Jaké jsou trendy na letošní léto?

Přemýšleli jste, jak budete trávit letošní léto? V současné situaci není moc dobře možné naplánovat si dovolenou u moře nebo na horách, ovšem co víme již dnes, že počasí bude nádherné i u nás v České republice. Proto neváhejte a investujte do moderních kousků, které vám budou nejen dobře sedět, ale budou také funkční a univerzální.

img

Zdroj: Pixabay

V tomto článku se podíváme na několik letních outfitů, kterými nešlápnete vedle. Článek nabídne letní trendy oblečení pro muže i ženy. Nemusíte se bát, neutratíte majlant, nabízíme vám kousky které jsou nejen levné, ale také velmi slušivé a funkční. 

Aby vám to spolu ladilo 

Chceme, abyste i v této době vypadali svěží a v pohodě. Proto vám nabízíme nestárnoucí klasiku, která by zaručeně neměla chybět v šatníku žádného muže ani ženy. 

Teplákovina 

Ať už se rozhodnete pro klasické tepláky, teplákové kraťasy nebo teplákovou soupravu, budete se cítit úžasně po celou dobu nošení. Teplákovina se hodí na mnoho příležitostí. Dokonce jí současná móda posílá na vyšší úroveň a dovoluje vám si ji vzít i na místa, která byla v minulosti tabu.

Teplákové kalhoty baggy stylu – dokázali byste si před několika lety představit, že budete nosit tepláky do obchodu, na rande nebo na posezení s přáteli? Moderní střih teplákových baggy kalhot je díky sofistikovanému střihu ideální na kombinaci s košilí či halenkou a společenskou obuví.

Tepláková souprava – nemáte rádi různé kombinace? Dáváte přednost pohodlnosti a neutrálnosti? Přesně pro vás bude tepláková souprava tou ideální volbou. Nemusíte jí s ničím kombinovat, je vhodná na sport a doma se s ní budete cítit přímo skvěle. 

Sportovní tepláková mikina – ideální módní doplněk na zahradu, sport, do města i jako neformální oblečení do práce, kde není potřeba předepsaný dress code. Mikina je vhodná na kombinaci s džíny, plátěnými i jogger kalhoty. 

Džínovina 

Univerzální materiál, který dokáže zázraky. Hodí se na kombinaci se stejným materiál nebo s jinými látkami. Nemusíte se bát, že by džínovina vyšla z módy, jedná se totiž o nestárnoucí klasiku, která si bude držet přední příčky ještě řadu let. 

Džínová bunda – klasika, která by neměla chybět v dámském ani pánském šatníku. Kombinací s džínovou bundou je několik, a proto je ideální jako doplněk moderního outfitu. Ženy nosí džínovou bundu k dlouhým šatům, muži zase k baggy kalhotám. Vhodná na rande, do města, do přírody, na nákup i na další volnočasové aktivity. 

Džínové kalhoty – neznáme moc lidí, kteří by alespoň jedny džínové kalhoty doma neměli. Pokud jste v menšině a džíny opravdu nemáte, můžeme vám poradit, abyste si je určitě pořídili. Snadno se kombinují, existuje několik úžasných střihů, které budou lahodit vaší postavě a navíc se hodí na nošení celý rok. 

Spodní prádlo 

img

Zdroj: Pixabay

Nezapomínejte na jeden z nejdůležitějších kousků oblečení, které vám může zpříjemnit, ale také dokonale pokazit den. Jedná se o spodní prádlo. Vždy dbejte o materiály, které vám budou příjemné. Do spodního prádla je dobré investovat.

Ženy – ať už se rozhodnete pro značkové nebo neznačkové prádlo, je důležité, abyste volily takové materiály, které vám budou 100% příjemné. Spodní prádlo si většinou necháváte celý den a jen ve výjimečných případech jej měníte několikrát denně, proto je hned ráno důležité, abyste vybrali ten správný materiál a střih. Ideální bude například Calvin Klein podprsenk a a bavlněné kalhotky s vyšším pasem a nohavičkami. 

Muži – mnohem jednodušší výběr mají v tomto odvětví muži. Nepotřebují několik různých střihů a materiálů proto, aby se cítili v pohodě. Většinou již dávno vědí, jaké trenky, boxerky nebo slipy budou nosit. Vyzkoušejte kvalitní značkové bavlněné prádlo, uvidíte, že nebudete chtít nosit nic jiného. 

Obuv pro obě pohlaví 

img

Zdroj: Pixabay

Čím jiným zakončit tento článek než kvalitní obuví, která vás nebude tlačit, omezovat a bránit pohybu. V létě je potřeba myslet i na vzdušnost, prodyšnost a v neposlední řadě také na voděodolnost. 

Sportovní sandály – v létě nepotřebujete ponožky do sandálů, proto je nechte doma. To ovšem neznamená, že byste měli doma nechat i zmiňované sandály. Naopak, je to ideální obuv, která vám drží nohu a zároveň je dokonale vzdušná. Vhodná nejen na sport, ale také na zahradu, procházky a další volnočasové aktivity. 

Společenská obuv – ženy by měly vsadit na podpatky a muži na polobotky. Na trhu existuje několik modelů, které perfektně sají pot a jsou tak ideální do letních dní. Ženy mohou využít páskových bot, lodiček, ale také balerín, které jsou jako společenská obuv akceptována. Muži nemají bohužel moc na výběr a polobotky budou pro ně jasnou volbou. 

Plážové přezuvky – crocsky, žabky, pantofle či plážové gumové boty. Všechna tato obuv je ideální na kombinaci s ležérním stylem, který se hodí na volnočasové aktivity nejen u moře.

Nebojte se více experimentovat a vyzkoušet modely, které ve vašem šatníků nikdy nebyly. Vsaďte na kvalitní materiál a dokonalý střih, léto bude letos určitě krásné a horké.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.