Labello Pure & Natural Milk & Honey recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Pure & Natural Milk & Honey
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Milk & Honey - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Milk & Honey - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Milk & Honey - obrázek 3
5 4.2 24
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Pure & Natural Milk & Honey

věk
25-34

Další recenze od 18.5.2012 23:03:52

Momentálně můj nejoblíbenější balzám na rty. Nezanechává na rtech bílý povlak, dodá jemný lesk. Úžasně hydratuje a na rtech vydrží, není třeba tak často opakovat. Nádherně voní. Opravdu nevím, co bych mu vytkla, snad jen tu cenu.

  • hydratuje
  • dodá jemný lesk
  • nezanechává na rtech bílý povlak
  • vydrží dlouho na rtech
  • nádherná vůně
  • snad jen ta cena


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2012 23:20:16

Ač jsme Labello před nějakou dobou zavrhla, tahle řada mě přesvědčila, že to není tak marné. Docela dobře hydratují, na rtech vydrží, krásně voní. Líbí se mi složení a snaha o co nejméně chemie. Používám na rtěnku, dodává lesk a nebo přes den, na noc mi nestačí.

  • cena a dostupnost
  • hydratace
  • vůně
  • nevydrží přes noc


věk
25-34

Další recenze od 24.7.2012 12:01:22

Jeden z nejlepších balzámů, které Labello má. Nádherně voní, má příjemnou konzistenci. Na rtech není nijak vidět a není ani zbytečně těžký. Na běžnou péči o rty je ideální. Nemá nijak nepříjemnou chuť. Balení vydrží celkem dlouho a cena je také přijatelná.

  • cena
  • vůně
  • účinek
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 7.9.2012 23:57:39

Skvělý balzám, který splňuje, co od balzámu na rty očekávám - i hodně suché rty hydratuje, na rtech vydrží a dodá jim pocit vyživení. Tyčinka je žlutá, ale na rtech nezanechává žádný povlak, rty jsou naopak hezky jemně lesklé díky jemňoučkým mikropigmentům, které odrážejí světlo. Tyčinka není tuhá, na rty se příjemně a lehce nanáší. Moc hezky taky voní. Z řady Pure & Natural mám sice o maličko radši balzám Olive & Lemon, jeho vůně je ještě o něco více mým šálkem čaje, ale ani tomuto nemám co vytknout a určitě zase zakoupím.

  • hydratace a vyživení suchých rtů
  • na rtech dlouho vydrží
  • hezky voní
  • příjemně se nanáší
  • rty zanechá jemně lesklé
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.10.2012 21:50:56

Labellá pre mňa už skončili.Kedysi to bol pre mňa najlepší balzám na pery,,ale na trhu sú už oveľa lepšie produkty a dokonca aj cenovo dostupnejšie. Mne toto labello viacej pery vysušuje ako by ich chránilo a hydratovalo. Vôňa je príjemná ,ale tam to začína aj končí.Obal je praktický a cena je tiež prijatelná. Akurát tú kvalitu musím vytknúť. Okrem tohoto som mala aj iné, ale určite neodporúčam.

  • cena
  • pekný a praktický obal
  • vysušuje pery


Další recenze od 31.1.2013 12:33:54

Balzam nezanechava na perach ziadnu farbu, len lesk, dobre ich premasti, aj ked je ho potreba naniest viac krat. Mne ale pery velmi nehydratuje, stale sa mi šúpu, aj ked už menej. A ta vona by mohla byt lepsia, voni skor ako klasicky jeleni loj. Obal je pekny.

  • nefarbi
  • zanecha na perach lesk
  • pekny obal
  • vona
  • slaba hydratacia


věk
25-34

Balzam nezanechava na perach ziadnu farbu, len lesk, dobre ich premasti, aj ked je ho potreba naniest viac krat. Mne ale pery velmi nehydratuje, stale sa mi šúpu, aj ked už menej. A ta vona by mohla byt lepsia, voni skor ako klasicky jeleni loj. Obal je pekny.

  • nefarbi
  • nezanechava na perach lesk
  • pekny obal
  • vona
  • slaba hydratacia


Další recenze od 10.2.2013 18:55:57

Labella patří mezi mé nejoblíbenější balzámy na rty. Tento s mlékem a medem nádherně voní a krásně hydratuje i velmi suché rty. Hydratace vydrží dlouho, dávám ho i na noc. Tyčinka je světle žlutá, ale na rty po použití nemají žádné zabarvení, jen se krásně přirozeně lesknou. Není sice nejlevnější, ale ráda si ho koupím znovu.

  • hydratace
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 24.2.2013 20:10:21

Ze všech Labello, které jsem měla, mi tohle přijde nejlepší. Nezanechává na rtech bílý či jinak zbarvený povlak. Je krásně jemné, krémové. Hydratace dobrá. Nezvýrazní suchá místa. Jediné nedostatky, které pro mě tento balzám má je prapodivná chemická vůně a chuť.

  • hydratace
  • nezanechá bílý povlak
  • jemná krémová konzistence
  • cena
  • chemická vůně i chuť


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 18:00:52

Souhlasím s některými recenzemi výše, že tohle Labello patří k těm nejlepším od této značky. Konzistence je jemná, krémová, dobře se na rtech roztírá. Rty zanechá vláčné, hebké a dlouhodobě hydratované. Narozdíl od olivového balzámu z řady Pure & Natural mi tento balzám voní a nemá tak divnou příchuť jako druhá tyčinka.

  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 11.6.2013 18:13:57

Po medovém Labellu jsem pokukovala již dlouho, ale koupě rozhodně nelituji. Bála jsem se, že stejně jako ostatní Labella rty zvláční jen na chvíli a bude spíše vysušovat, ale opak je pravdou. Rty hezky hydratuje a to na dost dlouhou dobu. Navíc opravdu krásně voní (něco pro milovníky medové vůně). Hvězdičku ubírám, protože znám lepší produkty na rty, ale rozhodně tento balzám není špatný

  • hydratace
  • vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2013 22:29:23

Táto pomáda má veľmi peknú vôňu a kúpite ju v každom obchode, to sú hlavné dôvody prečo ju kupujem. Páči sa mi tiež jej obal a fakt, že pery nezafarbuje. V lete sa mi však v kabelke roztopila a to som fakt ešte nezažila. Je nutné ju aplikovať na pery pomerne často, hydratuje naozaj veľmi slabo, v zime na suché pery nestačí. Naviac doposiaľ sa mi takmer každá zlomila. Takže hodnotím ju ako priemer, v najhoršom prípade sa dá použiť, ale poznám aj lepšie.

  • pekne vonia
  • pekný obal
  • nezafarbuje pery
  • slabá hydratácia
  • je potrebné ho opakovane nanášať
  • pomáda sa mi zlomila
  • v lete sa roztápa


věk
15-24

Balzám nádherně voní, kombinace mléka a medu je skvělá. Chválím také hezký design obalu. Proč hodnotím jako 4? Protože mi za jeho cenu přijde srovnatelný i s těmi levnějšími balzámy. Jinak ale nemám co vytknout, rty pěkně hydratuje, bude se mi teď hodně hodit na podzimní pobyt venku, do větru a zimy naprosto ideální.

  • vůně
  • design obalu
  • plní své funkce
  • srovnatelný i s levnějšími balzámy


věk
15-24

Tento balzám skvěle hydratuje a zvláčňuje rty- stoprocentně splňuje co slibuje. Navíc velmi příjemně a jemně voní. Po nanesení na rty je průhledný. Jsem s ním moc spokojená; až mi dojde, určitě si ho koupím znovu. Obal ač plastový působí bytelně, poctivě zacvakne, takže určitě nehrozí, že by se v kabelce otevřel.

  • příjemná vůně
  • hydratuje
  • nelepí
  • bytelný obal
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 7.11.2013 11:19:05

Jedno z nejlepších balzámů od Labella. Tohle jsem si před časem koupila, protože mám ráda vše co má něco společného s medem. Na rtech je opradu příjemné. Dodává jemný lesk, krásně voní a rty skvěle hydratuje. Hydratuje o něco méně než klasické modré Labello ale na aplikaci přes den bohatě stačí. Doporučuji vyzkoušet. Stojí za to.

  • medové
  • krásně se po něm lesknou rty
  • dobře rty hydratuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 18:22:13

Tento medový balzám kupuji již třetím rokem a jsem s ním stále spokojená, Na rozdíl od obyčejného modrého Labella tento nezanechává žádný bílý povlak na rtech. Pomáda opravdu nádherně voní a zanechá rty po dlouhou dobu vláčné a vyživené. Trochu mi vadí vyšší cena, ale jelikož jsem s balzámem jinak spokojená a poěmrně dlouho vydrží, jsem ochotná to přehlédnout :).

  • vůně
  • nezanechává bílý povlak
  • vyživuje rty
  • cena


věk
25-34

Začala som tento balzam používať asi pred týždňom ale mám chuť ho hodiť svetelnou rýchlosťou do koša. Odkedy ho používam neustále mám šupinky na perách, pocit suchých pier a dokonca už aj prasknutú spodnú peru. Ja som už fakt s Labellami skončila, už jediné Labello ktoré som ochotná kúpiť je mentolové a aj to len na leto.

  • vysušuje pery
  • nehydratuje
  • zvláštna pachuť je po ňom v ústach


věk
35-44

Další recenze od 5.12.2013 21:33:00

Jeden z nejhorších balzámů které jsem kdy měla, což jsou Labella obecně. Má krásný obal, skutečně nádhernou vůni, ale o dlouhodobé hydrataci nemůže být bohužel řeč. Rty jsem po něm měla vysušené, snadno mi praskala kůže i se objevovaly popraskané koutky. Pusu jsem si mazala prakticky neustále, takže jsem si další už nekoupila. Ve výsledku vyšlo velmi draho, protože za chvíli bylo pryč.

  • Krásná vůně
  • vysušuje
  • je drahé


Další recenze od 15.12.2013 09:03:09

Jako první když jsem si vybírala balzám na rty mě zaujal obal. Kamarádka mi řekla že vypadá moc pěkně a tak jsem si ho koupila. Když jsem ho otevřela vyvalila se na mě krásná vůně . Ale nejvíce mi vadí že nevydrží přes noc a má tendenci se roztýkat a být takový kluzký jako kdyby na tom nyl sliz např. když ho dám do kabelky.Jinak jsem s ním spokojená ale málo hydratuje.:(

  • krásná vůně a obal
  • roztýká se málo hydratuje nevydrží přes noc


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 23:07:26

Můj nejoblíbenější balzám na rty. Krásně nevtíravě voní, nebarví, uklidňuje a ošetřuje. Skvěle se roztírá, rty jsou po něm krásně hebké, jemné a vypadají zdravě. Oceňuji, že nejde na rtech příliš cítit. Účinně bojuje proti popraskaným rtům, hlavně přes léto, když je sluníčko zákeřné. Připadá mi lepší než balzám od Neutrogeny.

  • hydratuje
  • ošetřuje
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.10.2014 18:35:59

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento balzám jsem si koupila hlavně proto, že byl z řady Pure & Natural, koukala jsem zpětně na složení a nebylo nijak extra špatné. Tento byl můj nejoblíbenější, měl jemnou konzistenci, takže se dobře nanášel a nezanechával žádné viditelné stopy na rtech a moc pěkně voněl.

  • Jemná konzistence.
  • Přírodnější složení.
  • Vůně.
  • Chuť.
  • Cena.
  • Nic.


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 10:24:28

balzám na rty je hydratační, ale na zimu nic moc, líbí se mi jeho přírodnější složení, jen se mi zdá, že když si nanesu silnější vrstvu tak malinko žlutí rty, ale jen když ho nanesu opravdu hodně silně, na rtech moc dlouho nevydrží, ale nevadí mi mazat se častěji, cena je normální na labello to jde, dostupnost je fajn, hezky voní

  • balení
  • vůně
  • žlutí rty


věk
15-24

Labello opět prokázalo, že řada Pure And Natural je jediná řada od labella, která za něco stojí, ba je i velice dobrá. Tento balzám má pěknou, autentickou a přírodní vůni medu, konzistencí je jakoby hutnější, což je jen dobře, protože u labello platí, že čím hutnější, tím hydratačnější. Milk And Honey dokonce předehnalo i moje doteď nejoblíbenější heřmánkové labello, zdá se mi, že lépe hydratuje, ale dělá trochu výraznější odlesk, který málem hraje do bílého filmu. Jinak nevím jestli se mi to jen zdá, ale připadá mi, že tyčinka labella je čím dál menší. U heřmánkového labella, které jsem už docela používala, mám stejné množství jako u tohoto, a to je poměrně nové. Doporučuji kupovat v dm drogerii, v ostatních to mají mnohem dražší.

  • vůně
  • cena
  • slušná hydratace
  • obal
  • příliš výrazný odlesk
  • šizení tyčinky
  • pro někoho moc hutné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Regina jelení lůj

4 76% 34 recenzí