Úklid má zelenou!

Na každém našem kroku na nás číhají varování před chemickými přípravky. Říkají nám, co používat a co zase ne, co škodí životnímu prostředí. Jde tedy uklidit domácnost a přitom nepoškodit naši přírodu?

Ano jde, kupte si prostředky, které jsou vysoce biologicky odbouratelné. Dále dávkujte dle doporučení na obalu, ušetříte tím přírodu i svou peněženku.

img

Český výrobce Zenit Čáslav představil zelenou řadu Real green clean. Touto řadou čítající 6 prostředků uklidíte snadno, rychle a hlavně šetrně celou vaší domácnost. Od mytí podlah a dalších povrchů, přes mytí nádobí (v dřezu i v myčce) až po praní. Přes veškerou citlivost k přírodě jim zůstala zachována účinnost díky speciální kombinaci jak trendových látek (enzymy aktivní i při nízkých teplotách) tak i osvědčených (přídavek octa). Celá řada je otestována i pro domácnosti s vlastní čističkou odpadních vod.

img

Neváhejte a vyzkoušejte Real green clean, překvapí vás nejen vysoká účinnost ale i příjemná vůně. Více informací naleznete na www.zeniteshop.cz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.