Isana Krémový sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Isana Krémový sprchový gel
Gely a mýdla Isana Krémový sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Isana Krémový sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Isana Krémový sprchový gel - obrázek 3
5 3.2 13
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 12 - 30 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Isana

Recenze produktu
Isana Krémový sprchový gel

věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 16:14:21

Vůně je divná, není příjemná, ale ani úplně "nesmrdí" takže se dá snést a po smytí sprchového gelu jí už ze sebe neucítíte. Obal se nedá dovřít na cvaknutí, takže pokud si chcete vzít sprchový gel sebou musí po celou dobu stát, aby gel náhodou sám nevytekl.

  • cena
  • vůně
  • víčko netěsní


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2012 23:20:20

Měla jsem jiné vůně, ale tyto gely nestojí ani za těch 15,- Kč, když je máte třeba v akci. Nakonec jsem si s ním myla ruce a i tak mi to bylo nepříjemné. Působí dost lacině, má divnou konzistenci, nemám z něj příjemný pocit po umytí jako z ostatních gelů. Je to prostě jen detergent bez jakýchkoli hydratačních účinků.

  • Hodně druhů
  • Vše ostatní


Další recenze od 8.11.2012 16:00:21

Vzhledem k tomu, že osobně nepociťuju rozdíl mezi sprchovým gelem za 30Kč a za 130Kč, klidně bych si tyto sprcháče koupila znovu. Jsou levné, mně osobně hezky voní snad všechny a s obalem jsem také spokojená. Opravdu si nemyslím, že při položení by vytekl - a to jsem si tyto gely pořídila již hodněkrát. Za mě tedy klidně ano.

  • cena
  • hodně druhů (vůní)


věk
25-34

Upřímně nechápu, co předchozím hodnotitelkám vadí na sprcháči za takovou směšně nízkou cenu. Ale budiž. Já osobně mám sprcháč moc ráda, hezky pění, na to, že obsauje SLS tak ani moc nevysušuje, takže se po sprše nemusím ani mazat, protože je pokožka hezky hydratovaná. Já kupuju světlooranžovozlaté balení a vůně sprcháče je nádherná.

  • cena
  • vůně
  • pěnivost
  • nevysušuje
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 8.9.2013 12:25:31

Tento sprchový gel jsem koupila v akci za 20 Kč. Za tuto cenu je to velice dobrý výrovpbek, takový průměr mezi ostatními. Vůně je příjemná, pokožku nevysušuje. Ovšem konzistence je taková zvlaštní, něco jako tekuté želé. Špatně se roztírá. Za tuto cenu si myslím, že jako nouzovka je fajn, dá se využít na dovolenou nebo když nemáte žádný jiný po ruce.

  • Vůně
  • Cena
  • Balení
  • Konzistence
  • Velká spotřeba


věk
35-44

Další recenze od 13.9.2013 22:26:49

Tak jsem chtěla zase jednou ušetřit a koupila si v Rossmannu jejich sprchový gel. Líbil se mi velký výběr vůní. Vybrala jsem si ten kokosový. Žádná pecka to nebyla ale zase za tuto cenu na umytí stačí. Kdo si chce ale koupel "užít" a dopřát si nějakou hezkou vůni ve sprše, ten by se měl poohlédnout po jiném sprcháči. :-)

  • super cena
  • nic moc extra


věk
25-34

Další recenze od 15.11.2013 16:01:21

Sprchové gely Isana Creme Dusche jsem prvně vyzkoušela a ráda se knim vracím. Nadchl mě velký výběr vůní a také příjemná konzistence gelu, nestékal a zároveň se dobře roztíral. Osobně jsem vyzkoušela kokosový gel, limetkový (limitovaná edice), gel s vůní bambuckého másla a mučenky. Jde o směšně levné výrobky, které ovšem svou kvalitou směle konkurují dražším výrobkům. Nevysušují ani nedráždí pokožku. Dnes jsem zakoupila v akci bílý gel Milchprotein a už teď se těším do sprchy. Určitě si tyto gely budu kupovat dál. Výrobcům lze vytknout jedině obal, který někdy po pár použitích nejde zaklapnout.

  • cena
  • široký výběr vůní + limitované edice
  • příjemná konzistence
  • snad jedině víčko obalu


věk
25-34

Další recenze od 21.12.2013 19:34:57

S těmito sprchovými gely od Isany jsem velmi spokojená. I normálně jsou hodně levné a když jsou ve slevě, dají se sehnat klidně i za 12-15 korun, což mi přijde až směšné. Protože účinky mají naprosto totožné jako sprchové gely od Baley, Palmolive atd. Moc mezi nimi nevidím rozdíl. Sprcháč vás dobře umyje, krásně voní a nijak extra nevysušuje pokožku. Rozhodně je budu kupovat dál a ještě ušetřím. Trošku mi však vadí nedomyšlené balení, kde se nedá zacvaknout víčko na těsno, takže výrobek nedoporučuju na cestování.

  • cena
  • originální vůně
  • netěsnící víčko
  • trošku vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 6.2.2014 17:34:44

Tak vyzkoušela jsem několik sprchových gelů z téhle řady a ráda se k nim vracím. Zvlášť k těm s vůní ovoce, protože voní fakt nádherně, stejně jako moje pokožka. Cena je směšná, tak ani nevím, co někteří očekávají. Konzistence mi vyhovuje, pění dost a voním. Zvláštní hydrataci sice neposkytuje, ale s tím už se dokážu nějak vyrovnat.

  • vůně
  • cena
  • nic mě vlastně nenapadá


věk
15-24

Koupila jsem si ho, protože mi jeden z nich docela příjemně voněl a ta cena-nekup te to. Ze začátku mi nijak nevadil. Po asi 14 dnech používání se mi začala dělat vyrážka po každé sprše. V práci mi jedna látka vyvolává exzém a tenhle sprcháč mi ho zhoršuje (ale žádná jiná kosmetika mi problém nedělá). Myslím, že se dají sehnat kvalitnější gely a jen o pár korun dražší.

  • cena
  • zajímavá vůně
  • vyvolává mi vyrážky


věk
25-34

Za tu cenu neočekávám zázraky. Je pravda, že většina nabízených vůní mi nevoní a některé mi vyloženě smrdí (chemické vůně). Kupuji si jen velmi výjimečně limitované edice kvůli jejich vůním (např. Winter, který voní jako vanilka s kořením a už ho nedělají, nebo černý rybíz). Měla jsem i oranžový melounový (byl zdarma k nákupu) a ten mi tolik nevoněl. Mám pocit, že tyto gely jsou mnohem horší (vůně, hydratace) než jiné sprcháče v dané cenové kategorii.

  • cena
  • limitované edice
  • chemická vůně
  • horší hydratace
  • větší spotřeba
  • některé moc nepění


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2015 21:42:44

Vyzkoušela asi dva druhy těchto gelů, protože mi docela příjemně voněly. Bohužel ostatní mi doslova divně zapáchaly. No a přiznejme si to, kvalita gelů není nijak závratná, ale já osobně jsem s nimi neměla problém. Neměla jsem po nich žádnou vyrážku nebo něco takového. Ale znova bych se už asi nekoupila. Po čase mi přestaly vonět a už jsem z té koupele neměla takový požitek jako předtím. Za mě teda celkově nic moc.

  • cena
  • divné vůně


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Sweetie Pie

3 50% 4 recenze