Lacoste Pour femme EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Lacoste Pour femme EdP
Parfémy pro ženy Lacoste Pour femme EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Lacoste Pour femme EdP - obrázek 2
5 4.5 11
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 500 - 1 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Lacoste

Recenze produktu
Lacoste Pour femme EdP

věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 14:13:11

Je spousta vůní, které mi voněly, koupila jsem si je, ale podruhé už jsem chtěla zkusit zase něco jiného. V tomto případě to neplatí. Kupuju si ji pořád dokola. Je to skvělá vůně na všechna roční období a opravdu dlouho vydrží vonět. Každý mi ji chválí.

  • vydrží vonět dlouho
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 12.4.2012 14:51:11

Tohle byla léta moje nejoblíbenější vůně. Potom už jsem ji ale necítila tak jako dřív, proto už mám jinou, ale stále mě láká koupit si ji znovu. Rozhodně to není žádná sportovní svěženka ani sladká líbivka, jako ostatní vůně Lacoste. Je to taková univerzální vůně, pro mě spojená s luxusem a elegancí. Není ani sladká, ani květinová, ani svěží... je možná lehoulince pudrová a téměř neznatelně pyžmová. Je velmi jemná, ale splývá s tělem jako druhá kůže. Připomíná mi zlato, slunce, dřevo a kouř. Myslím že se hodí ke každému věku ať už je žena sportovní či elegantní a můžům se velmi líbila. Obzvláště doporučuji do práce - tahle vůně opravdu nikomu nevadí a není to žádný bolehlav. Výdrž je spíše střední, ale cena je skvělá.

  • nadčasová univerzální vůně
  • hodí se do práce, na večer i na sport
  • vůně elegantmí a zaoblená, žádný bolehlav
  • za dobrou cenu
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 21.4.2012 14:43:23

Opravdu krásná vůně velmi příjemná, i když mi přijde že je silnější, když se dá malé množství vhodné i na denní použití. Co se týče výdrže tak je opravdu dobrá. Smyslná ale zároveň i tajemná. Opravdu jedna z mých nejoblíbenějších vůní. Skvělá kombinace složek

  • dlouhá výdrž
  • smyslná vůně
  • žádné


Další recenze od 29.4.2012 15:56:04

Příjemná a lehká vůně, kterou mohu nosit do školy, ale i na nějakou společenskou akci. Je jemná, takže se mi z ní nemotá hlava tak, jako u některých silnějších vůní, ale přesto vydrží na těle i na oblečení dostatečně dlouho. Příjemné je i krásné balení.

  • Lehká a jemná
  • Hezký obal
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2012 18:47:52

Dlouho patřila k mým nejoblíbenějším vůním a i dneska musím uznat, že je pořád jednou z těch lepších. Nosila jsem ji ráda kdykoliv a kamkoliv, vždy mi přišla univerzální a opravdu líbivá. Docela dlouho vydrží vonět a přitom není nijak přehnaně výrazná.

  • krásná vůně
  • výdrž
  • cena
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 4.8.2012 13:14:59

Toto je moc krásná vůně, a nebýt bohužel pro mě minimální výdrže, koupila bych si ji znova, protože je opravdu moc pěkná, elegantní, není moc sladká, ani kořeněná, není to sportovní ani ovocná vůně (nemám ráda), prostě taková, jakou hledám už léta. Moc málo na mě vydrží vonět, ani na oblečení není po pár hodinách vůbec cítit. Moc krásná, ale už znova nekoupím. Flakon je hezký, střídmý, úplně stačí.

  • nádherná elegantní vůně
  • flakon
  • slabá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2012 14:01:47

Značku Lacoste mám velmi ráda a parfémy taktéž. Bohužel mi spíš voní pánské parfémy od této značky (nezažila jsem úžasnější vůni než Lacoste Red!). S Pour Femme jsem byla ze začátku velice spokojená, protože vůně dlouho vydrží a je intenzivní. Postupem času mi ale vůně přišla těžší a těžší a nyní se nemůžu dočkat až ji vypotřebuju a přejdu na jiný parfém.

  • výdrž
  • intenzita
  • cena
  • časem mi přestal vonět


věk
25-34

Moje první voňavá láska. Můj první nákup dražšího parfému z parfumérie. Krásně žensky voní. Je taková akorát, ani sladká, ani moc svěží ani moc květinová ani moc kořeněná. Velmi povodená kombinace. Ráda se k ní nostalgicky vracím vždy když nechci zkoušet nic nového a chci si být jistá tím, že za svoje peníze dostanu kvalitní a pro mě vhodnou vůni.

  • elegantní a luxusní design
  • cenově přijatelná
  • krásná vyvážená ženská vůně
  • mohla by déle vydržet a výrazněji vonět


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 18:28:34

Moc hezká a podmanivá ženská vůně. Je velice příjemná, výdrž je podle mě velice obstojná, na tu si tedy rozhodně nemůžu stěžovat. Líbí se mi jednoduchý flakonek. Vůně od Lacoste patří k mým oblíbeným a tato vůně tedy není výjimkou. Určitě se k ní někdy zase vrátím. Nemám co vytknout a určitě doporučuji vyzkoušet :-)

  • jednoduchý design
  • výdrž vůně
  • krásná ženská vůně
  • ne


věk
15-24

Další recenze od 3.6.2013 20:38:41

Tuto vůni jsem objevila náhodou,když jsem zapomněla tu svou hodit do kabelky a kamarádky mi ji zapůjčila. Velice jsem si ji oblíbila a musím říct, že mi nádherně voní. Na oblečení ji lze cítit i několik dní, ale vy sami ji po chvilce necítíte, za to ale občas kolem vás zavane ta příjemná vůně. Doufám, že se mi brzy "neočuchá".

  • příjemná vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.10.2013 08:37:41

Láska na první přičuchnutí. Přijde mi odlišná oproti ostatním Lacoste vůním, které jsou na můj nos trochu tuctové. Vůně je čistá, výrazná, vhodná jak na den, tak na večer. Je však potřeba si dát pozor na použité množství, občas je na těle cítit až moc a pak je to trochu bolehlav. Výdrž je skvělá, v pohodě vydrží celý den, ve vlasech ještě déle.

  • vůně
  • výborná výdrž
  • ve větším množství mě po ní bolí hlava


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Guess Seductive EdT

4.3 84% 12 recenzí