Max Factor 2000 Calorie Volume & Curl Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Max Factor 2000 Calorie Volume & Curl Mascara
Řasenky Max Factor 2000 Calorie Volume & Curl Mascara - obrázek 1
Řasenky Max Factor 2000 Calorie Volume & Curl Mascara - obrázek 2
Řasenky Max Factor 2000 Calorie Volume & Curl Mascara - obrázek 3
5 4.7 10
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor 2000 Calorie Volume & Curl Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 14.4.2019 19:17:33

Řasenky od značky Max Factor kupuji mnoho let a patří mezi moje stálice,vždy se na ně mohu spolehnout.Tato řasenka má obyčejný kartáček,který velice dobře řasy rozčeše i oddělí.Dokáže prodloužit,celkem dobře řasy zahušťuje a hlavně se dá dobře vrstvit.Moje dlouhé řasy dokáže i natočit.Co je zásadní,že se během dne nerozmazává a je na ní opravdu spolehnutí,nemusím ji během dne hlídat a mít strach,že budu mít na očích šmouhy.Celkově tuto značku doporučuji.

  • rozčeše
  • oddělí
  • prodlouží
  • natočí
  • nerozmazává se
  • NIC


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.5.2017 17:13:59

Tohle byl apřed lety moje oblíbená řasenka. Bohužel, s kapesným 100 Kč měsíčně jsem si jí nemohla tak často dovolit, byla na mě drahá. Řasenka má zajímavý zahnutý kartáček, se kterým se i vždy dobře pracovalo, díky němu jsem se dostala i k těm nejmenším řasám ve vnitřním koutku oka, aniž bych měla řasenku všude okolo. Vellkým mínus je, že mi velmi brzo vyschla, po cca dvou měcících.

  • Promyšlený kartáček
  • Brzo vyschla


věk
25-34

oči
zelené

Túto špirálu používam celé roky. I keď občas skúsim novú dúfajúc, že existuje niečo lepšie tak k tejto sa vždy vrátim. Mala som aj oveľa drahšie špirály ale táto dokonale vytočí, zahustí, predĺži a vôbec sa neotláča a nedrolí ani napriek mastným viečkam. Ak sa s ňou pohráte tak vyčarí naozaj super look. Odlíčiť sa dá tiež bez väčších ťažkostí. Jediné mínus za mňa je, že vydrží max 2 mesiace. Potom je už suchá. Používam ale len túto verziu so zaoblenou kefkou.

  • dokonalý výsledok za super cenu
  • po mesiaci postupne vysichá


věk
25-34

oči
šedé

Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek, mám několik favoritek, ale k téhle se často vracím. Protože mi připadá, že 2000 calorie je opravdu univerzální pro každého používá jí tchyně, máma i babička, tedy tu s klasickým kartáčkem :) dodá totiž objem a přirozeně prodlouží, nerozmazává se, a drží opravdu dobře, ale na druhou stranu se i v pohodě odlíčí. Navíc tahle se zahnutým kartáčkem i pěkně řasy natočí. Vyrovná se i mnohem dražším řasenkám, trochu mi připomíná efektem Diorshow overcurl Iconic ( i když ta o něco víc prodlužuje, ale zase trochu víc slepuje ). Navíc 2000 je stejně dobrá už řadu let :)

  • kartáček natočí řasy
  • výdrž
  • dodává objem
  • nevím


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 14.2.2015 18:19:08

Kupila som si ju cez internet za velmi dobru cenu 5e aj nejake drobné. Viem, že v drogerii je ovela drahšia a za tu cenu by som si ju nekupila , pretože nieje až taká kvalitná ako by som čakala. Prvý dojem - obal pekný aj ked rychlo ho zapatlem s rukami od make upu. Jedna vrstva určite nestaci, urcite take 3. Nezlepuje mihalnice ani mi nedraždi oči. Predlži tak akurat ale su urcite aj lepsie. Neviem ci je moja recenzia objektivna kedže mi táto riasenka prišla bez ochranneho balenia ( folia ktora je nalepena na obale riaseniek.) Znova nekupim.

  • nezlepuje
  • nedraždi
  • na očiach vydrži
  • kvalita


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 22.3.2014 09:44:40

Moje momentálně nejoblíbenější řasenka. Má hutnější konzistenci, trochu jsem se při prvním otevření trochu zhrozila, ale zbytečně. Neslepuje ani při prvních použitích (jako jiné řasenky s tekutější konzistencí, které potřebují trochu vyschnout), naopak. Nežmolkuje, nádherně natočí a zhustí. Prodlužující extra efekt jsem nezaznamenala, ale s vlastní délkou řas jsem spokojená, takže to jí odpouštím. Řasy nezatěžuje, jsou lehké a na pohled takové vzdušné. Přirovnala bych k Astor Angel wings, ale ta zdaleka nevytvoří takový efekt, jako 2000 Calorie. Další + je výdrž. Pracuji v chemické laboratoři, takže teplo, suchý vzduch, oči pod ochrannými brýlemi se samozřejmě potí, ale tohle prostě drží! Musela jsem si pořídit lepší odličovač, ale to je detail. V porovnání s Rocket volume jde pořád dobře odlíčit. Barva je také výrazná, opravdu černá. Kartáček je pefektní, zahnutý, tak akorát veliký, dostanete se s ním všude. Už další řasenku nehledám. Tahle spolu s One by one od Maybelline tvoří dokonalý tým. :)

  • Má skvělou konzistenci
  • Nádherná černá barva
  • Nezatěžuje řasy
  • Nežmolkuje
  • Natočí
  • Zahustí
  • Dokonalý kartáček
  • O žádných nevím


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 22.11.2013 14:50:40

Řasenka slibuje o 50% delší řasy. To sice nedodrží, ani jsem to nečekala ale řasy opticky o něco prodlouží. Úžasně se pracuje s kartáčkem. Díky jeho ohnutí se řasy líčí lépe než s klasickým rovným. Nerozmazává se, nedrolí se a řasy vydrží nalíčené bez chybičky celý den. Barvu má krásně sytě černou a odlíčit jde bez problémů. Sice je oproti běžně dostupným řasenkám o něco málo dražší ale zase je kvalitní.

  • nedrolí se
  • řasy krásně prodlouží
  • perfektní kartáček
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 5.8.2013 16:04:42

Perfektní řasenka! Používám jí už pár let - a jiné opravdu nekupuji - na střídačku s její zlatou sestrou (má klasický kartáček) :-) Řasenky od MF jsou fakt skvělé, nedrolí se, neobtiskávají, neopadávají. Konkrétně tato mi řasy krásně nadzvedne, zahustí, prodlouží a natočí...přesně tak, jak slibuje výrobce. Má sytou barvu, v pohodě stačí vrstva, dvě. Určitě si je budu kupovat i nadále. Mimochodem, jen podotýkám, že se líčím denně a řasenka mi do měsíce opravdu nevyschne. Nevím, buď si kupujete řasenky hodně otevírané a vyschlé, ale mě se tohle (a musím to zaklepat, ťuk, ťuk) ještě nestalo. A to i ať jí koupím u Rossmanna zatavenou, anebo v DM nezatavenou. Vždycky mi vydrží dobrého čtvrt roku, i déle, ale pak už logicky dochází náplň.

  • příjemná cena
  • sytá barva
  • nedrolí se
  • neobtiskává se
  • perfektní kartáček
  • ŽÁDNÉ


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 4.5.2012 16:07:25

Stala se mou nej řasenkou. Vydrží celý den, nedrolí se, neslepuje řasy k sobě, neštípe v očích a zahnutý kartáček - skvěle se s ním nanáší řasenka na řasy. Je výrazná, stačí jen letmo přetřít. Když je nová, nemá chybu, ale tak po měsíci, nebo někdy i dříve při každodenním používání vyschne. U takové řasenky, za takovou cenu je to docela zklamání.

  • zakulacený kartáček
  • nedrolí se
  • neslepuje
  • rychle vysychá
  • cena


Další recenze od 14.4.2012 12:39:13

tuto řasenku jsem používala pár let. V Curl řasenkách byla ta nejlepší, ale nikdy nenatočila řasy tak, jak jsem chtěla, ani s použitím kleštiček, byl to takový kompromis. Mám rovné krátké řasy. Pak jsem podle recenzí koupila voděodolnou řasenku, která drží řasy přesně tak, jak je natočím kleštičkama, tak se k Max Factor 2000 Calorie Curved Brush mascara už nevrátím. Také rychle vysychala, vydržela mi tak měsíc a půl.

  • z Curl řasenek nejlepší
  • rychle vysychá
  • nenatočí dle mých potřeb


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Řasenka SuperShock MAX

4.5 88% 33 recenzí