Lži v ložnici povoleny

Říká se, že lhát se nemá, ovšem neplatí to vždy a všude. Třeba v posteli jsou některé lži povoleny. Zajímá vás, ve kterých chvílích se vyplatí neříct vše nebo nepokrytě mlžit?

Začneme opačně. Nedoporučuje se lhát o orgasmu. Jestliže partnera necháte přitom, že vás dokáže dokonale uspokojit a dovést k vyvrcholení, i když to není pravda, ublížíte tím jen sama sobě. Partner bude stále opakovat své „osvědčené“ metody a vy kvůli tomu nikdy nedosáhnete svého. Stejně tak nikdy nelžete o svých pohlavních chorobách. V dalších případech můžete klidně tak trochu lhát.

Lež první: počet sexuálních partnerů

O počtu sexuálních partnerů prý lžeme takřka všichni, přičemž stále platí stejná rovnice. Muži počet sexuálních partnerek navyšují, ženy neváhají počet sexuálních partnerů snížit. Podle psychologů a manželských poradců se jedná o nevinnou lež, takže není důvod si cokoliv vyčítat. V každém případě platí, ať už řeknete pravdu či ji lehce upravíte, že ono číslo sexuálních partnerů/partnerek patří do vaší minulosti a nemělo by hrát významnou roli.

Lež druhá: ideální velikost penisu

Možná vám přijde jeho chlouba průměrná a máte zkušenosti s mnohem větším či tvarově lepším penisem, to ovšem neznamená, že mu o tom máte vyprávět. A už vůbec se o tom nezmiňujte v posteli! Kritikou nebo shazováním jeho penisu, podkopáváte jeho sebedůvěru, což vašemu vztahu rozhodně nepřinese nic dobrého.

zoom

Muži chtějí slyšet, že jsou nejlepší

Lež třetí: nejlepší v posteli

Na mužově sebevědomí a jistotě se odráží také to, jestli mu aspoň čas od času řeknete, že je vážně ten nejlepší, s kým jste kdy spala. Říkejte mu to, i když až takový hřebec není, zvláště, když se vás na to přímo zeptá. Naopak nikdy nemluvte o svých bývalých partnerech. Pokud o jejich sexuálních výkonech začnete básnit a srovnávat je s výkony svého současného partnera, může to mít katastrofální důsledky. Nebo vám by nevadilo, kdyby partner mluvil o svých bývalých partnerkách jako největších sexuálních dračicích?

Lež čtvrtá: líbí se mi to

Dělá vám partner něco, z čeho příliš nadšená nejste? Vyhněte se větným formulacím typu: „Tohle se mi nelíbí. Nic to se mnou nedělá. Nedělej to. Přestaň.“ Muži jsou na tyto věci hákliví a mohlo by se stát, že raníte jeho ego takovým způsobem, že už s vámi nebude chtít zkoušet nic nového. Kritizujte konstruktivně, diplomaticky. Mluvte napůl pravdu a napůl lžete. Ukažte mu, co máte skutečně ráda, ale nezmiňujte se o tom, že „ta věc“ předtím nestála za nic.

Lež pátá: nic se neděje

Má-li muž problém s erekcí, zůstaňte klidná a ujistěte ho o tom, že se nic neděje, že se to může stát každému. S největší pravděpodobností budete mít pocit, že ve skutečnosti je něco špatně. Možná si to budete klást za vinu, znejistíte. Pokud budete takové pocity mít, neventilujte je. Muž se cítí už tak dost špatně, musí se vypořádat se stresem z toho, že by měl být výkonný a není. Nezhoršujte situaci, nezatěžujte ho i svými starostmi a pochybnostmi.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.