Labello Pure & Natural Olive & Lemon recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Pure & Natural Olive & Lemon
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Olive & Lemon - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Olive & Lemon - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Olive & Lemon - obrázek 3
5 4.2 14
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Pure & Natural Olive & Lemon

věk
35-44

Další recenze od 23.7.2012 23:01:41

S tímto Labellem jsem moc spokojená a můžu jen doporučit, skvěle hydratuje i hodně suché rty. Používám i na noc a ráno ho pořád cítím, rty jsou zvláčněné a hydratované. Kromě toho moc příjemně voní. Cítím v něm citrusy, je to jemná přírodní vůně, nic nepříjemně chemického. Tyčinka je olivově zelená, na rtech průsvitná a rty zanechá lehce lesklé (na slunci jde vidět, že jsou v tyčince jemňoučké třpytečky). Balzám není příliš tuhý, nanáší se moc příjemně, hezky po rtech klouže. Je bez konzervačních látek, kromě olivového oleje a výtažku z citronu obsahuje bambucké máslo a jojobový olej.

  • hydratace a zvláčnění suchých rtů
  • dlouhá výdrž na rtech
  • příjemná vůně
  • příjemný při aplikaci
  • dodá rtům jemný lesk
  • žádné


Další recenze od 11.9.2012 17:36:32

Spousta balzámů mi nevyhovovala, a tak jsem v zoufalství sáhla po tomhle. Nakonec se to ukázala jako báječná volba. Krásně voní po olivovém oleji a citrusech, báječně se roztírá. Po nanesení jsou rty lesklé a jemné. Hydratace je podle mě skvělá, namažu večer a ráno mám ještě vrstvičku.

  • Vůně
  • hydratace
  • dobře se roztírá
  • trošku vyšší cena


věk
25-34

Balzám kupuji pravidelně, má krásnou vůni, je cenově dostupný (v drogerii stojí kolem 50 Kč). Je zelený, ale nebarví rty, vytváři průhledný film na rtech. Hydratuje, rty nejsou ulepené, má trochu mastnější konzistenci, ale ne přehnaně mastnou. Můj momentálně nejoblíbenější balzám na rty, doufám, že jej nepřestanou vyrábět.

  • svěží vůně
  • hydratuje
  • nelepí
  • nebarví
  • vydrží dlouho na rtech


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 16:26:00

Tento balzám patří mezi mé oblíbence. Je 100% bez konzervačních látek, parabenů, obsahuje bambucké máslo a jojobový olej. Nejprve mi voní po olivovém oleji, na rtech cítím příjemnou vůni citrónu. Většina balzámů má přeslazené ovocné vůně, což moc nemusím. Takhle je fajn. Používám ho na noc, a ráno mám krásně hladké rty. Nebarví, jen vytváří pěkný odlesk na sluníčku.

  • nemastí
  • vyživuje
  • cena
  • k dostání ve většině drogerií
  • přírodní produkt
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 17:51:47

Tak já půjdu proti proudu, ale musím říct, že mi tohle Labello vůbec nevyhovuje. Rty v žádném případě nehydratuje, zanechá na nich jen lesklý průhledný film a mastný pocit. Vůně je taková zvláštní, není mi dvakrát příjemná. Příchuť to má ale dokonale hnusnou, hořkou a chemickou. Když si omylem olíznu rty, tak mi ta hořká pachuť zůstane v ústech celkem dlouho.

  • žádné
  • nehydratuje
  • vůně
  • pachuť


věk
15-24

Další recenze od 7.9.2013 18:24:42

Tenhle balzám mě moc mile překvapil. Zaprvé se mi hrozně líbí jeho vůně - taková čistá, ovocná. Zadruhé je moc příjemný na rtech a vážně dobře hydratuje. Jasně, s popraskanými rty si neporadí, ale vedle ostatních balzámů Labello je o 100 kroků napřed. Klidně si ho koupím znovu, ale mám ho už docela dlouho a skoro neubývá.

  • dobře hydratuje
  • nádherně voní
  • lehce se aplikuje na rty
  • převyšuje ostatní Labella
  • neobjevila jsem


věk
25-34

Tak tohle se Labello opravdu povedlo! Koupila jsem si ho v době, kdy jsem měla šíleně rozpraskané rty a tento balzám mě jich zbavil do dvou dnů. Nejenže působí hojivě, ale taky nádherně voní a i chutná. Trošku mi vadí jeho příliš tuhá konzistence, člověk na něj musí dost tlačit, aby se mu na rtech udělal nějaký ochranný film. Jinak je opravdu super!

  • hojí
  • voní
  • příjemně chutná
  • tuhá konzistence


věk
15-24

Další recenze od 1.12.2013 19:08:56

Velmi dobrý balzám na rty, kupovala jsem ho, protože jsem nutně nějaký potřebovala a u sebe jsem zrovna žádný neměla. Stál pár korun a zaujala mě kombinace olivy a citrónu. Balzám, ač je zelený tak na rtech je normálně průhledný, nijak rty nezbarví. Vůně je velmi pěkná, je slabší, což je příjemné, nemám ráda balzámy, které voní silně. Rty vyživuje i zevnitř. Hydratované jsou velmi dobře a jsou pak krásně jemné. Určitě si ho zas někdy koupím zase.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • hydratuje
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 3.1.2014 00:07:53

Tento balzám jsem si koupila nedávno a musím říct, že je skvělý. Moc se mi líbí jeho citronovoolivová vůně. Má sice zelenou barvu ale na rtech se krásně jemně leskne a rty zanechá promaštěné tak akorát. Používám ho nejen na noc ale i přes den. Myslím, že tento patří mezi ty lepší z Labell. Rozhodně si ho někdy zase pořídím. Doporučuji ho vyzkoušet.

  • krásně voní
  • rty se po aplikaci hezky lesknou
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.10.2014 18:32:09

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento balzám jsem si koupila hlavně proto, že byl z řady Pure & Natural, koukala jsem zpětně na složení a nebylo nijak extra špatné. Tento byl jeden z mých oblíbených, měl jemnou konzistenci, takže se dobře nanášel a nezanechával žádné viditelné stopy na rtech a pěkně voněl.

  • Jemná konzistence.
  • Přírodnější složení.
  • Vůně.
  • Chuť.
  • Cena.
  • Nic.


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2015 22:03:24

Tento balzámek mám moc ráda, opravdu hezky mi voní, přemýšlela jsem co mi to připomíná a on to je prostředek na mytí nádobí, ale nevadí mi to, hydratuje průměrně, na rtech moc dlouho nevydrží, ale nevadí mi ho nanášet častěji, naštěstí nebarví dozelena, balení je bytelné, určitě až mi dojdou zásoby pořídím si ho znovu

  • vůně
  • průměrná hydratace


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

EOS Lip Balm

4.2 80% 63 recenzí

Hůře hodnocené