Yves Rocher Plaisirs Nature sprchový a koupelový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Yves Rocher Plaisirs Nature sprchový a koupelový gel
Gely a mýdla Yves Rocher Plaisirs Nature sprchový a koupelový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Yves Rocher Plaisirs Nature sprchový a koupelový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Yves Rocher Plaisirs Nature sprchový a koupelový gel - obrázek 3
Yves Rocher (184)
3.2 z 5 5 3.2 19
Celkem 19 recenzí


5 hvězd
17%
4 hvězdy
17%
3 hvězdy
39%
2 hvězdy
22%
1 hvězda
6%

Koupilo by znovu
37 %

Recenze produktu
Yves Rocher Plaisirs Nature sprchový a koupelový gel

věk
25-34

Další recenze od 13.3.2018 08:08:33

Sprchové gély od Yves Rocher občas kúpim, mala som už aj túto verziu s vôňou malín. Konzistenciou ide o gélovitý krém, ktorý sa dobre používa aj bez pomoci hubky na umývanie. Dostatočne pení, pekne vonia, akurát vôňa sa nedrží na pokožke po použití. Pokožku po použití nie je vysušená, ja používam telové mlieko ale to pri všetkých géloch. Skúsila som, nie je zlý, ale viac ho nekúpim.

  • - vôňa
  • - zloženie
  • - cena


věk
25-34

Další recenze od 27.2.2016 03:38:25

Tento gél mám vo variante vanilka. :) Nenapadá ma"obkec"k tomuto gélu tak vymenujem pozitíva/negatíva. :) Plus:krásna vôňa vanilky ktorú cítim aj po umytí, dve veľkosti balenia(400ml a 50ml takže nemusíte so sebou na cesty vláčiť veľký gél), použitie 2v1 môžete ho použiť aj ako sprchový gél aj ako penu do kúpeľa. :) Mínus:Vysušuje(ale telové mlieko to spraví) Vanilkovej variante dávam 4 hviezdičky jednu uberám za vysúšanie a určite kúpim znova. :) Chcem síce vyskúšať aj iné varianty ale túto určite kúpim tiež.

  • vôňa(vanilka)
  • vôňa je cítiť aj po umytí
  • dve veľkosti balenia
  • 2v1
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2014 16:51:10

Olivový olej: Úžasný sprchový a koupelový gel této značky. Příjemně, lehce voní, dobře pění, pokožka je po jeho použití jemná, není vysušená. Výrobek má rostlinné složení, neobsahuje parabeny. Jeho pH je neutrální. Jedinou nevýhodu vidím ve způsobu otevírání - víčko se musí odšroubovat a obrátit dnem vzhůru, at vyteče gel - občas jej z důvodu širokého hrdla uzávěru vyteče velké množství.

  • nevysušuje pokožku
  • vůně
  • složení
  • způsob aplikace
  • cena


Další recenze od 9.2.2014 18:04:06

Vyzkoušela jsem jen jednou, normálně kupuju sprcháče za třetinu ceny tohoto. A budu i nadále, protože za tu cenu by mi měl tenhle gel každý večer přát dobrou noc :D V reálu však neumí nic víc, než sprcháče za 40 Kč. Voní mi opravdu hezky (mandarinka), roztírá se taky fajn, nicméně vůni ze sebe necítím ani bezprostředně po sprše a žádné zvlášní účinky taky nepozoruju. Obal mi taky moc nesedí. Takže díky, víckrát už však ne.

  • vůně
  • obal
  • velmi přemrštěná cena
  • taktéž vůně, protože vůbec nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 8.10.2013 16:37:40

Mám malinový a dostala jsem ho dárkem. Sama bych si ho nekoupila, když bych se podívala na složení. To si raději připlatím za kvalitní přírodní sprchové gely. Vůně je celkem ucházející. Mycí účinky bych srovnala se sprcháči Balea apod. Při pravidelném používání lehce vysušuje, takže ho používám jen občas.

  • vůně malin docela pěkná
  • normální předražený sprcháč


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 17:11:45

Mám ten s ostružinou a upřímně? Hrůza. Začneme vůní, jde o ostrou vůni chemických ostružin. Ani ždibec sladkého náznaku, který stoprocentně krásně zralé ostružiny mají. No nic. Dále ten šroubovací uzávěr? Když jsem to prvně viděla, myslela jsem, že je to špatný vtip. To je něco naprosto hrozného, spotřeba je kvůli tomu obrovská. Používám ho tedy jen jako sprchový gel a dost vysušuje pokožku. Další vůně rozhodně zkoušet nebudu.

  • snad žádné, jen prostě umyje
  • vysušuje pokožku
  • šroubovací uzávěr
  • vůně ostružin
  • vůbec nepění


věk
25-34

Gel jsem dostala darem, řada Plaisirs Nature mě nikdy nelákala, vždy jsem měla v oblibě řadu Jardins du Monde. Vlastnostmi je tento sprchový gel velmi průměrný, troufám si říct, že mi i levná Balea udělá tu samou či možná lepší službu, neboť tento sprchový gel mi pokožku docela vysušuje. Gel jsem dostala ve vůni oliv, vůně není špatná, ale nijak zvlášť mě nezaujala.

  • výběr vůní
  • cena
  • vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 30.4.2013 15:57:35

Oves: v naivnej viere som si kúpila 400 ml balenie a teraz to trpko ľutujem. Gél síce príjemne vonia, avšak takmer okamžite po nanesení gélu na telo sa príjemná voňa vytratí a zostane len nepríjemne štipľavá voňa takého toho klasického tuhého mydla, ktoré štípe všade v očiach a nose. Ten smrad neprebije ani telové mlieko, o ktorom som presvedčená, že ma naozaj dosť výraznú voňu. Rovnako je na tom aj s hydratáciou - žiadna. Neskutočne vysušuje a cítim sa po ňom, ako keby mi malo celé telo popraskať pri akomkoľvek pohybe. Nikdy v živote už žiadny gél Plaisirs Nature nechcem vidieť. Ešte dobre, že som kúpila len jeden, lákala ma totiž aj oliva. Pravdepodobne ho dám na umývadlo a budeme ho používať namiesto tekutého mydla. Ale aj tu sa obávam, že nadmiera vysušovania a sťahovania pokožky bude viesť k jeho predčasnému vyhodeniu.

  • Žiadna
  • Mydlový smrad
  • Smrad sa drží na pokožke
  • Predražené
  • Presušuje a sťahuje


věk
25-34

Další recenze od 13.9.2012 18:46:04

Olivový olej: S tímto sprchovým gelem jsem bohužel nebyla moc spokojená. Balení je na pohled hezké, ale uzávěr je nepraktický - velká spotřeba. Pění méně než ostatní sprchové gely a ani nemá tak intenzivní vůni, která moc nevydrží ani na kůži. Vůně je ale univerzální a hodí se pro muže i ženy.

  • univerzální vůně (oliva)
  • méně pění
  • nepraktický uzávěr - větší spotřeba


věk
35-44

Tento sprchový gel jsem měla zhruba ve třech provedení(malina, třešeň, ostružina).Kvalita je průměrná, hezky voní, ale hydratace není nejlepší.Byl by vhodnější jako mýdlo na ruce než na tělo.Mile mne překvapila až letní edice tropického ovoce smothie.Tato varianta byla velice přijemná a šťavnatá.Bohužel standartně se neprodává.

  • letní edice tropické ovoce
  • vůně
  • bez hydratace


věk
25-34

Další recenze od 7.8.2012 08:27:35

Vlastnostmi je to pro mě spíše průměrný sprchový gel. Nelíbí se mi, že je na mě až moc tekutý, velké balení, které je vhodné leda do koupelny, ale ne na převážení, jinak moc hezky voní a vůně vydrží docela dlouho na pokožce, ale jinak nic extra to není vzhledem k ceně, která není úplně příznivá.

  • hezky voní
  • cena
  • moc tekutá konzistence


věk
25-34

Další recenze od 26.7.2012 09:52:34

Mám vanilkový a stejně jako u krému na ruce nebo tělového mléka se mi nelíbí vůně, která mi příjde dost silná a chemická, není to klasická vanika, na kterou jsem zvyklá. Samotný gel není vyloženě špatný, dobře pění a stačí ho použít málo, na normální nebo mastnou pokožku může být dobrý, ale suchou ještě více vysušuje. Nepraktické je i balení a cena je dost přehnaná, lepší službu mi udělají jiné sprchové gely za pár korun.

  • dobře pění
  • cena
  • vysušuje
  • silná chemická vůně
  • nepraktické balení


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 10:22:29

Z této řady mám vyzkoušenou bourbonskou vanilku a kokosový ořech. Dřív jsem měla i toaletky ze stejné řady a vůně - ideální pro vrstvení. Sprchové gely vytvářely bohatou pěnu, ale docela vysušovaly. Měla jsem z celé koupele pocit luxusu. Výhodou je, že se vyrábějí ve dvou velikostech - 50 ml a 400 ml. Malé balení je dobré pro cestování.

  • vůně
  • výdrž
  • možnost vrstvení vůní
  • vyšší cena
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 14:50:19

Kokosový ořech: Gel jsem dostala jako dárek, koupila bych si ho znovu, ale jinou vůni, tahle kokosová mi přijde hodně umělá a chemická. Jinak je gel příjemný, používám ho do koupele, nevysušuje pokožku, je ho docela velké množství takže i dlouho vydrží. Konzistence je řidší, ale krémová.

  • velké balení
  • použití do sprchy i do koupele
  • nevysušuje
  • kokosová vůně je dost chemická


věk
35-44

Gely od YR používám ráda, stačí opravdu maličko a hodně pění. Všechny z celé řady krásně voní. Pravidelně si kupuju vanilku, mám ráda sladší vůně. K balení se musí dokupovat pumpička, takže ve výsledku prvotní pořízení vyjde poměrně draho. To jediné vidím jako nevýhodu.

  • vůně
  • velké balení
  • cena


věk
25-34

Balíček kosmetiky zn. Yves Rocher jsem dostala dárkem a musím říct, že jsem celkem spokojená. Sprchový gel hezky voní (mám mandarinku) a vydrží poměrně dlouho. Nicméně vyplatí se nakupovat v akcích, kosmetika je opravdu zbytečně moc drahá a řekla bych, že za tu cenu se ani nevyplatí.

  • vůně
  • předražené


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 12:48:49

Měla jsem gel s jahodovou vůní a byla jsem s ním hodně nespokojená. Kůži vysušoval tak, že mě po něm až svědila a pálila. Vůně byla chemická, ne moc příjemná a baleí mi také nevyhovovalo, protože je otvor velký a gelu mi vždycky vyteklo až příliš.

  • roztomilé balení
  • vysušuje pleť
  • cena
  • špatně se dávkuje
  • vůně je hodně chemická



věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 10:33:20

Moc příjemný sprchový gel. Měla jsem olivový a vanilkový a chystám se na další. Nádherně voní a není to žádná chemická vůně. Cena sice není nejpříznivější, ale gel vydrží dlouho, protože dobře pění a stačí ho opravdu trošku. Navíc vůně na tělě vydrží cca. půl dne.

  • vůně
  • výdrž
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Sweetie Pie

3 50% 4 recenze