Lancôme Hypnôse Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Lancôme Hypnôse Mascara
Řasenky Lancôme Hypnôse Mascara - obrázek 1
Řasenky Lancôme Hypnôse Mascara - obrázek 2
Řasenky Lancôme Hypnôse Mascara - obrázek 3
5 3.6 25
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 32% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 500 - 800 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Lancôme

Recenze produktu
Lancôme Hypnôse Mascara

věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 14.3.2012 13:44:50

Řasenka je naprosto dokonalá. Nádherné řasy, stačila jedna vrstva.Žádné dlouhé nanášení, pár tahů a řasy jak panenka.I přes tu vyšší cenu o ni zcela vážně uvažuji, že si ji pořídím znovu.Dobře se odličovala,nedrolila.Měla jsem pocit, že mi i docela dlouho vydržela, i když to bylo jen to mini- balení

  • Nedrolí se
  • Dobře se odličuje
  • rychlá aplikace s perfektním výsledkem
  • vyšší cena


Další recenze od 14.3.2012 19:25:23

Řasenka pro mně byla naprosto zbytečná koupě. Řasenka je téměř suchá, již při koupi a to není výjimkou jednoho kusu, ale u všech. Řasenka je schopná udělat přirozené řasy, ale efekt nějak extra nalíčených řas se nekonal a vydržela ani ne měsíc.

  • přirozené a jemné nalíčení
  • rychle vyschne
  • cena
  • neměla jsem po ní výrazné řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 17:14:24

Po použití této řasenky jsou řasy sice delší, výraznější a hezky černé, ale nezahustí tolik jako jiné řasenky a řasy značně ztěžknou. Po spoustě chvály a za tu cenu jsem očekávala větší kvalitu.

  • nic extra
  • příliš zatížené řasy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.3.2012 01:31:35

pro mě lehce podprůměrná řasenka. s mými docela hustými i dlouhými řasami nic moc neprovedla. čekala jsem výrazné prodloužení, zahuštění..nic takového se nekonalo. po pár použitích jsem ji věnovala mamce, a ta z ní měla stejný pocit.

  • nedrolí se a nerozmazává
  • řasy nijak zvlášť nezvýrazňuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.3.2012 12:30:11

Tato řasenka od Lancome byla jedna z mých prvních řasenek vůbec a byla jsem z ní opravdu nadšená. S kartáčkem se dobře pracuje, řasy neslepí, prodlouží a natočí. Dělá spíše přirozenější efekt, když nanesu dvě vrstvy. Poměrně rychle vysychá. Myslím si, že ale za její cenu se dá sehnat srovnatelně dobrá řasenka v drogerii.

  • neslepuje
  • prodlouží a natočí
  • přirozenější efekt
  • rychle vysychá
  • cena


Další recenze od 20.3.2012 18:59:54

pro mé jemné, krátké a rovné řasy ideální výrobek, do kterého ráda zainvestuji. Mám po této řasence dlouhé výrazné řasy, které i přesto působí přirozeně. Ohledně vysychání nemohu s jinými porovnávat, protože už několik let jsem věrná této řasence. Já osobně si kupuji novou po cca 4 měsících (ale to i z hygienických důvodů) Ještě v závěru dodám, že oči nedráždí. Pro ty, co se trápí s málo výraznými řasy určitě doporučuji, to co mají řasy přirozeně dokonalé, jsou to asi vyhozené peníze (to ale za jakoukoliv řasenku :) )

  • krásně dlouhé - husté výrazné řasy
  • nedráždí
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 29.3.2012 15:00:34

Je to stálice v mé sbírce. Nedá se jí nic vytknout. Rožeče, zahustí i prodlouží, je hezky černá, splňuje zkrátka všechny požadavky na dobrou řasenku. Jsem studentka a znám i stejně dobré a levnější řasenky. Proto 4 body.

  • zahustí
  • prodlouží
  • rozčeše
  • hezká černá sytá barva
  • cena


Další recenze od 6.4.2012 20:06:32

Řasy dělá krásné, dlouhé a přirozené, vydrží dlouho, nějak extrémně nevysychá. Se štětečkem se dobře pracuje, nepadají žmolky. Řasenku lze zakoupit kdekoliv po internetu tak v parfumerkách. Cena by mohla být nižší. Nekoupila bych si jí znovu, jelikož nenadchne, nezklame :-D

  • přirozené řasy
  • cena


Další recenze od 10.4.2012 08:46:25

Nenadchne, neurazí - to ovšem jen do té doby, než si vzpomenu, kolik stála peněz. Klasická řasenka sraovnatelná s drogérkovými "za stovku". Řasy jsou přirozené,místy slepené, určitě jsem ale nezaznamenala žádný hypnotický pohled. Nejvíce oceňuji pěkný obal, znova bych si ji už nekoupila, možná za tu stovku :)

  • obal
  • rychle vysychá
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 10.4.2012 09:24:14

Řasenka od které jsem čekala daleko více. Koupila jsem ji, když jsem neměla čas čekat na mou oblíbenkyni YSL - byla v podstaně brána jako z nouze cnost. Líbil se mi na ní velmi kartáček, se kterým se dobře zacházelo, ale na řasech to neudělalo téměř žádný efekt. Řasenka brzy vyschla, tak jsem ji hodila do koše. Za tu cenu jsem byla vážně zklamaná a už si ji nekoupím.

  • dobrý kartáček
  • pěkný obal
  • cena
  • brzké vyschnutí
  • řasy nevypadaly namalovaně


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.6.2012 01:27:06

Řasenka sice moc řasy nezahustí(mně to ale nevadí), ale udělá nádherné dlouhé neslepené řasy jako mrkací panenka. S kartáčkem se krásně pracuje. Nevím proč nikomu nevydržela,ale vzhledem k tomu, že stačí jedna vrstva, mě vydržela skoro půl roku a koupila jsem si další (řasy si maluji každý den). takže za mě nejlepší řasenka. ještě jsem zkusila Hypnose Precious Cells a nemohu se jen rozhodnout,která je lepší,takže je střídám.cena je vyšší ,ale vyplatí se investovat!

  • dlouhé řasy
  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.6.2012 09:59:59

Řasenek Lancome jsem zkusila nespočet druhů a málokterá mi sedla, preferuji "neviditelné" líčení - řasy spíš prodloužit, nabarvit až do konců a nehrudkovat. Bohužel Hypnose mi vždy malovala krásně prvních pár (opravdu pár) dní a potom začala houstnout a časem žmolkovat. Výhodou je dobrá výdrž, nemaluji si dolní řasy, takže nevím, zda by se rozmazávala. Taky mám ráda vůni Lancome dekorativky vč. řasenek. Za plnou cenu bych si jí nepořídila, ale jelikož jí občas dostanu, vyzkouším a když začne dělat neplechu, daruji jí mamce, které hustší řasenky nevadí.

  • vůně
  • výdrž
  • cena neodpovídá
  • žmolkovatí


Další recenze od 24.7.2012 14:51:19

Takovýhle řasy jako Hypnose mi žádná řasenka neudělala. Oči jak panenka. Krásná a výrazná černá barva. Štěteček mi taky moc vyhovuje a dobře se s ním nanáší. Na denní líčení si dávám jednu vrstvu, když chci na party výrazný oči, dám dvě a efekt je geniální. Zrovna mi dochází, tak budu kupovat novou ;)

  • prodlouží
  • zahustí
  • barva
  • cena


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 3.4.2013 09:00:11

Tak od této řasenky jsem měla miniaturku na základě akce nějakého časopisu a musím říct, že jsem lepší řasenku nikdy neměla. Udělá neskutečný objem a délku, aniž by slepovala či žmolkovala. S kartáčkem se skvěle pracuje. Nevěřila jsem, že je mezi těmito řasenkami a řasenkami z drogerie takový rozdíl, ale už to tak vypadá. Až nebudu chudá studentka, rozhodně si koupím celé balení, a pak znovu, a znovu...:) Zatím mi ji docela dobře substituuje nová řasenka od Dermacol - Nutri Lashes.

  • Krásné balení
  • Dobrá manipulace s kartáčkem
  • Opravdu o několik úrovní výš než řasenky z drogerie
  • Neslepuje
  • Nežmolkuje
  • Krásně opticky prodlouží a zahustí řasy
  • Vysoká cena


Naprosto průměrná rasenka srovnatelná s drogerkovyma. Zádný extra efekt. Spíše tak jako rasy obarvi ale nijak nezahusti. Spíše prodlouží. Jinak skoro neslepuje. Hezky rozcese. Super rasenka pro někoho kdo ma rad přirozené rasy. Ale ma moc hezky kartáček. Výborně se s nim manipuluje. Za ty penize bych koupila 2 srovnatelné v drogerii

  • Dobra manipulace
  • Neodroluje se
  • Přirozený efekt
  • Cena


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 2.9.2013 17:17:59

Nejlepší řasenka jakou jsem měla. Řasy neslepuje a po nanesení jsou úžasně prodloužené. Vůbec nedrolí a s kartáčkem se mi velmi dobře pracuje. Stačí jedna vrstva a řasy vypadají naprosto dokonale. Bohužel je poměrně drahá. Dostala jsem ji jako dárek. Ač je výborná, tak za tu cenu bych si ji prostě nekoupila.

  • dobře prodlouží řasy
  • vysoká cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.3.2014 21:32:16

Já jsem spokojená. Líbí se mi textura, trochu jako gelová. Krásně zvýrazní řasy na celý den. Pro mne splňuje to, co od řasenky očekávám. Krásné, dlouhé řasy bez žmolků. Snadné odlíčení. Patří k mým stálicím a neustále se k ní vracím.

  • Prodlouží, natočí, vydrží


věk
25-34

oči
hnědé

Vzhledem k relativně vysoké ceně bych očekávala zcela jinou kvalitu. Řasenka mě nijak nenadchla, nepřijde mi o nic lepší než řasenka z drogerie třeba od L'oreal nebo Maybelline. Řasy dost slepuje, hrudkovatí a žmolkovatí, špatně se nanáší a po čase se začne drolit. Objem moc nepřidává. Pokud se večer neodlíčíte, tak řasenka do rána nevydrží, řasy vypadají opravdu ošklivě a musíte je odlíčit. Tohle se Vám u opravdu kvalitní řasenky nestane :) Za kvalitní přípravky si ráda připlatím, tenhle mezi ně však nepatří.

  • žádná mě nenapadá
  • slepuje řasy
  • drolí se
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.1.2016 14:13:32

Od řasenky této cenové kategorie očekávám nadprůměr ve všech ohledech. Dostalo se mi opaku. Řasenka vytvoří průměrné, přirozené řasy, které lehce natočí. Bohužel i při několikátém nanesení je stále nevýrazná. Výsledkem je smutné, jakoby slabě nalíčené řasy. Nejvíc mi vadí, že se v průběhu dne drolí, a to už po pár hodinách. Dobře se odličuje - večer totiž na řasách skoro není.

  • dobře se odličuje
  • jemné nalíčení řas
  • drolí se
  • cena


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 28.10.2016 22:17:26

Z téhle řasenky jsem byla vyloženě zklamaná. Všude jsem slyšela chválu na řasenky Lancome a Hypnose k tomu, ale teda za mě... Hoooodně slabej průměr. Myslím, že v obyčejné drogerii bych z fleku našla minimálně 3, které by byly na objem řas lepší než tahle. Navíc mě dost děsil poměrně malý obsah řasenky. Myslím 6,5 což je tak na 2,5 měsíce. Byla sušší sama o sobě, řasy byly jen přírodně nalíčené, žádný objem, žádné extra prodloužení. Prostě už ne. Za tu cenu ne.

  • renomovaná značka
  • poměrně pěkný kartáček
  • nedodala objem ani neprodloužila
  • obtiskávala se na spodních řasách
  • poměrně vysoká cena v poměru k výkonu


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Astor Air Max řasenka

3.4 60% 13 recenzí