Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental Shower Oil recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental Shower Oil
Gely a mýdla Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental Shower Oil  - obrázek 1
5 4.1 14
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 229 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental Shower Oil

věk
25-34

Měla jsem jednou a stačilo... Má naprd balení a za tu plnou cenu (když se nesežene levněji) bych si ho určitě nepořídila. Vůně hezká, stejně tak i balení (které není zrovna praktické), ale nějaké bůhvíjaké vyživení pokožky se po použití tedy nekonalo. Pokud se naskytne příležitost koupit jej za nižší cenu, klidně vyzkoušejte, ale u mě neobstál. :)

  • vůně
  • tvrdá lahvička - špatně se dostává produkt ven
  • žádné větší vyživení pokožky


věk
35-44

Další recenze od 12.3.2016 18:58:32

Za mě perfektní sprcháč, který zvláční pokožku, s nádhernou orientální vůní, která opravdu vydrží celý den. Vůně je dle mého vkusu moc příjemná, netuctová, žádná květinovka ani svěženka, prostě argan. Že má šroubovací uzávěr, jak už tady holky psaly, mi nevadí, jsem v pohodě s tím, že si víčko odšroubuju předem. Konzistence je krémová, ale neudělá hafo pěny, v tom nevidím nevýhodu. Myslim, že celá řada Hammam je moc povedená, všechny její výrobky splňují, co slibují. A ta vůně! Za mě jednička.

  • výdrž vůně
  • žádné


Koupila jsem na slevový kupon za 139 Kč, takže cena zhruba jako ostatní oleje konkurenčních značek. Olej dobře myje, vytvoří decentní pěnu, pěkně voní, vyživý a nevysušuje. I když u oleje jsem čekala, že pokožku více zmastí jako např. olej od Saloos. Řekla bych že tento produkt působí jako by zevnitř kůže ostatní oleje zanechají film, který pokožku chrání zvenku. Jinak nvím jak to popsat. Obal je krásný a vyhovuje mi. Po umytí nemusím aplikovat tělové mléko. V akci koupím znova.

  • orientální vůně
  • výživa
  • vhodný pro suchou a citlivou pokožku
  • krásný obal
  • vysoká cena bez akce


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2014 12:18:48

Tento sprchový olej jsem si koupila hlavně ze zvědavosti. Je to moje první zkušenost se sprchovým olejem. Kdybych měla posuzovat všechny oleje podle tohoto, tak už bych si nikdy žádný nekoupila. Na jedno osprchování jsem musela oleje použít velké množství, takže jedno balení mi nevydrželo moc dlouho. Příjemně voní, trochu hydratuje, ale to je asi tak celé. Balení je nepraktické, cena vysoká. Znovu si ho už nekoupím.

  • příjemně voní
  • přijatelná hydratace
  • balení
  • cena
  • na osprchování ho je třeba použít více


věk
25-34

Výborný sprchový olej. Hodí sa mi hlavne na bazén, príp. nejaké víkendové pobyty niekde kde vleziem do vody, nemusím so sebou nosiť telové mlieko. Pokožku vôbec nevysuší, naopak pri sprchovaní ju vyživí a potom je hladká a hydratovaná a nie je nutnosť použiť telové mlieko. Naviac pekne vonia. Nevýhoda je obal, niekedy mám problém dostať olej von.

  • ošetrí pokožku
  • hydratácia
  • vôňa
  • obal


věk
15-24

Tenhle sprchový produkt zbožňuju. Strašně krásně voní a líbí se mi, jak se olej promění v mléko. Vůně na pokožce dlouho vydrží a provoní celou koupelnu. Vážně je to moc příjemné. Ve slevě se dá sehnat v celkem dobré ceně. Sice má šroubovací uzávěr, ale mně to nějak moc nevadí.

  • Krásná vůně
  • Vůně vydrží dlouho
  • Olej se mění v mléko
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 6.11.2012 21:08:27

Tento sprchový olej je úžasný! Sice moc nenapění, udělá jen jemnou pěnu, ale to se od oleje ani moc očekáat nedá. Nicméně hezky hydratuje a je moc příjemný. Vůně mi připadá hezká, orientální, teplá. Jediné, co mi na tomto výrobku vadí je šroubovací uzávěr a cena (pokud není slevněný)

  • vůně
  • příjemná konzistence
  • uzávěr na šroubování


věk
25-34

Tento olej jsem dostala a sama bych si ho nekoupila. Ne že by byl špatný, ale ničím mě nenadchl. Upřednostňuji koupání ve vaně a aby pokožku zvláčnil a hydratoval, je třeba ho tam nalít docela dost. Vůně není výrazná a po koupeli stejně ještě použiji tělové mléko. Měla jsem už lepší koupelové oleje.

  • nemá vtíravou vůni
  • je dostupný
  • ke koupeli malé balení
  • zvláčňující efekt téměř nula


věk
35-44

Další recenze od 9.7.2012 23:27:18

Také patřím k zákaznicím YR, které dostaly tento výrobek zdarma (upřesnění k jedné z předchozích recenzí - byl zdarma k nákupu nad určitou částku, určitě ne bez nutnosti nákupu). Hned po glycerinu je sice ve složení uveden rapeseed oil (kromě toho obsahuje i arganový olej, ten už je ale ve složení více vzadu), ale mně tedy olejový moc nepřijde. V dlani působí jako normální čirý gel, po rozetření na mokré pokožce se změní v mléčnou emulzi, pění jen decentně. Myje se s ním příjemně, ale čekala jsem po něm hydratovanou pokožku, což se nekoná - nijak výrazně sice nevysušuje, ale dobrý krémový sprcháč udělá službu lepší. Pokud jde o vůni, je opravdu taková teplá, souhlasím s přirovnáním k čaji rooibos, který já ráda nemám, protože mi jeho vůně vůbec není příjemná. Proto mě vůní nenadchnul ani tento sprchový gel. Lahvička je na oko hezká, má zajímavý tvar, je průsvitná s čirým medově zbarveným gelem, líbí se mi i etiketa s orientálním ornamentem, ale šroubovací uzávěr praktický není. Cena je za 200 ml a za nijak nadstandardní výrobek dost vysoká.

  • na oko hezké balení
  • pokožku příliš nevysušuje
  • není mi moc příjemná vůně
  • nepraktické balení
  • nepovažuji ho za příliš olejový


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2012 12:05:05

Chtěla jsem si ho koupit už dávno a jsem ráda, že jsem vydržela. Od Yves Rocher mi došel akční letáček na červen, kde tenhle olej byl zdarma, dokonce bez nutnosti nákupu. Vůně na mě působí zvláštně. Nedokážu ji nikam zařadit, ani orientální, ani kořeněná... Prostě něco mezi, ale hlavně teplá, ta vůně prostě zahřeje. Olej je hustý a jemný. Jediné co bych vytkla je šroubovací uzávěr, to je dost nepraktické.

  • vůně
  • konzistence
  • pocit jemné pokožky po sprchování
  • cena
  • šroubovací uzávěr


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 22:45:45

Nic moc olejového na něm nemůžu najít, spíše je to sprchový gel. S vůní hodně jemnou, mě připomíná zalitý čaj roiboos. Hydrataci navíc mi neposkytuje, cítím se jako umytá např. se sprchovým gelem do Dove. Dostala jsem ho zdarma, sama bych si ho v obchodě ani nevšimla. Balení je tuhý, na konci asi budu muset dolovat a šroubovací víčko je do sprchy nesmysl.

  • jemná vůně
  • uzávěr nepraktický do sprchy


věk
25-34

Další recenze od 8.6.2012 17:35:57

Skvělý sprchový olej. Velmi netradičně voní, ale mně se to líbí (zvláště v zimě, protože je to taková kořeněná teplá vůně , která dokáže zahřát), a navíc vydrží celý nádsledující den, takže jsem nadmíru spokojená :) Jediné mínus je šroubovací uzávěr, který ve sprše klouže :)

  • příjemně a netradičně voní
  • vůně dlouho vydrží
  • uzávěr


věk
35-44

Sprchový olej, který při dotyku s mokrou pokožkou vytvoří velmi decentní pěnu. Je dobrý pro holení žiletkou.Vadí mi vyloženě divná vůně...ani orientální ani svěží. Jelikož používám pravidelně mandlový sprchový olej francouzké značky , tento mě moc nenadchnul.Velmi příznivá je jeho cena a nyní jej dávají v Yves Rocher jako dárek při nákupu nad 249,- Za vyzkoušení stojí, ale už si jej nepořídím.

  • není tak agresivní jako sprchový gel a nevysušuje pokožku
  • pro mě divná vůně a šroubovací uzávěr je ve sprše nepraktický


Další recenze od 8.6.2012 12:57:20

Vynikajúci sprchovací olej za veľmi priaznivú cenu.Pokožka je po ňom jemná a hydratovaná. Dobre pení, stačí ho máličko. Má veľmi príjemnú nevtieravú vôňu. Oceňujem jeho BIO kvalitu a že je bez parabenov. Jedine čo sa mi nepáči je nepraktické balenie a šrobovací uzáver. Napriek tomu si ho určite opätovne kúpim.

  • dobre hydratuje
  • jemný k pokožke
  • krásna vôňa
  • kvalitný olejový sprcháč
  • Bio kvalita
  • bez parabenov
  • nepraktické balenie so šrobovacím uzáverom


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Balea Sprchový olej

4.2 80% 6 recenzí

Hůře hodnocené

Balea Young sprchový gel

3.9 73% 27 recenzí