Yves Rocher Expresní odličovač na oči s chrpou dvousložkový recenze a zkušenosti

Odlíčení Yves Rocher Expresní odličovač na oči s chrpou dvousložkový
Odlíčení Yves Rocher Expresní odličovač na oči s chrpou dvousložkový - obrázek 1
Odlíčení Yves Rocher Expresní odličovač na oči s chrpou dvousložkový - obrázek 2
Odlíčení Yves Rocher Expresní odličovač na oči s chrpou dvousložkový - obrázek 3
5 4.6 36
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 36 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Expresní odličovač na oči s chrpou dvousložkový

věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 22:13:32

Dvousložkový odličovač na oči, vhodný i na voděodolné líčení. Jsem moc spokojená, voděodolnou řasenku odlíčí velice dobře. Jako jediný dvousložkový mi nevadí na očích, po jiných mi slzí oči. Po aplikaci je pleť kolem očí ošetřená, řasy dokonale odlíčené.

  • ošetří oční okolí
  • dobře odličuje i voděodolnou řasenku
  • nedráždí oči
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 09:54:19

Příjemný olejový odličovač, který mi vůbec nedráždí oči, i když je mám citlivé a nemohu se odličovat skoro ničím. Je mi příjemné olejové složení, které je jemné a olejíček se rychle vsakuje. Bezchybně odlíčí i voděodolnou řasenku.

  • nedráždí a nepálí
  • dobře odličuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tenhle odličovač je zatím nej, co jsem vyzkoušela, Sundá opravdu všechno, i voděodolný make-up. Lehce a pohodlně se s ním pracuje, netřete kůži, hned rozpouští. Pěkně voní, je jemný, absolutně nedráždí oči.

  • složení
  • vůně
  • opravdu kavlitně odlíčí
  • cena


Další recenze od 6.4.2012 16:53:59

Určitě patří mezi mé oblíbené odličovače. Vyhovuje mi jeho mastnější báze, ačkoliv někdy je mastná až moc :-( Odlíčí i řasenky, které se běžně odličují velice špatně. Cena se mi zdá vyšší, nakupuji pouze v akci. S obalem se výboroně pracuje, dobře se odličovač nalévá na tamponky.

  • odličí i ty nejhorší řasenky
  • cena


Další recenze od 21.4.2012 12:45:14

Výborný odličovač v poměru cena-kvalita-množství. Důkladně, rychle, zároveň však velmi šetrně odlíčí i silnější nános řasenky. Zatím jediný, který mi nedráždí oči a nevysušuje oční okolí. Používám ho už téměř deset let. Občas vyzkouším i jiný, ale vždy se vracím právě k tomuto. Určitě bych ho doporučila i ostatním. Je to jeden z mých nejoblíbenějších kosmetických výrobků. Velmi příznivá je také cena, pokud využijete různých slevových akcí u YR.

  • důkladné a rychlé odlíčení
  • velmi jemný přípravek
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.4.2012 23:45:42

Tento odličovač jsem měla již několikrát. Obecně mi jsou sice příjemnější krémové odličovače na oči, ale abych měla změnu, pořídím občas tento. Mám citlivé oči a je pro mě celkem věda najít něco, co mě nepálí, ale tento je bez problému. Poskytuje přesně co slibuje, odlíčení je rychlé a kvalitní, pokožka kolem očí ošetřená. Až díky těmto recenzím se dozvídám, že odlíčí i voděodolnou řasenku, takže bonus navíc :-)

  • vhodný na citlivé oči
  • rychlé kvalitní odlíčení
  • šroubovací víčko


Tento odličovač je stálicí v mé kosmetické výbavě. Po špatné zkušenosti s několika jinými odličovači, které mi dráždily oči, jsem zkusila tento a je skvělý, nedráždí mi oči ani oční okolí, zanechává příjemný pocit. V akci se dá koupit za dobrou cenu. Stačí ho použít jen málo a dobře odlíčí.

  • je účinný
  • nedráždí oči
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 22:21:51

Asi bych si tento výrobek nekoupila za plnou cenu, s kuponkem mě ale vyšel na 120Kč, tak jsme zkusila. Stačí přiložit na 5s k očím a lehce stahne i voděodolné linky. Bohužel jsem po delší době začala mít ošklivý ekzém (dermatitidu) na obou víčkách a pomohlo jen vysazení tohoto výrobku a léčba. Jako většina dvousložkových odličovačů obsahuje velké množství silikonů - vysušují a mohou způsobovat problémy na jemné pokožkce okolo očí. Proto za sebe nedoporučuji.

  • dobře odlíčí
  • způsobil mi vleklé potíže
  • standardní cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 23:52:36

Příjemný odličovací přípravek. Skvělá konzistence. Nedráždí oči,výborně odličuje i vodě odolné řasenky, stíny, tužky. Cena mi přijde naprosto v pořádku, jediný nedostatek (ale nijak závažný) je nepraktické šroubovací víčko. díky jeho konzistenci nevysušuje oční okolí, spíše ho krásně "promasti"

  • nedráždí oči
  • skvěle odličuje voděodolné přípravky
  • šroubovací víčko


Taky se přidám k zástupu chválících. Nejlepší odličovač co jsem kdy měla. Lehce, rychle, ale účinně odlíčí i jinak "neodlíčitelnou" řasenku (Avon Extra lasting), nepálí po něm oči, nevysušuje a voní tak akorát. Je sice za trochu vyšší cenu, ale není třeba použít velké množství a tak i při denním používání celkem vydrží. Za mně 100% !

  • odlíčí i voděodolnou kosmetiku
  • působí rychle ale šetrně
  • nevtíravá vůně
  • nevysušuje oční okolí a nepálí
  • vyšší cena


Další recenze od 7.8.2012 18:39:39

Zatím nejlepší odličovač jaký jsem vyzkoušela. Díky oleji velice snadno odličuje a přitom nedráždí oči. Není lepivý, ani příliš mastný, takže není bezpodmínečně nutné si po použití obličej omýt vodou. Jsem s ním moc spokojená a určitě si ho koupím znovu.

  • nedráždí oči
  • příjemná jemná vůně
  • perfektní odlíčení
  • žádné


Další recenze od 22.8.2012 13:05:37

Nejlepší odličovač! Používám ho uz spoustu let a nikdy jsem s nim nemela problémy. Je lehký, vhodny na citlivou pokožku a hlavne nedrazdi oči! Doporučila jsem tento odličovač kamaradce a ta si ho také nemůže vynachválit a to má mastnejsi typ pleti.

  • Odličovaní je s nim hračka
  • Dostupnost
  • Příjemné složení
  • Malá spotřeba
  • Nedrazdi oči
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2012 11:29:27

Osobně mi tyto dvoufázové odličovače moc nesedí, jsou určené na citlivé oči, ale mně se právě už několikrát stlo, že mě právě tento v očích dost pálil (narozdíl od jiných jednofázových odličovačů). Na druhou stranu, makeup odlíčí dobře, i voděodolný. Upřednostila bych jiné víčko.

  • odlíčí
  • štípal mě v očích


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.11.2012 09:27:30

Do Yves Rocher jsem měla slevový kupon, tak jsem se rozhodla, že vyzkouším jejich slavný odličovač s chrpou a udělala jsem dobře. Odličovač je na očích velmi příjemný, odlíčí dobře, je jemný, nedráždí. Má příjemnou vůni, asi bych neměla problém si ho koupit znovu.

  • je jemný
  • nedráždí oči
  • skvěle odlíčí
  • vyšší cena


Další recenze od 10.12.2012 20:57:29

Za mě tedy ne..tisíckrát lepší je dvousložkový odličovač od Ryoru. Na mě je tento odličovat příliš mastný, oči odličuje průměrně a občas mě štípe v očích..po aplikaci se jdu buď umýt, nebo se snažím aspoň nakrémovat něčím lehkým, ať se ta mastnota rozetře..Navíc mi přijde celkem drahý.

  • odličuje
  • cena
  • mastný
  • štípe v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.1.2013 12:46:35

Nie som veľká obľúbenkyňa takýchto odličovačov, používam jeden na odličovanie všetkého, ale tento som si veľmi obľúbila, keď som ho mala možnosť vyskúšať. Odlíči každú riasenku, či očný tieň a ceruzku úplne bez problémov. Nedráždi oči ani pokožku, čo je jeho veľkým plusom.

  • nevysušuje
  • nedráždi oči ani pokožku
  • všetko dobre odlíči a jednoducho
  • trošku viac mastnejší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.2.2013 18:09:50

Skvělý odličovač očí. Odlíčí bez problémů voděodolnou řasenku i linky. Není potřeba oči vůbec dřít. Oči nedráždí, neštípe. Ani mi nepříjde nijak moc mastný, řekla bych, že dvoufázový odličovač Ryor je mastnější. Také je skvělý v tom, že po protřepání a smíchání dvou složek odličovače, se tyto dvě složky hned nerozdělí, tudíž působí dohromady tak jak mají. Určitě budu kupovat i nadále a střídat ho s Ryorem, který mi taky moc vyhovuje.

  • perfektně odličuje
  • nedráždí oči ani oční okolí
  • konzistence
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento odličovač mě osobně přijde srovnatelný s mnoha jinými, které jsem vyzkoušela. Perfektně a snadno odlíčí oči bez toho, aby bylo nutné je nějak silně dřít. Popere se i s voděodolnou řasenkou. Jediné drobné mínus je, že je trochu mastnější. Ale moje mamka ho má moc ráda a používá už pravidelně...

  • snadno odlíčí
  • zvládne i voděodolnou řasenku
  • mastí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2013 18:41:00

Odličovač funguje perfektně. I bez vynaložení větší námahy spolehlivě a rychle odstraní i voděodolnou řasenku nebo linky. Nedráždí oči, bohužel ale trochu mastí, což je dáno tím, že je dvoufázový. osobně mi moc nevyhovuje jeho vůně, ale dá se na ni zvyknout. Pokud ho chytnete v akci, je to dobrá volba, ale za plnou cenu už bych si ho nekoupila.

  • spolehlivě odlíčí
  • nedráždí oči
  • cena
  • trochu mastí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Krásně odlíčí voděodolnou řasenku, vůbec mě po něm nepálí oči a nemusím je třít a třít a třít až oči bolí jako u některých jiných odličovadel. Cena se mi nezdá až tak vysoká v poměru k tomu, jak je odličovač bezva. Jediné, co by se dalo vylepšit, je víčko. Tohle je velice nepraktické, protože když lahvičku protřesu, delší chvilku trvá, než se mi podaří otevřít. Ale kupuji rozhodně znovu!

  • V pohodě odlíčí voděod. řasenku
  • Nedráždí oči
  • Jemné složení
  • Šroubovací víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Můj oblíbený produkt na odličování očí, který kupuji už několik let. Vyrovná se i dražším značkám typu Clinique. Oči po něm nepálí, odličuje rychle a řasenka je celá pryč. Vhodný i na voděodolné líčení. Balení vydrží poměrně dlouho, řekla bych, že výborná kvalita za super cenu. Zatím budu kupovat stále dokola, protože jsem lepší odličovač na oči v podobné cenové kategorii neobjevila.

  • vydrží dlouho
  • vhodný pro citlivé oči
  • vhodný i na voděodolné líčení
  • poměr kvalita/cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.12.2013 14:36:57

Tenhle odličovač sem dostala jako dárek k nákupu a sem ráda ze to byl jen dárek a že sem si to nekoupila. Peněz bych dost litovala. Oční linky odličuje jen hodně ztěžka... chce to nanést na tamponek hrozne moc toho odličovače. Mela sem Garnier dvoufázový oční odličovač a byl mnohem lepší a levnější, odličovalo se mi pohodlněji... Přijde mi že vůbec nerozpíjí řasenku a linky. Nedoporučuju na odličování silnějšího nalíčení.Na běžné denní se dá.

  • Lehká vůně
  • Konzistence
  • Nedostatečně odličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.12.2013 12:12:24

Můj nejoblíbenější oční odličovač vůbec, mám už asi páté balení. Skvěle odlíčí i voděodolný makeup,nepálí a nedráždí oči, nevysušuje okolí očí, je docela mastný, ale po chvilce se vše vsákne.Balení mě osobně nevadí, ale někomu by mohlo vadit šroubovací zavírání. Určitě budu kupovat dál , v této cenové kategorii jsem nic lepšího nevyzkoušela .

  • skvěle odlíčí
  • nevysušuje
  • nepálí v očích
  • šroubovací balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2014 17:33:12

Famózní odličovač ! Dostala jsem ho jako dárek k nákupu a musím říct, že příště si ho koupím znovu. S dřívějšími odličovači jsem si oči drhla půl hodiny a akorát mě z toho pálily oči. Tady s tímto zázrakem přejedu dvakrát sem tam a všechny líčidla včetně stínů, řasenky a linek zůstanou na tamponku a oči mě nepálí, ba naopak, zůstanou svěží. Takže všem doporučuju! :)

  • Rychle odstraní make-up
  • Příjemně voní
  • Dobrá cena
  • Nepálí ani nevysušuje
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.7.2014 20:36:09

Používám tento oční odličovač už dlouho a jsem s ním maximálně spokojená. Perfektně odstraní oční líčení bez nutnosti usilovného drhnutí a jeho největším plus je že neštípe v očích a to ani když je tamponek vyloženě nasáklý. Oční okolí je po aplikaci nevysušené, což je také fajn. Cena je sice vyšší, ale pokud využijete slevový kuponek nebo si hlídáte, jestli je v akci, tak je přijatelná.

  • dokonalé odlíčení očního make-upu
  • nedráždí oči
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.8.2014 15:30:51

Dvoufázový odličovač, dostala jsem jako dárek k nákupu. Byla jsem s ním velice spokojená, sice mi přišel docela smradlavý, ale to je věc vkusu. Odličovalo se mi s ním super, škoda jen že to je menší balení a ne 200 ml. Cena za 125 ml se mi zdá přehnaná a raději sáhnu po levnější variantě od Garnieru nebo ho koupím jen v akci.

  • kvalitní odličovač
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Velmi kvalitní a účinný dvousložkový odličovač očí. Dobře si poradí jak s obyčejnou tak i voděodolnou řasenkou. Oči mi po něm neslzí, kůže na víčkách není podrážděná, je jemná a ošetřená. Kupuji ho už asi 3 roky a budu v tom pokračovat i dál, z těch 2 složkových, co jsem vyzkoušela, je bezkonkurenčně nejlepší. vhodný pro každodenní použití.

  • snadná dostupnost
  • kvalitní a účinný odličovač
  • nedráždí oči
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2014 22:15:41

Dvousložkový odličovač očí je výborný na výraznější líčení, poradí si s řasenkou i gelovými linkami. Perfektně odlíčí, ale nijak nedráždí oči. Po odlíčení zůstává mastný film, který se ale vstřebá rychle. Celkově je srovnatelný s jinými levnějšími dvousložkovými odličovači, takže znovu nekoupím, vzhledem k ceně. Balení by mohlo obsahovat lepší otvírání, nikoliv šroubovací.

  • odlíčí vše
  • nedráždí
  • cena (běžně 199,-)
  • možná otvírání


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.12.2014 13:08:56

Prvy krat som vyskušala dvoj zložkový odličovač koli odporučaniu. V očiach ma vôbec neštipe ani nedraždi. Stači ho len troška na tampon a spirala ide jemne a lahko dole. Treba ho pretrepat a jediny maly nedostatok je asi to, že sa za chvilku hned oddeli od seba. Som s nim spokojna a kupim si ho znova, vsimla som si že ho maju často v akcii ale sam o sebe nieje drahy.

  • dokonale odliči oči
  • nedraždi
  • cena
  • dlho vydrži balenie
  • nič


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Za mě naprostá spokojenost. Koupila jsem si ho už několikrát a určitě si jej zase koupím. Odličuje jemně, nedráždí, na oči jednoznačně top. Navíc nemá nějakou výraznou vůni a kůže okolo očí je po jeho použití jemná. Odlíčí bez problému a podráždění i jinak neodličitelné řasenky. Cena docela přijatelná, vydrží dlouho.

  • Jemný
  • Nedráždí
  • Odlíčí i voděodolné řasenky bez boje
  • Nevím o žádných nedostatcích


Další recenze od 24.3.2016 11:00:53

Dlouho jsem hledala odličovač, který dobře odlíčí oční make up a zároveň po něm nebudu mít nepříjemný pocit mastnoty a zhoršené vidění, které častokrát nastalo při použití jiných dvousložkových odličovačů a našla jsem tento. Často bývá v akci a kdo má kartičku u YR, může si s kupónem produkt zakoupit až o 50% levněji.

  • dobře odlíčí i voděodolná líčidla
  • nijak neštípe, nepálí v očích
  • nemám po něm pocit mastnoty
  • snad jen šroubovací víčko


Další recenze od 17.4.2016 21:52:31

Dlouho jsem hledala odličovač, který by mi po operaci očí vyhovoval, neštípal. Okamžité odlíčení voděodolné řasenky bez dlouhého mnutí očí.. Oči nejsou po odlíčení červené. Mastná konzistence "promastí" i oční okolí :-) Jiný už zkoušet nehodlám :-) Pro mě nejlepší odličovač na našem trhu. Je znát, že je více přírodnější než ostatní značky...

  • Na citlivé oči
  • Cena
  • Rychlost odlíčení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.5.2016 08:47:45

Odličovač jsem si koupila ve svém záchvatu produkty Yves Rocher. Všichni ho chválí, mě přijde docela normální. Odlíčí oči pěkně, oči nepálí (no někdy jo, ale to je u mých očí úplně normální. Asi vyzkouším ještě jiné odličovače, levnější, ale řekla bych, že se k němu určitě někdy ještě vrátím. Rozhodně nezklamal, odlíčí pěkně.

  • pěkně odlíčí
  • nepálí v očích
  • možná z obalu se trošku špatně vymačkává


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2017 23:06:01

Nejlepší odličovač očí, který jsem vyzkoušela. Odlíčí bez problémů i voděodolné líčení a přitom v očích vůbec nepálí, oči ani oční okolí nedráždí, naopak je moc příjemný. Používám ho už opravdu dlouho a myslím, že už ani žádný jiný zkoušet nebudu. Jen se ho snažím kupovat ve slevě, protože je jinak dost drahý.

  • výborně odličuje
  • nedráždí oči
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.2.2017 19:16:54

Jsem s ním naprosto spokojená. Je dvoufázový, takže před použitím protřepat. Bez problémů odlíčí stíny, linky i řasenku a to i ve voděodolném provedení. Při odličování nemusím zbytečně drhnout, líčení jde dolů krásně. Vůbec neštípe v očích. Vyživuje oční okolí i řasy, ale nemám po něm pocit mastné pleti. Plná cena je vysoká, ale já kupuji vždy se slevovým kupónem, takže cena je výrazně nižší a tak už u tohoto odličovače zůstanu, budu kupovat pořád.

  • odlíčí i voděodolné líčení
  • vyživuje oční okolí
  • neštípe v očích
  • žádné