Maybelline Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara
Řasenky Maybelline Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara - obrázek 3
5 3.3 13
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 130 - 295 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 7.7.2018 21:37:07

Opět bohužel zklamání.Řasenka má obyčejný kartáček,který ale bohužel slepuje celkem hodně řasy a dělá žmolky.Řasy prodlouží,moje bohužel ale spíš pokroutí než natočí.Během dne se sice nerozmazává,ale opadává.Po zaschnutí barvy,dělá tvrdé řasy,což mi nevyhovuje.Rozhodně již nekoupím a nedoporučuji.

  • prodlouží
  • nerozmazává se
  • slepuje
  • opadává


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.8.2014 11:17:25

Jedna z fakt dobrých dostupných řasenek z drogerky. Vždy se k ní vracím díky černočerné barvě, jak řasy zahustí, prodlouží a krásně zvýrazní. Kartáček má tenčí, do obloučku a štětiny spíš menší a jemnější. Dobře se sním pracuje a dostane se i na menší řasy. Nevýhody-> na můj vkus celkem hodně opadává a ze začátku (tak 10 nanesení) je hodně hutná a dělá žmolky, ale když se to dobře nanese stylem cik-cak tak je to úplně ok.:)Přesto, že je hutnější, nevytvoří pavoučí nožky. Z té velké nabídky řasenek od M. funguje v podstatě nejlíp.

  • barva
  • kartáček
  • vůně
  • hutnost
  • jemně opadává


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 1.4.2014 19:03:19

Řasenku jsem koupila za 150,- ve slevě. Líbil se mi zvláštní kartáček. Dělala mi krásné, objemné a dlouhé řasy, kartáček je i vcelku natočil. Po čase (asi v polovině produktu) ale dělala řasy čím dál méně výrazné. To mi docela vadí, ale u Maybelline se mi to stává často. Nedrolí se, samozřejmě že třeba po pěti vrstvách se mi drolila, ale to není nic divného. Schnutí není rychlé jako blesk, ale není to hrozné. Balení se mi líbí. Žlutá barva i leopardí vzor jsou pěkné, líbí se mi, že sáhnete do kosmetické taštičky a hned podle tvaru, který někomu přijde neprakticky a zbytečně velký, okamžitě vím, že v ruce držím Maybellinku.

  • Ze začátku dělá objem a délku
  • Pěkný obal typický pro tuto značku
  • Kartáček natočí
  • Po pár týdnech pomalu ztrácí intenzitu zvýraznění řas


věk
25-34

oči
šedé

Od téhle řasenky jsem si moc neslibovala.Má takový zahnutý kartáček a já jsem konzerva na klasiku.Ovšem velmi mile mne překvapila.Vůbec bych, ale nečekala, že se řasy malují tím průlomem. Řasenka dělá moc krásný tvar řas, trochu prodlouží, ale kartáček není moc vhodný na spodní řasy, špatně se mi s tím dělají. Má sice napsáno odstín Wild Black, ale je stejně černá jako ostatní. Moc se mi líbí balení.

  • balení
  • kartáček
  • výsledný efekt
  • cena
  • zatím žádný


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.5.2013 19:14:35

Tuto řasenku jsem zakoupila pouze na vyzkoušení a rázem se z ní stala řasenka "na doma". Jsem zvyklá na velmi objemné řasy a s tímto kartáčkem jich nejsem schopna docílit. Je ovšem pravda, že tento kartáček řasy velmi dobře prodlouží, tudíž se jednou za čas stane, že tuto řasenku použiji na prodloužení a poté pokračuji se svou ověřenou objemovou.

  • prodlouží řasy
  • pro mě ničím zajímavá


věk
25-34

oči
hnědé

Tato řasenka mě zaujala momentálně akční cenou 149 Kč - Colossalky od Maybelline mám ráda, takže jsem si říkala, že nemůžu šlápnout vedle. Řasenku bych zařadila mezi lepší průměr, co je možné sehnat v drogérii. Neslepuje řasy, nevytváří tak muší nožičky. Natočí řasy díky kartáčku, na který si je ale potřeba zvyknout a mít "to" v ruce (je hubený a zahnutý). Prolužuje, zahušťuje, ale žádný zázrak. Dojem kočičích očí sice vytvoří, ale některé řasenky, které nemají přímo v názvu Cat Eyes, toto splňují lépe. Nedrolí se a hlavně se neobtiskává. Mohu doporučit.

  • vytváří dojem kočičích očí
  • prodlužuje a zahušťuje řasy
  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • kartáček, na který je nutno si zvyknout
  • pro někoho hubený, zatočený kartáček


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 19.4.2013 16:38:54

Tato řasenka mě především zaujala svých krásným obalem, ale to je asi tak všechno, Nabízí natočení a prodloužení řas, ale bohužel to nesplňuje v nějaké větší míře. Řasy se mi po nanesení řasenky slepovaly a nijak extra nenatočily. Celkem špatně se mi pracovalo i s kartáčkem, který je na můj vkus příliš krátký.

  • Obal
  • Cena
  • Slepuje řasy
  • Kartáček
  • Rychle vyschne


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.4.2013 19:46:13

Tahle řasenka pro mne byla vysloveně zklamáním. Vlastně ne tak řasenka, kterou bych kvalitou přirovnala ke klasické Collosal Volume Express, ale kartáček. Ať jsem se snažila, jak jsem chtěla, řasy nebyly pěkně nalíčené. Na kartáčku ulpívalo příliš mnoho řasenky, která řasy slepovala k sobě. Myslím si ale, že když někdo zvládne práci se štětečkem, bude řasenka parádní. Sama bych si ji už ale nekoupila.

  • řasenka - barevná emulze - je kvalitní a vydrží
  • kartáček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.11.2012 18:53:07

Z této řasenky jsem poměrně dost zklamaná. Dostala jsem ji loni na Vánoce a nekoupila bych si ji znovu. Dělala na řasách žmolky a řasy jsem měla tak slepené, že jsem je od sebe musela odděloval jehlou. Čekala jsem, že alespoň, když trochu zhoustne, nebude řasy tak slepovat, ale zdála se mi po celou dobu stejná.

  • Celkem dobrá výdrž
  • Žmolky
  • Slepené řasy


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 6.10.2012 19:51:38

Pro mě dlouho používaná a dlouho oblíbená řasenka. Dělá krásné dlouhé řasy, ovšem ale, tu co používám ted, tak se mi zdá, že ze začátku hrozně žmolkovatěla, byla taková moc hustá. Zdá se mi, že za krátkou dobu hodně schne a pak už se s ní prakticky nedá malovat. Je to moje stálice, určitě si jí ještě koupim, ale mám zálusk na jinou od maybelline :)

  • dobrý kartáček
  • přijde mi dost hustá
  • na tu kvalitu by mohla být jiná cena
  • hodně schne


věk
25-34

oči
hnědé

Tato řasenka mi přijde stejně dobrá, jako všechny ostatní z řady colossal volume Express. Úžasná kvalita za poměrně nízkou cenu. Řasy krásně natočí, neslepuje je a ani z nich nedělá dojem muších nožek. Řasenky colossal volume express jsou pro mě momentálně jedny z nejlepší na trhu.

  • krásné řasy
  • cena
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.7.2012 09:31:34

Řasenky této značky kupuji již dlouho, takže mě zajímalo, zda opravdu vytvoří kočičí pohled a byla jsem zklamaná. Kartáček mi vůbec nevyhovoval, takže jsem nakonec řasenku po pár použitích vyhodila a již si ji nekoupím. Vytvářely se mi žmolky a řasy zejména ve vnějších koukách jsem měla slepené.

  • pro mne žádné
  • kartáček
  • slepené řasy a žmolky


věk
25-34

oči
zelené

Maybelline řasenky jsou moje nejoblíbenější a tak jsem vyzkoušela i tuto variantu. Nejdřív jsem si musela chvilku zvykat na hubenější zahnutý kartáček, jsem totiž zvyklá na ty široké. S výsledkem jsem byla spokojená, řasenka dodá požadovaný objem, prodlouží, neslepuje, nerozmazává se ani nedělá žmolky. Má atraktivní obal. Řasenka vydrží poměrně dlouhou dobu (mně vydržela 3 měsíce, obvykle mám řasenky na 2).

  • dodá objem i prodlouží
  • neslepuje
  • nerozmazává se a nedělá žmolky
  • atraktivní obal
  • dlouho vydrží
  • hubenější kartáček, na který jsem si musela chvilku zvykat


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené