L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black Mascara
Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black Mascara - obrázek 1
Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black Mascara - obrázek 2
Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black Mascara - obrázek 3
5 3.5 29
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 359 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black Mascara

věk
35-44

oči
zelené

Snad nejhorší řasenka za posledních 5 let co jsem měla. Nejvíce mě naštvalo že již po pár hodinách napadá pod oči a člověk pak vypadá jako panda. To se mi již pěkných pár let nestalo s žádnou jinou řasenkou v různých cenových kategoriích. Kromě zlatého obalu na ní nic zvláštního není.

  • tmavě černá barva
  • zlatý obal
  • padá pod oči
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Asi jediná řasenka, co mi kdy přišla dokonalá. Cena je sice vyšší, ale určitě si jí koupím znova. Hrdlo řasenky obsahuje stěrku, která zadrží přebytečné množství řasenky a tudíž řasy neslepí, ale naopak oddělí každou řasu zvlášť. Dodá oběm, krásně načerní a nežmolkuje. Za mě naprostá jednička.

  • nežmolkuje
  • neslepí řasy
  • oddělí každou řasu zvlášť
  • vysoká cena


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 7.4.2012 23:43:53

Jedna z mých 3 favoritek :-) Prvních pár použití bylo pro mě zklamáním, ale pak jsem přišla na to jak ji správně nanášet a efekt byl skvělý - řasy nádherně oddělí, zahustí i trochu prodlouží. Při správném nanášení i krásně "otevře" oči. Perfektní krémová konzistence a pěkná černá barva!

  • obal
  • barva
  • konzistence
  • kartáček
  • zahustí a oddělí řasy
  • vydrží
  • dost rychle "zestárne" a pak se drolí


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 8.4.2012 12:46:00

nejlepší řasenka kterou jsem kdy měla. Udělá krásné řasy, skoro jak umělé, ale musí se s tim trochu pohrát :) Řasy jsou po nanesení neslepené, krásně oddělené. Barva řas je krásně černá. Řasenka se mi na očích nedrolila a vydržela opravdu celý den. Jedinou nevýhodou této řasenky je cena, ale za kvalitu se platí :)

  • neslepené řasy
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 8.4.2012 13:06:24

tuhle řasenku jsem si koupila z nouze, byla totiž v drogerii jediná v hnědé barvě a navíc mám ráda gumové kartáčky. nanášela se pěkně (narozdíl od její kolegyně volume collagene), hnědá byla fakt hezky tmavá hnědá. řasy udělala objemné a dlouhé, ale docela tvrdé, potažené viditelnou vrstvou barvy, prostě "pavoučí nohy". na druhou stranu, na fotkách vypadaly moje řasy úctyhodně, fakt kartáčky. bohužel já hraju spíš live dojem:) na večer možná, na denní nošení je moc "viditelná". drolí se pod očima.

  • udělá opravdu výrazné řasy
  • dobře se nanáší
  • je na řasách hodně vidět
  • drolí se pod očima


Další recenze od 5.6.2012 20:12:30

Mně tato řasenka velice zklamala, ale každá máme jiná přání a požadavky. Za mne byly řasy namalované jako tou nelevnější řasenkou, absolutně nevýrazné, žádné zahuštění, žádná extrémní délka. Znovu bych si jí nekoupila. Cena je navíc vysoká vzhledem ke kvalitě.

  • žádné
  • nevýrazné řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Nejlepší řasenka, co jsem kdy měla. Bohužel si ji ale nemůžu dovolit často kvůli vysoké ceně. Řasy jsem díky ní měla jako umělé, až mě to šokovalo. Kdo chce řasy jako mrkací panenka ať sáhne po této řasence, aspoň u mě to tak splnila. Škoda jen té ceny. Ta kvalita se ale pozná.

  • řasy jako mrkací panenka
  • cena


Další recenze od 17.7.2012 21:20:51

Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek. Používám ji jako druhou vrstvu (1. mám L'Oreal Double Extend Eye Illuminator) a jsem maximálně spokojená, protože kartáček oddělí řasy a nevytváří žmolky. Nevýhodu vidím v tom, že se mi během dne řasenka občas obtiskne pod spodní řasy. Díky většímu flakonku déle vydrží a nevysychá. Znovu bych si ji ale nekoupila (řasenky střídám a málokdy používám jednu vícekrát).

  • černá je opravdu černá
  • nežmolkuje
  • výborný kartáček
  • žádný


věk
25-34

oči
modré

Po tak slibné kampani s Evou Longorií je tento výrobek velkým zklamáním. Řasenka se drolí, žmolkuje, rychle vysychá a v průběhu dne ji máte nadrolenou i pod očima. Kartáček je třeba otírat, jinak nanáší velké množství barvy a řasy slepuje. Bohužel cena absolutně neodpovídá kvalitě, myslím, že tady šlápl L'Oréal vedle.

  • má intenzivní černou barvu
  • zhušťuje
  • drolí se
  • rychle vysychá
  • dělá žmolky
  • je třeba otírat kartáček, jinak slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 26.7.2012 16:12:22

Naprosto otřesný kartáček, nemám krátké řasy, ale i na mě je velký, navíc na špičce je stále přebytek barvy. Slepuje, vysychá a drolí se z očí (a to přejedu 2-3 tahy a je hotovo). Řasy jako z reklamy s ní nevykouzlíte a nic přirozeného bohužel taky ne.

  • elegantní balení
  • drolí se
  • veliký a nešikovný kartáček
  • výsledek nic moc


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.7.2012 11:12:02

Zakoupila jsem si tuto řasenku z důvodu, že Loreal má většinou kvalitnější výrobky než ostatní drogérkové značky. Bohužel ale řasenku moc nedoporučuji. Kartáček vypadá sice dobře, ale nalíčit se s ním je umění. Horní řasy jsou v pohodě, ale spodní si s ním nenalíčím. Už po několika hodinách se barva odlupuje a padá pod oči. Ještě že jsem jí koupila v akci a nevyhodila víc peněz.

  • Obal vypadá luxusně
  • Otřesná aplikace
  • Barva opadává po pár hodinách


věk
25-34

oči
modré

Touto maskarou Loreal trafil ale úplne vedľa. Síce mi mihalnice predĺžila ale zlepila mi ich aj ked nie veľmi. Skor mi robilo väčší problém to ,že mihalnice akosi oťažila a ohlo mi ich nadol.Vôbec mi ich nedokázala vytočiť. Asi toľkoto ku tej riasenke.a A ešte aj tá cena je neskutočná. Strašne veľa. hlavne keď vám nevyhovuje..

  • obal
  • zlepuje
  • cena
  • nevytáča


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.8.2012 23:10:48

Řasenka je opravdu extra black, jedna z mála opravdu hezky černých. Hodí se spíš pro holky s delšíma řasama, které je chtějí hlavně oddělit a zvýraznit, protože jenom v jedné vrstvě vypadá dobře, hned druhá vrstva už dělá efekt muších nožiček. Bohužel je použitelná asi měsíc, pak začne vysychat a drolí se.

  • opravdu extra černá
  • řasy oddělí a prodlouží
  • výdrž


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 31.8.2012 13:49:39

Mám normální, i tu Extra Black. Druhá zmiňovaná opravdu udělá řasy černější. Obě mají ale jinak podobné vlastnosti. Řasy moc neslepují, hezky černí, oči zvýrazní, ale bohužel nečekejte žádné kočičí oči. Na kartáček jsem si chvíli zvykala, mohl by být trochu menší, ale jinak mi vyhovuje.

  • dlouho vydrží
  • neslepuje
  • hezky černí
  • větší kartáček


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.9.2012 23:29:00

Já jsem s touto řasenkou velice spokojená. Vytváří objem i prodloužení, nerozmazává se ani neodpadává pod oči a to ji podrobuji zátěžovým testům, když občas usnu :D Pro mě má ideální kartáček, když se s ní člověk naučí pracovat, tak je super. Stačí jedno namočení kartáčku na obě oči, pak je nemám vůbec slepené, ale přitom velmi výrazné. Dělá mi výraznější řasy než dosavadní favoritka Collosal Volume. Já koupím i příště.

  • výraznost řas
  • extra černá
  • nedrolí se a nerozmazává
  • nenašla jsem


věk
25-34

oči
šedé

Jedna z těch lepších řasenek, která splňuje to, co žena od řasenky požaduje. Dobře se nanáší, díky dobře tvarovanému kartáčku, dělá pěkné černé husté řasy. Neslepuje, pokud řasenku nanášíte tak jak máte. Možná jediné, co jsem zpozorovala za nevýhodu je, že mi moc dlouho nevydržela, ale možná to bylo způsobeno mým zacházením, proto to nebudu psát mezi nedostatky. 5 bodů také hodnotit ale nemůžu, protože určitě existují i o trochu lepší řasenky.

  • Kvalita
  • Kartáček
  • Žádný


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.1.2013 10:47:37

Mám hodně ráda řasenky od L'Orealu a tahle je také dobrá. Kartáček náhodou není nijak neobvykle velký, je stejný jako ostatní, barva je krásně černá, dobře se mi s kartáčkem pracovalo, nedrolí se a jde dobře odlíčit. Obal je hezký, mám ráda kombinaci zlaté a černé. Dostupnost velmi dobrá, i když cena je občas vyšší,a le jde vychytat i slevové akce a koupit levněji. Za sebe mohu doporučit.

  • dobrý kartáček
  • hezký obal
  • dobrá dostupnost a cena může být levnější
  • hezky načerní řasy a jde dobře odlíčit
  • nedrolí se
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.2.2013 09:04:55

Čím ďalej, tým viac sa mi zdá, že L'oreal vôbec nerobí tak kvalitnú kozmetiku, ako prezentuje...táto riasenka je porovnateľná s oveľa nižšou cenovou kategóriou, mám pocit, že jej môžu konkurovať riasenky za 3 či 4 eurá...na prvý pohľad síce možno vyzerá celkom dobre, ale hneď po otvorení sa mi nepáčila jej divná vôňa, ale veď ok, na jedenie to nie je:-) ale zlá bola aj pri nanášaní...síce mi veľké kefky nevadia, táto sa mi zdá už prehnane vľká, nedostane sa k najmenším riasam, nemám ani pocit, že by ich nejako extrémne zahustila, alebo predĺžila, výdrž tiež nie je 100%ná...jednoducho za tú cenu sa dajú zohnať oveľa lepšie riasenky...

  • pre mňa nijaké
  • rýchlo schne
  • vyrovnáva natočené riasy
  • slabý efekt
  • príliš veľka kefka
  • opadáva
  • smrdí :-)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.3.2013 13:04:22

Tuto řasenku jsem si koupila, když byla na trhu nová a já na ní měla slevu. Koupě nijak nelituji, je to vcelku dobrá řasenka, ale nic zvláštního od ní také nečekejte. Je hezky černá, řase v mezích možností zhustí, ale moc neprodlouží. Balení jsem dávno vypotřebovala a další si již nekoupím.

  • hezky černá
  • zahustí
  • cena
  • neprodlouží


věk
15-24

Moja jednoznačne najobľúbenejšia riasenka. Je naozaj čierno čierna. Po jednej vrstve riasy predĺži, dokonale oddelí a aj vyzerajú hustejšie. Neopadáva pod oči a má skvelú výdrž. Plastový aplikátor je tvarovaný tak, že ním nalíčite aj maličké riasy vo vnútornom kútiku. Jediné mínus je cena, ktorá mi pripadá na riasenku z drogéria trochu prehnaná, no stojí za to.

  • čierna
  • neopadáva
  • super výdrž
  • oddelí a predĺži
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Pro mě totální přešlap! Svoje řasy mám hezké a dlouhé, ovšem co z nich dokázal tento výrobek udělat, je až neskutečné. Žmolkatí, drolí se, slepuje řasy, na konečcích řas zůstávají cucky. Místo "million lashes" bylo pět tlustých chomáčů, které nešly oddělit. Nikdy víc! Plus jedině za líbivé balení.

  • hezký obal
  • celá řasenka je jeden velký L´Oréalovský nedostatek


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.7.2013 22:19:47

Moje rozhodně nejoblíbenější řasenka vůbec! Kdykoli se rozhodnu vyzkoušet nějakou novou, stejně se vždy vrátím k této. Má bezvadný kartáček, který krásně oddělí všechny řasy a jsou hezké, přirozené. Trochu hůře se s ní malují spodní řasy, protože je kartáček tlustší. Já, jelikož mám dlouhé řasy, tak jsem opravdu strašně spokojená... Super je, že perfektně drží celý den a neobtiskuje se. určitě bych ale řasenku moc NEDOPORUČILA holkám s KRÁTKÝMI ŘASAMI, protože prostě jako každá tlustší řasenka - jim neudělá moc dobrou službu.

  • bezvadný kartáček
  • výdrž
  • krásný obal
  • tlustší kartáček (pro lidi s krátkýma řasama)


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.11.2013 12:10:15

Jsem přímo zděšená kolik negativních ohlasů má. Za mně je to NAPROSTÁ JEDNIČKA NA TRHU! Nejlepší řasenka mého života! Dělá miliony krásných černých řas. A vydržela mi přes půl roku. Úžasný kartáček, úžasný efekt. Nemusím ani moc vrstvit a mám řasy jak z časopisu. A pro mega řasy doporučuji dát dvě vrstvy této řasenky a na ní třetí vrstvu nějaké prodlužující. To jsou pak řasy až do nebe! A že já je mám celkem krátké. Jinou řasenku nechci!

  • Efekt umělých řas
  • Černá barva
  • Hezký design
  • Super kartáček
  • Kvalita
  • Nedrolí
  • Nevysychá rychle
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 3.5.2014 00:14:20

Moc dobrá objemová řasenka - prodloužení od ní nečekám díky kartáčku, ale objem dělá opravdu přepychový. S kartáčkem se dobře manipuluje, vůbec mi nepřijde velký, navíc je dobře řešený. Řasy se mi nijak zvlášť v jedné vrstvě neslepují a plusově samozřejmě hodnotím opravdu černou pigmentaci. Doporučuji.

  • objem řas
  • černá pigmentace
  • neslepuje
  • kartáček
  • žádné výrazné


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 20.5.2014 08:47:57

Na tuhle řasenku mám doslova tragické vzpomínky. Ať byla vadná šarže nebo né, řasy neuvěřitelně slepovala. Řasy vůbec neprodloužila, nezahustila, žádný objem, žádný dojem. Pouze slepené řasy. Při dvou nánosech řasy neskutečně obalila a žmolkovatěla, . Přiřkla bych jí za mě ani jedno pozitivum a negativa jen ty nejhorší. Měla jsem strach, že my ty řasy i vypadají pod touto kdo ví jakou hmotou, tak letěla do koše.

  • V koši jí to slušelo
  • Všechno


Další recenze od 30.7.2014 15:44:09

Řasenka je vyhovující udělá krásné černé řasy..mě zvýraznila i krátké dolní řasy a to je co říct, pro mě dostačující kartáček je velice příjemný a hezky se sním pracuje..řasy se nedrolí a nedělá dojem mrkací panenky,na řasách vydrží dlouho a nerozmazává se odlíčit jde také lehce..nemám co bych k tomu vytkla.

  • krásně černá barva fajn kartáček
  • mohla by řasy zahustit


věk
45-54

oči
hnědé

Další recenze od 21.10.2014 11:46:58

Koupila jsem na základě kladných recenzí zde. A byla to dobrá volba,řasenka je dle mého opravdu výborná. Řasy mi prodlouží a zahustí , stačí jen jednou máznout. Kartáček je objemnější,ale mne vyhovuje, ptž neslepuje řasy a krásně je od sebe oddělí. Je pravdou,že co používám Lumigan, mám řasy dlouhé a krásné.Používala jsem extreme lashes od Lancome, která byla dvakráte tak dražší a tato řasenka udělá stejnou službu.

  • extra black-supr černá
  • nemám


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 9.11.2015 14:02:35

Překvapuje mě, jak jsou názory na tuto řasenku rozporuplné. Pro mě je to první z drogerkových řasenek, kterou bych si koupila znovu. Dělá velmi přirozený vzhled řas, pokud ji tedy umíte nanést.... Řasy extrémně neprotáhne ani nezahustí, ale za to neslepuje ani nezanechává nepříjemné "hrudky" na řasách. Má skvělý kartáček, na kterém díky úzkému hrdlu zůstane jen nezbytné množství barvy. Mně výsledný přirozený efekt na běžné nošení nadmíru vyhovuje.

  • neslepuje řasy
  • tmavě černá barva
  • kartáček
  • nežmolkuje
  • obal
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.9.2017 13:29:51

Řasenka podle mně patří mezi ty lepší. Má větší kartáček s plastovými štětickami, které jsou delší a blízko u sebe. Řasy prodlouží a krásně oddělí, neslepuje, řasenka neopadává (nanáším pouze jednu vrstvu). Nanáší přiměřenou vrstvu produktu, řasy nejsou obalené tunou řasenky. Poměrně rychle zasychá a řasy mi drží až do večera ve stejném stavu, jako jsem je ráno namalovala. Jediné, co bych vytkla, je že večer se trošku maže pod očima, ale nic strašného to není. Také se s ní hůře líčí spodní řasy vzhledem k velikosti kartáčku. Myslím, že by mohla být levnější, jelikož pár much přeci jen má :-) Nicméně dělá opravdu nádherný efekt na řasách, proto ji zakoupím znovu.

  • nedělá žmolky
  • kartáček a hustými štětinkami
  • prodlouží a mírně zahustí
  • odděluje řasy
  • neopadává pod oči
  • neslepuje
  • trochu se maže pod oči
  • větší kartáček (ne moc vhodný pro malé oči)
  • vyšší cena (kolem 300,- Kč)


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Rimmel Retro Glam Mascara

3.6 65% 12 recenzí

Hůře hodnocené

Astor Air Max řasenka

3.4 60% 13 recenzí