LIFTACTIV SUPREME

ŘEKNĚTE NE VZHLEDU, KTERÝ NA KONCI DNE PROZRADÍ VÁŠ VĚK!

Mnoho žen vnímá stárnutí jako dlouhodobý problém, v jehož důsledku vypadá jejich pleť rok od roku starší. Co když to však nejsou roky, ale jednotlivé dny, které urychlují projevy stárnutí pleti? 

Laboratoře Vichy proto poprvé klinicky a objektivně změřily dopad pouhého dne na pleť. Tento unikátní objev poukazuje na nový biologický fenomén – stárnutí pleti v průběhu dne, které se postupem času zintenzivňuje a dlouhodobě ovlivňuje mladistvý vzhled pleti. 

Vichy uvádí novinku LIFTACTIV SUPREME pro ještě účinnější boj proti stárnutí pleti v průběhu celého dne a přichází s novou denní péčí úspěšné řady proti vráskám LIFTACTIV.

LIFTACTIV SUPREME představuje první celodenní lifting od Vichy pro nepřetržitou korekci vrásek a zpevnění pleti. Díky nejpokročilejší kombinaci aktivních látek a technologii „DAY PROOF“ nepřetržitě bojuje proti projevům stárnutí pleti v momentě jejich vzniku, a to ve 3 úrovních pro komplexní účinek: okamžitě, v průběhu celého dne a dlouhodobě

Na konci dne tak vypadá pleť vyhlazenější, více rozzářená, působí svěže a méně unavená. Již po 1. měsíci dochází k výrazné redukci vrásek včetně hlubokých a zvýšení pevnosti pleti s dlouhotrvajícím liftingovým efektem. 

Novinka je dostupná ve dvou unikátních texturách se sametově hebkým finišem pro maximální pocit komfortu: pro normální a smíšenou pleť nebo jako péče pro suchou pleť. Nové péče v luxusní dóze se zrcadlovým víčkem jsou k dostání od září v partnerských lékárnách Vichy v Čechách i na Slovensku.

Více informací o novince a revoluční diagnostika pleti na webové stránce Vichy



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?