Maybelline Colossal Volum' Express Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Colossal Volum' Express Mascara
Řasenky Maybelline Colossal Volum' Express Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Colossal Volum' Express Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline Colossal Volum' Express Mascara - obrázek 3
5 3.9 85
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 85 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Colossal Volum' Express Mascara

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 23:28:16

Tuto řasenku jsme vyzkoušela úplnou náhodou a kdyby nedělal z řas tvrdé hřebíky, tak jsem s ní nadmíru spokojená. Hezky řasy natočí, prodlouží a zhustí. Bohužel tím, jak po jejím nanesní ztvrdou mě zklamala.

  • Zahustí a natočí řasy.
  • drolí se


věk
25-34

oči
zelené

Převážně používám řasenky od Bourjois, které jsou pro mě nepřekonatelné, ale tato řasenka si plným právem zaslouží srovnání s touto i jinými dražšími značkami. Dělá nádherné řasy, neslepuje, prodlouží, jak už tady bylo mnohokrát řečeno, a vydržela mi pěkně malovat déle než ony doporučované tři měsíce. S velkým kartáčkem se mi pracovalo dobře. Za mě má plný počet bodů, když nad tím tak přemýšlím, asi si ji hned koupím :).

  • prodlouží
  • neslepí
  • natočí
  • nedrolí se
  • dlouhá výdrž
  • žádný


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.3.2012 11:35:48

Tato řasenka je opravdu dobrá. Kartáček je tak akorát hustý, nenabírá příliš barvy a vytvoří solidní objem. Barva je dobře pigmentovaná a na řasách se příliš nedrolí ani nerozmazává. Navíc řasenka vydrží při každodenním používání dlouho, nevysychá a pořád dobře maluje. Z drogerie jedna z nejlepších řasenek.

  • dodá slíbený objem
  • nevysychá
  • cena
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.3.2012 11:41:26

Na mé řasy platí pouze široké kartáčky, což je hlavní důvod proč jsem s touto řasenkou spokojena. Řasy vypadají mnohem hustější a delší. Nepreferuji sice pouze tuto řasenku, mám vždy po ruce jakoukoliv s širším kartáčkem, ale u této je i cena velice přijatelná. Nevidím teda žádné nedostatky.

  • cena
  • široký kartáček
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.3.2012 17:15:54

Nejlepší řasenka jakou jsem kdy vyzkoušela. Objem dělá opravdu kolosální. S kartáčkem se moc dobře manipuluje. Na řasách drží pěkně celý den, vůbec se nedrolí. Balení je větší než u většiny řasenek .

  • úžasný objem
  • dlouhá výdrž
  • dobrá cena
  • vůbec žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2012 18:51:41

Obecně řasenky Maybelline považuji za jedny nejlepších na trhu. Tahle je, řekla bych, nadprůměrná, i když klasická modrá verze se mi zdá o něco lepší. Má velký kartáček, se kterým se velmi dobře pracuje, úžasně prodlouží a zahustí řasy, neslepuje a nežmolkuje. Balení vydrží poměrně dlouho, cca 2 - 3 měsíce.

  • velký kartáček, se kterým se dobře pracuje
  • prodlouží i zahustí
  • neslepuje a nežmolkuje
  • příznivá cena
  • balení vydrží poměrně dlouhou dobu
  • žádné


Další recenze od 30.3.2012 22:09:43

Průměrná řasenka, řasy spíše prodloužila a tím slepila než zhustila. Takže vznikl efekt málo řas. Po pár použití jsem ji musela vyměnit. Možná je to pouze počáteční efekt, po vyschnutí nebude tolik nanášet a prodlužovat, nicméně nemohla jsem čekat

  • nízká cena
  • nezhušťuje


Táto špirála ma moc nenadchla hlavne z toho dôvodu že má naozaj zlé balenie a ťažko sa s tým narába. No samotná špirála je naozaj super, nedrolí sa, nezlepuje riasy, krásne ich oddelí a aj v nevodeodolnej verzii toho celkom dosť vydrží. Keby mala táto riasenka lepšie balenie určite by sa mi zapáčila viac.

  • nezlepuje riasy
  • cena
  • horšie sa narába s držiakom
  • obal
  • vysychá (cca po 2 mesiacoch)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.4.2012 16:04:20

Nic moc, už si jí nekoupím. S řasama si moc nepohraje, zabalí je do černé vrtsvy, pak uschne a řasy vypadaj jako tvrdé rovné jehlice. Určitě teda nezahustí, že by je prodloužila, to se mi s ní taky nepovedlo, protože jak už jsem nanášela druhou vrstvu, začala žmolkovatět na už uschlé první vrstvě. A určitě nenatočí.

  • sytá černá
  • cena
  • žmolkuje
  • zasychá
  • nenatočí
  • nedodá objem


Další recenze od 7.4.2012 13:04:48

Perfektný štetec, krásne riasy rozčeše. Chvíľu mi trvalo, kým som prišla na "správny ťah" ako riasy namaľovať čo najkrajšie, no stojí za to. Krásna čierna farba, vobec sa nerozmazáva, nedrobí sa ani po celodennom nosení, neotláča sa, drží dokonale...

  • výdrž
  • žiadne


věk
25-34

oči
modré

Řasenku kupuju pravidelně a jsem s ní velmi spokojená. Řasy krásně načerní, oddělí, protáhne, při dvou vrstvách mám smetáky až do nebe. Výhodou je velký široký kartáček, pracuje se mi s ním velmi dobře. V akci je za dobré peníze, sežene se téměř všude.

  • oddělí
  • sytá barva
  • zahustí
  • prodlouží
  • velké nafouknuté balení
  • vadí mi ta žlutá barva :-)


Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek. Dostupná ve všech drogériích, cena je přijatelná. Super hustý tlustý kartáček, krásně se s nim pracuje, celkově je řasenka velkého balení, takže vydrží docela dlouho. Udělá krásné neslepené řasy, nedrolí se na řasách a vydrží celý den

  • cena
  • kvalita
  • kartáček
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.4.2012 23:11:23

Tuto řasenku si kupuji pravidelně už cca 2 roky a jsem spokojená. Sice si musím s řasenkou trochu pohrát, abych se dostala k výsledku, po kterém toužím (tj. husté, oddělené a natočené řasy), ale za tu chvíli to stojí. Řasenka rychle vysychá, +/- po 3 měsících.

  • Cena
  • Kartáček
  • Manipulace
  • Rychle vysychá


Další recenze od 25.5.2012 18:43:14

Táto maskara bola pre mňa veľkým sklamaním pre jej neskutočný štipľavý chemický zápach. Pri tom špirály Maybelinky patrili ku mojim obľúbeným. Ten zápach cítim dlho aj z mihalníc. Okrem toho ma z nej štípu oči. Neviem, či mám len vadný výrobok, ale po 3-4 pokusoch som ju nemohla používať a musela som si kúpiť inú a pre istotu aj inú značku.

  • žiadna
  • štipľavá chemická vôňa
  • štípu ma z nej oči


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 6.6.2012 12:48:55

Tato řasenka je dalším produktem, od kterého jsem tak nějak čekala víc. Všichni tuhle řasenku milují, ale mě přijde spíš průměrná. Nebo je dobrá, ale nějaký wow objem, který jsem čekala, určitě neudělá, alespoň ne na mých řasách. Naopak mé řasy s touto řasenkou vypadají velmi přirozeně. Je fajn, že nedělá žádné hrudky, ani žmolky, ani ,,efekt pavoučích nohou“ a to ani ve více vrstvách. Řasy celkem hodně prodlužuje, ale nezhušťuje, nenatočí řasy vůbec a ani natočené řasy kleštičkami nedokáže zafixovat, aby držely. Navíc mám pocit, že není extra černá, je spíš jakoby hnědočerná. Asi si ji už nekoupím.

  • prodlužuje
  • nedělá žmolky
  • není extra černá
  • nenatočí řasy
  • nezhušťuje


věk
25-34

oči
modré

Táto maskara je úžasná..je to asi jediná , ktorú som si kupila opakovane už po stvrtý krát. Dodá objem a dĺžku a riasy krásne oddelí bez zlepenia. Škoda len, že sa strašne rýchlo mína aj keď naplne je dosť. Určite ju odporúčam vyskúšať aspoň raz.. ..

  • dobrá konzistencia
  • objem
  • rýchlo sa míňa


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 9.6.2012 12:31:02

S touto řasenkou: Maybelline Colossal Volum' Express Mascara jsem velice spokojená. Nejen, že má užasný kartáček, krásně mi natočí řasy a udělá ze mně mrkací panenku, ale také má užasný obal, který jsem si hned zamilovala, Cena je pro mě super a dostupnost taktéž.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Natočí a prodlouží řasy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.6.2012 11:19:32

Moje jediná řasenka, kterou používám už cca tři roky. Kupuji ji ve voděodolné formě, protože klasická se mi hned obtiskne na spodní víčko. Takhle alespoň nemusím kontrolovat oči ani při mlze, sněhu nebo dešti. Moje řasy prodlouží, natočí, jsou krásně černé a oddělené. Vydrží mi při každodenním používání 3 měsíce. Pro mě číslo jedna mezi řasenkami.

  • natočí
  • prodlouží
  • oddělí
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.7.2012 09:35:31

S touto řasenkou jsem byla velmi spokojena, pravidelně si ji kupuji, mám ráda značku Maybelline. S širším kartáčkem se mi již po pár použití velmi dobře pracovalo a zvykla jsem si na něj. Kartáček vytváří opravdu krásné a husté řasy, je jednou z mých nejoblíbenějších řasenek.

  • hustý kartáček
  • dojem hustých řas
  • kartáček je hezky oddělí a nevytváří žmolky a nedrolí se
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.7.2012 12:09:48

Řasenku jsem si jednou koupila, protože jsem si říkala, že dám těmto řasenkám ještě šanci. Byla to chyba. Řasenka lepí řasy, zbytečně je zatěžuje a po po dlouhodobém nošení oči unavuje. Rozhodně nějak dobře nedrží, řasy se obtiskují na víčka. Slepuje řasy a špatně se odličuje. Mě se teda ani trošku nezalíbila

  • cena
  • slepuje řasy
  • nevydrží
  • zatěžuje oči


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 24.7.2012 12:13:48

Tuhle řasenku jsem si koupila poprvé před pár lety a byla jsem z ní úplně unešená. Teď nedávno jsem si pořídila znova a tolik nadšená z ní už nejsem, ale rozhodně nejhorší není. Mám i její voděodolnou verzi a zdá se mi lepší. Na začátku je super, ale poté slepuje.

  • cena - výkon
  • později slepuje řasy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.8.2012 19:13:21

moje stálice:) kupuji asi už 3 roky stále dokola, dokonale natočí+zhustí+protáhne, jen musím vytknout že se na konci dne už trochu drolí a vyschne mi většinou tak za 2-3 měsíce. V akci se dá koupit i za 120 kč, takže určitě jedna z těch lepších "drogérkových":)

  • dokonalý objem
  • prodlouží a zhustí řasy
  • cena
  • na konci dne se drolí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.8.2012 12:45:11

Nevím, ale tahle řasenka mi příliš nesedla, kartáček se mi zdál příliš velký ale že by nějak výrazně dodal řasám objem, to si nemyslím. Navíc se po delší době drolila, takže jsem musela dávat pozor. Nemyslím si, že splňuje co slibuje, prostě má jen velký kartáček, pravděpodobně reklama. Za tu cenu jsou mnohem lepší řasenky.

  • cena
  • nepraktický kartáček
  • drolí se


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.8.2012 20:19:23

Chvilku mi trvalo, než jsem si zvykla na poměrně velký kartáček, ale pak mi již velmi vyhovoval. Řasy zvýrazní celkem pěkně, ale žádný kolosální objem opravdu nečekejte. Naštěstí řasy moc neslepuje. Používám již jiné řasenky, ovšem moje sestra si tuto poslední dobou kupuje stále.

  • neslepuje
  • kartáček
  • řasy příliš "nezhustí"


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.8.2012 11:18:28

S touto řasenkou jsem velmi spokojená. Kupuji si ji už rok a půl a zatím jsem nenarazila na žádnou jinou, která by mi vyhovovala jako tato. Má hustý, tlustý kartáček, který řasy natočí a dodá objem. A myslím, že cena odpovídá kvalitě, takže pro mě určitě nejlepší varianta v této cenové kategorii :)

  • Hustý kartáček a krásná černá barva
  • Po delším užívání už řasy tolik nenatáčí


Další recenze od 22.8.2012 13:12:17

Protože byla ve slevě, tak jsem neváhala a koupila ji, když jsem si tady přečetla recenze a byly to většinou kladné ohlasy. Když si chci koupit danou věc a je hodnocena půl na půl, tak si ji většinou pořídím, protože u každého funguje jinak. Ale tahle řasenka u mě na plné čáře zklamala. Kromě toho, že nabarví řasy, tak se mnou neudělá absolutně nic, až na nadávání, co jsem si to koupila. Nedodá mi žádný objem a ani nějak extra nenatočí řasy bez pomocí kleštiček. Zlatá řasenka od Essence „Get big lashes“ nebo od Miss Sporty „Pump up booster“,obě koelm 70 korun. Hned si jednu z nich koupím znovu a tuhletu budu používat jen na takové „trajdání“, kdy sedím doma a když musím do obchodu, aby se mě ostatní nelekli. Přišla jsem ale na jeden malý chyták, aby řasy vypadaly lépe. Nanesu si jednu vrstvu, pročešu starýkartáčkem z řasenky One by one, nanesu druhou vrstvu a udělám to samé. Ale až začne škola, nechce se mi s tím určitě patlat. Čímdál více se začínám přesvědčovat, že dražší výrobky vždycky nemusí být dobré. Ale jak jsem psala, každý se musí přesvědčit sám, někomu to vyhovuje a někomu zase ne.

  • Cena
  • Trochu řasy prodlouží
  • Slepuje (hned po aplikaci musím pročesat kartáčkem z jiné řasenky)
  • Natočení jen s kleštičkami
  • Žádné zahustění


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.8.2012 19:07:16

Koupila jsem si voděodolnou verzi poprvé a naposledy. Kartáček je příjemný, dobře se s ním manipuluje a u klasické verze je schopný i řasy mírně prodloužit a zahustit, ale voděodolná verze řasy mnohem víc slepuje a už v jedné vrstvě vytváří efekt "muších nožiček". Za podobnou cenu jsou na trhu i lepší.

  • cena
  • prodlouží
  • dodá objem
  • slepuje řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.8.2012 10:50:05

Slyšela jsem jak jí každý druhý člověk chválí, tak jsem jí musela mít. Čekala jsem od ní víc než mi dala. Řasenka slibuje objem, ale ten jsem nedostala. Cena za tuhle řasenku je hrozná na to jaká je. Jediný dobrý na řasence je, že prodlouží a nežmolkuje.

  • Prodlouží
  • Nežmolkuje
  • Obal
  • Žádný Objem
  • Cena


Další recenze od 18.10.2012 19:18:31

Jedna z nejlepších řasenek, které jsem vyzkoušela. Zhušťuje řasy, natočí je, nežmolkuje se, nevysychá. Hodí se spíše pro ty, které mají řasy delší, jelikož řasy příliš neprodlouží. Má menší kartáček, kterým se dobře manipuluje při nanášení řasenky. Dlouho vydrží.

  • zhušťuje a nanáší
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.11.2012 01:23:33

Za mě určitě velmi kvalitní řasenka za dobrou cenu. Má bohatý kartáček, který nedělá žmolky a neslepuje řasy, což velmi oceňuji. Řasy vypadají o dost bohatší a jejich délka taky super. Navíc poměrně dlouho vydrží, takže jí v podstatě nemám co vytknou a šla bych do ní klidně znova.

  • řasy zahustí
  • nedělá žmolky
  • neslepuje řasy
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.11.2012 22:50:04

Tato řasenka vykouzlí doopravdy nádherné řasy, skoro jako mrkací panenka.:) Krásně je prodlouží, zahustí ale ne slepí. Jedinou vadou na kráse je její brzké vysychání - asi tak po 2 měsící užívání se začně šíleně drolit pod očima a pak přestane malovat úplně. :/ Z tohoto důvodu jsem u ní nezůstala a pořád hledám tu pravou.:)

  • prodloužení + objem řas
  • sytá barva
  • brzké vyschnutí a drolení pod očima


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.11.2012 20:31:44

Řasenku jsem měla vyhlídnutou už dávno. Vyzkoušela jsem jí a můžu jedině doporučit. Řasenka skvěle barví, má nádhernou černou barvu, se kterou vykouzlíte krásné "kočičí oči". Má sice větší kartáček, ale je lehké s ním pracovat. Řasenka se také skvěle odličuje, nedrží se, ale zároveň mi během dne "neopadá" z oka. Prostě jsem si jí zamilovala a rozhodně si ji koupím znova.

  • sytá černá barva
  • dělá krásné "kočičí oči"
  • neslepuje řasy
  • cena
  • žádné


Další recenze od 20.11.2012 10:42:56

Na mé dlouhé a husté řasy je opravdu skvělá. Po nanesení víc vrstev doslova jako mrkací panenka. Krásně natočí, prodlouží, zhustí. Kupuju si ji pravidelně ve slevě za 149 kč. Vyhovuje mi velký kartáček, i když si s tím člověk musí trochu pohrát. Zvlášť u spodních malých řas.

  • natočení
  • objem
  • vysychá
  • časem žmolkuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.11.2012 11:34:50

Tato řasenka mi poměrně vyhovuje. Má větší kartáček, dobře se nanáší, řasy hezky pročeše a natočí. Řasenka se mi nerozmazává, ale při více vrstvách může už řasy slepovat, takže bych ji doporučila spíše pro dlouhé řasy, které potřebují jen lehce zvýraznit.

  • Pročeše řasy
  • Natočení
  • Velký kartáček
  • Při více vrstvách může slepovat řasy


Já musím tuto řasenku rozhodně doporučit, objevila jsem ji před několika lety u sestřenice... řasenka má úžasně tlustý kartáček, řasy se s ním krásně pročešou a rozhodně se nemusíte bát toho, že by se vám řasenka obtiskla na víčka. Zasychá poměrně rychle a vydrží celý den. Já osobně si kupuji waterproof a sundavám ji dolu odličovačem na oči s olejem. Tím to jde nejlépe.

  • výdrž (po celý den)
  • prodlužuje
  • zahušťuje
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.1.2013 04:23:10

koupila jsem podle recenzí a doporučení kolegyně v práci a mě moc nesedla, fajn kartáček, ale mi přišla, že moc nebarví, musela jsem mockrát přetřít, aby šo alespon něco poznat, ale zas necuckuje, nerozmazává se a taky semnou přežila celý den a noční. dobře se odličovala.

  • dobrý kartáček
  • necuckuje
  • málo barví


Další recenze od 8.1.2013 16:43:20

Řasenka je skvělá splňuje co má a to je objem , neslepuje pokud si nedáte deset vrstev , má i hezký obal což není tak duležité ale za mě jednička s hvězdičkou . V akci se dá koupit za dobrou cenu . Asi nebude pro kratší řasy ale spíš pro ty co chtějí objem.

  • Objem líbí se mi obal řasenka vydrží
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.1.2013 18:26:03

Černá řasenka obsahující kvalitní nevysychající napln s velkým kartáčkem v pevném obalu. Z počátku jsem řasenku považovala za omyl roku, ale postupně jsme se daly dokupy a zvykla jsem si na ni, chce to cvyk. Řasenka neslepuje, dokáže řasy opravdu natočit. Mám přírodní dlouhe husté řasy a s touto řasenkou jsem měla mega řasy :) Vydržela mi při každodenním používání 8 měsiců!

  • neslepuje
  • neopadává
  • vydrží
  • voní
  • z počátku horší manipulace


Další recenze od 26.1.2013 09:10:04

Jedna z absolutně nejlepších řasenek co znám. A to jsem opravdu vyzkoušela skoro všechno od dior, Lancome, YSL, HR, Benefit... až po levnější. Tahle ale kvalitou a cenou převálcuje i ty nejdražší. Kartáček je hodně hustý, štětinky dlouhé a vydrží stejný celou dobu používání. Zahustí, pročeše a zvýrazní. I ve voděodolné verzi je jedna z nej, opravdu drží.

  • perfektní kartáček který vydrží
  • zahustí
  • zvýrazní
  • hezky pročeše
  • oddělí
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.1.2013 19:25:51

U této řasenky mi vyhovuje rovný kartáček s louhými štětinkami, který řasy hezky natočí a pročeše. Řasenka neslepuje řasy k sobě a celkem intenzivní černou barvu. Nevýhodu vidím v tom, že docela rychle vysychá a v důsledku toho začíná hrudkovat. Při nanesení normální verze musím řasenku odpoledne oživit novou vrstvou, protože jakoby znevýrazní, naproti tomu voděodolná verze drží krásně celý den. Bohužel se špatně odličuje i odličovačem na olejové bázi.

  • kartáček dobře rozčeše a natočí řasy
  • neslepuje řasy
  • rychle vysychá
  • voděodolná verze se hůře odličuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 31.1.2013 13:13:50

Perfektní řasenka, mám husté řasy a většinou po nanesení řasenky zůstanou dost slepené, ale u této ne. Má pěkně široký štěteček, i v ruce se pěkně drží. Kamarádka ji má v drogerii jako tester a říkala, že vydrží nejdýl ze všech, jiné testery už musela několikrát obnovovat, tento jí vydržel přes půl roku, přitom je hodně využíván :)

  • neslepuje řasy
  • dostatečně pigmentovaná
  • žádné žmolky
  • příliš řasy nenatočí


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 23.2.2013 14:24:19

Vzhledem k tomu, že gumové štětečky nevyhledávám a tuto řasenku jsem dostala jako dárek, používám ji pouze na zdokonalení již nalíčených řas jinou řasenkou. Samotné použití pouze této jsem zkoušela a nebyl to žádný zázrak, řasy nazahustí, pouze je prodlouží. Znovu si ji koupím, protože je pro mé líčení dobrý pomocník, jak jsem již uvedla.

  • prodloužení řas
  • cena
  • řasy nezahustí
  • potřeba použití i jiné "podkladové" řasenky


věk
15-24

oči
zelené

S touhle řasenkou jsem moc spokojená. Má moc dobrý kartáček, se kterým se skvěle prauje a neslepuje řasy. Dodá objem a krásně prodlouží. Moc se mi líbí obal. Řasenku mám dlouho a ještě nevyschla a ani mi nepřijde, že by docházela. Vydrží dlouho na řasách.

  • Hezký obal
  • Dodá objem
  • Prodlouží
  • Výdrž produktu
  • Výdrž na řasách
  • nemá


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 12.4.2013 11:57:11

Poslední dobou používám řasenky v podstatě jen od Maybelline, přijdou mi vzhledem k bilanci cena/kvalita velmi dobré. Kartáček je velký, přesto se s ním výborně pracuje. Mívám problém s obřími kartáčky, co jsou pomalu větší jak moje oko, ale u téhle je to ťipťop akorát. Řasenka prodlouží, dodá objem i podrží kleštičkami natočené řasy.

  • prodlouží
  • dodá objem
  • udrží řasy natočené
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Povedala by som že je to lepší priemer, možno až nadpriemer. Riasy pekne zvýrazní, pri jedenj vrstve je to tak jemne, pri dvoch je už efekt naozaj viditelný. Aj to až po dlhšom používaní. Zo začiatku je výrazná aj prvá vrstva. Ako písali niekotré predo mnou že im vysychá, ja som toto nepostrehla a to už ju mám dosť dlho. Je pravda, že šteteček už naberá menej tej farby, ale aj tak plní celkom dobre svoj učel. Ja by som ju kúpila znovu, lebo naozaj patrí k tým lepším.

  • zahustí riasy
  • zvýrazní riasy
  • nezlepuje ich
  • pekne riasy oddelí
  • nič


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 19.4.2013 16:43:31

Asi nejlepší řasenka z řady Colossal, ale i tak žádný zázrak. Řasy poměrně zahustí, ale také je slepí a objevují se na nich žmolky. Navíc jsem čekala, že mi řasenka vydrží déle a ne něco málo přes měsíc, vyschla opravdu rychle. Na druhou stranu má poměrně dobrý kartáček, se kterým se krásně pracuje, je dobře pigmentovaná.

  • Kartáček
  • Dobře se s ní pracuje
  • Žmolky
  • Slepuje řasy
  • Po několika hodinách se drolí
  • Rychle vyschne


věk
25-34

oči
hnědé

Jedna z těch lepších drogérkových řasenek, která udělá řaasy alá mrkací panenka. Prodlužuje a zhušťuje řasy, vydrží po celý den bez drolení, neobtiskává se, kartáček je docela dobrý - dobře se s ním manipuluje a to i u malováníí spodních řas. Pokud zrovna nechci vyzkoušet žádnou novinku, jdu do této řasenky, jelikož to je jistota. Řekla bych, že je srovnatelná s MF 2000 calories, ale tu mám přece jenom o trošičku radši :-)

  • zvýrazňuje
  • zhušťuje
  • prodlužuje
  • cena
  • nedrolí se
  • neobtiskává se


Další recenze od 29.4.2013 18:56:07

Řasenka slibuje husté a dlouhé řasy, to však podle mě moc nesplní. Mám řasy od přirody dlouhé a husté a myslím, že řasenka pouze podtrhne přirozenou délku a hustotu. Jedinou změnu jsem zaznamenala černost řas (kdo by to čekal:-D) . Aby řasenka vytvořila řasy aspon o trochu delší a hustší musím nanést minimálně 3 vrstvy a potom už se řasy slepují. No pozitivum je že vydrží na očích celý den. Ale za tu cenu sežene 3 růžové miss sporty které jsou mnohem lepší.

  • obal
  • vydrží celý den
  • nezhustí ani neprodlouží,
  • pro prodloužení a hustotu potřeba nanést více vrstev pak se ale řasy slepí


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 30.4.2013 12:28:33

Má nejoblíbenější řasenka. I když je to otřepaná fráze a všude čtu, jak je skvělá apod., tak je to pravda! Má super kartáček, velký, štětinkový - ne umělý a tím pádem hezky řasy pozvedne, prodlouží a zahustí. Zkoušela jsem více řasenek od Maybelline, ale tahle mi zatím vyhovovala ze všech nejvíce a vždy se k ní vracím. Doporučuji

  • prodlouží
  • zahustí
  • cena
  • voděodolná verze není tak dobrá


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 1.5.2013 10:10:35

Jedna z těch lepších řasenek, navíc za přijatelnou cenu. Osobně oceňuji především skvělé zahuštění řas, které mě nadchlo hned při první koupi, a kvůli kterému si tuto řasenku kupuji doteď. S kartáčkem se mi manipuluje dobře, proti barvě nemám žádné výhrady. Řasenka má ale i nedostatky, a to fakt, že příliš neprodlužuje (proto před použitím Maybelline nejprve aplikuji nějakou levnou řasenku z Avonu, kterou řasy prodloužím, a až poté je zahustím právě touto řasenkou). Dalším nedostatkem je, že po nanesení více vrstev dělá žmolky, což hodnotím jako velké mínus, protože osobně se nikdy s jednou dvěma vrstvami nespokojím. Závěrem: hodně dobrá řasenka, která může být pro někoho tou nejlepší, a kterou mám vždy v zásobě. Mým favoritem jsou ale jiné, které tolik nežmolkují a které více prodlužují.

  • zahuštění řas
  • příliš neprodlužuje
  • po více vrstvách dělá žmolky


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.5.2013 10:30:11

I když se moc nemaluji, tak když jdu na nějakou oslavu a nalíčím se, tak si vždycky koupím tuhle řasenku. Dobře se s ní manipuluje, nelepí řasy a nevysychá, proto ji ráda používám. Vždycky ji ráda doporučím nějaké známé, protože jsem s ní opravdu velmi spokojena. Naposledy jsem ji koupila v Tesku v jedné drogerii. Byla ve slevě.

  • nelepí řasy
  • nelíbí se mi obal


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.5.2013 10:32:27

S řasenkou jsem spokojená. Kartáček je super, řasy neslepuje, pěkně zvýrazní, rozčeše. Co mi trošku chybí, že jsem od One by one zvyklá na intenzivnější černou. Tahle colossalka udělá moc pěkné řasy, ale mohly by být černější. Ale to není její výsada, takže jediné, za co jí strhávám hvězdičku je, že je spíše opravdu objemová a řasy tolik neprodlouží, jako jiné objemovky. A trošku během dne opadává,ale ne tolik, jako mi opadávala one by one. Skvělý poměr cena/výkon. Někdy koupím zas:)

  • cena/výkon
  • udělá hezké řasy
  • neslepuje a dodá objem
  • pěkný kartáček i obal
  • moc neprodlužuje
  • maličko opadává během dne


věk
15-24

oči
zelené

Tuto řasenku od Maybelline používám již několik let a ať už jsem jich vyzkoušela sebevíc (v této cenové kategorii), vždy jsem se vrátila k Colossal Volum' Express Mascara. Má moc pěkný, žlutý obal a hustý kartáček, se kterým se velmi dobře manipuluje (právě díky kartáčku jsem si tuto řasenku poprvé pořídila). Řasám dodá objem, neslepí je a vydrží dlouho.

  • cena vs kvalita
  • obal
  • neslepuje
  • dodá objem
  • prodlouží
  • nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 16.5.2013 23:13:13

Tato řasenka mi nevyhovuje zejména kvůli příliš velkému a hustému kartáčku. Když je potom používaná a už není úplně nová, tak se obalí kartáček do té hmoty a je z toho jeden velký cucek. Ani se tím kartáčkem nedají hezky oddělit řasy. Drolila se mi na očích a nezdála se mi až tak černá. Já už bych jí znovu nekoupila.

  • Cena
  • Kartáček!


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.5.2013 13:42:15

Tuto řasenku nejraději používám jako druhou - třetí vrstvu na jiné řasenky (protože jiné řasenky dodají objem a délku a řasy slepí), protože řasy krásně rozčeše a odstraní pucky, navíc ale dodá hezký přirozený tvar. Nedráždí oči a taky se nedrolí. U jiných řasenek mám po pár hodinách tendenci si na řasy šahat a řasenku z nich stahovat, tady u té takový pocit nemám, můžu ji mít na očích celý den a je to přirozené, nevím o ní.

  • dlouhá výdrž
  • nedráždí
  • nedrolí se
  • dobřé rozčesává - odděluje řasy
  • jemné řasy - nijak výrazná


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.8.2013 22:01:39

Tuto řasenku jsem chtěla už dlouho vyzkoušet ,tak jsem si jí koupila a určitě bych si jí koupila znovu.Myslím že pro mě stačí i klidně jedna vrstva,ale lepší jsou dvě.S použitím kleštiček na řasy je efekt jestě lepší.Nedrolí se jako ostatní řasenky ,a vydrží poměrně celý den,neobtiskává se ,a řasy hezky natočí.Takže za mě palec nahoru!

  • nedrolí se
  • neobtiskává
  • vydrží celý den
  • hezký obal
  • přijatelná cena
  • žádné


Další recenze od 21.9.2013 22:02:38

Toto je snad moje nejoblíbenější řasenka od Maybelline. Má skvělý jednoduchý velký kartáček a ta řasicí hmota je úžasná. Akorát řídká. Nedrolí se a krásně nařasí. Udělá dobrý objem i délku. Mám z ní krásné řasy. Lehce se odličuje. Dobrá řasenka za dostupnou cenu. A vydrží mi docela dlouho. (Občas na ně jsou akce v Tetě.)

  • skvělý objem
  • rozdělí neslepí
  • udělá i délku
  • nedrolí se
  • nevím


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.9.2013 22:16:52

Není to vůbec špatná řasenka a mile mě překvapila, ale i přesto si ji znovu nejspíš nekoupím. Kartáček je skvělý, mně moc vyhovují tyhle husté velké štětinové kartáčky, ani na něm neulpívá nijak moc barvy, což je fajn, takže nijak rapidně neslepuje (i když občas se to stane). Určitě bych ji ale přejmenovala, protože podle mě udělá spíš přirozené řasy, které trochu zvýrazní, určitě ne nějaký ,,kolosální objem" (dávám ale vždycky jen 1 vrstvu). Co mi na ní vadí je, že se dost špatně odličuje a já nemám ráda, když musím oči při odličování drhnout. Na druhou stranu jsem to ale zkoušela jen micelárkou, třeba by to nějaký dvousložkový odličovač zvládl lépe. Mám jiné favoritky, ale špatná není a můžu ji doporučit.

  • neslepuje řasy
  • nedrolí se ani neopadává
  • klasický hustý kartáček
  • zvýrazňuje spíš lehce (pro mě plus - pro většinu mínus)
  • velmi špatně se odličuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.9.2013 13:37:18

Tato řasenka mě trochu zklamala, protože jsem podle zdejších recenzí čekala nějaký malý zázrak :) Řasenka sama o sobě není špatná, má velké balení, takže dlouho vydrží. Kartáček je pěkně velký a dobře se s ním pracuje a barva se dobře nanáší. Řasy jsou hezky prodloužené, ale nejsou tolik natočené jako po jiných (i levnějšíh) řasenkách. Trochu mi vadí, že řasy po použití této řasenky jakoby ztvrdnou a nevypadají moc přirozeně. Po použití druhé vrstvy jsou takové slepené, barvy je na nich až moc a na řasách je to až nepříjemné. Ovšem jedna vrstva mi zase nestačí, protože to jsou řasy opravdu málo zvýrazněné..Takže z ní mám takové rozpoluplné pocity, ale i přesto není špatná a klidně bych si jí v nouzi koupila znovu.

  • široký kartáček
  • velké balení
  • nedrolí se
  • cena
  • řasy ztvrdnou
  • nepřirozený efekt
  • nenatočí jako jiné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 30.10.2013 12:29:36

Tato řasenka je má nejoblíbenější a nejlepší. Dostala jsem ji a nemohla jsem si ji vynachválit, pěkně mě ty řasy natočila a zahustila. Kartáček výbornej i s nanášením. Jediné, co mě mrzelo, bylo asi rychlé vyschnutí, neboť jsem si ji užila asi jen 2 měsíce. Jinak opravdu suprová, jen škoda té trvalosti .. :/ Jestli si ji koupím ještě nevím, pro mě je to "řasenka v nouzi", kdybych si opravdu nemohla žádnou vybrat, nebo bych nebyla spokojená s žádnou jinou.

  • pěkně natočené a zahuštěné řasy
  • kartáček
  • rychlé vysychání


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 9.11.2013 13:23:59

Tuto řasenku jsem si kupovala loni na dovolené, když jsem si tu svojí zapomněla do kufru přibalit. Zaujal mě na ní prvně hezký obal. Kartáček má velký, ale velmi dobře se s ním pracuje. Řasy hezky černě obarví, krásně je pročeše a prodlouží a vůbec je neslepuje. Také řasy hezky zhustí a vypadám v ní pak jak mrkací panenka. Pokud chce někdo opravdu slušnou řasenku za dobrou cenu tak ať si jí koupí.

  • cena
  • prodlouží řasy
  • neslepuje
  • dostupnost
  • balení
  • oddělí řady
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 10.11.2013 17:27:09

Jedna z mých nejoblíběnějších řasenek, už jsem si ji koupila několikrát. Dobře se mi pracuje s kartáčkem, je větší a nabírá přiměřené množství barvy. Většinou si dávám jen jednu vrstvu, protože mi stačí spíše přirozenější vzhled. Řasy jsou po ní hezky prodloužené, oddělené, ale zahuštění až tak nepozoruju.

  • dobrý kartáček
  • dobře prodlužuje
  • nenatočí


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.11.2013 10:09:55

Koupila jsem si tuto řasenku v akci, které byla v drogerii Rossmann. Stála asi 130,-. Líbila se mi barva obalu i jeho tvar. Kartáček se mi zdál také v pohodě, hodně tlustý a hustý. Po první aplikaci se sympatie navyšovali. Sama mám dlouhé a celkem i husté řasy. Jen jsou světlé, tak si toho nikdo nevšimne, když nemám řasenku. Po nanesení na řasy, které díky kartáčku šlo výborně se mé řasy prodloužily min. o půl délky a krásně zahustily. Teta se mě dokonce ptala, kde si nechávám dělat řasy :-) tak říkám doma, řasenkou. Jsem s ní na 100% spokojená a budu si kupovat už jen jí.

  • obal
  • kartáček
  • výdrž
  • prodloužení a hustota řas
  • žídné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.12.2013 20:43:00

Po dlouhé době jsem konečně narazila na výrobek, který si ráda kupuji znovu.. Krásně natočí, prodlouží a zahustí řasy. Když usnu nalíčená tak do druhého dne vydrží bez újmy ;-) Na nalíčení stačí jen jedna vrstva, když dám vrstev víc tak řasy vypadají jako nalepovací :) Širokého kartáčku jsem se zpočátku bála, ale brzo jsem se s ním naučila pracovat a musím říct že jsou lepší než ty úkzé..

  • zhušťuje
  • prodlužuje
  • krásně rozčesává
  • nedrolí
  • drží do druhého dne
  • hrozně rychle vysychá


věk
35-44

Další recenze od 9.1.2014 17:09:52

Kartáček se po delším používání začne lepit. Řasy mi prodlouží, ale při druhé vrstvě už dělá žmolky. Navíc mě po nanesení chvilku pálí oči. Po celém dnu mám občas i trochu řasenky pod okem. Určitě si další kupovat nebudu. Zkoušela jsem i tu voděodolnou a tu taky během dne najdu pod okem, navíc ta teda i ty řasy pěkně slepí.

  • prodlouží
  • žmolkuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.1.2014 22:28:38

Voděodolnou verzi této řasenky používám už asi 3 roky a nedám na ni dopustit. Krásně řasy natočí, rozjasní, zvýrazní. Řasy nezplihnou a vypadají hezky po celý den bez ohledu na to, jak náročný měl člověk den. Navíc mě fascinuje její voděodolnost. Klidně můžu jít na pláž či do vlhkého prostředí a ona drží jako přibitá!! Vřele doporučuju!

  • barva
  • voděodolnost
  • natočení a zvýraznění řas
  • objem
  • možnost vrstvení
  • možná trochu cena


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 7.3.2014 19:36:36

Ráda zkouším nové řasenky,ale bohužel ty od značky Maybelline mi nevyhovují. Ani takhle není vyjimka. Řasy zůstavají nevýrazné a to i když nanesu víc vrstev. Výrobek mi jednoduše nesedí, mám ráda efekt umělých řas a touto řasenkou takovým výsledkem nedocílím ani když nanesu několiv vrstev. Znovu nekoupím.

  • obal, obsah


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 8.5.2014 10:06:49

Koupila jsem si ji na základě dobrých recenzí, ale za mě naprostý propadák. Vůbec není černá, špatně maluje, až moc velký kartáček se kterým se šťouchám do oka, nic moc cena, ani obal se mi nelíbí. Už si ji nikdy nekoupím, teď ji používám jen na spodní řasy (nemám ráda když jsou příliš zvýrazněné, takže ta špatně malující šedá řasenka mi na ně vyhovuje).

  • nic
  • nemaluje
  • není vůbec černá, spíš tmavě šedá
  • žádný objem
  • žádné prodloužení
  • vysoká cena (vzhledem k (ne)schopnostem této řasenky)
  • mohutný kartáček na který jsem si prostě nezvykla


Další recenze od 15.5.2014 16:21:26

Tuto špiralu som chcela vyskušať kôli recenziám. A nebola ani veľmi drahá. Strašne ma sklamala. Vôbec mi nedvihla riasy. A strašne zlepovala. Ani prečesanie mi moc nepomohlo ich zachrániť. Mala som to ako pavučie nôžky...fakt prepadák :/ čo sa týka drolenia neviem, tak dlho som ju radšej na sebe ani nemala....neodporúčam

  • obal
  • nedvihla riasy
  • strašne zlepuje
  • nedodá objem
  • nenatočí
  • ťažký pocit na riasach


Další recenze od 23.6.2014 08:39:31

Myslela jsem, že to bude skvělá řasenka. Omyl. Nenatočí, nezahustí. Byla jsem velmi zklamaná, jelikož za ní chtějí poměrně dost peněz. V minulosti jsem zkoušela i fialovou, ale i ta mě po dalším nákupu zklamala. Raději si koupím jinou z levnějš značky.Například Essence nebo Miss Sporty. Ty se mi vyplatily vždycky.

  • nic
  • nezahustí
  • nenatočí
  • špatný kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.6.2014 14:43:39

Je to taková drogerková klasika a málokdo ji alespoň jednou neměl doma. Já jsem ji hodně používala do té doby, co jsem neobjevila řasenky, které mi sedly lépe barvou, výsledkem i výdrží. Vadilo mi, že se mi tahle řasenka pravidelně obtiskávala na spodní víčko a během dne opadávala pod oči, což se mi dělo snad u všech low end řasenek, takže už bych si ji nekoupila. Na takové ty pubertální kosmetické začátky je ale tahle řasenka úplně v pohodě, hlavně má dobrý hustý kartáček.

  • hustý velký kartáček
  • barva
  • opadávala a obtiskávala se mi pod oči


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 15.7.2014 21:56:16

Řasenku jsem měla už před delší dobou a ač nebyla úplně špatná, znovu si ji nekoupím. Dost mi vadil její velký kartáček, nemám to ráda a také s ním šly špatně nalíčit spodní krátké řasy -většinou se opatlaly nebo slepily. Barva ale chytá dobře a není problém nanést x vrstev. Bohužel často vytváří tzv. muří nohy, ty se mi nelíbí. Řasy hodně zhustí, abych tak řekla obali je barvou do délky i do šířky. Efekt je velmi výrazný. Trošku se rozmazává, ale na mých očích se rozmaže téměř vše. Celkově řasence nemám až tak co vytknout, řasy dělá krásné - jen bych je ocenila více oddělené. Takhle je líčení na můj vkus zbytečně pracné.

  • velmi výrazné řasy
  • jde dobře vrstvyt
  • dělá muří nohy
  • líčení dá práci


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.9.2014 15:56:08

Jedná z mých nej řasenek. Díky skvělému kartáčku se řasenka nanáší jedna báseň a ani se mi neotiskuje na horní víčka jako mi to dělá u většiny řasenek. Řasy jsou krásně natočené dokonce i bez použití kleštiček a zahuštěné jsou tak akorát. Možná by to chtělo trochu víc černého pigmentu, ale to už je detail :) Řasenka má krásnou barvu i tak

  • Kartáček
  • Cena
  • Na žádné jsem nepřišla


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 31.12.2014 11:52:27

K této řasence jsem přišla tak, že jsem jí dostala od mé kamarádky. Přejdu tedy k designu obalu. Strašně se mi líbí ta kombinace žluté s fialovou, takže i na první pohled doje určitě udělá. Funkce..Řasy natočí, zahustí, zvětší objem a dodá i černou barvu. Takže já jsem s ní spokojená. Celkově značku maybelline mám ráda, takže určitě si touto řasenkou u mě přilepšili.

  • Design obalu
  • Řasy natočí
  • Dodá objem
  • Žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.2.2015 11:59:55

Proti tehle řasence nemůžu nic říct,protože jsem na ní narazila v DM uplnou náhodou byla v akci a já maybellinky ráda mám až na jednu a to je Rocket tu jakoby mám ráda nejméně.Ale klidně bych tady po té šáhla znovu nemám proti ni nic .Je fakt,že jsou lepší ale i horší řasenky a kor ,že já jsem řasenkový typ já nemám doma jednu furt obměnuji ale tahle na pohodu.

  • dobrý kartáček
  • nezaznamenala jsem


věk
15-24

Další recenze od 26.2.2015 13:27:26

Koupila jsem nahodou a nic neocekavala.Velice me prekvapila doda objem, nevysicha a vydrzi fakt dlouho aspon tedy me ano doda delku,vydrzi cely den nedroli se zvyrazni proste vykouzli nadhene rasy. Mela jsem ji 3 roky a stale dobre barvila. Nedavno jsem koupila novou a vernou strarou 3 roky vyhodila je moje nejoblibenejsi

  • objem delka vydrzi a nedroli se zvyrazni nevysicha hezky obal
  • zadne jsem nenasla az ze drazsi cena


Další recenze od 22.5.2015 17:16:33

Tato řasenka je opravdu skvělá. Je opravdu hodně kvalitní, řasy udělá krásně husté a vůbec neslepuje což se mi líbí. Koupila sem ji s baby lipsem. Vydrží celý den, neobtiskává se. Překvapilo mě i to, že trochu voní někomu to může smrdět :D mě to že voní nebo smrdí ale vůbec nevadí. Určitě bych si ji koupila ještě jednou. Doporučuji všem :)

  • neslepuje
  • dělá řasy husté
  • neobtiskává se
  • nic*


věk
15-24

oči
hnědé

Řasenka zakoupená opět po přečtení kladných recenzí. Koupila jsem si jí v DM ve výhodném balení s baby lips zdarma. (I když s baby lips už jsem tak spokojená nebyla...) Řasenka vytvoří krásný objem, a řasy prodlouží. Neslepuje je, nežmolkatí, neobtiskává se.Prostě dokonalost sama :D Jen plná cena je celkem vyšší..

  • Neslepuje řasy
  • Nedělá žmolky
  • Dodá objem
  • Výdrž
  • Žádné


Další recenze od 1.8.2015 18:38:03

Bývala to má nejoblíbenější řasenka - skvěle zahustila, natočila, zvýraznila řasy. Poslední dobou se mi ale zdá, že je s ní něco jinak. Strašně brzy po koupi (a nestalo se mi to jen jednou) mi vyschne, začne se drolit při nanášení.A celkově už ani ty řasy tolik nezkrášlí jako dříve. Že by pozměnili recepturu? Přesto ale vydrží na řasách celý den a nerozmazává se. Za ty peníze se ale dají koupit mnohem lepší řasenky. Takže už se k ní nejspíš nevrátím.

  • štěteček
  • výdrž
  • rychle vysychá a mění konzistenci
  • cena


Další recenze od 2.12.2015 09:34:09

Tato řasenka od Maybelline je v současné době asi moje nejoblíbenější. Kartáček mi velice vyhovuje, dobře se s ním pracuje, řasy krásně natočí a dodá jim objem. Neslepuje řasy a nedrolí se. Ani při denním používání nevysychá. Kartáček nabírá barvy tak akorát. Moje best of řasenka z drogerie. Určitě si ji koupím znovu.

  • super kartáček
  • žádné


Další recenze od 6.12.2015 14:00:13

Vyskúšala som už nespočetne veľa riaseniek, no vždy sa znovu vrátim ku tejto. Podľa mňa je úplne najlepšia a nevyrovnajú sa jej ani 2-3krát tak drahé riasenky z parfumérií, ktoré som mala možnosť vyskúšať. Mám krátke nevýrazné riasy. Táto riasenka ich krásne predĺži, zvýrazní a dodá im poriadny objem. Pre mňa je zaručene jednotkou, väčšinou sa dá kúpiť v akcii za 5,99 €. Nedrolí sa a neopadáva, riasy nezlepuje. Dlho vydrží, nevysychá.

  • riasy pekne zvýrazní
  • dodá riasam dĺžku a poriadny objem
  • výdrž
  • cena
  • žiadne


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.1.2016 13:02:36

Řasenka vyhovuje. Krásně se nanáší, neslepuje řasy. Je pravda, že ale na řasách dost tvrdne. Koupila jsem jí za příjemnou cenu takže myslím, že za tu cenu je dostačující. Řasy krásně natočí a vzhledově vypadají dobře. Celkově řasenky od téhle značky mám ráda a možná si tuhle řasenku někdy ještě znovu koupím, zatím, ale budu zkoušet dál jiné :-)

  • hezký vzhledový obal
  • neslepuje řasy
  • na řasách po čase tvrdne


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 8.1.2017 14:21:09

Jsem docela ráda,že nejsem sama,komu tato řasenka nevyhovuje!Koupila jsem si jí několikrát,ale jenom proto,že jsem nechtěla věřit tomu,že zrovna mně nevyhovuje.Mám dlouhé,rovné řasy ,které potřebují rozčesat a hlavně natočit,což byl s touto řasenkou docela oříšek!Řasy mi ještě více prodloužila, nerozčesala,naopak slepila,nenatočila,pouze nadzvedla.Největší problém u mých řas byl,že mi řasenka řasy divně pokroutila,když zasychala a udělala z nich tvrdé nevzhledné řasy!Mohu ji použít pouze na jinou řasenku,což je zbytečné.Plus je,že se nerozmazává a nedělá hrudky.Např.řasenka ONE BY ONE mi udělá krásné řasy,tato mi prostě vůbec nevyhovuje!

  • prodlužuje
  • nerozmazává se
  • nehrudkuje
  • nezahustí
  • nenatočí
  • slepuje
  • kroutí mi řasy


věk
35-44

oči
zelené

Tahle řasenka bývala mou nejoblíbenější, podotýkám.. bývala. Ne proto, že bych našla lepší, ale proto, že kvalita této řasenky šla rapidně dolů. Kartáček má skvělý ale hustota a intenzita barvy šla totálně do háje. Bývala černá, sytá, husstá a udělala nejúžasnější řasy. Teď je barva řídká a šedočerná, takže s touhle hrůzou nedosáhnete hustých až "kolosálních" řas ani omylem... Stálo to výrobcům za to šetřit za každou cenu??

  • dobrý kartáček
  • řídká a nesytá barva


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 14.1.2017 16:42:28

Na doporučení různých recenzí jsem si ji koupila. Rozhodně nelituji. Je to jedna z nejlepších řasenek, jakou jsem kdy měla! Ve slevě se dá sehnat myslím za 140 Kč a i kdyby stála víc, myslím, že by se to vyplatilo. Udělá hezký objem, opticky řasy prodlouží a neslepuje mi řasy. A hlavně - skvěle se odličuje. Z řas mi neopadává během dne, taky je fajn, že dost barví už v 1 vrstvě, je vhodná pro ty, které nemají čas se s řasenkou piplat bůhvíjak dlouho a vyhrát si s tím. S touhle to jde hned, stačí řasy párkrát projet. Ačkoliv mám radši sušší řasenky, jsem s ní moc spokojená. Možná bych trochu souhlasila s recenzí nade mnou o tom, že není úplně černá, spíš hodně tmavě šedá, ale možná právě proto mi vyhovuje, jsem světlý typ a ultra černá řasenka u mě působí trochu tvrdě. Pouze bych jí vytkla, že hrozně smrdí. Jasně, žádná řasenka asi nevoní (až na výjimky, třeba ty okurkové od Rimmelu), ale smrad z těchto řasenek je hodně nepříjemný.

  • poměr cena/kvalita
  • nedrolí se
  • dodá objem i délku
  • dobře se odličuje
  • klasický kartáček
  • smrdí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Řasenka SuperShock

3.7 69% 63 recenzí