Rimmel Retro Glam Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Rimmel Retro Glam Mascara
Řasenky Rimmel Retro Glam Mascara - obrázek 1
Řasenky Rimmel Retro Glam Mascara - obrázek 2
5 3.5 12
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 25% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Retro Glam Mascara

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.10.2013 20:55:36

Maskara Retro Glam od Rimmelu podľa mňa patrí medzi tie horšie riasenky. Mne osobne vôbec nevyhovuje tento typ kartáčiku. Riasy mi neskutočne zlepuje ale na druhej strane mi mihalnice pekne vytočí. Riasenka má pekný a zaujímavý obal, ktorý aspoň mňa hneď zaujal. Nepatrí medzi prvé, ktoré prišli s týmto typom kartáčiku. Ja osobne neodporúčam .

  • vytočí
  • balenie
  • zlepuje
  • nepredlžuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.11.2013 21:41:35

Myslím že tahle řasenka je fajn - s kartáčkem se mi skvěle pracuje, není příliš velký, tak akorát. Barva je krásně černá. Řasenka prodlouží, natočí a trochu zahustí řasy. Problém je že můžu dát jen 2 vrstvy, 3. už slepuje - takže dokončuju jinou řasenkou. Ale rozhodně to je nejlepší řasenka od Rimmel co jsem zatím měla - s ostatními jsem nebyla spokojená. Obal je nádherný. Řasenka při zavření zacvakne, takže asi nebude vysychat.

  • dobře barví
  • šikovný kartáček
  • natočí
  • prodlouží
  • objem není moc velký


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 17.11.2013 11:29:20

Řasenku jsem si koupila na doporučení kamarádky a neprohloupila jsem. Ze začátku trošku slepovala, ale jak se trošku "omaluje," je to pecka. Kartáček mi maximálně vyhovuje. Není to jako Např. oranžová Scandal eyes, ten obří obtiskávací kartáček. Dostanete se i na hůře dostupné řasy. Barva je nádherně černo-černá, řasy jsou poměrně výrazné i když nenapatláte X-vrstev. Nádherně prodlužuje, natáčí a mé citlivější oči nedráždí. Občas, když chci mít řasy jako mrkačka, na závěr pročísnu hustým spirálkovým kartáčkem od vyschlé řasenky a efekt 100% zaručen. Doporučuji, super, super, super.

  • Skvěle pigmentovaná výrazná černá
  • Kartáček
  • Hezky natočí
  • Skvěle zahušťuje a prodlužuje
  • Nedráždí ani citlivější oči
  • O žádných nevím


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 5.1.2014 22:05:53

Tato řasenka se mi nezdála od samého začátku, ale rozhodla jsem se si jí koupit. Bohužel bych udělala lépe, kdybych si jí nekoupila. Řasenka má kartáček docela fajn, ale spodní řasy se mi s ním maluji špatně. Mám raději jiné typy kartáčků. Co se týká prodloužení a zhuštění, tak neudělá bohužel ani jedno. Akorát řasy slepí už při druhém pročesání, což samozřejmě nikdo nechce. Odličuje se docela dobře. Znovu si jí kupovat již nebudu.

  • dostupnost
  • neprodlouží řasy
  • řasy nezahustí
  • při druhé vrstvě řasy slepuje


věk
25-34

Další recenze od 10.2.2014 21:11:53

Špirála je veľmi vydarená, má zaujímavý štetček, s ktorým sa pracuje jednoducho. Už po nanesení jednej vrstvy sú riasy nádherne husté a majú fakt objem. Obal je tiež veľmi pekný, pôsobí zaujímavo. V dvoch vrstvách už riasenka trochu zlepuje, ale v jednej vrstve je fakt super. Má výraznú čiernu farbu tak ako to u správnej riasenky má byť. Nedostatky nevidím asi žiadne. Mám ju už cca 3 mesiace a stále mi nevyschla.

  • zahustí riasy
  • dodá riasam objem
  • hustá kefka
  • obal
  • v dvoch vrstvách zlepuje riasy


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 26.2.2014 09:56:30

Tuhle řasenku jsem si vlastně koupila náhodou. Potřebovala jsem odličovat na oči a k tomu zdarma byla tato řasenka. Tak jsem si toto balení vzala.Řasenku jsem stejně potřebovala.Ale udělal jsem chybu. Nejsem moc s touto řasenkou spokojená. Sïce řasy jsou černé,ale nějaké natočení nebo objem,to fakt ne. Jediné plus snad má a to že mi nedělá černé šmouhy pod očima. Jinak výrobek na pr*d. Znám lepší.

  • Snad že nedělá šmouhy pod očima.
  • Žádný objem.
  • Nenatočí.
  • Nesplňuje to co slibuje.
  • Už jí nechci ani zadarmo.


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.4.2014 10:28:25

Řasenku s kartáčkem ve tvaru přesýpacích hodin jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. Takže když byla tato řasenka v drogérii za 100,- běžela jsem si ji koupit. Řasenka má hezké balení. Ale to je tak asi vše. První nanesení je normální, málo viditelné, natočila mi řasy hezky, ale moc nezabarvila. Ovšem po druhém nanesení mi řasy slepila. Hrůza, vypadala jsem, jako bych měla 3 řasy :D. Už si ji znovu nekoupím.

  • Balení
  • Cena
  • Natočí řasy
  • Při druhém nanesení mi slepila řasy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.4.2014 16:06:41

Bohužel nesouhlasím s předchozími recenzemi. Sice se nejedná o bůhvíjakou kvalitní řasenku, ale mezi drogerkovými řasenkami patří mezi ty lepší. Řasy neslepuje (to že slepuje ve dvou vrstvách je hloupost - ve dvou vrstvách slepuje každá řasenka a není důvod dvě vrstvy vůbec nanášet). Má velmi dobrou pigmentaci. A ano, neprodlužuje, ale vzhledem k řešení a tvaru kartáčku ani prodlužovat nemůže - je to objemová řasenka a objem dělá dokonale. Nemluvě o ceně, která je více než příznivá. Bod strhávám za to, že znám daleko lepší řasenky, ale ty se pohybují v úplně jiné cenové relaci. Takže za mě doporučuji.

  • dobrá pigmentace
  • objem
  • neslepuje řasy
  • cena
  • žádné výrazné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 3.7.2015 17:55:36

Pro mě jedna z nejlepších řasenek vůbec. Mám již asi třetí balení a určitě koupím znovu, hlavně, když je v akci s odličovačem :D Možná že řasy mírně slepuje, ale já si stejně řasy už automaticky přejíždím hřebínkem na řasy, tak těžko říct. Když se správně nanese, udělá mi efekt téměř jako panence. I když, mé mámě to neudělá skoro nic, tak těžko říct... Pokud máte ale dlouhé řasy už normálně, jistě vám bude vyhovovat.

  • Zahustí řasy
  • prodlouží
  • Krásně černá barva
  • V pohodě se odlíčí
  • Malinko slepuje, ale s hřebínkem není problém


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 9.10.2016 11:04:58

Dobrá řasenka za ušlou cenu ! Nemusí vyhovovat všem,ale mě moje bezobjemové a krátké řasy stačí. Má tendenci se drolit a vydrží asi 4 hodiny (v nositelné podobě) večer při odličování ještě vydrží,ale není ani pořádně vidět. Velké balení vydrží dlouho a zatím nevysychá (po 3 měsících cca) Najdu lepší řasenky za stejnou cenu ,ale myslím že je v pořádku.

  • velké balení
  • výdrž


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené