Gabriella Salvete Matte Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Gabriella Salvete Matte Foundation
Tekutý makeup Gabriella Salvete Matte Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Gabriella Salvete Matte Foundation - obrázek 2
Tekutý makeup Gabriella Salvete Matte Foundation - obrázek 3
5 3.4 13
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Matte Foundation

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.12.2012 14:47:12

Make up jsem vyhrála v soutěži, ale i za akčních 149 bych si ho koupila sama. Make up je matující, takže nepotřebuje matnění pudrem. Konzistence make upu je spíše řídka. Make up pěkně voní. Make up je středně krycí až málo krycí, takže pleť vypadá i po nanešení přirozeně a přitom je sjednocená a rozzářená. Jediná vada je to že mám potom obličej takový vysušený a místy jsou suché šupinky, ale to zpravý krém

  • matující
  • pumpička
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.12.2012 16:43:59

Věřím, že někomu bude make-up sedět dobře, u mě ale neobstál. Jednak je na mě trochu tmavší, i když mám nejsvětlejší odstín. Nosit se ale dá. Problém mám hlavně s tím, že tento make-up vytváří a zdůrazňuje šupinky i tam, kde snad ani nejsou. Mám pleť mastnější, smíšenou, ale po nanesení tohoto make-upu mám minimálně z poloviny pleť šupinkatou, jako kdyby byla suchá. Pod make-up se samozřejmě mažu krémem, ale šupinky se přesto tvoří, což se mi s jinými make-upy nestává. Další problém je to, že GS uvádí, že se jedná o matující make-up. No, možná zpočátku tam lehké zmatnění je, ale za hodinku, za dvě se lesknu a make-up z pleti stéká a to make-up samozřejmě po aplikaci zapudruju. Takže to aby se člověk pudroval desetkrát za den. Make-up téměř vůbec nekryje, maximálně pleť sjednotí. Konzistence je příjemná, obal s pumpičkou praktický, ale uvnitř bohužel kvalitní make-up nenaleznete...

  • příjemná krémová konzistence
  • balení s pumpičkou
  • nízká výdrž na tváři
  • extrémně zdůrazňuje šupinky
  • vůbec nekryje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.1.2013 17:56:50

Mně tento make-up bohužel také zklamal. Přestože mám mastnější pleť, kolem nosu mi dělá šupinky, pokud se důkladně nenakrémuji. Zmatnění také není nic moc, brzy se zase lesknu. Nicméně balení je hezké a praktické, nejsvětlejší odstín mi taky dobře sedí. Znovu bych si ho ale nekoupila, daleko spokojenější jsem s hydratačním make-upem od GS.

  • cena
  • balení
  • výdrž
  • zvýrazňuje šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento make-up jsem si pořídila po dobrý recenzích, ale už si ho znovu nekoupím. Mám v odstínu Caffelatte. Tento odstín mi dobře ladí s pletí, ale v okolí čela, tvářích a nosu mi zvýrazňuje šupinky. Krytí není moc veliké, ale to pro mě není tak velký problém. Moc se mi líbí obal, který je ze skla a působí na mě luxusně, než plastové. Možná někomu vyhovuje. Mně tedy ne.

  • Obal
  • množství
  • cena
  • matuje
  • bez parabenů
  • Vysušuje
  • možná až moc tekutý
  • výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Z tohoto make upu jsem unešená. Jsem bledule a nejsvětlejší odstín mi skvěle sedí a mohu si dovolit i více vrstev. Mám suché tváře a nedělá mi žádné šupinky, takže jsem spokojená. Je středně krycí, vydrží mi cca 8 hodin na obličeji. Určitě si ho půjdu koupit znova.

  • nevysušuje
  • světlý odstín
  • krytí
  • žádný


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2013 21:40:27

Tak já tenhle make-up mám osobně moc ráda. Máme ho na praxi a dá se říct, že já a ostatní holky ze třídy se s nim patláme pořád. :D Já mám suchou bezproblematickou pleť a nemám s ním nejmenší problém, naopak. Nádherně kreje, dobře se roztírá a tonuje i pleť. Je to make-up, na který se já můžu opravdu na 100% spolehnout :)

  • Tonování
  • Roztírání
  • Krytí
  • Při větším nanesení na suchou plet jsou vidět šupinky
  • Velké množství-efekt masky


Další recenze od 25.8.2013 17:09:33

Tento makeup jsem si koupila, protože mi ho doporučila kamarádka,která ale nemá problémy se suchou pletí tak jako já, proto mi tento výrobek moc nevyhovoval -dělal mi šupinky. Ale když jsem si pod něj dala krém bylo to ok. Měla jsem ten nejsvětlejší odstín-Sandy barva byla taky v pohodě. Je matující tudíž jsem nemusela používat pudr.

  • obal
  • matující
  • světlé odstíny
  • dělá šupinky
  • málo krycí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.11.2013 17:52:00

Tento make-up jsem vyhrála letos na jaře od této firmy a nadšená z něj moc nejsem. Mám nejsvětlejší odstín, který je i tak na mě o trochu tmavší než na jaře potřebuji. Plusem je, že má balení pumpičku, která dávkuje adekvátní množství make-upu. Balení je skleněné a trošku těžší, což není zrovna dvakrát lepší na cestování. Sám o sobě je takový podprůměrný. Kryje sice středně, ovšem obrovským mínusem je, že na pleti moc dlouho nevydrží, zvýrazňuje případné šupinky, zalézá do pórů a vrásek a na to, že má být matující vůbec nematuje.

  • balení má pumpičku
  • nematuje
  • výdrž na tváři
  • zvýrazňuje šupinky
  • zalézá do pórů
  • zalézá do vrásek


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.2.2014 16:25:38

Tento make up mam již třetí balení. Pro mou smíšenou pleť je úplně ideální. Je lehce krycí. Člověk nemá pocit, že jde tak moc vidět,jak ostatní makeupy. Zmatneni je přesně akorát. Ani nevysusi, ani nepremasti. Pro mě je to jeden z nejlepsich makeupu. Mam odstín č.2, je to krasny odstin lichotici me pleti. Mela jsem i odstin č.1,ale ten vypada na pleti tak nějak pudrove.

  • přirozené naliceni
  • dobra cena
  • dostupnost v obchode
  • nedela akne
  • je opravdu malo kryci


Další recenze od 24.11.2014 17:31:19

V akci v Rossmannu jsem si koupila tento makeup, odstín Honey, a jsem maximálně spokojená. Krásně kryje, drží na obličeji celý den a přitom vypadá velmi přirozeně. Používám pod něj bázi od Rimmelu, takže i večer, když se odličuji, vypadá makeup stále dobře. Mám trošku mastnější plet na čele a na nose a i tu překryje krásně.

  • Perfektně kryje a vypadá celý den přirozeně
  • Neshledávám žádné


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2015 18:51:27

Za mě hrůza. I když mám normální pleť makeup vysušuje, dělá šupinky, krytí skoro žádné, matující efekt to udělá tak na pár minut a pak se lesknu, nedá se vrstvit a výdrž taky nic moc. Makeup mě hodně zklamal. Co se mi líbí, je balení s pumpičkou, konzistence, odstín a to je asi tak vše co se dá pochválit. Možná tak pro někoho kdo má hodně mastnou pleť a nepotřebuje nějak velké krytí spíše jen sjednotit.

  • balení s pumpičkou
  • odstín
  • vysušuje
  • dělá šupinky
  • nekryje
  • nematuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Naprosto mě nadchnul, ikdyž nějaké to mínus má. Nemá krycí schopnost, pouze sjednocuje tón pleti, což mu jde výborně. Je řídší, krásně se roztírá a nenechává fleky. Pleť nezatěžuje, je extra lehký a vypadá opravdu přirozeně...já používám odstín caffe latte a je skvělý. Příjemná parfumace výhodou. Mínus je, že opravdu vysušuje pleť, potřeba dostatečně hydratovat, ale i to mě neodradí při další koupi. Vřele doporučuji!

  • konzistence
  • lehkost
  • balení
  • super odstíny
  • vysušuje pleť


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené