Sally Hansen Salon Gel Polish startovací set recenze a zkušenosti

Tools Sally Hansen Salon Gel Polish startovací set
Tools Sally Hansen Salon Gel Polish startovací set - obrázek 1
Tools Sally Hansen Salon Gel Polish startovací set - obrázek 2
Sally Hansen (32)
4.5 z 5 5 4.5 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
50%
4 hvězdy
50%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
75 %

Recenze produktu
Sally Hansen Salon Gel Polish startovací set

věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 15.1.2017 12:09:02

Od této sady jsem čekala leccos, a to především kvůli kladným recenzím a hlavně kvůli vysoké ceně.. Bohužel moje nadšení nebylo tak vysoké jak bych předpokládala. Nevím, zda to bylo mou nedostatečnou přípravou nehtů nebo celkově strukturou mých nehtů, ale gellak se mi již po pár dnech začal od krajů odlupovat a to své nehty kdovíjak nezatěžuju. Určitě se dají sehnat lacinější alternativy se stejnou výdrží :)

  • relativně kvalitní produkty
  • cena neodpovídá výkonu


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 17.1.2016 22:17:56

Tuto sadu na gelové nehty jsem dostala k Vánocům na vlastní přání a rozhodně nelituji. Celý život mám velmi tenké a lámavé nehty, které je nemožné vypěstovat do nějaké délky. Z důvodu špatné kvality nehtů mi obyčejné laky na nehty vždy vydržely maximálně dva dny, poté se mi lak začal odlupovat. Nyní si už měsíc lakuji nehty pomocí této sady a za celou dobu se mi nehty nezatrhly ani neodlouply. Gel mi krásně nehet fyzicky zpevňuje a konečně mám vysněné dlouhé nehty. A především si nemusím ob den lakovat nehty, tato manikůra mi vydrží celý týden. Jediné mínus vidím ve škále odstínů barevných laků. Není jich na výběr mnoho.

  • Gelové nehty v pohodlí domova
  • Nemusím čekat na uschnutí laku
  • Konečně mám dlouhé nehty
  • Výběr odstínů


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 4.5.2015 18:56:46

Startovací sadu jsem zakoupila před Vánoci a se slevovými kupónky mě vyšla na nějakých 1600 Kč. Aplikaci jsem zkoušela bez i s barevným lakem. V obou případech vydržel gellak slibované 2 týdny (jednou jsem se zapomněla ve 3 týdnech :) ). Bála jsem se požadovaného zbroušení povrchu nehtů, proto tento krok vynechávám. Lak má krásnou sytou barvu, lesk TC je stejný jako u gelových nehtů. Nevýhodou je pro mě alobalová metoda se kterou se nekamarádím, takže odstraňuji nejdříve jednu ruku a poté druhou. Nehty nejsou poničené, skvělé pro odrůstání nehtů do požadované délky. Alkoholové ubrousky po prvním otření před začátkem aplikace vždy uložím do skleněné půlky přikryté víčkem, takže po skončení aplikace pořád používám stále ten stejný-nevysušený :)

  • kvalita
  • pevné nehty
  • výdrž (2-3 týdny)
  • lesk
  • pigment barev
  • kompletní příslušenství pro aplikaci
  • Pro mě omezená škála barev



věk
45-54

nehty
přírodní

Další recenze od 16.1.2015 17:32:37

Startovací sadu jsem měla možnost koupit za podstatně nižší cenu, než je k dispozici v síti drogerií DM. Proto jsem neváhala a sadu vyzkoušela. Řadu let jsem nosila gelové nehty, ale někdy nebyl čas dojít k manikérce na doplnění. Navíc nehty pod gelem dost trpěli. Své nehty jsem pak dávala do pořádku několik měsíců. Klasický lak mi vydrží pěkný max. 3 dny. Ale teď k sadě. Součástí je led lampa, která je nastavena na 30sec, což je postačující čas k vytvrzení vrstvy gelu. Oproti ostatním UV lampám (2 min) to dost zkracuje čas použití. Nehtíky jsem měla hotové zhruba za cca 20 min. Nejdřív se nanese pokladová báze, nechá se vytvrdit v lampě, pak 2 vrstvy gel laku a následuje top báze. Nanášení je jednoduché, přirovnala bych ho k lakování nehtů klasickým lakem. Nehty jsou krásné, lesklé. Lesk vydrží pár dní, pak trošičku mizí. Výrobce uvádí výdrž gel laku 14 dní. Mě vydržel pěkný týden, pak se objevili první oděrky. Je to ale dáno i tím, že jsem na mateřské, pořád ruce ve vodě....Při vyšší opatrnosti by těch 14 mohl opravdu vydržet. Co se týče odstraňování gel laku, tak dle návodu se má použít tzv. alobalová technika. Namočit kosmetické tampony do acetonového odstraňovače gel laku a nechat působit 15 minut. Mě ale šel krásně sloupnout úplně sám, bez poškození nehtu. Takže během pár minut byly opět nehty čisté a nepoškozené. Když to shrnu, gel lak je opravdu "něco mezi gelem a lakem". Výdrž je lepší než u laku a zároveň nehet nijak nepoškozuje. Na výběr je celá škála barev, takže každé dva týdny můžete mít jiné nehty. Jako mínus bych označila nepřiměřenou cenu v ČR. V cizině se dá koupit více jak o polovinu levněji.

  • trvanlivost
  • rychlá a jednoduchá aplikace
  • lesk
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené