Avon Řasenka SuperShock recenze a zkušenosti

Řasenky Avon Řasenka SuperShock
Řasenky Avon Řasenka SuperShock - obrázek 1
Řasenky Avon Řasenka SuperShock - obrázek 2
Řasenky Avon Řasenka SuperShock - obrázek 3
5 3.7 63
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 61% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 63 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Řasenka SuperShock

Další recenze od 12.3.2012 12:45:03

Pro mě bezkonkurenčně nejlepší řasenka v nižší cenové relaci. Udělá krásné husté řasy bez slepování. Kartáček je větší než u jiných řasenek, ale mě se s ním pracuje dobře, i když to každému nemusí vyhovovat. Často slyším stížnosti, že řasenka rychle vysychá, ale mě vydrží bez problému až 3 měsíce. I když jsem vyzkoušela spoustu jiných řasenek, tak k téhle se neustále vracím.

  • neslepuje se
  • krásně řasy zahustí
  • cena
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Supershock od Avonu je jednoznačně má nejoblíbenější řasenka! Vyzkoušela jsem různé řasenky, daleko dražší, ale na tuto neměla ani jedna. Kartáček je větší, ne všem vyhovuje, ale já ho mám velmi ráda, dělá moc pěkné řasy, neslepuje, nerozmazává se (na rozdíl od jiných co jsem vyzkoušela a byly např. hned obtisknuté) Dostupná i voděodolná verze.

  • Kartáček
  • Cena
  • Nerozmazává se
  • Nic


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 12.3.2012 22:48:20

Jeden ze super výrobků od Avonu. Moc mi vyhovuje, dobře se mi s ní manipuluje. Řasenku používám asi 2 roky.

  • kartáček
  • dodá objem
  • prodlouží
  • dlouho vydrží
  • dobrá cena
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 23:04:15

Bezesporu patří mezi nejlepší řasenky v levnější cenové reaci a myslím, že můžu směle konkurovat i spoustě těch dražších. Skvěle řasy oddělí, natočí a prodlouží a i když má dost velký kartáček, tak se s ní pracuje velmi dobře. Bohužel poměrně brzo vysýchá, ale za tu cenu každopádně stojí.

  • natočí prodlouží a zhustí řasy
  • dobrá cena
  • je brzo vyschlá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.3.2012 23:10:57

Nejlepší řasenka. Neslepuje řasy a dodává jim neodolatelný objem. Navíc je za super cenu. Určitě si ji koupím znova.

  • neslepuje řasy
  • nic


věk
45-54

oči
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 00:41:17

Krásně řasy rozdělí , prodlouží a zahustí . Řasy se neslepují a pod očima nezůstávají černé šmouhy

  • cena
  • aplikátor
  • žádný


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.3.2012 11:02:15

S kartáčkem jsem byla spokojená, dobře s ním pracovalo. Nicméně řasenka sama o sobě měla slabé výsledky: řasy byly takové nijaké, musela jsem dát alespoň pět vrstev, aby bylo vidět, že vůbec nějakou řasenku mám - a i tak byl výsledné řasy velmi chabé.

  • kartáček
  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • cena
  • musela jsem dát min. 5 vrstev, aby byl výsledek viditelný
  • málo prodlužuje


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 16:56:33

Řasenku jsem si koupila, protože jí všichni chválili, ale mě vůbec nenadchla. Kartáček je obří, špatně se mi s ním pracovalo. Na řasách nebyla vůbec vidět ani po několika vrstvách a tak jsem jí poslala dál. Jediná výhoda je její cena. Příště už nekoupím.

  • cena
  • tlustý kartáček
  • na řasách není vidět


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.3.2012 16:23:09

Nejlepší řasenka na světě! Vyzkoušela jsem mnoho řasenek a tohle je jediná, která opravdu funguje na 100%. Řasenka zvýrazní řasy od kořínků ke konečkům, zahustí, prodlouží, zvýrazní. Nemůžu si jí vynachválit.

  • vyborně odděluje řasy
  • dobře se odličuje
  • prodlužuje řasy
  • rychleji vysychá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.3.2012 16:59:04

Zatím nejlepší řasenka, kterou jsem měla. Ale stále hledám tu pravou. Mám ráději umělé a větší kartáčky a to tahle řasenka splňuje. Celkem dobře prodlouží a zhustí řasy. A hlavně se nedrolí, nerozmazává a i se dobře odličuje.

  • Kartáček
  • Výdrž na řasách
  • Rychleji vyschne


věk
25-34

oči
modré

Toto byla první řasenka s plastovým kartáčkem, kterou jsem vyzkoušela. Ze začátku trvá, než se naučíte s kartáčkem pracovat, ale pak vás těší výsledek. Řasy pěkně zahustí a prodlouží. Jako nevýhodu vidím, že ji neseženete běžně v drogerii. Další nevýhodou je její žmolkování po pár hodinách.

  • cena
  • dostupnost
  • žmolkuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.3.2012 20:11:10

Kupuji si ji znova a znova, nikdy jsem neměla lepší řasenku. Neslepuje řasy, rozčeše, tlustý kartáček krásně natočí. I když se konkurence snaží o podobné kartáčky, všechny ostatní jsou řidčí a tenčí, takže se ohýbají a není to ono.

  • hustota kartáčku
  • cena
  • objem
  • neslepuje
  • žádné


věk
45-54

oči
šedé

Další recenze od 26.3.2012 14:22:49

Mám krátké řasy a bohužel i hustotou neoslním. Čekala jsem větší efekt. Řasenka neslepuje, řasy pěkně rozčeše ale na mé řasy je to málo. Dávala jsem dvě až tři vrstvy. Ale i tak nic moc. Pokud má někdo delší řasy a výrazné oči, může vyhovovat. V opačném případě si raději připlatit a vybrat jinou značku.

  • Neslepuje
  • neprodlouží


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 26.3.2012 18:04:06

Nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla v ruce! Je pravda že už od přírody mám své řasy opravdu dlouhé, ale to co dokáže s nimi udělat tato řasenka je až nemožné, prodlouží, krásně natočí nedrolí se a hlavně řasy dostatečně nabarví. Dlouho mi vydrží, dokonce jsem si jednu již vyschlounechala na rozčesávání po jiných řasenkách a vždy jsou řasy krásné, neslepené.

  • cena
  • neslepuje
  • nedrolí se ani nedělá žmolky
  • řasy obarví
  • 100% prodlouží
  • krásně natočí
  • rozčeše jiné řasenky
  • nedostatky nemá


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 26.3.2012 18:47:03

Na řasách nejde vidět, vůbec nemaluje a o tom, že bych měla své krátké rovné řasy natočené a prodloužené, nemůže být řeč! Jedna z těch horších na trhu.(Měla jsem tu starší edici a vybrala jsem si hnědou.)

  • nic
  • nebarví
  • na řasách nejde vidět


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.3.2012 08:40:01

řasenku jsem dostala úplně náhodou, jakožto přebytkový produkt v kosmetické tašce mojí mamky..a díííky bohu za to :-)) nejdříve jsem se zalekla monstrózního kartáčku a byla si jistá, že manipulace s ním nebude vůbec snadná, že budu mít opatlaná víčka a nenalíčím uspokojivě řasy v koutcích oka...opak byl pravdou :) kartáček řasy krásně oddělí, zahustí, řasenka se během dne nedrolí.. při nanesení normálního množství řasy neslepuje.. jen mě mrzí, že jsem ji nemohla sehnat v hnědé variantě, černé řasenky už nepoužívám..

  • krásně oddělí řasy
  • zahustí
  • nedrolí se
  • cena
  • rychle vyschla
  • nesnadná dostupnost hnědého odstínu


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.3.2012 09:48:51

Tato řasenka ne mé krátké řasy vůbec nešla. Řasy slepila a vůbec je neprodloužila. Navíc jak nemá jakoby špičku kartáčku, tak jsem se pořádně nedostala ke krátkým řasám vnitřního koutku. I kartáček byl moc velký. Znovu už si jí nekoupím.

  • Cena
  • Slepuje
  • Neprodlouží


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 29.3.2012 17:17:21

Dlouho jsem hledala řesenku, se kterou bych byla spokojená, až jsem si jednou koupila tuhle. Mám docela krátké nevýrazné řasy a tahle řasenka řasy prodlouží a dodá potřebný objem... i spodním řasám. S kartáčkem se pracuje skvěle. Nestačí mi sice jedno nanesení (to mi nestočilo nikdy s žádnou řasenkou)), dávám tři vrstvy a řasy jsou pořád krásné, přirozené, neslepené a bez žmolků. Mám jí už po třetí a jsem spokojená :) I cena je super a desing obalu se dá občas koupit ve více provedeních. Také nevysychá tak brzo jako mé předešlé řasenky.

  • Dodá objem i délku
  • Neslepuje
  • Nežmolkuje
  • Řasy jsou i ve více vrstvách pořád přirozené
  • Kartáček
  • Desing
  • nejsou


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2012 17:23:22

Koupila jsem si jí jednou díky lákavé ceně a byla jsem prudce zklamaná. Velice špatně se nanáší, skoro vůbec řasy nezvýrazní, neprodlouží a nezahustí, i když jsem dala více vrstev. Navíc mi velmi rychle vyschla. Za mě jedna z nejhorších řasenek na trhu.

  • cena
  • špatně se nanáší
  • řasy nezvýrazní, neprodlouží ani nezahustí, i když se dá více vrstev
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2012 17:39:05

Pro mě je to snad nejhorší řasenka, co jsem kdy měla. S řasami mi vůbec nic neudělala - neobarvila je (jen jakýsi šedý nádech...), neprodloužila (to by mi nevadilo) a jen velice mírně je zahustila. Navíc mi vadil příliš silný kartáček - špatně se mi dostávalo až k víčku, zvlášť na spodních řasách. Momentálně ji mám jen jako nouzovku u přítele, ale i tam se asi dlouho neohřeje.

  • nevím o nich
  • žádný viditelný efekt
  • tlustý kartáček


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 29.3.2012 19:10:41

Za mě nic moc, jsem zvyklá na zhuštění i prodloužení řas, tato mě bohužel zklamala v obou případech :/. Jinak dlouho vydrží a je moc pěkná, ale to je tak vše. Přijde mi že hodně rychle vysychá. Už si ji nekoupím.

  • dlouho vydrží
  • vzhled
  • málo prodlužuje
  • žádný objem
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 5.4.2012 12:29:56

Na začátku jsem se lekla velkého kartáčku, ale brzy jsem se s ním naučila krásně manipulovat. Perfektně oddělí řasy a neslepuje. Jedna řasenka mi slepovala řasy, tak jsem je vždy na závěr oddělila tímhle kartáčkem. Musím nanést více vrstev, aby byla výrazná, což zabírá více času a hlavně po ránu je to nevýhoda.

  • krásně odděluje řasy
  • mohla by být víc pigmentovaná


Další recenze od 12.4.2012 10:16:34

Nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla. Používám ji už řadu let a ještě dlouho používat budu. Krasně prodlouží řasy a udělá výrazný objem, navíc vůbec neslepuje, kartáček pěkně oddělí každou řasu od sebe. Vůbec se nedrolí ani nerozmazáva, vydrží mi celý den i celou noc. Doufám, že ji Avon nepřestane vyrábět.

  • prodlužuje
  • zhušťuje
  • neslepuje
  • nezozmazává se ani se nedrolí
  • namalovaná vydrží dlouho
  • žádné


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 14.4.2012 09:48:36

Super velký kartáček který prodlouží a hlavně zahustí řasy. Koupila jsem si ho jednou a už musím pořád. Velký kartáček je nezvyklý ,ale já už bych se nenamalovala nějakým malým kartáčkem. Řasy jsou opravdu husté-troufla bych si i říct jak na obrázku v avonu ukazují. Doporučuji. Jednou se mi ale dostal do rukou jeden kousek, který rychle vyschl..jináč není co vytknout.

  • Husté řasy
  • Prodlužuje
  • Snadná aplikace
  • cena
  • vzhled obalu
  • nic


Další recenze od 17.4.2012 15:30:37

Za rozumnou cenu výborná řasenka. Vyhovuje mi větší kartáček, i přesto se ale dostanu až do vnitřního koutku oka. Dobře se nanáší i na spodní řasy. Konzistence není vodová, vydrží hezky po celý den. Krásně odděluje řasy, vůbec je neslepuje a ve dvou vrstvách poskytuje famózní objev. Výsledkem jsou tedy řasy s velkým objemem, oddělené a přirozeně vypadající. Rozhodně doporučuji i pro citlivější oči, vůbec nedráždí!

  • velký kartáček
  • oddělí každou řasu
  • neslepuje
  • neobtiskává se
  • cena
  • nevím o nich


Další recenze od 18.4.2012 18:22:05

Nejlepší řasenka, jakou jsem měla. Ráda se k ní vracím. Svoje řasy mám světlé a krátké, ale už jedna vrstva téhle řasenky mi je udělá nádherné. Na velký kartáček jsem si chvíli zvykala, ale brzy mi začal vyhovovat. S vysycháním jsem nikdy neměla problém. Řasenka se mi nikdy nerozmazávala, nedělala šmouhy či žmolky, neslepovala.

  • dělá krásné, husté řasy
  • pohodlný kartáček
  • dlouhá výdrž balení
  • neslepuje
  • s velkým kartáčkem jsem hned neuměla zacházet


věk
35-44

oči
zelené

Asi nejlepší řasenka všech dob od Avonu. U mě jediná, která se mi po delší době nezačne drolit a černit pod oko. Kartáček, přestože mám radši ty štětinkové, mi kupodivu maximálně vyhovuje, protože se s ním dobře pracuje i u mých zapadlých očí. Nedělá cucky na řasách a dobře se s ní dělá i víc vrstev. Jediné mínus je, že rychleji vysychá oproti jiným řasenkám.

  • neslepuje řasy
  • nedrolí a nečerní pod oko
  • dobrá i pro nanášení více vrstev
  • rychleji vyschne
  • horší dostupnost


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.6.2012 19:10:37

Tohle je nejlepší řasenka od Avonu a to jsem vyzkoušela z Avonu asi všechny. Přestože nemám ráda umělé kartáčky, tento je super. Řasenka udělá krásně husté, dlouhé a hlavně oddělené řasy. Mám pocit, že je vůbec neslepuje. Jedinou nevýhodou pro mě je, že nedokáže zafixovat natočení řas kleštičkami, stejně jako téměř všechny nevoděodolné řasenky. A taky mám pocit, že docela rychle vysychá. Přesto si ji klidně zase koupím, když bude v nějaké výhodné akci.

  • dělá husté, dlouhé, oddělené řasy
  • neslepuje řasy
  • nedokáže zafixovat natočení řas kleštičkami
  • rychleji vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.7.2012 00:10:03

Patrně jediný produkt od Avonu, která za něco stojí. Používám ji několik let a neměním. Má super kartáček, výdrž nikdy se nedrolý a nepadá vám pod oči. Za tu cenu lepší snad ani nelze sehnat. Jediné co se mi občas přihodí (ale u avonu mě to nepřekvapuje), svědění a pálení očí ale mírné a chvilkové.

  • výdrž
  • kartáček
  • nic


super řasenka s bombovým kartáčkem, moc dobře se mi s ní pracuje a dělá krásné oddelené řasy.. A ta cena ? to je největší bomba. Jen mi příjde taková sušší, takže podle mě dlouho nevydrží. Jediné - je u mě to, že se mi po čase obtiskává nebo jakoby drolí na horní víčka, ale jelikož mám zapadlá víčka, tak se mi špatně hledá řasenka, která to nedělá. určitě doporučuji

  • krásné oddělené řasy
  • snadná manipulace
  • cena
  • obtiskáva se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.10.2012 13:18:19

Tato řasenka mi vůbec nevyhovuje a je pro mě velkým zklamáním. Co se týče kartáčku, je na můj vkus až moc velký a nejvíc mi vadí, že nemá zúženou špičku, takže se mi s ním špatně malují koutky očí. Štětinky má ale pěkné, husté a barva na něm nezanechává žádné cucky. Řasenka však strašně málo barví, řasy téměř vůbec nezvýrazní. Žádné zvětšení objemu, zhuštění, či prodloužení se nekoná. Mé oči nevypadají skoro vůbec namalovaně. Navíc mi dost vadí její "vůně", což se mi u řasenky také nikdy nestalo.

  • Nic
  • Špatný tvar kartáčku
  • Nebarví
  • Oči nevypadají nalíčeně
  • Vůně


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 31.10.2012 22:11:28

Řasenka mě velice zklamala,umělý kartáček je tak tlustý a štětinky tak krátké, že řasy nejdou namalovat. Barva není černá, ale šedá nebo už nová byla vyschlá. Když jsem se snažila o více vrstev, efekt byl stejně nulový. Více už bych ji nikdy nekoupila, je na vyhození.

  • vánoční obal
  • žádné prodloužení řas
  • tlustý kartáček
  • krátké štětinky
  • černá barva není vůbec vidět
  • žádný objem jak slibuje reklama


věk
25-34

oči
modré

Řasenku jsem dostala a žádný zázrak... Sice řasy krásně rozčeše, ale nenanese téměř žádnou barvu, barva je mdlá, nevýrazná, neprodlouží, nenatočí, nezahustí. S kartáčkem se mi pracuje dobře, ale nechápu, proč je balení tak veliké (když v něm není žádná barva). Používám ji na rozčesání jiných řasenek, které naopak nanášejí barvy moc. V takové kombinaci je ok, jinak k ničemu (nebo k velmi velmi lehkému nalíčení)

  • Kartáček odděluje
  • Nebarví
  • Neprodlužuje
  • Nezahustí
  • Dost nevýrazná
  • Veliké balení


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.11.2012 12:27:36

S řasenkou Supershock od Avonu jsem nadmíru spokojena. Je to moje nejoblíbenější řasenka. Krásně barví řasy, neslepuje je, má velký kartáček. A ještě jedno plus kartáček není upatlaný, když ho vytáhnete. To je i první na co koukám u řasenky. Maximum spokojenost.

  • Velký kartáček
  • Není upatlaný kartáček
  • Krásně barví řasy
  • Cena
  • Neslepuje řasy
  • Žadné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 5.11.2012 12:46:50

Tato řasenka je nejlepší řasenkou, co jsem kdy vyzkoušela. Vyhovuje mi nejvíce. Řasy krásně rozčeše, takže nejsou vůbec slepené. Mám je krásně husté a dlouhé a cena je také velmi dobrá. Řasenka se nedrolí a nežmolkuje. Jen škoda, že celkem rychle vyschne.

  • Neslepuje řasy
  • Nedrolí se
  • Dodá objem
  • Cena
  • Kartáček
  • Rychle vyschne


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.11.2012 15:50:33

Řasenka mě nijak zvlášť nenadchla. Avon mám ráda, ale tato řasenka mi přišla jako jeden ze špatných nápadů. Vůbec řasy nebarví, neprodlouží, nenatočí, nic. Jen mi přišlo, že je rozdělila, ale tím to skončilo. Aby byl vidět nějaký výsledek musela jsem použít vážně hodně řasenky. Pravda, vydržela dlouho. Ano, pokud chcete vypadat přirozeně.

  • rozdělí řasy
  • cena
  • vydrží
  • nebarví
  • neprodlouží
  • nenatočí


Další recenze od 2.1.2013 21:49:54

Řasenka není vyloženě špatná, znovu si jí už ale nekoupím. Řasy sice pěkně prodlouží a i když dáte víc vrstev, tak vůbec neslepuje. Vydrží celý den. Ale když dáte pouze jednu vrstvu, tak skoro není poznat, že jste řasenku použily a při první vrstvě se mi ani nezdá moc černá, prostě 1. vrstva je extra přirozená. Ale když se dá víc vrstev, tak pěkně prodlouží i zhustí řasy. Moc je ale nenatočí. Cena je více než příznivá. Akorát mi zezačátku vadil ten obří kartáček a taky se na něm občas usadí moc barvy.

  • 1. vrstva je hodně přirozená
  • hezky prodlužuje
  • zhušťuje
  • neopadává pod oči, nerozmazává se
  • cena
  • v méně vrstvách není dostatečně černá
  • musí se dát víc vrstev
  • moc velký kartáček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.1.2013 18:45:20

Neodolala som viacerým kladným recenziam a kúpila som si túto riasenku. Musím uznať, že riasy nezlepí a pracuje sa s ňou dobre, ale že by ma nejako oslnila, to nie. Naozaj veľmi rýchlo vyschne, už po mesiaci som musela dať asi 5 vrstiev, aby vôbec bolo vidno, že ju mám...Moc by som sa neodvolávala na nízku cenu, lebo ak si mám kupovať riasenku každý mesiac za 4eur, to si radsej kúpim za 20eur takú, ktorá vzdrži pomaly pol roka...

  • nezlepuje
  • zahustí
  • rýchlo vyschne
  • je pomerne nevýrazná


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 31.1.2013 19:27:04

Tahle řasenka je docela dobrá, ovšem její nevýhoda je, že se nedá sehnat v drogérii. Má hezký kartáček, který řasy poměrně pěkně natočí a protáhne a hezky zahustí. Ale nejde to moc vidět, jelikož má řasenka nevýraznou barvu. U mě našla využití jako podkladová a na ni nanáším černou řasenku. Na očích drží dobře.

  • neobtiskává se
  • prodlouží
  • natočí
  • zahustí
  • nevýrazná barva
  • pouze přes AL


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.2.2013 21:21:20

Snad ta nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla, navíc v akci se dá v Avonu sehnat i za 99Kč, což je naprosto báječné. Řasy krásně natočí, prodlouží a zvýrazní. Neslepuje, nežmolkuje. Krásně se používá, takže nedochází k obtickování řas všude nad i pod očima :)) Kartáček naprosto perfektní

  • natočí
  • prodlouží
  • zvýrazní
  • neslepuje ani nežmolkuje
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.3.2013 19:41:30

Tuhle řasenku jsem jednu dobu používala velmi ráda, ani Nevím, proc jsem ji používat přestala. Ma jednu velikou přednost, krásně rozčeše rasy bez slepování. Barvy nabírá tak akorát, je vcelku černá a vysychá tak kolem třech měsíců. Asi se k v blízké době vratim:-) doporučuji :-)

  • rozcese rasy
  • neslepuje
  • vydrží
  • asi nic:-)


věk
25-34

oči
hnědé

Jedna z mých oblíbených řasenek, ač jsem se ji zpočátku bála kvůli kartáčku. Na to, že je mnohem tlustší než jiné řasenky, jsem si musela zvyknout (trošku jinak se drží), ale jinak je perfektní. Vydrží nerozmazaná po celý den, neslepuje řasy, krásně prodlouží a zvýrazní. O její kvalitě vypovídá i to, že na dovolenou jsem si objednala její voděodolnou verzi, protože je to řasenka za nízkou cenu, co udělá krásné řasy ala mrkací panenka. je vhodná i pro nositelky kontaktních čoček, což jsem více tedy ocenila u té voděodolné, neboť u moře bez čoček nefunguju :-) // Jen dodávám, že pokud někomu přišla řasenka suchá, měl ji ihned vrátit AL, neboť nebyla v pořádku. AL ji může nechat bez problémů vyměnit. Již jsem 2 řasenky během 6 let takto měnila a pak malovaly super.

  • nerozmazává se
  • neslepuje řasy
  • nízká cena
  • dodá řasám na objemu a na přirozenosti
  • dostupnost jen přes AL


Další recenze od 17.5.2013 00:02:35

Nejúžasnější řasenka, kterou jsem kdy měla. Mívala jsem tu voděodolnou verzi, a tu už snad nikdy žádná nepřekoná, bohužel, už ji nemůžu sehnat. Řasenka byla parádní, krásně řasy rozčesávala, poměrně i prodlužovala, někomu ale nemusí vyhovovat kartáček, je poměrně širší, a má menší štětinky. Za mě nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla!

  • Voděodolná
  • Odděluje krásně řasy
  • Dělá nádherné oči
  • Cena
  • Nejde sehnat voděodolná verze


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 19.7.2013 13:39:34

Tato řasenka je opravdu dobrá. Řasy neslepuje a prodlouží je. Nežmolkuje se a řasy zhustí. Už mám druhou a první mi vydržela poměrně dlouho, bála jsem se, že bude rychle vysychat, ale vůbec ne ;) Vyhovuje mi i kartáček, krásně se s ním pracuje, je akorát tak velký, řasy pořádně "rozčeše" . Moje první byla dárek a od té doby jsem si Avon celkově docela oblíbila ;)

  • kartáčet
  • nežmolkování
  • výdrž
  • žádné ;)


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 17.9.2013 21:53:49

Řasenku jsem si pořídila hned, když se začala prodávat a byla to novinka za zaváděcí cenu. Vyhovoval mi její tlustý kartáček se kterým se mi dobře pracovalo. Řasy opticky prodloužila a řekla bych, že i přidala řasám na objemu. Od té doby jsem si ji pořídila ještě několikrát. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Doporučuji.

  • dobře prodlouží řasy
  • dobrá cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.9.2013 21:57:04

Za menší cenu dobrá řasenka. Vždy, když byla u Avonu v akci, ráda jsem si ji objednala, ovšem teď už mám jiného favorita - Super Extend Extreme, taktéž od Avonu. Jak popis u řasenky SuperShock slibuje, zvětší objem, nedrolí a neobtiskává se. Co se týče výdrže, také mi nepřijde, že by vydržela krátce - já jsem schopná ji mít několik měsíců. :-) Jediné, co mi nevyhovuje, je to, že řasy pouze zahustí, ale moc neprodlouží.

  • zvětší objem
  • nedrolí se
  • neobtiskává se
  • cena
  • moc řasy neprodlouží


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 22.9.2013 21:21:25

Do této řasenky jsem se zamilovala! Řasy krásně a hodně zahustíí i zvýrazní a hlavně neslepí. Krásně se s ní pracuje a jde snadno odlíčit. Nedrolí se a taky se nerozmazává. Štěteček je měkký a přizbůsobuje se řasám a ne naopak. Hned jak mi přijde avon do ruky znovu objednám. Určitě doporučuju všem a hlavně začínajícím v líčení.

  • zvýrazní
  • neslepí
  • nerozmazává
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.10.2013 15:51:57

Túto riasenku som kúpila v nejakej super akcii. Veľmi som sa na ňu tešila ale potom radosť opadla. Riasy krásne oddelí, to áno, bohužiaľ s vytočením má problém. Riasy síce prvotne vytočí ale behom minúty mi riasy spadnú. Balenie pekné, cena super. Ešte by som jej vytkla to, že celkom dosť farby sa dostávalo na kartáčik. Inak nemám čo viac vytknúť. Znovu si ju nekúpim, ale určite nepatrí medzi najhoršie riasenky. Skôr by som ju zaradila medzi najlepšie z Avonu.

  • riasy super rozčeše
  • cena
  • nevytočí riasy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.3.2014 23:45:01

Tuto řasenku jsem používala před několika lety a měla jsem ji strašně ráda, tak jsem si ji pořídila znovu. Ale upřímně nechápu moje předchozí nadšení. S kartáčkem se mi sice pracuje dobře, řasenka vůbec neslepuje řasy, ale zároveň řasy vůbec nevypadají nalíčeně, a to vůbec, žádná barva, délka ani objem. Po několika vrstvách je něco málo vidět, ale nikdy se mi nepodařilo docílit efektu, který normální řasenky udělají v jedné vrstvě. Možná ocení příznivkyně super přirozeného vzhledu, ale tak to už si řasy nemusíte líčit vůbec :-).

  • pro mě absolutně nic
  • žádný objem
  • žádná délka
  • žádná barva


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 26.4.2014 18:42:54

Tahle řasenka je zatím nejlepší co jsem kdy měla. Jediné její mínus je málo sytá černá barva, ale jinak řasy krásně oddělí od sebe a vyzdvihne je. Na tuhle řasenku používám ještě jinou pro dodání té syté černé barvy a výsledek je perfektní. Tuhle řasenku můžu jedině doporučit. Navíc kartáček není nijak velký takže se s ním dobře pracuje. Určitě bych si ji koupila znova.

  • Neslepuje
  • Krásně oddělí řasy
  • Vyzdvihne řasy
  • Málo sytá barva


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.4.2014 00:35:44

Túto riasenku a telové spreje boli jediné produkty,čo som kupovala z Avonu,celkom tejto značke nedôverujem(rovnako ako Oriflame),tak som nemala potrebu si objednávať aj iné(mala som jedny mono tiene a nebola som spokojná).Samotnú riasenku som používala dlho a často,krásne prečesala riasy,nezlepovala,mala skvelú kefku,s ktorou som sa mi pracovalo dobre(mám rada hrubšie a väčšie kefky).Jediné mínus vidím,že na môj vkus predĺžila menej(neviem,či sa mi to len zdalo alebo naozaj),ako by som bola rada.Vysychanie sa mi zdalo rovnaké ako u ostatných,s tým problém nebol.Za tú cenu,je ale dobrá.Hodnotila by som ju ako lepší priemer.Nekúpila by som už znova len preto,lebo mám riasenky ktoré mi vyhovujú viac.

  • dobre sa mi pracovalo s kefkou
  • riasy pekne rozčesala
  • nezlepovala
  • nepredĺžila tak ako by som bola rada


Další recenze od 27.4.2014 10:34:15

Řasenka má tlustý silikonový kartáček. Konzistence docela tekutá. Čekala jsem něco extra, ale byl to propadák. Řasy mi vůbec nenatočila, jen trochu načernila a to bylo všechno. Nedodala ani objem, ani délku. Řasy vypadaly jako nenalíčené, a to i když jsem nanesla několik vrstev. Byly to vyhozené peníze a už nikdy víc!

  • kartáček
  • nenatočí
  • neprodlouží
  • neudělá objem


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.6.2014 15:37:12

Nejlepší objemová řasenka, kterou jsem kdy vyzkoušela. Kartáček je z umělých štětin a je také poměrně dost velký a buclatý. Krásně řasy oddělí a dodá jim objem.. přitom vůbec neslepuje spíše pročesává. Klasicky i prodlouží, ale ne moc. Parfemace je normální a přijatelná. Mám jí už asi 3/4 roku a pořád je v pohodě. Za mě určitě ANO! :)

  • Cena v akci
  • kartáček
  • neslepuje řasy
  • dodá objem
  • dostupnost


Další recenze od 20.1.2015 12:45:33

S touto řasenkou jsem spokojená. Ze začátku mi přijde, že trošku slepuje a je příliš tekutá, ale po pár aplikacích obojí zmizí. Kupovala jsem si ji kvůli objemu řas, ale krásně je i prodlouží. Pro mě skvělý výrobek za nízkou cenu (v akci se dá koupit i kolem 80-90,.Kč). Obal je kvalitní, vhodná i na nošení v kabelce. Doporučuji.

  • cena
  • výrazná barva
  • objem
  • prodlouží
  • dostupnost


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.3.2015 09:11:38

Asi moje nejhorší zkušenost s řasenkou. Dělá pandí oči, což mi řekla i kolegyně, ale to nejhorší, děla do pár hodin neskutečný bordel pod okem, takze pokud se nekontrolujete co minutu, vypadáte jako blázen. Dokonce ty částečky mívám i na brýlích z vnitrni strany. Mam doma bohužel dvě, ale dala bych je asi jen nepříteli. :/ těšila jsem se na ni, jak ji každy vychvaluje, ale tohle jsem nečekala.

  • Dobře se drží
  • špiní
  • Nic moc efekt
  • Pandí oči


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.4.2015 13:23:17

Tuto řasenku jsem si již několikrát koupila a zřejmě se k ní zase vrátím. Mám ráda velký kartáček, protože se mi řasy líčí mnohem líp. Navíc mi na řasách udělá hezký efekt, řasy s ní vypadají hustější. Vůbec se mi nedrolila, tak jako některé jiné řasenky a vždycky vydržela celý den. Všechny, které máte rády větší kartáček na líčení řas, určitě řasenku super shock vyzkoušejte.

  • kartáček
  • vytvoří hezké husté řasy
  • nedrolí se
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 20.11.2015 23:03:00

Řasenku jsem si koupila na základě kladných recenzí.Žádný ohromující efekt mi na řasách rozhodně neudělala.Řasy jsem měla hodně slepené,neprodloužené,nezhuštěné.Mám dlouhé,ale rovné řasy a čekala jsem,že mi řasenka alespoň řasy natočí a bohužel,také nic.Jediné pozitivum je,že se řasenka nerozmazává...za mě ne!

  • nerozmazává se
  • slepuje řasy
  • nenatočí
  • neprodlouží
  • nezahustí


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 4.1.2016 12:56:40

Tuto řasenku si vychvaluje spousta žen a dívek v mém okolí a tak jsem ji chtěla také vyzkoušet. Byla jsem ale velice zklamaná, neboť mi řasy pouze lepila a nijak neprodlužovala. Nevím jestli je chyba na mé straně, každopádně mně tato řasenka zrovna nesedla a dávám přednost jejím dražším kolegyním. Líbí se mi na ní, že má v různá roční období všelijaké motivy.

  • pěkné balení
  • nesedí mi
  • lepí řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.2.2016 11:44:21

Pro zaručeně nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Mám ji asi už po šesté a hodlám s ní pokračovat i nadále. Má super kartáček, který řasy krásně oddělí a neslepuje je. Stačí mi jedna až dvě vrstvy a výsledek je super. Dokonce mi přijde, že je řasenka ještě lepší, když trošku vyschne a řasy se mi sní lépe češou :D :) Já jsem neuvěřitelně spokojená :))

  • kartáček
  • balení
  • vůbec žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 5.11.2016 21:17:45

Nejlepší řasenka, co jsem kdy vyzkoušela. Štětinky jsou velmi blízko u sebe a platové, takže krásně pročesávají a řasy jsou po ní husté. Štětinky jsou zároveň delší a řasy tak krásně prodlouží. Výsledkem jsem vždy měla nádherné dlouhé, husté a natočené řasy. Všechny kamarádky si ji taky objednávají a nedají na ni dopustit. Pro mě TOP!

  • kartáček
  • cena
  • výdrž
  • nic


věk
35-44

oči
zelené

Asi snad nejhorší řasenka, co jsem měla, a od Avonu zvlášť. Mám dojem, že v poslední době Avon řasenky vůbec neumí. A tahle není vyjímkou. Je obrovská, náplň tak nějak divně smrdí, kartáč je pevný, neohebný, obrovský a s tlusnými štětinami, které se nedostanou pořádně mezi řasy, takže řasy slepuje, a efekt rozhodně žádný extra neudělá.

  • nízká cena
  • tlusný a neohrabaný kartáč
  • barva smrdí
  • objem neudělá


věk
15-24

oči
modré

Slyšela jsem samou chválu, ale celkem mě zklamala. Zaprvé strašně smrdí, bála jsem se ji skoro dávat na řasy, aby mi nezpůsobila nějakou reakci, což se díkybohu nestalo, ale občas mě trochu svědí oči (což se mi normálně s řasenkami nestává). Kartáček je na prd, nedostane se do všech řas, natož na spodní řasy (to mě vyloženě bolelo). Objem se 3 vrstvami jako jde, do 2 vrstev moc není vidět, i když zároveň žmolkuje. Mám ji asi 2 týdny a už je hrozně vyschlá. Takže za mě ne-e...

  • s více vrstvami objem
  • kartáček
  • smrdí
  • dráždí
  • nedostane se na spodní řasy a do koutků
  • nepříjemně se používá


Další recenze od 3.8.2017 11:09:36

Moc věcí si nekupuji znovu a u řasenek to platí dvojnásob, ale tuhle mám už druhou a klidně bych si koupila i třetí. Má úžasný kartáček, který je sice větší, ale mně to nevadí a štětinky má blízko u sebe takže řasy krásně pročeše a neslepí je. Řasenka má krásnou konzistenci. Normálně je obal řasenky čistě černý, ale dělají se různé limitované edice třeba s vločkami nebo motýly a to vypadá moc hezky. Jediné co mi vadí je, že se musí nanést více vrstev, aby byla řasenka alespoň trošku výrazná a že se nedá sehnat v drogerii.

  • kartáček
  • neslepuje
  • obal
  • cena
  • konzistence
  • nedá se sehnat v drogerii
  • málo výrazná


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené