Balea Balzám na ruce a nehty s heřmánkem recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Balea Balzám na ruce a nehty s heřmánkem
Krémy na ruce Balea Balzám na ruce a nehty s heřmánkem - obrázek 1
Krémy na ruce Balea Balzám na ruce a nehty s heřmánkem - obrázek 2
5 4.3 39
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Balzám na ruce a nehty s heřmánkem

věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 20:31:57

Velice dobrý krém na ruce s krásnou vůní heřmánku. Kupuji si malé balení do kabelky, které je velmi praktické. Krém se ryhle vstřebává do pokožky a vůbec nemastí ani nelepí. Ruce jsou po něm jemné a zhydratované. Navíc cena je velmi příznivá. Za málo peněz hodně muziky :)

  • hydratace
  • nemastí
  • vůně
  • cena
  • také jako minibalení do kabelky
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 4.4.2012 21:10:53

Naprosto úžasný kousek dostupný také jako miniatura za 29.-, kt. je do kabelky jako dělaná. Krém se dobře vpíjí, zanechá pokožku jemnou a vláčnou a dobře hydratuje - a to i ruce opravdu suché. Jemná vůně je celkem příjemná, nevtíravá. Rozhodně doporučuji. :)

  • cena
  • vůně
  • hydratuje
  • zanechává ruce jemné a vláčné
  • možnost miniatury
  • žádné


věk
25-34

Občas si koupím mini balení do kabelky. Krém vyniká především svou lehkou konzistencí, dobře se roztírá a rychle vstřebává, nezanechává nepříjemný mastný film. Vůně je jemná, nevtíravá. Akorát víčko se musí odšroubovat, mám raději takové ty vyklápěcí.

  • cena
  • možnost zakoupení mini balení do kabelky
  • lehká a jemná konzistence
  • snadno se roztírá a rychle vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • jemná vůně heřmánku
  • šroubovací víčko


věk
35-44

Další recenze od 10.4.2012 13:14:29

Tento krém mě překvapil tím jak mám po něm krásně jemné ruce. Pokožku rukou mám dost suchou a po tomto krému ji mám hezky jemnou a vláčnou. Vyzkoušela jsem už hodně krémů na ruce a zatím je tento pro mě nejlepší. Zatím is kupuji miniaturu do kabelky za 20 korun a jsem moc spokojená.

  • jemnost
  • žádné


věk
25-34

Tento krém na ruce je opravdu skvělí. Kam se na něj hrabou ty předražené značkové krémy. Skvěle hydratuje ruce, zanechává je jemné a hebké. Dobře se vstřebává, nezanechává mastný film. Navíc hezky voní. Za ty peníze jsem ani nečekala, že bude tak dobrý. Velká spokojenost.

  • hydratuje
  • dobře se vstřebává
  • hezky voní
  • zanechává jemné ruce
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 16:03:46

Fajn krém na ruce, který se rychle vsákne. Nemáte po něm mastné ruce ale přitom hezky jemné a hydratované. Cena je také fajn. Kupuji si malé balení, které je super do kabelky. Kupuji ho opakovaně. Za tu cenu je vážně dost dobrý. Můžu ho jedině doporučit.

  • Malé balení do kabelky
  • Cena
  • Hydratace
  • Nic


Další recenze od 16.4.2012 17:01:12

Moje nejoblíbenější stálice mezi krémy na ruce. Doma zkrátka musí být. Je jemný, rychle se vstřebává, ruce krásně hydratuje, ale nejsou po něm nijak mastné. Na zimu ale vždy kombinuji s nějakým hutnějším, na mrazy bohužel nestačí. Odjakživa se mi hodně potí ruce, takže volba dobrého krému je pro mě zásadní. Pokud máte podobný problém, určitě ho zkuste.

  • dobře hydratuje
  • nemastí
  • minibalení do kabelky
  • cena
  • nedostatečný efekt v zimě


Další recenze od 8.5.2012 08:00:58

Krém se příjemně roztírá, narozdíl od jiných nezanechává mastný pocit na rukou a navíc příjemně voní. I cena je příznivá a mini balení na cesty praktické. Heřmánkový krém mě příjemně překvapil i tím,že pokožku rukou opravdu zjemní, hydratuje a chrání

  • Cena
  • Vůně
  • Hydratace
  • Rychlé vstřebání do pokožky rukou
  • žádné


Další recenze od 10.5.2012 14:10:19

Připojuji se k chválícím tohoto krému. Rychle se vstřebá, krásně voní, za pár kaček, malý do kabelky. Krém se ryhle vstřebává do pokožky a vůbec nemastí ani nelepí. Ruce jsou po něm jemné a zhydratované.Koupím si ho znovu, až mi dojde. Bude má stálice. Vím o něm díky Omlazení.cz ;o)

  • cena
  • vůně
  • vstřebá se
  • bez pocitu mastných rukou
  • ruce jsou jemné
  • žádný


Další recenze od 12.5.2012 12:08:21

Výborný krém na denní používání, dobře hydratuje, ale zároveň nezanehcává mastný film a člověk nemusí dlouho čekat, než se vsákne. Nedráždí mi ekzém na rukou, nádherně voní, balení docela dlouho vydrží. A za tu cenu jsou výsledky více než dobré. Ráda ho nosím vždy s sebou v kabelce, ruce můžu mazat kdykoli je potřeba.

  • vůně
  • nelepí a nemastí
  • hydratuje
  • rychle se vstřebává
  • nedráždí ekzém
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2012 12:31:23

Tento krém na ruce je můj oblíbený. Ruce si mažu snad stokrát denně, tak oceňuji, že se rychle vsákne a nezanechává mastný film jako jiné a přesto hydratuje. Líbí se mi jeho vůně, která je decentní, jemná. Mám klasickou verzi i mini verzi do kabelky. U té miniverze mě jen mrzí, že i když jí mám v kosmetické taštičce, tak se samovolně otevírá - zatím se mi ale nestalo, že by krém vytekl, takže neberu jako mínus.

  • vůně
  • dostupnost
  • hydratuje a rychle se vsakuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 2.7.2012 23:24:12

Balea jako značka mi až na jeden produkt vyhovuje bez problému. Jemně voní a krému na ruce není nikdy dost. Mají malé balení, super do kabelky. Ceny velmi přívětivé za tu kvalitu. Tento krém se mi rychle vstřebával a nenechával mastné ruce a přesto mi přijde, že dobře hydratuje. Kupuju znovu, jakmile dojde.

  • dobře se vstřebává
  • i cestovní balení
  • dobrá cena
  • není přehnaně parfémovaný
  • občas mi nejde docvaknout víčko
  • jinak nic


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2012 19:36:40

Další super výrobek Balea. Krém je příjemný, hezky se vsakuje a nezanechává mastný film. Je vhodný i na použití během dne. Ruce jsou po něm hebké, ošetřené, ale ne nijak ulepené. Krém je srovnatelný s mnohem dražšími krémy. Balení je hezké a vydrží dlouho.

  • účinnost
  • cena
  • žádné


Další recenze od 17.8.2012 10:05:22

Tento krém mě opravdu překvapil. Kupuji si menší balení, protože tahat po kabelkách to větší se mi vážně nechce. Navíc za takovou cenu je dostupný snad pro všechny. Krásně voní, chvilku trvá než se vstřebá a řekla bych, že malinko mastí, takže ho radši používám na noc, ale to se mi možná zdá.

  • vůně
  • cena
  • existuje i v menším balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.8.2012 00:43:41

Mám už několikáté balení tohoto krému. Kupuju si malé balení, které nosím všude s sebou. Krém se dobře roztírá, krásně vstřebává, má příjemnou vůni a nezanechává mastný film. Co víc si přát, navíc stojí jen pár korun. Pro mě je ideální na denní mazání, na večer mám radši mastnější krémy. Nemám, co vytknout, doporučuju.

  • balení do kabelky a na cesty
  • lehce se vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • vůně
  • cena
  • asi žádné


věk
25-34

Lehký, příjemně vonící krém na ruce. Po nanesení se dobře rozetře, hydratuje, ruce nejsou ulepené. Výhoda je i balení ve více velikostech. V kabelce nosím maličké a konečně se netahám s vělkými tubami. Jemná vůně je docela příjemná, výborný poměr kvalita/cena.

  • lehký
  • hydratuje
  • cenově dostupný
  • balení ve více velikostech
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 4.9.2012 10:29:31

Jeden z mých nejoblíbenějších krémů na ruce. Je velmi lehký, rychle se vstřebává a ruce jsou po namazání krásně hebké a jemné. Vůbec nezanechává pocit mastnoty. Má velice příjemnou heřmánkovou vůni. Za tu cenu je opravdu skvělý, výhodou je i možnost koupit menší balení do kabelky.

  • Cena
  • Ruce hydratuje
  • Příjemná vůně
  • Nezanechává pocit mastnoty
  • Minibalení do kabelky
  • Žádné


Další recenze od 6.10.2012 18:50:39

Tento krém jsem poprvé uviděla u svojí kamarádky, kde jsem ho i vyzkoušela.Je hrozně fajn. Má krásně jemnou, lehce roztíratelnou konzistenci. Moc hezky voní rychle se vstřebává. Ještě jsem nevyzkoušela tolik krémů, abych mohla hodnotit ten nejlepší, proto dává hodnocení č. 4 Balení dávám na 5. Hrozně mě nadchla nabídka miniaturky např. do kabelky, Cenově je to tam zvláštní... Za malý krém (u nás v DM) bych dala 20,- a za velký, objem 125 ml 35,- Proto jsem si koupila radši ten větší, tím docela hodně ušetřím :) Ruce potom mám hebké a hezky hydratované...Doporučuji

  • Vůně,
  • Hydratace
  • Lehká konzistence
  • Cena
  • Asi nic...


Další recenze od 6.10.2012 21:27:26

Skvely krem za super cenu.Rychlo sa vstrebe a nemam po nom pocit umastenych ruk . Vona je uplne jemna ,nijak nevadi aj napriek tomu , ze ja kamilky velmi nemusim .Super je , ze dostat aj mini balenie do kabelky .Balenie je prakticke ,otvaracie vicko ,takze v pohode sa da minut cela tuba bez toho ,ze by bolo treba nejak dolovat.

  • jemna vona
  • rychlo sa vstrebava
  • ziadne


věk
35-44

Další recenze od 30.12.2012 22:57:59

Tento krém na ruce je opravdu moc příjemný. Má lehkou jemnou konzistenci, ale přitom slušně hydratuje, dobře se roztírá, rychle se vsákne a ruce jsou hebké. Na hodně vysušené ruce sáhnu raději po hutnějším, výživnějším krému, ale na normální pokožku je tento výborný, nemám co vytknout. Vůně je mi moc příjemná. Měla jsem několikrát malé balení do kabelky, mám pocit že velké balení jsem snad ani nikdy neměla, ale až se mi trochu zmenší zásoby, určitě pořídím :-) Cena za velké balení je velmi příznivá.

  • osvěžení a hydratace
  • příjemná vůně
  • příjemná lehká konzistence
  • cena za velké balení
  • možnost malé cestovní tuby
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 31.12.2012 00:48:09

Ideální krém v šikovném balení do kabelky. Je lehčí hydratační konzistence, výborně a rychle se vstřebá, ruce nelepí. Používám ho pravidelně během roku, pouze v silných mrazech ne, to používám mastnější krém. Kolegyně ho použila při opaření horkým čajem, moc si ho pochvalovala.

  • lehký hydratační krém na ruce
  • ideální balení do kabelky
  • nepoužívám ho v silných mrazech


věk
35-44

Další recenze od 6.1.2013 10:57:46

Příjemný krém na ruce, hezky voní,ale s hydratací jsem nebyla 100% spokojená. Během dne jsem se musela vícekrát mazat. Výhodou je,že je možné ho koupit v plném balení nebo kabelkovém balení. Dostupný jako privátní značka v drogeriích DM. Ráda zkouším nové krémy na ruce, tento bych doporučila spíš na léto, s mrazem si moc neporadí.

  • přjemná vůně
  • cena
  • výběr ze dvou balení
  • nedostatečná hydratace hodí se spíše na léto


Další recenze od 6.1.2013 11:38:50

Tento krém asi neurazí ani nenadchne. Mně tedy příliš nevyhovuje, protože mi přijde že skoro vůbec ruce nehydratuje. Přijde mi že ruce mám za chvíli suché znova a nezanechává takový ten příjemný pocit na dlaních. Znova bych nekoupila, Docela dlouho se vstřebává.

  • obal
  • dlouho se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2013 13:03:23

Dřív jsem nemusela nic s vůní heřmánku a poslední rokky tomu přicházím na chuť. Krém je lehký, takže se hezky roztírá a dobře se vstřebává, ruce nejsou mastné, vmasírovávám i do nehtové kůžičky a super je i menší balení, protože krémy nosím po kabelkách a na cesty. Je nevhodný na zimu práývě kvůli lehké konzistenci, takže moc nevyživuje a na zimu doporučuji hutnější krémy. Jinak jsem negativa nenašla. Cena a dostupnost jsou ok.

  • cena a dostupnost
  • možné i mini balení do kabelky
  • nemastí
  • dobře se roztírá a rychle vstřebává
  • jemná vůně heřmánku
  • dobře se vymačkává z tuby
  • nevhodný na zimu


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2013 13:09:45

S výrobky Balea jsem ve většině případech spokojená a týká se to i tohoto krému. Největším plusem pro mě je i jeho malé balení, které je do kabelky jako dělané. Krém je na rukou velice příjemný, hezky se roztírá a příjemně hydratuje. Navíc mám ráda vůni heřmánku, takže za mě ho mohu doporučit.

  • velikost balení
  • hydratace
  • vůně
  • dobře se roztírá
  • nenašla jsem žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2013 23:17:20

Přímo úžasný krém na ruce. Velmi oceňuji výběr ze dvou velikostí. Tu větší tubu mám doma a ta menší je ideální na nošení v kabelce. Cena je také výborná a za tu kvalitu..Ruce jsou po používání krému dobře hydratované a velice jemné. Krém krásně voní, dobře se vpíjí a nezanechává žádný mastný film. Krém kupuji stále dokola a jsem s ním moc spokojená.

  • 2 velikosti balení
  • vůně
  • dobře hydratuje
  • není mastný
  • cena
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 17.6.2013 17:27:10

Tento krém na ruce od Baley nemohu nijak vychvalovat - pro mě je to pouhý průměr. Krém má lehkou konzistenci, dobře se roztírá a vmasíruje. Chvilku ovšem trvá, než samotné ruce mohu použít, přijdou mi po nanesení takové až mastnější. Obal - upřednostnila bych odklápěcí víčko před šroubovacím. Vůně - nemohu snad ani hodnotit, není mi příjemná.

  • Někomu může vyhovovat
  • Délka vstřebání
  • Uzávěr
  • Vůně


věk
15-24

Další recenze od 12.12.2013 18:11:22

Miluju tenhle krém, lehce se vstřebává a na rukou nechává jemnou heřmánkovou vůni. Lehce se roztírá a je hustý tak akorát. Akorát bych do nedoporučila používat v zimě, je dost lehký a popraskanější pokožku by nemusel tak dobře regenerovat. Používám ho na noc a nemůžu si ho vynachválit. Opravdu jednička za tu cenu. Balea mě opět nezklamala.

  • jemná vůně
  • dobře se vstřebává
  • nezanechává na rukou mastný film
  • hezký obal
  • účinkuje i na nehty
  • dobře se roztírá
  • cena
  • nevhodný na zimu


věk
15-24

Další recenze od 5.1.2014 03:59:11

Tento heřmánkový krém na ruce jsem si moc oblíbila. Mám již 2 balení, které pomalu dodělávám a určitě si koupím opět další. Krém na ruce moc krásně voní heřmánkem, není to rozhodně nic chemického. Kromě toho, že ruce potáhne filmem, který je chrání zvenčí, tak také ruce hydratuje do hloubky a ruce zůstanou jemné a hydratované po opravdu dlouhou dobu. Na jaro a na podzim je naprosto ideální. Používám ho i teď během zimy, ovšem když jsou opravdu velké mrazy, tak sáhnu raději po krému od Neutrogeny, který ruce hydratuje ještě o něco lépe než tento. Ovšem v ČR zas tak velké mrazy nejsou, takže si vystačím v zimě převážně i s tímto. Doporučuji ho vyzkoušet. Za ty peníze opravdu stojí.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • ve velké zimě potřebují mé ruce větší hydratační účinky


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2014 14:54:01

koupila jsem si mini verzi do kabelky, jsem spokojená, krém se rychle vstřebává a ruce po něm nejsou suché delší dobu, krém má přijemnou konzistenci a hlavně nelepí, jediné co bych uvítala je změna balení, aby víčko nebylo šroubovací, ale dalo se jen vycvaknout jako to je u plné 100 ml verze, ale jinak je to dobrý krém za tu cenu a určitě si budu kupovat další

  • nemastí
  • rychle se vstřebá
  • miniaturní verze
  • šroubovací víčko u mini balení


Nejedná se o krém ale o balzám na ruce a z tohoto důvodu má také trošku odlišné hydratační schopnosti. Krémy jsou vždy hutnější a proto se hodí více pro hodně suché/hrubé ruce a na zimu. Mě balzám vyhovuje, mám pokožku susší, ale nikdy nepraská. Výhodou tohoto krému je příjemná parfemace opravdového heřmánku, žádná chemie. Rychle se vstřebává a nezanechává ulepený pocit. Používám přes jaro a léto. V zimě ho nemám vyzkoušený, ale myslím že by také stačil. Příště koupím znovu.

  • nezanechává ulepený pocit
  • rychle se vstřebá
  • cena
  • přirozená parfemace
  • snad jen že neexistuje druhá verze v krému (např. na zimu)


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2015 18:28:58

Krém som mala niekoľko krát v kabelkovom balení(tuším to bolo 30ml). Totiž u Nás v Dm nemali v tejto veľkosti žiaden iný krém na ruky. Krém sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva ulepený pocit ani mastnú vrstvu na rukách čo mi počas dna vyhovovalo. Proste si umyjete ruky natriete a za chvíľu môžete robiť ďalej. Bola som s ním celkom spokojná až kým neprišla zima a moje ruky proste začali byť vyslovene suché. Vtedy mi bol krém na nič. Povedala by som že krém je fajn ale pomenej hydratačný. Ak máte vyslovene suché ruky asi nebude nič pre Vás. Krém nieje zlý je to podla mňa skôr priemer a aj tak ho pre jeho balenie(ak nemám vyslovene suché ruky) kupujem znova...

  • nezanecháva ulepený pocit
  • rýchlo sa vstrebáva
  • aj kabelková veľkosť(30ml)
  • cena
  • nestačí na zimu(vtedy mám vyslovene suché ruky)


Tento krém začala používat mamka když potřebovala nějaký malý do kabelky, jakmile jsem ho od ní jednou zkusila tak jsem jí ho brala pořád, nakonec jsem si koupila svůj a mám ho každý den v kapse od bundy a to je malá kapsa a narvu tam i rukavice a sluchátka, tenhle krém jsem si naprosto zamilovala, ruce jsou po něm úúúúúžasné :) a ta cena!

  • vůně
  • nic


věk
25-34

Jemný krém na ruce s vůní heřmánku, která mi tedy vůbec nevoní. Krém je lehký, nemastný a nelepí, snadno se roztírá, ihned se vstřebává. Hydratace je slabá, ruce se musí mazat několikrát za den, pro suché ruce nebude hydratace žádná a na zimu a mráz také nestačí. Ruce jsou chvilčku jemnější, ale žádný zásadní efekt nepozoruji, měla jsem od této značky mnohem lepší krémy.

  • nemastné složení
  • žádný efekt
  • neodstatečná hydratace
  • vůně


věk
15-24

Na tento krém jsem narazila náhodou, když jsem hledala mini variantu krému do kabelky. Cena je skvělá, ale kvalita produktu tomu odpovídá. Krém je hodně tekutý, špatně se vstřebává, ruce po jeho nanesení jsou mastné, ale zároveň málo hydratované. Doporučuji maximálně na léto, na zimu je příliš slabý. Navíc se špatně vytlačuje produkt z tuby. Nedoporučuji.

  • cena
  • tekutý
  • špatně se roztírá
  • málo hydratuje


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2016 03:18:22

Rozhodovala som sa medzi týmto krémom a ich mandľovým,nakoniec vyhrali kamilky :) Je to naozaj príjemná,kvetinová vôňa a mne sa veľmi páči.Konzistenciu má možno troška redšiu,nie je úplne riedky,ale nie je to jeden z tých hutných,ťažkých krémov.Mne to vyhovuje.Príjemne hydratuje a ruky sú strašné jemné! Vstrebanie mi pripadá v poriadku,ak sa nepreženie množstvo,tak kým sa rozotrie krém poriadne,už sa na pol aj vsiakne,takže to hodnotím kladne.Ja nemám ani problém s viečkom a krásne sa zacvakne vždy.Nezanecháva mastný pocit,ruky sú jemné a krásna vôňa.... Jednoznačne hovorím áno! :-)

  • vôňa
  • nezanechá mastný pocit
  • jemné ruky
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2016 16:45:15

Tento heřmánkový krém na ruce již kupuji pravidelně a zatím se mi neomrzel. Má krásnou heřmánkovou vůni, naštěstí ne moc chemickou, prostě tak akorát. Prodává ho DM. Napoprvé jsem si nebyla koupí jistá, tak jsem v německém DM koupila jen cestovní verzi, která je o dost menší. Ted již kupuji jen to větší balení, krém se mi osvědčil. Na druhou stranu, hydratace je trochu slabší, ale žádná tragédie.

  • Existuje i malé cestovní balení
  • Dostupnost
  • Cena
  • Slabší hydratace


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2017 17:45:58

Myslím, že za stejnou cenu dostanete v drogerii mnohem lepší krémy na ruce. Tenhle je trochu moc mastný a dlouho a špatně se vstřebává, většinou si pak musím utřít zbytky krému z rukou kapesníkem. A že by oproti konkurenci nějak výrazněji hydratoval, to se taky říct nedá. Teď se ho snažím dopatlat v práci a znovu ho koupit neplánuju. Ani ta vůně mě neoslovila. Jediné plus je, že se vyrábí i v té malé cestovní verzi.

  • vyrábí se i v malém balení
  • ruce po něm zůstávají dlouho mastné


věk
15-24

Další recenze od 3.12.2017 17:49:59

Tento krém bol veľmi príjemnej čistej vôni ktorá sa mi na ňom najviac páčila. Mala som najprv len malé "vzorkové" balenie, potom som kúpila väčšie. Konzistencia bola skôr gélovitá, čo mi až tak veľmi nevyhovuje, radšej mám hutnejšie krémy, ktoré sa dobre rozotierajú a vstrebávajú. Tento takisto plnil svoje funkcie, hydratoval dostatočne normálnu pokožku rúk, pre suché ruky neviem či by bol dostatočný. Znova nekúpim kvôli konzistencii.

  • - cena
  • - množstvo
  • - vôňa
  • - hydratácia
  • - vadila mi konzistencia


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Balea Krém na ruce oliva

4.1 77% 20 recenzí