Dermacol Volume Mania Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Dermacol Volume Mania Mascara
Řasenky Dermacol Volume Mania Mascara - obrázek 1
Řasenky Dermacol Volume Mania Mascara - obrázek 2
Řasenky Dermacol Volume Mania Mascara - obrázek 3
5 3.8 12
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 86 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Volume Mania Mascara

věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.9.2012 20:14:19

Tato řasenka má celkem šikovný kartáček, hezky řasy obalí, není třeba příliš velkého množství tahů. Řasy se neslepují, jsou hezky oddělené a černé. Bohužel je ale příliš nenatočí, neprodlouží a ani moc nezhustí. Při malování si od ní často zamažu horní víčko.

  • oddělí řasy
  • neslepuje
  • pěkný obal
  • neprodlouží
  • nenatočí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 6.1.2013 23:27:14

po prvním použití, jsem byla nadšená, že jsem našla super řasenku s fajn kartáčkem, ale asi se s ní neumím namalovat, rozmazávala se. Ale ani po několikáti použitích jsem se s ní nenaučila. Má pěkně sytou barvu, ale mi prostě moc nesedla, ale řasy dělá krásné, to se jí musí nechat.

  • sytá barva
  • dobrý klasický kartáček
  • rozmazává se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.1.2013 08:19:02

Za mě je to docela dobrá řasenka, rozhodně patří k těm lepším běžně dostupným kouskům. Cena je přiměřená, řasy jsem měla hezky načerněné, zvýrazněné, dodala mi na objemu řas. Já jsem tedy neměla problém s aplikací, že bych kartáčkem při líčení umazala víčka, právě naopak se mi s kartáčkem hodně dobře pracovalo. Bohužel i tato řasenka v hodně vlhkém prostředí dělá nehezké obtisky na horních víčkách. Já mohu tedy doporučit, byla jsem spokojená.

  • cena a dostupnost
  • nedrolí se
  • řasy načerní a zahustí a trochu i prodlouží
  • velmi dobrý kartáček
  • ve vlhku se obtiskává


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.3.2013 01:36:58

Jedna z těch lepších řasenek, co jsem zatím měla. Vykouzlí opravdu krásné černé husté řasy. Nedrolí se a vydrží celý den. S odličováním nemám nejmenší problém. Příjemným překvapením pro mě bylo, že řasenka od začátku maluje tak akorát, nemusím tedy otírat pokaždé kartáček od nadbytečné barvy jako u většiny řasenek.

  • zahušťuje
  • prodlužuje
  • výrazná černá barva
  • nedrolí se
  • nevím o žádném


Další recenze od 18.7.2013 15:27:43

Slyšela jsem o dobré reference a tak jsem v rámci akce u Dermacolu nakoupila, ale bohužel nic moc. První 2 měsíce byla řasenka fajn, ale řádný zázrak se nekonal. Po dvou měsících ale náplň časenky zhoustla do takového gelu a spoustu jsem jej z kartáčku musela papírovým kapesníkem otřít. Poté šla chvíli používat, ale nic moc. Řasy příliš neprodlouží a spíš je to takové líšení přírozeného vzhledu. Strušně řešeno měla jsem lepší, ale i horší řasenky.

  • dobrá velikost a hustota štětin kartáčku
  • malá výdrž a rychlé "vyschnutí"
  • nepříliš výrazný efekt líčení


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 8.9.2013 12:12:36

Řasenku jsem koupila minulý týden v rámci akce na stránkách Dermacolu za pouhých 86 Kč. Pro nové zákazníky mají poukázku na nákup 200 Kč zdarma. Takže jsem si zaplatila pouze poštovné. Jsem s ní naprosto spokojená. Vyhovuje mi tvar kartáčku. Dobře se s ním pracuje. Řasy hezky nabarví a zahustí. Prodloužení řas se v tomto případě moc nekoná ale zahustit řasy umí skvěle. Jsem s ní spokojená a příště si ji koupím i za standardní cenu v obchodě.

  • hezky zahustí řasy
  • tvar kartáčku
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 8.9.2013 12:34:38

Tato řasenka je jednou z těch lepších, kterou seženete v drogérii. Má skvělý design, který ocení každá milovnice růžové. Kartáček je pěkně velký, řasy prodlouží i dodá potřebný objem. Vydrží nalíčená celý den. Po krátké době ale v tubě zhoustne a slepuje řasy. Poměr cena/výkon je ale fajn a pokud někdy narazím zase na akci tak koupím znovu.

  • Design
  • Velký kartáček
  • Dodá objem
  • Prodlouží řasy
  • Cena
  • Rychle houstne


věk
25-34

oči
modré

Maskara , na ktorú som sa veľmi tešila a tým viacej ma sklamala. Obal má veľmi pekný a hneď ma zaujala. Kúpila som ju v nejakej akcii, ale aj tak stála dosť. Maskara má klasický kartáčik, podobný ako jedna ružová Rimmelka. Neviem či som mala zlý kus, ale riasy mi zlepovala, robila mi na riasach hrudky a celkový dojem bol strašný. Nedala sa vôbec vrstviť. Neodporúčam ju vôbec.

  • žiadne
  • hrudkovala
  • zlepuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.11.2015 12:32:33

Matka příroda mi nadělila do vínku dlouhé, černé a přirozeně natočené řasy. Od řasenky chci, aby tento efekt ještě víc zvýraznil. Hlavně aby neslepovala řasy, nebyla moc mokrá, neromazávala se a aby mi je zahustila. Celkově mi jde o přirozené zvýraznění řas. Tato řasenka mi neslepuje, hezky i je zvýrazní. Mám s ní ale ten zásadní problém, že mi opadává, rozmazává se a pak na konci dne vypadám jak kdybych si nezakryla kruhy pod očima. Za mě ne. raději volím její zlatou kolegyni.

  • Neslepuje
  • Zhušťuje
  • prostě maluje tak, jak chci.
  • Rozmazává se
  • opadává pod oči


věk
35-44

oči
zelené

Jedna z nejlepších drogerkových řasenek a i od Dermacolu samotného bych řekla. Kartáček parádní, ani velký ani malý, štětinky příjemně rozházené , takže velmi pěkně pročešou řasy, barva je sytě černá s optimální hustotou. Nemám ráda řídké barvy a takhle je hustá tak akorát. Velké balení, pěkný obal, efekt velmi dobrý, srovnatelný s dražšími řasenkami (Lancome Drama). Když půjdu příště do drogerky pro řasenku, bude tahle jednou z těch, po které sáhnu.

  • snadná dostupnost
  • velký obsah
  • příjemný kartáček
  • sytá barva
  • dodá objem a prodlouží
  • neslepuje řasy
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené