Fa NutriSkin krémový sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Fa  NutriSkin krémový sprchový gel
Gely a mýdla Fa  NutriSkin krémový sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Fa  NutriSkin krémový sprchový gel - obrázek 2
5 4.1 13
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Fa

Recenze produktu
Fa NutriSkin krémový sprchový gel

věk
25-34

Opět jsem velmi spokojená, ostatně jako se všemi sprchovými gely od Fa. Nejraději mám ten růžový, protože krásně voní, ale nevím čím :-) Opět dlouho na pokožce vydrží vonět, dobře pění a dobře se s ním sprchuje. Takže já určitě můžu doporučit stejně jako ostatní...

  • vůně
  • pokožka je jemná
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.6.2012 15:18:42

Moc dobré sprchové gely. Na těle jsou velice příjemné, krásně pění, dobře se roztírají (kloužou). Jsou to jedny z mých oblíbených krémových sprchových gelů. Mou pokožku nevysušují, naopak ji chrání. Krémové sprchové gely Dove jsou sice krémovější a více hydratační, ale ani tyto od Fa nejsou vůbec špatné ;-) Obal se mi zamlouvá o mnoho víc než u sprcháčů Dove.

  • obal
  • dobře pění
  • hydratace
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 19:52:08

Acai mi krásně sladce voní, dokonce není ani tolik vysušující jako jiné Fa. Jenže po nich mám šupinky a svědí mě pokožka, takže si je nějakou dobu vůbec nekupuji. Dobře pění a voní dlouho i na kůži, já osobně ale preferuji jiné značky. Fa jako značka mi k srdci nepřirostla nikdy.

  • vůně Acai
  • vysušuje mi pokožku


věk
25-34

Další recenze od 4.8.2012 13:57:23

Fa sprchové gely mám v oblibě celé roky. Neznám ani jeden, který by mi nevoněl a hlavně i pokožka po použití krásně voní nějakou dobu. Velké plus je i potřeba malého množství, protože krásně pění, ideálně na klasické houbě. Pokožku mi rozhodně nevysušují a pravidelně je střídám, aby si pokožka nezvykla. Navíc víčka od všech Fa velmi dobře drží zaklapnutá, takže při převozu je to bezpečné.

  • vůně
  • cena
  • nevysušuje
  • neznám


věk
25-34

Další recenze od 11.9.2012 18:03:31

Broskev: Krémový sprchový gel obohacený o unikátní komplex 7 ošetřujících živin. Gel je opravdu krémový a díky této konzistenci je mytí těla krásný zážitek obohacený perfektní vůní bilé broskve. Vůně mi připomíná nějaké sladké bonbóny a mohla bych jí čuchat pořád. Koupelnu, ale neprovoní a z pokožky je jen chvíli cítit. Jinak pění dobře a určitě koupím znovu.

  • konzistence
  • vůně
  • neprovoní koupelnu
  • krátká doba vůně z pokožky


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2013 14:33:48

Sprchové gely Fa jsou jedny z nejlepších, které jsem měla, v poslední době ani jiné nekupuji. Krásně voní a dobře pění, takže stačí menší množství k umytí, obzvlášť za použití mycí houby. Příjemné mi jsou také jejich krémové konzistence. Jako výhodu shledávám i to, že jsou pevně uzavíratelné, jsou tedy vhodné i k převozům. Cena je také příznivá, vzhledem ke kvalitě výrobku. Za mě 5!

  • pevný uzávěr
  • cena
  • dobře pění
  • vůně
  • krémová konzistence
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2013 16:08:49

Tyhle gely jsou docela povedené na to, že se jedná o Fa, které tak nějak nemusím. Jsou krémovější konzistence, která dělá mé pokožce dobře - hezky "klouže", pění a nevysušují jako jiné gely. Nejsou tedy tak dobré jako např. Dove nebo Nivea, ale i tak patří k těm lepším, co se dá na trhu sehnat. Hezky voní, líbí se mi i obal a stojí pár korun, takže třeba ne cesty - proč ne.

  • cena
  • obal
  • vůně
  • krémová konzistence
  • nejsou tak dobré jako např. Dove nebo Nivea gely


věk
25-34

Další recenze od 8.6.2013 21:15:07

Ja používam hlavne ten ružový s vôňou neviem presne čoho, na výrobku je napísané že je to vôňa acai. Mne to ale úžasne vonia, takýto voňavý sprchový gél som dlho hľadala. Inak veľmi dobre pení, má krémovú konzistenciu čo mám osobne radšej ako gélové konzistencie. Rovnako úžasne vonia aj telové mlieko z tohto radu. Tá vôňa je dosť prenikavá, čo by mohlo niekomu prekážať, ja mám však rada výrazné vône takže mne to plne vyhovuje.

  • nádherne vonia
  • pekný obal
  • dobre pení
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 22.7.2013 08:52:23

Tyto sprchové gely do Fa nemají jedinou chybičku ;) Všechny voní nádherně. Pokožku mám po něm docela hebkou a navíc vůni sprcháče poté cítím ještě dost dlouhou dobu, což je příjemné. Člověk se cítí takový čistý, svěží. Tyto produkty mohu opravdu za sebe doporučit, jiný asi kupovat zatím nebudu :D "Fáčko" neklamalo ;)

  • cena
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2013 12:54:38

Veľmi príjemný sprchový gél ako konzistenciu tak aj vôňou. Po umytí nevysušuje pokožku ale ani ju nevyživuje a nehydratuje. Cena je super pri tejto značke. Balenie je super, pekné, praktické, nemám mu čo vytknúť. Tie sprchové gély nájdete všade, ale je škoda , že v Dm majú slabší výber druhov. Určite odporúčam .

  • vôňa
  • nevysušuje
  • cena
  • žiadne


věk
25-34

Sprcháče od FA považuju za ty nejobyčejnější a jběžnější. Vzhledem k tomu na ně ani nemám nijak vysoké nároky. Hodně dobře pění, takže stačí menší množství. Má příjemnou krémovou konzistenci. Vůně je hodně slaboučká a na mě nedrží a je taková nezajímavá, běžná. Ale stejně jako jiná FAáčka mi vysušuje pokožku, takže je potřeba se potom pořádně namazat. Ale dalšímu nákupu se určitě nebráním, jinak ale znám i lepší, voňavější...

  • dobře pění
  • vysušuje
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2014 09:34:49

Moc dobrý sprchový gel, jako všechny od Fa. Měla jsem všechny varianty a kažá krásně voněla, navíc je vůně cítit z pokožky i dlouhou dobu po sprše. Sprchové gely mají krémovou konzistenci, pokožku nevysušují, ale hydratují, moc dobře pění a sprcha je s nima příjemná. Navíc jsou k dostání za opravdu nízkou cenu.

  • všechno
  • nic


věk
25-34

Acai Berry (růžový): Klasický sprchový gel, který ničím nepřekvapí. Vůně se mi nejprve zdála pěkná, je dost sladká, až přeslazená, bohužel po chvíli se mi zprotivila a ke konci používání už vážně štvala, takže už tento sprcháč znovu nekoupím. Gel má tendenci trochu vysušovat pleť. Mám větší balení 400 ml a trvalo mi dlouho, než jsem jej spotřebovala, sprcháč dobře pění a není potřeba jej dávat moc. Nelíbí se mi, že víčko je kulaté, takže lahvička nejde postavit na vršek.

  • dobrá dostupnost
  • vůně
  • může vysušovat plet
  • kulaté víčko


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Balea Sprchový olej

4.2 80% 6 recenzí

Hůře hodnocené

Balea Young sprchový gel

3.9 74% 26 recenzí