Nivea Diamond Touch sprchový gel s pečujícím olejem recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Nivea Diamond Touch sprchový gel s pečujícím olejem
Gely a mýdla Nivea Diamond Touch sprchový gel s pečujícím olejem - obrázek 1
Gely a mýdla Nivea Diamond Touch sprchový gel s pečujícím olejem - obrázek 2
5 4.1 17
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Diamond Touch sprchový gel s pečujícím olejem

věk
35-44

Další recenze od 10.11.2014 22:02:15

Můj oblíbený sprchový gel. Kupuji ho často. Dle mého názoru je srovnatelný se sprchovým gelem Dove, jen nemá tak hezkou specifickou vůni jako Dove. Obsahuje pečující olej, takže mytí s ním je hodně příjemné. Po koupeli již není potřeba použít tělové mléko. Pokožku zanechává hebkou a hydratovanou. Jsem s ním maximálně spokojená a budu kupovat dál. Doporučuji.

  • krásně jemný
  • hezká vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2014 13:11:07

Tento sprcháč řadím do kategorie "nenadchne ani neurazí". Je to prostě normální sprcháč s ne příliš výraznou vůní, která mě osobně moc nevyhovuje. Co musím pochválit je, že opravdu dobře pění, takže balení vydrží hodně dlouho, protože spotřeba je malá. Taky je plusem, že nevysušuje, na druhou sranu ale taky nijak nehydratuje, takže pokud máte suchou pokožku tak taky nic moc... Balení je normální obyčejné sprcháčové.

  • nevysušuje
  • pění
  • nehydratuje
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2014 23:24:48

Milujem Nivea sprcháče a vždy som si vedela vybrať,ich mandľové,olejové a pod,mi vždy krásne voňali,tak nasládlo no nevtieravo.Mám suchú a citlivú pokožku,bol mi odporúčaný kamarátkou,že dobre hydratuje.Bohužiaľ,nie u mňa.Pokožka ma svrbela,šúpala sa a cítila som,že je napnutá.Presedlala som na iné sprcháče,ktoré síce tak krásne nevoňajú,ale pomáhajú.Každopádne,sprcháč krásne voní,dobre pení,netreba ho veľa a verím,že iným bude perfektný.Mne bohužiaľ nepomohol.

  • dobre pení
  • vôňa
  • hydratuje -- ale pri silnejšej dehydratácii pokožky by som zvážila kúpu
  • vysušoval ma
  • šúpala sa mi pokožka a svrbela


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2014 22:30:50

velice příjemný sprcháč :) mám sušší, citlivou pleť se kterou si sednul perfektně, nemám pocit, že by mně vysušoval, líbí se mi obal vzhledově i praktičností (tím myslím především to, že si nezlomím celou ruku, když jej chci otevřít :D), vůně je nádherná - mně se líbí moc a mám dojem že i dost dlouho vydrží vonět :) velikost je tak akorát (250ml - klasika) ale obal působí menší přijde mi zkrátka praktický i na cestování... cena by mohla být i menší (nezlobila bych se :D) ale není nijak přehnaná, nevadí mi, ráda koupím znovu, plus to že Nivea je pro mě osvědčená značka :) doporučuji :)

  • VŮNĚ je nádherná!
  • balení
  • vyčístí jak má
  • nevysušuje mě
  • možná cena - ale nevadí mi :)


věk
25-34

Další recenze od 15.9.2013 11:24:37

Abych řekla pravdu, parfemace sprchových gelů od Nivey mi nikdy nevyhovovala. S tímhle sprchovým gelem to bohužel nebylo jinak - vůně mi přišla taková dost zvláštní a celkem nepříjemná. Ovšem oceňuji krémovou konzistenci a dobrou hydratační schopnost. Pokožku jsem měla po aplikaci jemnou, příjemnou na dotek, vůbec ne vysušenou.

  • krémová konzistence
  • hydratační schopnost
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 19:38:15

Tento gél sa mi veľmi nepozdáva hlavne svojou vôňou, niekomu to môže voňať, mne nie. Dobre pení, konzistencia je primeraná sprchovému gélu, je takej akoby diamantovej farby, ale tá vôňa je zvláštna. Obal je celkom pekný, ako vravím, žiadne zlomené nechty nehrozia. Pokožku je potrebné po osprchovaní natrieť ešte krémom.

  • dobre pení
  • obal
  • vôňa


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2013 17:17:22

Nivea Diamond Touch sprchový gel s pečujícím olejem bohužel podle mne nic moc. Jsem vůbec zklamaná všemi přípravky od Nivei s označením Diamond. A také si myslím, že typická "diamond" vůně se pro sprchový gel moc nehodí - zvláštní a ne moc výrazná. Ale z pokožky jsem ji cítila i déle po umytí. Super je ale jeho krémová konzistance, ale pokožku po srovnání si jinými gely jsem vysušenou po tom měla.

  • Vydrží
  • Nehydratuje
  • Vůně


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2013 19:49:11

Tento sprcháč je skvělý, nádherně voní a pokožku zanechává vláčnou a provoněnou. Gel dobře pění a stačí ho opravdu malé množství. Této vůně jsem se ještě nenabažila a proto tento sprchový gel moc ráda kupuji stále dokola. Značku Nivea mám celkově moc ráda a vyhovuje mi. Obal je také hezký a ani při cestování gel z tuby nevyteče.

  • dobře pění
  • vláčná pokožka
  • vůně
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 5.3.2013 19:19:49

Nivea má celkově velmi dobrou tělovou kosmetiku a ani tento sprchový gel nezklamal. Není na něm co vytknout, gel v klasickém "sprcháčovém" balení, příjemná vůně i konzistence. Gel dobře pění, tudíž snadno vytvoří hustou pěnu. Po sprchování zanechává pokožku hezky hydratovanou a nádherně provoněnou.

  • Cena
  • Vůně
  • Hustá pěna
  • Nic


věk
25-34

Gel jsem si koupila, protože jsem nutně potřebovala nový sprcháč a vybrala jsem si dobře. Voní hezky (zlehka mi připomíná vůni pánských gelů) a nijak mi nedráždí pokožku. Značku Nivea mám velmi ráda a ani teď mě nezklamala. Gel můžu jedině doporučit.

  • vůně
  • nedráždí
  • nic


Tento sprchový gel jsem dostala v nějaké sadě a musím říct, že je super. Má příjemnou konzistenci, dobře pění a mně i voní. Pokožka je po použití hydratovaná a nepne. Bezproblémově se s ním oholím. Proti obalu nemám nic, Niveácká klasika, která mi vyhovuje.

  • hydratuje
  • pění
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 29.10.2012 13:41:04

Dostala jsem ho kdysi v nejaké sadě. Pěkně pění, pěkně voní, moc nevysušuje. Pkožka pak pěkně voní také. Spíše pro relaxační sprchu než pro povzdbuzující po ránu :) Voní čistě a jemně. Jen za tu cenu, je to proste obyčejný sprcháč, takže bych ho koupila jednině v akci. Nikdy za plnou cenu.

  • vůně
  • pěna
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 29.10.2012 08:38:50

Dostala jsem ho v dárkovém balíčku a hodně se mi líbí obal, krásně jemně voní, pokožka voní i nějakou dobu po srchování, ale vadí mi na mě až moc krémové složení. Dokonce jsem neměla hydratovanou pokožku, ale spíše mi to paže a nohy vysušovalo a proto bych si ho sama nekoupila už.

  • obal
  • vůně
  • vysušoval


věk
25-34

Tento sprchový gel mám velmi ráda, koupila jsem si ho ze zvědavosti a jsem nadšená. Velmi krásně voní, kdy pokožka voní i po koupání. Krém dobře pění a také vůbec nevysušuje pokožku. Pokožka je po použití hebká a vláčná. Také mám ráda krémové složení, což tento sprcháč splňuje a také se mi velmi líbí obal.

  • nevysušuje
  • hezky voní
  • hezký obal
  • hydratuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.9.2012 19:10:50

Naprosto úžasný sprchový gel. Úchvatně voní, stačí ho na houbičku nanést málo a hodně pění. Po umytí pokožka dlouho voní a po otevření dveří od koupelny mám provoněný téměř celý byt. Pokožku nevysušuje. Jediný problém je víčko, které jde ztuha otevřít, takže ho nedovírám úplně.

  • Velmi dobře pění
  • Vůně
  • Víčko


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 10:32:19

tenhle gel opakovaně kupuje moje maminka domů, má super konzistenci, nevysušuje a voní jemně. Jsem ale zhýčkaná Dove a i když je Nivea srovnatelná, není to pro mě ono a přítel, který má ekzém a Dove mu byl doporučen lékařem, na Niveu nadává, že prý ho vysušuje a svědí.

  • vůně
  • nevysušuje
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2012 21:34:18

Tento gel jsem dostala jako dárek, nedávno jsem ho začala používat a jsem nadšená. Obsahuje pečující olej a diamantové částečky a pokožka je po něm krásně hebká a hydratovaná. Má krémové složení a příjemnou vůni, která vydrží i po sprchování. Líbí se mi i obal.

  • příjemné krémové složení
  • nevysušuje
  • hebká a hydratovaná pokožka
  • příjemná jemná vůně
  • hezký obal
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Fa Yoghurt sprchový gel

4.1 77% 14 recenzí

Hůře hodnocené

Balea Young sprchový gel

3.9 73% 27 recenzí