Fa Yoghurt sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Fa  Yoghurt sprchový gel
Gely a mýdla Fa  Yoghurt sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Fa  Yoghurt sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Fa  Yoghurt sprchový gel - obrázek 3
Fa (28)
4 z 5 5 4 14
Celkem 14 recenzí


5 hvězd
43%
4 hvězdy
29%
3 hvězdy
21%
2 hvězdy
7%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
65 %

Recenze produktu
Fa Yoghurt sprchový gel

věk
15-24

Další recenze od 28.6.2017 21:19:43

Sprcháče od značky Fa mám veľmi rada. Tento je úplne univerzálny. Po športe či pri relaxácii nikdy mi nebude prekážať a preto ho so sebou beriem aj na cesty, nevtieravá ale zato veľmi nádherná vôňa, dobrá konzistencia, pozoruhodne pení a pokožka je nádherná,vláčna a voňu cítim ešte dlho po osprchovaní. Tento produkt sa im podaril.

  • vôňa
  • dobre pení
  • trvácnosť vône
  • vláčna pokožka po použití
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2014 10:49:35

Z této řady jsem vyzkoušela všechny varianty, které se liší jenom vůní. Jsou krémové, pokožku nevysušují a dělají hustou, krémovou pěnu. Voní hezky a dlouho, až na ten s mlékem a medem (kombinaci med a mléko přímo nesnáším) a aloe vera (neurazí - nenadchne). Jsou dostupné v každé drogerii či supermarketu za výhodnou cenu.

  • dobře pění
  • hydratace
  • vůně
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 8.10.2014 13:04:15

tento sprcháč jsem si koupila jelikož mě zaujala cena. Vůně se mi až zas tak nelíbila- na mě byla moc sladká, mám ráda víc osvěžující. vzhledem k tomu, že jsem se po tomto výrobku osypala již ho znovu nekoupím. Rozhodně nedoporučuji pro citlivou pokožku. abych to shrnula- cena dobrá, kvalita výrobku nic moc, celkem mě zklamal.

  • cena
  • osypala jsem se
  • vysušuje
  • nevoní mi


věk
35-44

Další recenze od 8.10.2014 10:21:03

Tento sprchový gel jsem si koupila nedávno, když byl v akci za 39 Kč. Poslední dobou mám už dost sladkých vůní sprchových gelů a chtěla jsem nějaký s vůni mýdla, čistoty. Vybrala jsem si proto ten zelený s vůni Aloe. Není to žádný slaďák a právě naopak má typickou mýdlovou vůni. Moc dobře pění. Vůbec nevysušuje pokožku a nechává ji hezky jemnou a provoněnou. Určitě si ho někdy zase koupím. Doporučuji!

  • krásná vůně
  • dobře pění
  • nevysušuje pokožku
  • vůbec žádné


věk
25-34

Sprchové gély od značky Fa mám veľmi rada. Všetky čo som mala, majú krásnu vôňu a hlavne nevysušujú mi pokožku. Zoženiete ich naozaj všade. Cena je viac než prijateľná. Veľmi dobre penia, to je jedna z dôležitých vecí u mňa a samozrejme už spomínaná vôňa. Balenie je pekné, neviem čo by som vytkla. Často bývajú v akcii a vtedy nakupujem aj do zásoby. Odporúčam.

  • vôňa
  • dobre pení
  • cena
  • dostupnosť
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2013 15:28:30

Tak tyto sprcháče od Fa můžu jen doporučit. Na výběr jsou opravdu krásné vůně, které po umytí cítíte z pokožky ještě hodně dlouho. Konzistence těchto gelů je spíše taková krémová, takže sprcháč nikde po těle nestéká. Velmi dobře pění, takže stačí použít jen malé množství a balení tak dlouho vydrží. Pokožka je taková vláčná a hydratovaná a šupinky se mi nedělají.

  • hydratuje
  • vůně
  • obal
  • krémovitá konzistence
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 14.10.2013 13:27:44

Tento sprchový gel od Fa jsem dostala k nějakému nákupu, sama bych si ho asi nekoupila, protože jsem celkem věrná gelům Cien z Lidlu a přírodním Alverde. Mám ten medový a voní vážně úchvatně, je krémový a dobře pění. Bohužel musím souhlasit s jinými recenzemi - na to, že je tak krémový poměrně vysušuje, s čímž já nemám jinak problém, ale tady to cítím (hlavně na nohou). Z tohoto důvodu už bych si ho nekoupila.

  • dobře pění
  • konzistence
  • vůně
  • poměrně vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 6.9.2012 14:26:01

Tento sprchový gel mám v oranžové verzi (mučenka & mochyně). Mytí tímto gelem je moc příjemné díky jeho opravdu krásné vůni a taky díky sympatické konzistenci, která je na pokožce jemná a vytvoří bohatou krémovou pěnu, stačí použít jen malé množství. Oproti např. krémovému Dove je tenhle gel o něco řidší. Moji pokožku moc nevysušuje. Po použití tělového mléka se samozřejmě cítím lépe (to ale po jakémkoli sprcháči), ale i když se nenatřu, je to s tímto gelem ok. Určitě zase koupím a těším se na vyzkoušení dalších vůní. Líbí se mi i barevné obaly.

  • příliš nevysušuje
  • krásná vůně
  • krémová konzistence
  • bohatě napění
  • hezké barevné obaly
  • žádné


věk
35-44

Jogurťáky od Fa jsou super! Mají krásné vůně, hustou konzistenci, dělají pěknou pěnu a vysušování taky není. Mám dost choulostivou pleť, ale tyhle sprcháče mi dělají dobře. Samozřejmě musím použít mléko, ale to musím po všech. Balení mi jde pěkně do ruky :-)

  • vůně
  • hydratace
  • ani nic


věk
35-44

Další recenze od 7.8.2012 08:30:39

Tuhle jogurtovou řadu srchových gelů mám hodně ráda. Konzistencí je to pro mě spíše mléko, ale hodně dobře se roztírá, perfektně pění, pokožka je krásně hebká a hydratovaná a docela dlouho také voní. Nedělají se mi po použití žádné flíčky, šupinky atd., já mohu jedině doporučit. Cenově jsou také velmi dostupné.

  • vůně
  • cena
  • pokožka je jemná a dlouho voní
  • hydratuje
  • neznám


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 19:54:27

Vůně krásné, sladké a intenzivní, ale bohužel po umytí se škrábu, mám šupinky a kůži o číslo menší. Takže raději Fa už nekupuji a používám Dove, který nevysouší. Jinak dobře pění, nestojí moc, má dobré balení, ale od sprcháče, co má krémovou konzistenci, čekám i hydrataci.

  • vůně
  • vysušuje pokožku


věk
35-44

Další recenze od 16.5.2012 23:36:19

Mě tento sprcháč moc nenadchnul. SIce krásně voní, konzistence také není špatná, ale mou pokožku vysušuje, takže si ho už nekoupím a ani nehodlám zkoušet další varianty, mám jiné favority. Obal je ok.

  • vůně
  • konzistence
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 16.5.2012 23:27:20

Po tomto výrobku jsem s nedávno sáhla ze zvědavosti, jelikož před pár lety jsem měla ráda sprcháče této značky. Musím nyní ale konstatovat, že jiné mi vyhovují mnohem více. Vůně je sice příjemná, konzistence také není špatná. Ale má pokožka je po použití dost vysušená (ve srovnání s jinými výrazně více).

  • Vůně.
  • Konzistence.
  • Vysušuje pokožku.



věk
25-34

Další recenze od 16.5.2012 12:10:20

Kupuji ho pravidelně, i když často mám tendenci zkoušet nové věci, tento sprchový gel je zaručená spokojenost. Nevysuší kůži, dobře pění a nádherně voní. Je velmi jemný a po osprchování je kůže krásně jemná a hebká na dotyk. Nejradši mám vanilku a aloe vera.

  • dostupnost, cena
  • dobře pění
  • nevysušuje
  • vůně
  • hebká kůže
  • nevím


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené