Miss Sporty Pump Up Booster Curve It! Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Miss Sporty Pump Up Booster Curve It! Mascara
Řasenky Miss Sporty Pump Up Booster Curve It! Mascara - obrázek 1
Řasenky Miss Sporty Pump Up Booster Curve It! Mascara - obrázek 2
Řasenky Miss Sporty Pump Up Booster Curve It! Mascara - obrázek 3
5 3.7 16
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Pump Up Booster Curve It! Mascara

věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 1.5.2014 11:19:16

Úplně skvělá řasenka! Řasenka mi řasy prodlouží, hodně zahustí a oddělí. Má skvělý, hustý, jemně zahnutý kartáček, se kterým se dobře pracuje. Má dobrou výdrž a nedrolí se. Líbí se mi také její obal. Také cena je úžasná! Celkově mi řasenka moc vyhovuje a ráda se k ní vracím. Je to ta nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla :).

  • Zvýrazní pohled
  • Neslepuje řasy
  • Dostupnost
  • Cena
  • Super kartáček
  • Nedrolí se
  • Opravdu černá
  • Nic


Další recenze od 28.7.2014 15:51:24

Řasenku jsem kupovala přibližně za 80 Kč. Má pěkný obal,nedrolí se a řasy neslepuje, pěkně je opticky protáhne.Jedinou nevýhodou pro někoho může být větší kartáček.Hůře se s ním líčí spodní řasy a zanechává na kartáčku více řasenky-pro někoho nevýhoda :-) Patří mezi mé oblíbené , určitě bych si ji koupila znovu.

  • opravdu černá
  • neslepuje řasy
  • pěkný obal
  • nedrolí se
  • výhodná cena
  • opticky prodlužuje řasy
  • lehce se odličuje
  • má velký kartáček-hůř se s ním líčí spodní řasy


věk
15-24

oči
modré

Tak toto je moje nejoblíbenější řasenka spolu s jejími sestrami fialovou a růžovou... Velký prohnutý kartáček s přírodními štětinami Vám krasně lícuje linii horních řas. Někomu by mohlo vadit jeho velikost, obzvláště kdo má krátké řasy. Hůře se s ním líčí i spodní řasy, ale chce to 2-3X než to chytnete do ruky a paráda ! :) Řasenka mi bez opadání vydrží od 6 hodin rána do 8 hodin do večera.. :)

  • Výdrž- neopadává pod oko
  • Nádherný objem
  • Natočí a prodlouží řasy
  • V akci za 69 Kč
  • Zahustí
  • Stačí jedna vrstva
  • Žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 17.11.2014 14:57:45

Hned sa mi zapačila kefka, kedže ja mam kratke riasy. Cena je velni nizka takže aj keby niekomu spirala nesadla moc ho zo nezrujnuje. Riasy mi nezlepuje, pekne predlžy a zahusti. Nežmolkuje , len horsie sa s nou maluju dolne riasy. Ale za tu cenu ma vysledok prekvapil až moc :-) a male minus , cerstvo namalovane mihalnice vyzeraju super, len po par hodinach to už nieje take pekne, ake to asi u každej riasenky.

  • cena
  • kefka
  • predlžuje a zahusti
  • Po par hodinach riasy nevyzeraju až tak dobre


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 31.3.2015 14:46:45

Na začiatku musím napísať že nemám nemám príliš dobré skúsenosti s mascarami od Miss sporty preto ma táto milo prekvapila. Pekne vytočí mihalnice, dodá im krásnu čiernu farbu, predlžuje, neopadáva. Tento krásny,,efekt,,urobí už v 1 vrstve takže som moc spokojná. Iné dievčatá tu píšu že je kefka moc veľká na spodne mihalnice. Ja si ich nelíčim takže to neviem posúdiť. :) Jediné čo nerobí je že nezhustí moje mihalnice preto jej dávam 4 hviezdičky.

  • vytočí mihalnice
  • predlžuje
  • neopadáva
  • krásna"čierno čierna" farba
  • nezhustí


věk
25-34

oči
šedé

Já jsem s řasenkou nadmíru spokojená! Nenapadlo by mě, že u takové levné značky jako je Miss Sporty mohu čekat nějaký zázrak, ale světe div se, stalo se! Řasenka pěkně řasy natočí, zahustí a nežmolkuje se. Odlíčí se skoro sama. No a cena? Ta je jen třešničkou na dortu. Jediné, co mi vadí, je že musím kartáček otřít, protože nanese více barvy než bych chtěla. Jinak je super.

  • cena
  • řasy natočí a zahustí
  • nežmolkuje se
  • snadno se odličuje
  • občas nanese více barvy


věk
15-24

oči
hnědé

Čekala jsem od téhle řasenky více :/. Vůbec nezahustí řasy a ani je nijak moc neprodlouží...zklamala mě. Já ji koupila když byla v akci a znovu si ji už teda nekoupím. Akorát jediná dobrá věc je, že nedělá pavoučí nožky a nedrolí se. Samozřejmě když jí dáte více tak tohle dělat bude jako každý řasenka. Ale tak každému sedí něco jiného:)

  • nedrolí se
  • nedělá "pavoučí nožky"
  • řasy neprodlouží
  • nezahustí řasy


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 26.4.2015 20:30:38

Tuto řasenku jsem si koupila ze zvědavosti,měla by řasy natočit.Mám dlouhé,rovné,tvrdé řasy a opravdu problém najít řasenku,která si s mými řasami poradí a dokáže je natočit.Už při první aplikaci jsem byla mile překvapena,řasy byly krásně prodloužené a hlavně natočené jedním tahem i bez použití kleštiček.Natočení řas vydrží celý den.Jediný problém u mých řas-řasenka mi řasy slepuje,takže je potřeba nanášet opatrně,nebo ji aplikuji jako druhou vrstvu na jinou řasenku a jsem s ní spokojená.Řasenka se neobtiskává,nedělá žmolky ani nevzhledné stíny a také rychle schne.Určitě doporučuji!

  • natočí
  • prodlouží
  • lehce slepuje


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 17.5.2015 13:47:07

Řasenku jsem si koupila ze zvědavosti a taky podle recenzí. Už mám asi 3 a už si ji nekoupím ;) Nanáší moc barvy .. Dělá nepořádek pod očima no hrůza :D Ikdyž kartáček otřu o hrdlo a nanesu na řasy tak mi je slepí a mám je jak muší nožičky :) Mě bohužel tahle řasenka nevyhovuje takže už si ji nekoupím :) Ale věřím že někomu sedne líp jak mě :D

  • Natočí
  • Zvýrazní
  • Nanáší moc barvy
  • Slepuje
  • Drolí se


Další recenze od 17.7.2015 12:10:28

Úplně příšerná řasenka, už bych si jí nikdy nekoupila! Strašně slepuje řasy,hned se drolí, je hrozně mokrá a tak se hned obtiskává, je prostě úplně strašná.... Prostě je strašně moc nekvalitní, stejně jako všechny ostatní produkty od této značky, tuhle značku úplně nenávidím a je to strašně puberťácká značka!

  • nic
  • strašně slepuje řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Jak to tady čtu, tak se recenze hodně liší, někomu se řasenka drolí a dělá "pavoučí nožky", někomu krásně řasy natočí a slečny jsou spokojené. K tomu jen řeknu to, že asi hodně záleží na stylu, kterým si řasy malujete :) Za mě rozhodně jedna z nejlepších řasenek, spolu s modrou kolegyní je kupuju neustále dokola :) Nejvíce mi vyhovuje velký kartáček, skvěle řasy natočí, a protože mám řasy jako "stříšky", u mě má tato řasenka díky tomuhle efektu velké plus :) Taky dlouho vydrží, nemusím řasy víckrát malovat, stačí ráno nanést a efekt vydrží do večera :)

  • Skvělý velký kartáček
  • U mě malá spotřeba
  • Dlouho vydrží na řasách
  • Nedrolí se
  • Neobtiskává se
  • Skvělý obal
  • Dobře se drží v ruce
  • U mě asi nic


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 6.5.2016 19:50:08

Naprosto boží řasenka. Jsem s ní úplně spokojená. Nejdřív mě zaujal její oranžový obal a velikost obalu a potom skvělý MEGA tlustý zahnutý kartáček který mi řasy krásně prodlouží,zahustí a dodá mi neuvěřitelný objem. Chválím taky krásnou černou barvu řasenky. Nevysychá tak rychle a nežmolkuje. A stačí mi pouze dvě vrstvy a mám řasy jako mrkací panenka. Mamka se ptala jestli mám umělé řasy a byla překvapená když jsem jí řekla že jsou to moje. Za mě palec nahoru a koupím učo znova :)

  • cena
  • obal
  • tlustý zahnutý kartáček
  • prodloužení
  • objem
  • krásná černá barva
  • nežmolkuje
  • krásně pročeše
  • žádné


věk
25-34

oči
šedé

Jako není úplně špatná tahle řasenka,ale musí se s ní opatrně.Jinak dokáže dost slepit..Moc hezky prodlužuje a celkem i zahustí,ale jen ze začátku po týdnu se dost zhoršila a začala trochu opadávat a po měsící k nepoužití..Ale tak je dost levná a efekt dělá celkem pěkný.Když člověk nanáší pomalu udělá hezké řasy.Nevím,ale zda si jí ještě koupim asi spíš ne.

  • hezky prodlouží
  • cena
  • po nějakém čase opadává


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 1.6.2016 11:49:04

Musím se přiznat, že jsem byla z této řasenky velmi překvapená. Koupila si ji moje mamka, a dopadlo to tak, že jsem jí vypotřebovala já. Sedí mi větší zatočený kartáček. Je pravda, že trošku "zašpiní" ale celkově jsem velmi spokojená. Příště si znovu řasenku určitě koupím, když se vypotřebuje a už nemá tak sytou barvu, používám jí jako podklad na vytvarování řas.

  • kartáček
  • černá barva
  • hezky tvaruje řasy
  • cena/výsledek
  • někdy otiskne barvu na víčko


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 5.11.2016 21:06:27

Na mé velké oči a dlouhé řasy je super, pro malé oči nebo krátké řasy bych nedoporučovala. Kartáček je hodně široký. Líbí se mi zakřivení kartáčku a různá délka štětinek. Naopak, co mi vadilo, bylo příliš barvy na kartáčku při několika prvních použitích - na řasách bylo pak moc barvy a lepily se, proto jen 3*. Teď už bez problémů a řasy mám krásně natočené a dlouhé.

  • zakřivení kartáčku
  • délka štětinek
  • příliš mnoho barvy na kartáčku


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené