a ked zaschne nemate pocit, akoby vase mihalnice stvrdli ako kamen :D

  • objem
  • dlzka
  • najcernejsia cierna
  • rychlo zasycha
  • mihalnice ostavaju na dotyk jemne
  • (mne) nesmrdi
  • asi nic


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 26.3.2015 21:46:14

Ačkoliv vím, že od levné rasenky toho moc očekávat nemůžu, tohle mě dost zklamalo. Ten kartáček je možná bomba, ale ty ostatní nedostatky mají také co do sebe. Mně ta rasenka ty řasy prostě neobarví, nezvětší.. Chtělo by se napsat, že nefunguje. Musim j8 nanést 2 tuny, aby byl vůbec vidět efekt. Zkrátka ne, tohle není rasenka pro mě.

  • Cena
  • Maxi kartáček
  • Nesplňuje nic z toho, co výrobce sliboval


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené