Miss Sporty Fabulous Lash Xtra Black Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Miss Sporty Fabulous Lash Xtra Black Mascara
Řasenky Miss Sporty Fabulous Lash Xtra Black Mascara - obrázek 1
Řasenky Miss Sporty Fabulous Lash Xtra Black Mascara - obrázek 2
Řasenky Miss Sporty Fabulous Lash Xtra Black Mascara - obrázek 3
5 3.7 15
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 109 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Fabulous Lash Xtra Black Mascara

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 24.3.2012 21:08:49

Tuto řasenku jsem kdysi dááávno koupila na rychlo a za 79,- jsem nečkala žádný zázrak. Po nanesení jsem ale byla nadšená, žádné slepené řasy, žádné hrudky, skvělý kartáček. Řasy opravdu výborně oddělí a nenechává na nich přehnané množství. Doma už mám někde šestou řasenku a věrná už ji nejspíš zůstanu navždy :-)

  • Cena
  • kartáček
  • po nanesení řasy krásně oddělené a dloooouhé
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 9.4.2012 10:07:34

Celkově řasenky Miss Sporty mi nějak zvlášť nevyhovují, ale tato patří spíše k těm lepším. Řasy vůbec neslepuje, což je asi hlavní plus. Sice preferuji širší kartáčky, které více natočí a zvětší objem, ale pokud bude zrovna potřeba sáhnout po levnějším kousku, půjdu na jistotu a zvolím tuto.

  • neslepuje řasy
  • cena
  • aplikátor (kartáček)


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 14.4.2012 09:36:05

Nikdy si nekupuji levnější řasenky a jednou jsem tak udělala a celou jsem ji vyhodila,řasy mi slepila,měla jsem na nich hruhky,které se drolí a večer jsem měla oči celé rozmazané.Jediné plus je velmi nízká cena, ale to je asi tak vše,takže za mě nedoporučuji.

  • nízká cena
  • drolí se
  • lepí a rozmazává


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.4.2012 19:32:50

Docela průměrná řasenka, sice za nízkou cenu, ale za takovou cenu už se dají sehnat i mnohem lepší řasenky. Řasy lehce prodlouží a prohustí. Barva je krásná viditelná černá, ale jen pokud je řasenka nová pak už černá není tak výrazná. Obal je také průměrný a obyčejný.

  • cena
  • průměrnost


věk
25-34

oči
zelené

Tak tuto řasenku už nikdy-na kartáčku bylo zbytečně moc barvy, takže bylo potřeba jej neustále otírat. Na řasách dělala hrudky a moc řasy neprodloužila. Navíc je nerozčesala ale naopak slepila.Během pár hodin se rozmazávala. Navíc po pár použití začala vysychat.

  • černá barva
  • dělá hrudky
  • rozmazává se
  • nerozčeše řasy


věk
25-34

oči
modré

Maskaru som používala na základnej a sem tam aj na strednej škole keď som nemala veľa peňazí nazvyš. Nebola až taká zlá, nehrudkovala a ani moc nezlepovala. Bohužiaľ, nezvýraznila mi mihalnice tak, ako by som chcela. Cena je veľmi nízka, a keby som mala dlhé a vytočené riasy kupovala by som riasenky len od tejto značky. Odporúčam na začiatky líčenia

  • nehrudkovala
  • cena
  • málo zvýrazní
  • nevytočí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 10.9.2013 13:31:19

Opět další průměrná řasenka od Miss Sporty. Rozhodně není špatná, ale mě moc nesedla. Určitě bych ji doporučila začátečnicím s malými nároky nebo slečnám s řasami jako mrkací panenka :). Kartáček je takový průměr, ale vždy nabral více hmoty než byla potřeba a často jsem ho musela otírat. Řasy byly trochu zvýrazněné, ale nebyl zde žádný objem ani natočení, což je u mě priorita řasenek. Znovu bych si ji nekoupila.

  • cena
  • je opravdu černá
  • nedodá objem
  • nenatočí
  • nesedí mi kartáček
  • příliš tekutá náplň


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 10.9.2013 13:41:51

Tuto řasenku jsem si kdysi pořídila, protože se mi líbil její kartáček. Bohužel jsem zjistila, že se mi s ním moc dobře nemaluje. Na kartáčku neustále zůstávalo hodně barvy, takže jsem ji musela neustále otírat o hrdlo řasenky. Tohle se mi ale stává u všech řasenek od Miss Sporty. Řasenka řasy moc neprodloužila a spíše je hodně slepovala. Tuto řasenku můžu doporučit snad jen ve stavu nouze, kdyby nebyla po ruce nějaká lepší.

  • žádné
  • řasy neprodlouží
  • slepuje řasy
  • na kartáčku zůstává moc barvy


Další recenze od 31.1.2014 15:33:40

Tohle ja naprosto neutrální řasenka. Žádné extrémní prodloužení a ani zahuštění řas, ale zase neslepuje a nenanáší zbytečné moc barvy. Pro mě ideální na denní nošení, kdy potřebuju pouze lehce zvýraznit řasy. Kupuju si ji už delší dobu a je to taková jistota, když nechci experimentovat. Výhodou je cena, která naprosto sedí ke kvalitě řasenky.

  • přirozený vzhled
  • cena
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.5.2014 21:39:36

Jediná řasenka od Miss Sporty která mi vyhovuje. Kartáček tlustý a hustý tak akorát, řasy pročeše od kořínků, nezanechává silnou vrstvu barvy, nedrolí se. Snadno se odličuje, balení a cena super ;) Občas se mi malinko obtiskla na horní víčka. Docela rychle mi vyschla ale za tu cenu koupím novou klidně každých 14 dní ;) Pořídím znovu.

  • za tu cenu velmi dobrá
  • super kartáček
  • oddělí řasy
  • rychle vysychá


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 7.9.2014 13:22:40

Už jsem zkusila mnoho řasenek a to i dražších. Tahle je moje nejoblíbenější a už mám druhé balení. Řasy mám poměrně pěkné od přírody tak nepotřebuju vyloženě zázrak. Řasenka krásně zvýrazní, neslepí, vydrží, občas se trochu drolí. Seženete v drogerce a je opravdu levná. Mám už druhé balení a rozhodně nelituji.

  • dostupnost
  • cena
  • zahustí
  • prodlouží
  • nelepí
  • trochu se drolí


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 22.12.2014 16:56:01

Za 79 Kč bych si lepší řasenku nedovedla představit, jsem s ní naprosto spokojená. Vydrží celý den, nedrolí se a nelepí řasy k sobě. Jen se mi na konci kartáčku drží barva, se kterou si pokaždé udělám černou tečku na tvář. To ale může být mnou, nejsem zrovna zručná. Mám ji už po šesté a příště si ji koupím znovu. Dělá krásné řasy.

  • kartáček
  • vydrží celý den
  • nelepí řasy
  • nedrolí se
  • nedělá hrudky
  • na konci kartáčku se drží barva


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 13.1.2016 18:46:34

Tuto řasenku jsem také vyzkoušela a není vůbec špatná.Neustále hledám řasenku,která mi dokáže řasy natočit i bez použití kleštiček.Mám sice dlouhé řasy,ale rovné a tvrdé a docela umění je natočit.Vůbec jsem nečekala,že by mi tato řasenka mohla vyhovovat.Krásně řasy rozčeše,oddělí,prodlouží a hlavně natočí a natočení řas také vydržíJediné mínus je,že řasenka moc nezahustí!Během dne jsem řasenku nikdy neměla rozmazanou.Mohu doporučit.

  • ROZČEŠE
  • ODDĚLÍ
  • PRODLOUŽÍ
  • NATOČÍ
  • NEROZMAZÁVÁ SE
  • MOC NEZAHUSTÍ


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.1.2016 18:57:46

Riasenka ako táto za 3éčka? Prečo nie!! Riasenku som dostala nejakému balíčku alebo nákupu,tak som si povedala,že keď ju už mám tak skúsim.Má dobrú konzistenciu,nie je moc ťažká ale ani riedka.Riasy prečeše,nezlepí,natočí.Pekná čierna.Skôr sa mi ale hodí na taký "nude look".Na mňa je troška nevýrazná.V porovnaní s 2000 Calorie,ktorú používam teraz,proste nedosiahne ten efekt.Prípadne Panoramico od Salvete,ktorá je len o troška drahšia.V prípade,že má niekto už bez riasenky pekné riasy,tak im dodá naozaj krásny efekt.Na moje riasy sa ale nehodí,potrebujem viac.Inak jej nie je veľmi čo vytknúť.Drží,zvládla aj nejakú tú slzu,neopadávala.

  • cena
  • nezlepovala a neopadávala
  • natočí a prečeše
  • pre mňa nedostatočný efekt


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.7.2016 18:40:02

Od tejto špirály som očakávala viac, nakoľko jej tvar vyzerá veľmi slušne a so špirálami od Miss sporty som mala doteraz dobrú skúsenosť. Príde mi to akokeby výrobca zmenil zloženie tej čiernej hmoty, lebo táto a aj ostatné nové špirály od Miss sporty sa veľmi drobí, nedrží na mihalniciach a tým pádom mi to padá všetko do oka a potom ma z nej oči štípu.

  • Celkom pekne vytáča riasy
  • Cena
  • Veľmi sa drobí, takže z nej štípu oči


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka SuperShock

3.7 69% 63 recenzí

Hůře hodnocené