Smyslné spodní prádlo nejen na Valentýna

Hledáte luxusní spodní prádlo, ve kterém vyniknou vaše dokonalé křivky? Toužíte po erotickém prádle, které umí přitáhnout pozornost? Vyberte si v bohaté nabídce značek Axami a Provocative. Jejich aktuální kolekce jsou plné nápaditých střihů a výrazných i jemných barevných provedení.

img

Bexy.cz potěší všechny milovnice smyslnosti, erotiky a luxusu...

Spodní prádlo Axami vás uchvátí svou smyslností. Značka Provocative nadchne dokonalým zpracováním jednotlivých kousků. Správně zvolené spodní prádlo je základem šatníku každé ženy. Mezi prádlo pro každodenní nošení patří především kalhotky a podprsenky. Zárukou celodenního komfortu jsou kvalitní materiály a příjemný střih. Podprsenky by samozřejmě měly poskytovat maximální oporu, která umožní, že se v prádle budete cítit přirozeně a sexy. 

Erotická body a vyzývavé košilky

Erotické spodní prádlo je určeno všem holkám, ženám i dámám. Erotické prádlo můžete pořídit v nevěřitelném množství barevných provedení, různých střihů a dokonce ve velikostech XXL až XXXL. Ano je to možná k neuvěření. Do oblíbeného erotického prádla patří body, košilky, tanga nebo korzety. Erotické prádlo je plné krajek, stužek, saténu a průsvitných materiálů. Dokáže dokonale podtrhnout ženské vnady. Stačí si jen vybrat prádlo, které padne vaší postavě. Mezi oblíbené barvy letos patří červená, bílá, černá nebo růžová. Přesvědčte se, že jen těžko takovému erotickému prádlu Váš partner odolá!

zoom Zvětšit

Spodní prádlo Axami

V sortimentu obou značek můžete objevit sexy síťovaná body a lehce průsvitné košilky vyrobené z těch nejluxusnějších materiálů. Celotělová body zdobí jemné vzory a doplňují hluboké výstřihy. V sexy body zazáříte při každé speciální příležitosti. Košilky Provocative přitáhnou pozornost odhalujícími rozparky i výrazným šněrováním. Ze sortimentu zaujme červené, fialové nebo růžové provedení. Košilky Axami jsou lehké a jednoduché.

Podprsenky, tanga a kalhotky

Erotické podprsenky a tanga můžete často zakoupit přímo v soupravách a kompletech spodního prádla. Spodní prádlo Provocative je určeno ryze na erotické hrátky, o čemž svědčí i lepítka na bradavky nebo podprsenky tvořené jen z jednoduchých pásků. Oproti tomu u Axami můžete vybírat i z luxusních push-up podprsenek vhodných pro nejrůznější příležitosti. Kalhotky a tanga jsou již tradičně zdobena krajkou, saténem nebo průsvitným tylem. Skvěle se hodí do souprav s podprsenkami, košilkami i korzety.

Ke spodnímu prádlu patří i punčochy

zoom Zvětšit

Punčochy Leg Avenue

Zvýrazněte vaše nohy v neodolatelných sexy punčochách od značky Leg Avenue. Punčochy patří ke každé ženě. Zapomeňte na jednobarevné klasické punčochy v tělové nebo černé barvě, ale vyzkoušejte něco nového.

Punčochy s různým vzorem (např. květiny, ornamenty) jsou ideálním doplňkem k sukni. Na svých lýtkách vykouzlíte imaginární tetování, které budou všichni obdivovat. Velmi moderní jsou i různě barevné nebo síťované punčochy.

Skvělým doplňkem ke košilkám, korzetům jsou ideální samodržící punčochy. Samodržící punčochy Leg Avenue jsou výjimečné svým designem. Přejete si punčochy ozdobené mašličkou, vázáním nebo potřebujete jako doplněk k erotickému kostýmu sestřičky? To je punčochové zboží Leg Avenue, které se snaží zapůsobit na všechny ženy.

Pokud chcete zapůsobit na muže a zpříjemnit si tak večer, jsou proto ideální erotické punčochy. Erotické punčochy Leg Avenue jsou specifikováný především různými průstřihy na bocích nebo v oblasti zadečku.

Smyslné korzety

zoom Zvětšit

Korzety značky Provocative

Korzet by rozhodně neměl chybět ve vaší skříni se spodním prádlem. Korzety Axami a Provocative proto jednoznačně stojí za vyzkoušení. Upoutá vás na nich vyzývavé, přesto pohodlné šněrování a vyztužená horní část s push-up vycpávkou, která se postará o perfektní dekolt. Korzety jsou k dostání v kontrastním i jednobarevném provedení.

Značky Axami a Provocative mají každá svůj vlastní styl. I tak ale jejich prádlo vzájemně skvěle ladí a dokáže potěšit všechny milovnice smyslnosti, erotiky a luxusu.

Axami a Provocative na www.Bexy.cz


(komerční sdělení)



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!