Alverde Balzám na rty s měsíčkem recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s měsíčkem
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s měsíčkem - obrázek 1
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s měsíčkem - obrázek 2
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s měsíčkem - obrázek 3
5 4.1 41
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 41 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Balzám na rty s měsíčkem

Další recenze od 22.2.2012 13:48:21

Nejlepší balzám na rty, co jsem kdy měla, navíc všechny složky jsou přírodní, dlouho vydrží a je velmi příjemný na rtech. Rty jsou po něm jemné a hladké, jemně se lesknou, navíc skvělá cena.

  • bez chemikálií
  • dlouho vydrží
  • skvělá cena
  • v létě se hodně roztéká


věk
25-34

Další recenze od 2.3.2012 13:50:07

Jeden z mých oblíbených produktů od Alverde. Kvalitní výrobek za nízkou cenu. Dlouho vydrží. Navíc je přírodní.

  • konzistence
  • obal
  • příjemná aplikace
  • vůně


Oceňuji, že je přírodní, ale nelíbila se mi vůně, obsahoval drobné hrudky a nejhorší byla hořká chuť. Na druhou stranu dobře promastil, takže se hodí na vysušené a popraskané rty.

  • mastný
  • přírodní
  • hořká chuť
  • vůně
  • hrudky


věk
35-44

příjemná textura, vydrží dlouho na rtech a nelepí, nevysušuje.cenově super, příjemná vůně.barva žlutá

  • cena
  • konzistence
  • zabarvení rtů do žluta


věk
25-34

Můj absolutně nejoblíbenější balzám na rty. Rty pořádně promastí, hydratuje, a na rtech dlouho vydží. Navíc je 100% přírodní!

  • vysoká kvalita, nízká cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 21:37:06

Příjemný balzám na rty za velice příznivou cenu. Rty hezky promastí a hydratuje, ale je mi trochu nepříjemná příchuť a vůně. Líbí se mi, že jeho složení je přírodní.

  • Hydratace
  • Přírodní složení
  • Cena
  • Příchuť
  • Vůně


věk
35-44

Další recenze od 20.3.2012 23:08:56

Moje stálice na věčně suché rty. Používám ho hlavně v zimě, na léto mám raději lehké balzámy. Je tuhé konzistence, ale o to lépe hydratuje. Měsíček se osvědčil i na drobné ranky, odřeniny apod.

  • hydratace
  • léčivé účinky
  • bio
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 23:28:30

Příjemný balzám na rty, dobře hydratuje, má jemnou nevtíravou vůni, dlouho vydrží na rtech. Navíc je za příjemnou cenu a jedná se o přírodní kosmetiku. Já ho občas používám i na nehtovou kůžičku, kterou krásně hydratuje a vyhladí.

  • nízká cena
  • hodně hydratační
  • příjemný na rtech
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 14:13:23

Levný balzám na rty, nevoní ani nesmrdí :) ale poslouží dobře, za tu cenu je to určitě super výrobek, navíc oceňuju, že se jedná o přírodní kosmetiku a za to dávám jedno velké plus :)

  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 18:14:26

Balzám příjemné vůně, u kterého oceňuji hlavně jeho přírodní složení. Nemyslím si však, že by pomáhal na extra suché rty - je spíš takový udržovací. Dobře se nanáší, neláme se či neroztéká, je ho dost, navíc za super cenu. Jsem s ním opravdu spokojená.

  • - přírodní složení
  • - příjemná vůně
  • - velké množství za super cenu
  • - nic


Další recenze od 28.3.2012 14:19:05

Můj velmi oblíbený balzám, používám jej hlavně v zimě, je hodně hutný. Mažu si s ním i suchou kůžičku u nehtů. Opravdu promastí a jak je hutný, tak ani tolik neubývá, nemusím se přemazávat tak často. V létě se v kabelce roztéká, ale to bohužel dělá i hodně jiných.

  • bio - opravdu obsahuje samé kvalitní olejíčky
  • skvělý na hodně suché rty
  • hydratuje rty na dlouho
  • v teple se rychle roztéká


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 19:28:00

Už nikdy více si balzám nekoupím. Rty důkladně nehydratoval, zanechával podivný film na rtech a ke všemu mi šíleně smrděl. Měla jsem častější pocit, že musím přetírat a tím stoupal i úbytek výrobku. Pokud se rozhodujete ke koupi, zvažte a raději vyberte jinou značku.

  • Přírodní složky
  • Nevhodný pod rtěnku
  • Nehydratoval
  • Nelibá vůně


věk
35-44

Další recenze od 3.5.2012 16:26:40

Můj nejoblíbenější balzám na rty. Měla jsem ho již nesčetněkrát a kupuji ho pořád dokola. Balzámů na rty mám vždy několik na střídání, ale konkrétně tento nesmí nikdy chybět. Je hutnější a mastný (kdo nemá potíže s hodně suchými rty, mohl by mu možná připadat až moc mastný), rty úžasně hydratuje, a to i hodně suché a popraskané. Se suchými rty se potýkám pořád, bez balzámu na rty bych nemohla existovat a tento je opravdu výborný pomocník. Na rozdíl od některých jiných balzámů pocit hydratace vydrží na rtech dlouho. Při aplikaci na rty je hladký a příjemný. Překvapuje mě, že některé recenze zmiňují nepříjemnou vůni - mně přijde téměř neparfemovaný a na rtech téměř žádnou příchuť nezanechává, i když ho ze rtů olíznu.

  • hladký a příjemný
  • dlouho na rtech vydrží
  • hydratace suchých rtů
  • hutnější a mastnější
  • téměř bez vůně a příchuti
  • přírodní složení
  • žádné


Další recenze od 12.5.2012 21:22:38

Super balzam na rty, nizka cena, dlouho vydrzi na rtech , hydratuje a je prirodni,pro mne nejlepsi balzam a jeste k tomu mesicek ma lecive ucinky , coz je pro mne velke plus, je to ma stalice.Mimo to ma i velice prijemnou a nevtiravou vuni, na rtech se nerozteka, naopak se krasne vsakne.

  • vydrz
  • prirodni
  • lecive ucinky
  • hydratace
  • zadne


věk
25-34

Další recenze od 27.5.2012 12:48:57

moc příjemně mě balzám překvapil, stojí zlomek toho, co jiné přírodní balzámy, a přitom je podle mého i kvalitnější. Vyhovuje mi ve všem: je krásně tuhý a hutný, skvělý na moje věčně suché a oloupávající se rty, vydrží dlouho - několik hodin, vyživuje, má šetrné přírodní složení (akorát není veganský kvůli obsahu včelího vosku). Vůně je pro mě slabá, skoro ji necítím, ale je příjemná. Další výrobek, který se Alverde moc povedl :).

  • přírodní produkt
  • hydratuje i velmi suché rty
  • vydrží chránit rty velmi dlouho
  • balení v tyčince
  • vůně
  • cena
  • není vhodný pro vegany


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 00:31:56

Balzám je hodně mastný, trochu moc a stále se nedokážu přenést přes jeho nehezkou vůni. I při pokojové teplotě je věčně rozteklý, takže bych si ho znovu nekoupila. Ničím mě neurazil, ani nenadchl, přijde mi jako ztuhlá vazelína, spíš než že hydratuje jen tvoří vrstvičku na rtech.

  • složení
  • mastný pocit navrchu a pod ním suché rty
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2012 15:12:57

Velmi příjemný balzám. Kromě nízké ceny na něm oceňuji dobrou hydrataci a to, že nelepí (opravdu nesnáším ulepené rty :-D ). Stejně jako zbytek kosmetiky Alverde i tento balzám je přírodní. Ze začátku se mi nelíbilo, jak voní, ale teď už jsem zvyklá (na rtech už nijak nechutná).

  • cena
  • přírodní produkt
  • hydratace
  • nelepí
  • někomu může vadit vůne


Tento balzám jsem si koupila na základě referencí tady na omlázku a udělala jsem dobře. Jsem s ním opravdu spokojená, jen jsem se bála té vůně měsíčku, protože mám z té řady také krém na ruce a tam mě ta vůně opravdu vadí (jinak je to skvělý krém). Ale naštěstí vůně není tak intenzivní a proto jsem si na ní zvykla a nevnímám ji. Určitě bych si ale chtěla příště koupit "šťavnatější" variantu. Každopádně jinak spokojenost.

  • přírodní složení
  • příjemný na rtech
  • brala bych jinou variantu


věk
35-44

Další recenze od 13.7.2012 19:01:27

Jiný balzám než je tento už si pár let vůbec nekupuji. Miluju ho. Dobře hydratuje rty, není zbytečně moc mastný, pěkně se leskne na rtech, hezky voní a je přírodní a hlavně neeleepííí, to prostě nesnesu. Trošičku mi vadí, že v teple trochu měkne, ale ráda odpouštím. Ráda bych, aby časem byla k dostání i jiná varianta. Moc se mi líbí to žluté balení:-)

  • hydratuje
  • nelepí
  • vůně
  • lesk
  • v teple je měkký


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 12:30:27

Patří k mým stálicím co v DM kupuji. Dlouho vydrží na rtech a jsou po něm vláčné. Mám rty hodně vysušené a nedělá mi narozdíl od jiných balzámů na rtech cucky. Když na to myslím a dávám si ho pravidelně tak mám rty hezky vyživené a neolupují se mi. Dokonce se mi s jeho pomocí zacelila prasklina na rtu. Na někoho by mohl by být možná moc mastný.

  • Dělá hezké vyživené rty
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2013 15:16:18

Tento balzám na rty jsem měla snad 3x, ale musela jsem teď od něj upustit. Rty dobře promašťoval a hezky se leskly. Chránil je skvěle i v zimě. Vůně byla taková jemná, přírodní, dlouho vydržel, protože ho stačilo málo. Ovšem moje rty si asi na něj pak zvykly, nebo nevím, co se stalo a najednou je moc nehydratoval. takže dávám pauzu a někdy si ho zas pořídím. Nebo jeho druhou variantu :)

  • dobře promašťoval
  • poměr cena/kvalita
  • přírodní produkt
  • později přestal hydratovat


Další recenze od 25.1.2013 20:37:04

Tak pre mňa bol toto asi najhorší balzam aký som mala a po dvoch pouzitiach letel do koša.Co si pamätám tak na ustach vytvoril jemny film a aj fajn hydratoval ,ale najväčším problémom bol pre mňa ten smrad,z ktorého ma napínalo na vracanie a nemohla som ho používať dalej.Nečakala som,že bude vôňa taká výrazná.Vymenila som ho za mandarinkovy od Alverde a s tym som spokojna :)

  • hydratacia
  • smrad


Další recenze od 2.3.2013 18:31:45

Nejlepší věc co sem si kdy koupila :) Kouila jsem si ho na hory, měla jsem zde hodně suché rty a stačilo na noc nanést hustou vrstvu a ráno byli rty jako hedvábí. Ještě když porovnáte cenu u jiných balzámů je to až směšné. Za sebe mohu jedině doporučit.

  • skvělá cena
  • přírodní
  • nevoní chemicky jako labello
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 09:54:53

Co se týče účinků, nemám co vytknout. Balzám rty hydratuje, na dlouhou dobu zvláční a není nutné se jím mazat každých pět minut. Provedení už tak slavné není. Balzám je hodně mastný, tudíž pro mě na denní nošení ne moc vhodný. Navíc se nemůžu přenést přes vůni a pachuť, která mi v ústech zůstane, když rty omylem olíznu.

  • cena
  • hydratace
  • přírodní složení
  • vůně
  • pachuť


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 21:40:47

Po funkční stránce nemám balzámu co vytkonout. Obal je v bezproblémový a funguje stejně jako třeba u Labella. Vlastní tyčinka má sice žlutou barvu, ale nevšimla jsem si, že by barvila. Obsahuje asi zřejmě hodně olejů či vosků, proto je mastnější a velmi náchlyná na teplotu (balzám stačí mít chvíli v kapse a už má měkčí a postupně až patlavou konzistenci), což je dost nepraktické. Na druhou stranu rty vyživí a ošetří. Měla jsem i pocit, že je ošetřil a byly hezky hydratované. Na co jsem si ale dlouho zvykala, byla jeho velmi zvláštní vůně. Kvůli ní bych si ho už znova nekoupila.

  • ošetří rty
  • hydratuje
  • na teplejším místě/za teplejšího počasí rychle ztrácí pevnou konzistenci
  • podivná chuť/vůně


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2013 17:35:10

Tento balzam jsem si koupila ve chvili kdy jsem mela Alverde manii a koupila si veskerou kosmetiku od teto znacky. Bohuzel me velmi zklamal, po chvili na rtech se silene vysusuji a hodne mi praskaji a loupe se mi pak kuze.. Rozhodne mi nesedl a to jsem nikdy s nicim nemela problem. Nevadi mi vune ale trosku me nevyhuvuje, ze je docela hruby kvuli nepatrnym zrnickum, nebo co obsahuje :) skoda - chtela jsem ho mit rada, ale nemam :(

  • Nic moc
  • Vysusuje


věk
15-24

Mám už třetí balení a nemůžu si ho vynachválit, skvěle pečuje o rty, dá se použít velkou vrstvou na noc jako péče, nebo jen jemně přes den, takže se rty krásně jemnounce lesknou. Z přírodních balzámů patří rozhodně mezi ty nejlevnější ale kvalitou se dražším určitě vyrovná. Řekla bych, že je lepší i než moje dosud nejoblíbenější Labello.

  • skvěle pečuje o rty
  • na rtech vypadá hezky
  • moc příjemný
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 10:42:31

Ďalší balzam na pery, ktorý mi nesadol. Jeho konzistencia mi prišla príliš hutná, nanášanie na pery bolo tým pádom veľmi problematické. No a čo sa týka účinkov ja som teda nespozorovala žiadne, po nanesení som mala pery veľmi rýchlo opäť suché. Mám pocit, akoby suché pery ešte viac vysušoval. Jedine jeho obal, ktorý sa mi zapáčil a cena považujem za prijateľné. Inak ale pre mňa nič moc.

  • obal
  • cena
  • ťažko sa nanáša
  • veľmi hutná konzistencia
  • vysušuje pery


věk
15-24

Další recenze od 8.10.2013 14:26:48

Mne tento balzam vyhovuje. Je je celkom mastí, nefarbí, vôňa je jemná a celkom sa mi aj páči , dobre hydratuje, je to prírodná kozmetika za rozumnú cenu. Jediné ,čo mi na tomto balzame vadí je jeho obal. Pri aplikácii mi balzam zalieza do obalu, tak si musím spodnú časť držať. Nechám sa prekvapiť aký bude cez leto, ale určite si ho kúpim znovu.

  • hydratácia
  • prírodná kozmetika
  • je mastnejší
  • cena
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 8.10.2013 20:47:03

Celkem dobrý balzám na rty. Hezky a příjemně hydratuje rty asi jako každý jiný balzám. Moc v nich nevidím velké rozdíly. Má zvláštní vůni, ale není to nic hrozného. Nejvíc mi vadí asi to, že se v teple a hlavně v létě začne hrozně roztékat a nedá se pak používat. Na akutní suchost rtů postačí, ale prasklinky a pod. nevyléčí.

  • hydratuje
  • příjemný na rtech
  • zvláštní vůně
  • v teple se roztéká
  • nemá léčebné účinky


věk
25-34

Další recenze od 29.10.2013 12:44:23

Ačkoliv jsem se značkou Alverde většinou nadmíru spokojená, na tento výrobek ovace rozhodně pět nehodlám. Mám ráda, když balzámy na rty hydratují. U tohoto se však hydratace dostavila veškerá žádná. Přišlo mi naopak, že rty pěkně vysušoval. Muselo se na balzám taky dost tlačit, abych měla aspoň trochu pocit, že jsem na rty vůbec něco nanesla. Plusem je samozřejmě přírodní složení, ale to je na to, abych si výrobek v budoucnu zakoupila znovu, dost málo.

  • přírodní složení
  • bez hydratace
  • vysušoval
  • musí se na něj dost tlačit
  • hořká chuť


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2014 21:24:23

Tento balzám mě poměrně dost zklamal. Četla jsem na něj u několika lidí docela chválu, tak jsem se rozhodla si ho také koupit a vyzkoušet a musím říct, že koupě lituji. Nejen, že balzám má takovou zvláštní a divnou vůni, která se mi opravdu moc nelíbí, ale navíc je dost mastný a rty přitom vůbec nehydratuje, jen na nich udělá mastnou vrstvu, která se špatně vsakuje. Další problém je, že jeho konzistence je taková roztékající se, nedrží pořádně tvar a tak ho musím mít na chladném místě. Během léta ho musím mít v ledničce protože jinak by se roztekl hned. Určitě si ho znovu nekoupím.

  • dostupnost
  • hodně mastný ale rty nehydratuje
  • roztéká se nejen v létě
  • divná a nepříjemná vůně


věk
15-24

Další recenze od 4.2.2014 15:20:13

Tento balzam je jeden z najlepších produktov od Alverde. Používam ho hlavne v zime keď mávam veľmi vysušené a popraskané pery. Skvele hydratuje a okrem toho má príjemnú jemnú vôňu. Je to môj najobľúbenejší balzam hlavne kvôli zloženiu a skvelej cene. Jediné jeho mínus je to, že ho celkom rýchlo miniem. Určite si ho kúpim znovu.

  • -cena
  • -zloženie
  • -vôňa
  • -rýchlo sa spotrebuje


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2014 09:24:20

Balzám je trochu hutnější a ze začátku mi přišla divná chuť, druhý den už jsem prakticky žádnou nevnímala, jakoby ji ani skoro neměl, mohl by být trochu jemnější, lépe roztíratelný, ale po pár dnech jsem si docela zvykla. Ani ne po týdnu jsem si všimla, že si rty nemusím mazat tak často, jako s bývalým "nepřírodním" balzámem.

  • Přírodní - bez parabenů apod. Hydratuje na delší dobu. Chuť není skoro cítit, takže "neobtěžuje." Cena.
  • Nic.


Souhlasím s pozitivními recenzemi. Nejúčinnější balzám na rty co jsem kdy měla. Dostala jsem jej jako dárek a od té doby si ho kupuji, protože žádný účinnější neznám. Kam se na něj hrabou předražené balzámy v kelímku,které stojí přes 100 Kč a kolikrát jsou nepouýitelné. Cena je víc než super, jen co mi trochu vadí je nepříliš vábná vůně- mohla by být mnohem lepší, přesto dávám plný počet bodů.

  • účinnost
  • vůně


věk
25-34

Můj asi nejoblíbenější balzám na rty. Spolehlivě ochrání jak v zimě, tak v létě, příjemně voní a má dobrou konzistenci. Výborně hydratuje a ošetří i velmi suché rty. Od Alverde rozhodně jeden z nejkvalitnějších produktů, který si dlouhodobě zachovává stejnou kvalitu. Oceňuji i žlutý obal, skvěle se hledá v kabelce :)

  • Poměr kvalita/cena
  • Skvělá hydratace
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2017 18:48:56

Skvělý balzám na rty, naprosto mi vyhovuje. V zimě trpním na suché a popraskané rty a s tímto balzámem mám po problému - krásně rty hydratuje, a to ho ani nemusím používat příliš často. Je moc příjemný, hezky voní a ani cena není přehnaná. Navíc má přírodní složení, což je další plus. Ještě dodám, že tento balzám používá i můj muž a také je spokojený.

  • hydratuje rty
  • příjemný
  • přírodní složení
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 11.2.2017 22:38:50

Velice kvalitní balzám na rty. Tento výrobek od Alverde drží standard značky, a vůbec mě nezklamal. Balzám nijak rty nemastí a nevytváří na rtech film, ale za to je tak akorát hydratuje a kůžička na rtech je pevnější a "netrhá" se. Přírodní složení je velký bonus, ale i tak bych měla tuto tyčinku jako favorita, a po spotřebování zase zakoupím. :)

  • cena
  • přírodní výrobek
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 25.10.2017 13:11:55

Tento balzám na rty jsem zakoupila v drogerii DM sice poprvé, ale určitě se k němu ráda a s chutí vrátím. Opravdu účinně hydratuje/promastí rty a hezky vyhladí kůži, hojí ranky a suché šupinky postupně mizí. Bude vhodný zejména na podzim a v zimních měsících, kdy je potřeba věnovat pleti, vlasům a vlastně i celému tělu větší pozornost, protože chybí sluníčko a vitamíny.. Také jsem velmi ocenila, že po nanesení balzámu rty nejsou nijak barevné. Pouze se hezky a zdravě lesknou. V neposlední řadě oceňuji naturální složení, zcela neutrální vůni a netestování na zvířátkách ♥

  • krásně hydratuje
  • vyhladí rty
  • nebarví
  • neutrální vůně
  • přírodní složení
  • netestováno na zvířatech
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.12.2017 14:47:20

Různých lesků a tekutých balzámů na rty mám hromadu. Ale jak přituhuje, tak nejen, že jsou tyhle věcičky na tohle počasí už krátké, ale taky mě začalo štvát, že se mi pak na rty lepí vlasy a šála. Takže jsem potřeboval něco ne tak tekutého a lepivého. Tenhle balzám splnuje obojí. Navíc má přírodní složení a krásně voní. Rty jsou po aplikaci krásně zvláčněné a hydratované.

  • Cena
  • Složení
  • Hydratace rtů
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 6.12.2017 11:17:30

Veľmi príjemný balzam na pery od Alverde. Má jemnú a čistú vôňu po nechtíku lekárskom, vôbec z neho necítiť chémiu. Príjemným plusom je jeho zloženie, keďže Alverde je všeobecne známe svojím prírodným zložením. Hydratuje veľmi dobre a nezanecháva mastný pocit na perách. Stratila som ho, kúpiť si ho už nekúpim, nie preto, že by bol zlý, ale vždy skúšam niečo iné.

  • - hydratácia
  • - zloženie
  • - vôňa
  • - nezanecháva mastný pocit na perách


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

EOS Lip Balm

4.2 80% 63 recenzí

Hůře hodnocené