Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem recenze a zkušenosti

Masky Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem
Masky Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem - obrázek 1
Masky Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem - obrázek 2
Masky Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem - obrázek 3
5 4 41
  • Průměrné hodnocení 4
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 180 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 41 recenzí
  • Výrobce Freeman

Recenze produktu
Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 14:58:05

Výborná maska na mastnou a problematickou pleť s ucpanými póry. Pleť je krásně čistá a svěží. Nejlépe je používat dvakrát týdně, aby se pleť zase zbytečně nepřesušovala v hustší vrstvě. Výborná je cena za to množství a příjemná vůně.

  • pomáhá na mastnou pleť
  • krásně vyčistí
  • množství
  • cena
  • vůně
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.3.2012 19:46:43

Maska je dobrá, dobře čistí póry i je pěkně stáhne, ale podle mě se hodí jen na šíleně mastnou pleť, protože hrozně vysušuje. Už po jednom použití se mi oloupal obličej takže pro mě docela zklamání.

  • dobře čistí póry
  • vysušuje
  • hodí se jen pro velmi mastnou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 12:43:04

tuhle masku mám docela ráda. je to jedna z mála, u které opravdu vidím účinek na černé tečky - póry jsou po použití čistší a stažené. je ale potřeba ji používat (v mém případě) alespoň 3x týdně, a to pak zase vysušuje:) tak nějak mám pocit, že se bez ní obejdu.

  • čistí černé tečky
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.3.2012 15:00:46

Tato maska dobře vyčistí pleť. Mám po ní pocit čistého obličeje, nicméně se zanesenými póry žádné zázraky nedělá. Maska je mi ale příjemná, vyhovuje mi snadná aplikace, rychlé schnutí i vůně. Pleť je po masce lehce vysušená, takže je zapotřebí se namazat krémem. Mé mastné/smíšené pleti vyhovuje, koupím si ji zas. Je pro mě daleko lepší než Mask of Magnaminty od Lushe.

  • dostupnost
  • snadná aplikace
  • balení
  • cena
  • čistí pleť
  • neporadí si se zanesenými póry


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 20:33:11

Vesměs tu už všechno bylo zmíněno. Maska hezky voní a je příjemná na obličeji, rychle zasychá a pleť je po ní na první pohled čistější a matnější, pravda, trochu vysušuje. Na černé tečky nepomáhá, ale to snad nic :-)

  • Velikost
  • Vůně
  • Konzistence
  • Čistí
  • Trochu vysušuje


Další recenze od 25.3.2012 21:10:25

Zakoupila jsem jí na základě recenzí.Potřebovala jsem zmírnit černé tečky na nose.Maska je příjemná,vůně neutrální,rychle zasychá.Na tečky nemá vůbec vliv,nijak nevyčistí ani póry nestáhne.Nos je alespoň matný.

  • dlouho vydrží
  • hezký obal
  • dobrá dostupnost
  • dobrá cena
  • s černými tečkami nehne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.4.2012 22:59:45

Tuhle masku mi doporučila moje kosmetička na stažení pórů. Vždycky jsem tuhle kosmetiku přehlížela, ale z této masky jsem nadšená. Stahuje póry, ale ne ze dne na den, maska se musí používat déle. Nijak mě nevysušuje a příjemně voní. Výhodou také je, že se nemusí čekat 15 minut, ale stačí jí mít na obličeji než zaschne.

  • stahuje póry
  • nevysušuje
  • příjemně voní
  • nemám co vytknout :)


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2012 00:03:43

Skvělá maska. Mám smíšenou pleť, tato maska mi velmi pomáhá, čistí, stahuje póry, mám po ní pleť jemnou jako miminko. Přesto nevysušuje, jako jiné přípravky na smíšenou pleť. Líbí se mi i obal, má praktický uzávěr, nemám ráda, když do kelímků musím strkat prsty, tento je super.

  • opravdu čistí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Maska má velmi příjemnou konzistenci, pěkně voní, dobře se nanáší, nechá se ztrvdnout a pak se omyje vlažnou vodou. Perfektně stahuje póry - je to cítit už hned po nanešení, čistí pleť dokonale, i černé tečky a pleť je krásně jemná. Je to nejlepší maska, kterou jsem kdy měla. Vhodná pro smíšenou až mastnou pleť. Balení 150 ml je trojnásobné oproti běžným maskám, takže se investice vyplatí (ve slevě se dá koupit za 99 Kč). Nanáší se 2-3x týdně. Mám mastnou pleť a opravdu mi pomáhá, ale je absolutně nevhodná pro lidé se suchou pletí.

  • Příjemná vůně, konzistence
  • Doopravdy stahuje a čistí zanešené póry
  • Velké balení 150 ml
  • Schne déle než je uvedeno na balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Maska má dobrou konzistenci, pěknou vůni a po nanesení na pleť je příjemná. Vádí mi, že na obalu není napsaná doba působení. Ke konci působení mě z ní obličej trochu svědí. Trochu vysušuje, ale při použití 2x týdně se opravdu zlepší pleť. Skvělé je velké balení, které mi přijde nekonečné.

  • velké balení
  • zlepšení pleťi
  • příjemná konzistence
  • svědění
  • trochu vysušuje


Další recenze od 16.8.2012 19:48:13

Po nanesení masky mi začaly slzet oči, po chvílí když trochu zachla bylo vše v pořádku. Stahuje póry, ale bohužej i vysušuje lehce pleť. Zmírnilo se mi po využívání masky ankné (nevím jestli je to ale pouze jejím přičiněním). Jinak může vás trochu dráždit na pleti, ale ne nesnesitelně ;)

  • balení
  • účinek
  • cena
  • vysušuje


Další recenze od 5.9.2012 16:04:45

Má požadovaný účinek pouze pokud jí máte na obličeji dostatečně dlouho (aspoň v mém případě přes hodinu nejméně). Pak černé tečky jakoby trochu povytáhne (musíte jim dopomoct vymáčknutím), některé úplně vyčistí, musí se používat pravidelně a vysušuje pleť (mám ji suchou), ale i tak to jde krásně zvládnout dobrýým krémem po aplikaci.

  • vcelku splňuje
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.9.2012 18:14:47

Moje kožní mi doporučila používat jílovou masku. Tak jsem doma hledala nějaké recenze a narazila na tuhle :) Hned jsem si ji musela koupit a musím říct, že je naprosto skvělá! Obličej jsem po ní měla hezky vyhlazený a jakoby zklidněný, dokonce "vytáhla" nějaké pupínky víc napovrch a daly se odstranit ;) jsem opravdu nadšená a rozhodně koupím znovu!

  • zklidní pleť
  • pleť je vyhlazená
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.9.2012 16:17:16

Super maska na mastnou pleť. Má krásnou vůni . Asi jediná maska, která opravdu funguje. Používám ji co 14 dní a pleť mám jako miminko. Krásně vyhlazuje a regeneruje,vypíná pokožku .Jen rychle schne po 5 min ji navlhčím a nechám dalších 5 min působit.

  • regeneruje
  • vyhlazuje
  • vypíná pleť
  • vůně
  • rychle schne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.10.2012 11:28:28

Masku jsem si koupila ze zvědavosti, už déle jsem po téhle značce pokukovala, a ted byla v akci! Používám masky (slupovací i smývací) místo peelingu, jelikož je jemnější a pleť je stejne čistá a "obnovená" Mám mastnou pleť někdy s pupínky a tahle je perfektní. Smývám ji mořskou houbou a teplou vodou a pak pe pleť jako prdelka :)

  • veselý obal
  • vůně
  • cena/balení
  • čistí do hloubky
  • když maska úplně dosychá, hodně pne
  • trochu vysusuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.10.2012 16:41:37

Dlouho jsem žádnou masku na obličej nepoužívala, tak jsem chtěla nějakou vyzkoušet a moje volba padla na masku od Freemana. A rozhodně nelituji. Pleť mám po použití pěkně vyhlazenou a vyčištěnou, nijak mi pleť nevysušuje, ale já ji mám mastnější tak nevím, jak by působila na suchou. Líbí se mi, že rychle zasychá, nemusím tak dobu čekat. Poměr cena - množství je myslím také velmi dobrý.

  • Vyčistí a vyhladí pleť
  • Rychle zasychá
  • Příjemná vůně
  • Velké balení
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.12.2012 18:23:41

Podle mě je tohle nejlepší maska od Freeman a celkově z masek v drogériích mi vyhovuje nejvíc. Mám mírně mastnou pleť a ucpané póry, tahle maska mi obličej krásně zjemní. Pokud nemáte mastnou pleť tak bude maska vysušovat. Za mě je teda fakt super, budu kupovat i nadále.

  • odstraní mastnotu
  • zjemní pleť
  • odstraní černé tečky
  • může vysušovat


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tato maska je opravdu vhodná pro mastnější typy pleti, pro mou normální pleť není příliš vhodná, pleť je sice po aplikaci hebká a parádně stáhne póry, ale zároven i trochu vysušuje a dělá na pokožce červené flíčky.Doporučuji po aplikaci této masky pleť namazat krémem.

  • Vůně
  • Skvěle stáhne póry
  • Vysoušecí efekt
  • možné červené flíčky na pokožce


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.1.2013 18:57:50

Průměrná čistící maska, která na pleti poměrně rychle usychá a má jemnou vůni. Zdá se mi, že až příliš vysušuje a póry nestáhne ani na chvíli. Při aplikaci víckrát týdně se mi zdá vysušující opravdu extrémně. Existují mnohem lepší masky, už si ji znovu nekoupím, bohužel mi nesedla.

  • jemná vůně
  • cena/objem
  • nestahuje póry
  • velmi vysušuje


Další recenze od 10.1.2013 22:50:00

Masku kupuji opakovaně, jelikož je dobře dostupná v drogerii Rosmann. Je opravdu matující a čistící, po smytí jsou odstraněné černé tečky, nebo jsou "vytažené", takže jdou snadno poté odstranit. Praktické je i balení v poměru velikost/cena, dlouho vydrží. Velkou nevýhodou je, že příšerně vysušuje, takže to řeším tak, že si nejdříve potřebné množství smíchám s pár kapkami pleťového olejíčku a až pak nanesu na tvář. Poté je z toho dokonalá čistící a hydratační maska :-)

  • Balení
  • Čistící efekt
  • Bez použití olejíčku vysušuje


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tohle je moje nejoblíbenější pleťová maska vůbec. Moc příjemně voní, dobře se roztírá a je přírodní. Pleť je po ní odpočatá, hydratovaná, čistá a celkově moc příjemná na dotek. Cena je podle mě příznivá k velikosti a kvalitě. Určitě se vyplatí do ní investovat. :)

  • Vůně
  • Obal
  • Čistí
  • Pleť je po něm moc příjemná a odpočatá
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Maska má příjemnou konzistenci, rychle na pleti zasychá, má krásnou vůni a pro většinu masek typický doufám-že-nikdo-nezazvoní odstín. Maska má vyčistit a stáhnout póry a při dlouhodobém použití zlepšovat stav problematické pleti. Já si žádných slibovaných účinků nevšimla, pleť po aplikaci vypadá úplně stejně jako před aplikací, akorát je stažená a vysušená. Znovu již nekoupím, budu zkoušet další masky, které značka nabízí.

  • konzistence
  • snadná aplikace
  • vůně
  • nevyčistí póry
  • stažená vysušená pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.7.2013 01:24:06

Pleť mastná, velmi mastná, rozšířené zanešené póry. Všude opěvovaná, takže jsem si ji taky už dříve koupila. Hezky voní, je jí hodně, cena dobrá. Po prvním zkoušce jsem byla zklamaná a tak ležela v koupelně. Zjemnila, ale nevyčistila. Po dozjištění pár informací jsem zkusila znovu. Po očistění a velmi důkladném peelingu jsem napácala na suchou pleť (první neúspěch byl díky vlhké a zavřeným pórům). Po smytí jsem byla trošku spokojenější. Opravdu póry menší, čistější a pleť méně "pomerančová". Tak jsem si ji dala hned znova a zase se dělaly na té zaschlé masce takové ty mastné tečky okolo pórů v t-zóně. Potřetí jsem dala jen na téčko obličeje. Pak krém, protože trošku vysušuje. Výsledek dal na zadek i hloubkovému čistění u kosmetičky a to jsem nikdy maskám nevěřila. Zkoušela jsem i mačkat, ale nic nevylezlo. Obličej jsem měla nezmaštěný další 2 dny, póry prakticky nevyditelné. Již několik měsíců používám 2 týdně a spokojenost je na nejvyšším stupni. Kosmetičku již nenavštěvuji, akné téměř pryč. Pokud má někdo opravdu mastnou "necitlivou" pleť, jedině doporučuji. Vycucne naprosto vše. U normální/suché by dvojnásobné nanášení mohlo být hodně dráždivé.

  • Vyčistí opravdu do hloubky
  • Zmatní na den a více
  • Cena/objem
  • Potřeba nanést dvakrát (u mě)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.9.2013 14:04:15

Konečně jsem objevila masku vhodnou na mastnější pleť. Pleť je po masce matná, vyhlazená a pročištěná. Maska čistí póry do hloubky, toto mohu skutečně potvrdit. Od doby kdy tuto masku používám mám pleť matnější, čistou a svěží. Používám zhruba 3x týdně. Pokud je maska určená pro váš typ pleti, vysušovat vás nebude! Doporučuji.

  • Konzistence
  • Vůně
  • Barva
  • Čistící schopnost
  • Vytahuje z pleti mastnotu
  • Velké balení
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.11.2013 21:14:00

Tato maska má velice příjemnou vůni. Dobře se nanáší a stačí opravdu malá vrstvička. Pleť je jakoby stažená, maska vyčistí póry a vysuší nedokonalosti. Při nanesení rychle zasychá a dobře se smývá teplou vodou. Má hezké a velké balení, takže ani cena pak není tak vysoká, jak se zpočátku zdá. Po použití mám velice jemnou a hebkou pleť téměř bez nedokonalostí.

  • zamezuje tvorbě mazu
  • čistá pleť
  • velké balení
  • vůně
  • trochu vysušuje


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.12.2013 14:37:40

S touto maskou jsem byla naprosto spokojená. Hodně muziky za málo peněz. Perfektně vyčistila póry, zpevnila a vyhladila mou pleť. Většinou si kupuji masky Freeman v testovacím balení za cca 40 Kč. Tuto jsem si ale koupila rovnou velkou, když byla v akci za pouhých 99 Kč. Zasychá poměrně rychle a pleť přitom nijak nestahuje a nenapíná. Jediné co mi vadí je její vůně. Je hodně zvláštní. Balení mi vydrželo cca na deset použití. Doporučuji vyzkoušet.

  • krásně vyčistí pleť
  • nízká cena
  • nevoní mi :-)


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.12.2013 13:53:22

Vyzkoušela jsem všechny masky této značky a musím říci, že podle mě je Avokádová maska nejlepší z nabídky masek od FREEMANa. Má svěží vůni, hezky vyhladí pleť, odstraní maz z pleti, stáhne póry, ale to vše jenom na chvíli. Co se týče černých teček, ani po dlouhodobějším používání mi s nimi nic neudělala. Znovu už si ji nekoupím, myslím, že se najdou i lepší masky.

  • Vůně
  • Vyhladí pleť
  • Odstraní maz
  • Cena
  • Krátkodobý účinek


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.1.2014 00:35:04

Při pravidelném používání splňuje co slibuje. Moje pleť je po ní matnější a mám pocit čisté pleti, póry stažené. Masku nanáším štětcem a počkám až uschne a smyji houbou. Ke konci malinko pne, ale to každá maska, co má uschnout. Po umytí obličej ošetřím už jen růžovým tonikem od Hauschka. Může s klidem konkurovat daleko dražším jílovým maskám. Nedoporučuji na suchou pleť.

  • Netestována na zvířatech
  • velikost balení
  • cena
  • krásně zmatňuje pleť
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2014 12:50:48

Jediný produkt, který mě už po prvním použití zbavil takřka všech černých teček a pupínků a hezky zpevnil pleť. Kdyby mi nevysušovala a nedráždila pleť, koupila bych si jí určitě znovu. Bratr má však pleť mastnou s akné a nemůže si ji vynachválit... + Doporučuji veškerou kosmetiku Freeman nakupovat v drogeriích Teta či Rossmann. Nikdy ji nekupujte v Tescu, kde se produkty pohybují i o 60 Kč dráž než ve zmíněných drogeriích.

  • zbavuje černých teček
  • zbavuje pupínků
  • pomáhá v boji proti akné
  • zpevňuje pleť
  • velké množství masky za přijatelnou cenu
  • enormně vysušuje pleť
  • špatně se smývá z obličeje
  • dráždí pleť
  • balení by mohlo být lépe řešeno
  • nevhodná pro suchou a citlivou pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.4.2014 17:06:56

Zrovna jsem tuhle masku smyla z obličeje a nechtějte vidět jak vypadám. Přesně tam kde maska byla mám obličej totálně červený a neskutečně to pálí. Musím říct, že nemám nějak citlivou pleť, tohle se mi nikdy nestalo. Takže nedoporučuji a pokud si ji už koupíte tak to napřed odzkoušejte na kousku a nedávejte to hned na celý obličej!!!

  • pěkně voní
  • alergická reakce


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.6.2014 20:28:15

I když mam míšenou pleť a póry, tak mne tento výrobek velice zklamal. Ani po třech týdnech jsem nepocítila žádné změny své pleti. Pleť jsem měla stále mastnou a póry furt stejné. I přesto, že jsem cítila, že se pokožka napíná při zasychání masky, tak to nemělo žádné účinky. Plus dávám za to, že je maska za super cenu, dostupná snad v každé drogerii a je to velké balení, které dlouho vydrží. Jinak mne to moc nepotěšilo.

  • velké balení za příznivou cenu
  • dostupnost
  • nestahuje póry
  • účinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 17:08:27

Snad nejúčinnější maska na čištění černých teček a stažení pórů, bohužel mám citlivou pleť a po každém použití jsem měla ještě cca dvě hodiny úplně červený obličej. Pro někoho s citlivou pletí to ale asi nebude problém. Maska má ale moc příjemnou vůni i konzistenci, dobře se s ní pracuje. Navíc je za příjemnou cenu.

  • cena
  • pěkně voní
  • opravdu čistí
  • nevhodná pro citlivou pleť


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2015 13:54:36

Masku jsme si koupila, protože byla v akci. Příjemně voní, ale vůně není nijak zvlášť výrazná, je velmi málo parfemovaná, což mi nijak zvlášť nevadí. Konzistencí akorát, dobře se roztírá, dobře schne. Příjemně chladí. Kůži vypíná., což je znát už po pár minutách po nanesení a pěkně pleť vyčistí. U mě jsem pozorovala stažení pórů a perfektní vyhlazení. Netrpím na akné, černé tečky, ale moje pleť má tendenci k vysoušení, což maska trochu podporuje, ale díky krému se to dá hravě vyřešit. Balení je super, nemusíte se štrachat prsty ve výrobku - já nanáším masku štětcem na make-up. Masku si vyplivnu na ruku a pak jen štětcem roztírám po obličeji a za dvě minutky je hotovo :) Masku si sice znovu nekoupím kvůli tendenci k vysoušení - a hlavně je to moje první maska ve větším balení, ale určitě doporučuju pro smíšenou a mastnou pleť. Ke značce Freeman se vrátím a vyzkouším jejich další masky :)

  • Vyčistí pleť
  • Vypne pleť
  • Pleť vyhladí
  • Uzavře póry
  • Příjemně chladí
  • Pohodlné nanášení
  • Super balení
  • Cena
  • Vysouší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Maska nebyla tak úplně špatná, hodně hutná, nijak zvlášť nevoněla, nechala jsem ji podle návodu na pleti do zaschnutí a pak smyla, trochu mi pleť zjemnila a asi i stáhla, ale rozhodně ne žádný zázrak. Jahodovo čokoládová maska mi sedla mnohem líp, tuhle mám ještě na jedno použití a znovu už nekoupím, nijak mne nenadchla.

  • Jednorázové balení na cca dvě použití
  • Trochu zjemňuje i zmatňuje
  • Nestéká
  • Nevoní
  • Nepřináší pocit úlevy
  • Nezjemňuje nijak extra pleť


Další recenze od 24.6.2015 22:21:07

Tuto masku jsem vyzkoušela na doporučení mé kamarádky, vyhovuje mi její příjemná konzistence, jemná vůně, a také to, že je dlouhodobě zlevněná v Albertu. Pleť po ní není vysušená, je hezky jemná a osvěžená. Díky tomu, že je na výběr více variant této masky, určitě vyzkoušíme ještě nějakou. Ráda doporučuji ostatním.

  • příjemná konzistence
  • jemná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Maska má nevýraznou, jinak příjemnou vůni. Malé balení obsahuje dost masky na obličej, krk i dekolt. Maska rychle zasychá, po zaschnutí je tvrdá, takže na pleti nepříjemně pne a špatně se smývá. Žádné změny co se týče černých teček ani pórů jsem si nevšimla, pleť byla na dotek jemnější a hladší. Maska pálí a štípe, po smytí jsem měla červenou a vysušenou pleť. Maska mě nijak nenadchla a příště už ji nekoupím.

  • jemná vůně
  • hladká a jemnější pleť
  • pne
  • špatně se smývá
  • pálí a štípe
  • póry nestahuje
  • černé tečky neubydou


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Dvě věci mě na této masce hned zaujaly. První, že maska je krásně zelená a druhá, že nádherně až miminkovsky voní. Co se mi líbí, že není příliš agresivní, ale šetrnější by být mohla. Pleť pěkně vyčistí, pokožka je po aplikaci hladká, ale mírně dehydratovaná. Sice jsem s maskou poměrně spokojená, ale znovu si ji už nekoupím, příliš mi dráždí obličej.

  • čistí
  • hezky voní
  • dehydratuje
  • mírně dráždí


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.2.2016 20:00:33

Toto je maska, ktorú používam pravidelne od svojich cca 23 rokov (teraz mám 42), takže už pěknou řádku let - vlastne od doby, keď založili DM drogériu v Bratislave prvú. A som jej verná (mimo iných masiek). Píšu tu recenzie holky so zmiešanou pleťou a nie všetky sú kladné. Ono je totiž velice doležité rozlišovať typ a aj PODTYP pleti!!! Poznáme pleť zmiešanú so sklonom k presušeniu a zmiešanú so sklonom k masteniu. Táto maska je výborná pre pleť mastnú a zmiešanú so sklonom k masteniu. A nebude vhodná pre pleť zmiešanú so sklonom k presušeniu. Samozrejme je nutné brať ohľad aj na to, či je pleť alergická a precitlivená. Ja som kedysi mala mastnú pleť (trpela som akné) a teraz mám zmiešanú so sklonom k masteniu. A maska je pre mňa úplná BOMBA! Samozrejme je nutné po nej použiť dobrý krém vhodný pre Váš typ pleti - hydratácia aj mastnej pleti je mega doležitá! Zvonku aj zvnútra.

  • zjemňuje
  • uzaviera póry bez zbytočného presušenia
  • zmatňuje
  • nemám žiadne výhrady