Dove Krémové mýdlo recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dove Krémové mýdlo
Gely a mýdla Dove Krémové mýdlo - obrázek 1
Gely a mýdla Dove Krémové mýdlo - obrázek 2
Gely a mýdla Dove Krémové mýdlo - obrázek 3
5 4.7 28
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 15 - 30 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Krémové mýdlo

Další recenze od 13.3.2012 17:15:19

Dove je podle mně jediné mýdlo,které pokožku příliš nevysuší.Ruce jsou naopak hebké a vyživené.Vůně je také nádherná,žádná výrazná chemická.Myslím,že se hodí i na obličej,mám citlivou a suchou pleť a po použití tohoto mýdla pokožka nepne.

  • hydratuje
  • krásně voní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 18:07:51

Asi nejlepší mýdlo, které nevysušuje. Vůně je typická pro Dove, já ji mám moc ráda, žádná přehnaná parfemace. Mýdlo dobře pění a lze ho použít klidně na celé tělo nebo na obličej.

  • cena
  • příjemná vůně
  • hydratace
  • dobře pění
  • vhodný i na obličej
  • vhodný na celé tělo
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 13:03:56

Nejlepší a moje nejpoužívanější mýdlo, které jsem kdy použila. Krásná a čistá vůně, kterou na pokožce po umytí dlouho cítím, opravdu velice příjemná a svěží vůně. Navíc výborný k pokožce a nevysušuje jí oproti jiným. S výrobky dove jsem velice spokojená, ráda a často se k ním vracím.

  • kvalita
  • cena


věk
15-24

Dove mýdlo krásně voní, nevysušuje pokožku. Je vhodné pro mytí celého těla i obličeje. Dobře pění. Cena je přiměřená.

  • jemná parfemace
  • nevysušuje pokožku
  • dobře pění
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 19:32:29

Krásně voní, vždycky mi provoní celou koupelnu :-) Kromě toho i jemně umyje. Na obličej jsem ho tedy nezkoušela. Je to opravdu kvalitní mýdlo, takže i když mýdla moc nemusím, tak tohle bych si koupila klidně znovu.

  • - krásná vůně
  • - nevysušuje
  • - nic


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 19:55:47

Snad jediné mýdlo, se kterým si klidně umyji pleť a nemusím se bát vysušení. Dalším příjemným bonusem je nevtíravá a neumělá vůně, která se mi nikdy neomrzí. Od té doby, co jej používám, tak se mi skoro nedělají pupínky.

  • vůně
  • účinky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 16:14:21

Na mýdlo Dove nedám dopustit. Vždy jsem měla problém s tím, že běžné mýdla mě vysušovali pokožku, což o Dove nemůžu říct. Naopak. Začala jsem po kladné zkušenosti využívat této značku u dalších potřebných kosmetických produktů. Mám ráda i jemnou čistou vůni Dove.

  • Nevysušuje
  • Čistá vůně
  • Dobře pění
  • Nevím o žádném


věk
25-34

Toto mýdlo je velmi dobré, i přesto, že jsem měla už jiné tuhé mýdla. Tohle bylo velmi dobře vlastně nejlepši z tuhých mýdel co jsem měla. Myslí, že jsem četla v recenzích, že jsi s ní někdo odličoval mýdlo. Určitě doporučuji i těm co mají suchou pokožku.

  • cena hydratace
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 20.4.2012 14:31:21

Tohle mýdlo mám moc ráda a kupuji ho často, i když ho používám jen na mytí rukou. Můj přítel ho někdy používá na celé tělo a taky si ho pochvaluje. Mám moc ráda příjemnou, typickou Dove vůni tohoto mýdla, která se opravdu nikdy neomrzí. Na mytí rukou mi maximálně vyhovuje, protože pokožku příliš nevysušuje.

  • pokožku nevysušuje
  • velice příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 13:33:25

Mýdlo Dove si občas koupím, ráda se k němu vracím, i když ho používám hlavně na mytí rukou a občas na tělo. Na obličej bych si asi netroufla, ale podle ostatních ohlasů lze použít zcela bez problémů. Dobře pění a zanechává pokožku hezky jemnou a hladkou. Navíc krásně voní.

  • cena
  • vůně
  • nevysušuje
  • dobře pění
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.5.2012 16:50:11

Tohle mýdlo je vyložený zázrak!! Používám ho výhradně na obličej a nemůžu si ho vynachválit. Krásně "vyčistí" póry, nevysušuje, příjemně voní a cena je taky skvělá. Od doby, co jsem na něj narazila nepoužívám jiné přípravky na čištění obličeje. Stačí si ho umýt mýdlem a pak jenom použít krém.

  • cena
  • vůně
  • nevysušuje
  • čistí
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.5.2012 16:50:48

Miluji tohle mýdlo, miluji jeho vůni. Zvláčňuje pokožku, nevysušuje ji a zanechává ji pěkně hebkou a voňavou. Používám ho především na ruce, ale když mi dojde sprcháč, nebojím se po tomto mýdlu sáhnout. Taky ho občas používám na pupínky, nanesu a do rána je klid.

  • cena
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2012 18:20:44

Koupila jsem si tohle mýdlo na základě spousty kladných recenzí a už chápu, proč mají všichni tohle mýdlo rádi. Já mám celkově radši tuhá mýdla na mytí rukou než gely a vlastně ani nevím, proč jsem si nikdy předtím nekoupila Dove mýdlo, když mám celkově značku Dove ráda. Tohle mýdlo je opravdu jiné než všechny ostatní. Je krémové, jemné, příjemně voní. Klidně ho používám i místo sprchového gelu nebo na mytí obličeje a vůbec pleť nedráždí ani nevysušuje. Naopak mám příjemný pocit čisté pokožky.

  • jemnost
  • nevysušuje
  • asi žadné


věk
35-44

Další recenze od 9.6.2012 23:33:45

Mýdlo Dove jsem používala dříve než jsem přešla na přírodní značky kosmetiky, což je jediný důvod, proč bych si ho znovu nekoupila. V minulosti bylo mé nejoblíbenější. Nicméně ho mohu doporučit, příjemně voní a nevysušuje. Je vhodné i pro citlivou pleť se sklonem k vysušování. Kvalita za rozumnou cenu.

  • Cena
  • Nevysušuje pokožku
  • Nedráždí
  • Jemná vůně
  • Není přírodní


věk
15-24

Další recenze od 7.10.2012 10:30:00

Toto mýdlo mi přijde jako jedno z nejlepších drogérkových co jsem měla. Mám ekzematické ruce, takže mi ty přeparfomavé cosi nedělají moc dobře. Dove ale ani nevysušuje, hezky pění a jemně voní. Kupuji ho většinou v multi baleních, takže cena je také příznivá. Navíc se v mokré koupelně ani nerozpouští, jako spousta jiných mýdel.

  • jemná vůně
  • nevysušuje
  • cena
  • dobře pění


věk
25-34

Další recenze od 7.10.2012 19:38:31

Mýdla Dove jsem vyzkoušela už úplně všechny a ani jedno nezklamalo. Zbytečně nepřesušují kůži, dokonale umývají. Zanechávají pocit dokonalé čistoty a pokožku krásně provoní. Výdrž mýdla je také dobrá, ubývá pomalu a je veliké. Cena je moc dobrá, vzhledem ke kvalitě.

  • dokonale myje
  • krásné vůně
  • nevysušuje
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Výrobky Dove patří IMHO k nejlepším, co se dá sehnat v drogérii. Líbí se mi jejich jednoduchý design a jejich specifická vůně. U tohoto mýdla oceňuju multikunkčnost - dá se použít na ruce, celé tělo i na pleť. Dále mi vyhovuje čistá vůně a cena při poměru ke kvalitě výrobku.

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • multifunkčnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.1.2013 11:11:48

S kosmetikou Dove jsem vždy velmi spokojená. Jinak to není ani s tímto mýdlem. Používám ho hlavně na umytí ( odlíčení ) obličeje. Mám hodně citlivou ple%t a toto mýdlo mi vyhovuje mnohem více než klasické gely určené přímo na odlíčení obličeje. Pokožku mi vůbec nevysušuje. Já jsem tedy opravdu velmi spokojená.

  • Používám na odlíčení obličeje
  • nevtíravá vůně
  • nevysušuje
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 14.4.2013 11:57:09

Toto mýdlo používám na obličej na takovéto hrubé odlíčení make-upu. Nevím jestli to je přímo tohle, ale to co mám, obsahuje mikro peelingové perličky. Holky tu píšou že nevysušuje, mi přijde, že přece jen, jako každé mýdlo, trochu vysušuje. Takže potom je třeba pleť namazat. Na tělo jsem ho nezkoušela, na tělo používám sprcháče. Vůně je příjemná a nejspíš koupím znovu.

  • cena
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2013 08:03:32

Tohle mýdlo je u mne již roky stálicí. Miluju jeho neutrální krémovou vůni. Člověk se nemusí ani moc snažit a vytvoří krásnou hustou jemnou pěnu. Po pužití jsou ruce hebké a provoněné, navíc mýdlo nevysušuje. Tedy ne, že by přímo hydratovalo, ale bezprostředně po použití není potřeba okamžitě nanášet krém. Za tu cenu rozhodně stojí za vyzkoušení, neprohloubíte.

  • nevysušuje
  • jemná hustá pěna
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 13:30:14

Používáme na chatě na uplně všechno, když se mi nechtějí vozit všelijaké lahvičky, tudíž mi zastoupí sprchový krém, gel na čištění pleti, krém na tělo po koupeli, jelikož toto mýdlo hodně hydratuje. Dále ho ráda používám na chatě i jako pěnu na holení právě pro jeho krémovou strukturu. Příznivá je cena a pro mě osobně i vůně.

  • cena
  • všestranné využití
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.11.2013 11:53:14

Mám toto mýdlo moc ráda. Voní tak, jak je typické pro kosmetiku Dove, jemně a nevtíravě, přitom krásně. Je použitelné na celé tělo, já používám nejčastěji na ruce nebo se s ním sprchuji, na obličej jsem nezkoušela. Pění dobře a pokožku zanechává jemnou a hebkou, nepociťuji žádné vysušování. Ráda se k němu vracím, za těch pár korun výborné mýdlo.

  • cena
  • vůně
  • nevysušuje
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 9.8.2014 13:22:13

Krémové mýdlo Dove v různých provedeních je opravdu jednička na trhu. Toto mýdlo nevysušuje ani nepne pokožku než kterýkoliv mycí přípravek (mýdlo), s kterým jsem měl při spaní problémy se svědívou kůži, napnutou a suchou. Po promazávání tělovým mlékem se mi lepilo a špatně spalo. Krémové mýdlo Dove mi plní všechno, co potřebuji. A ani nemusím mazat nějakým mlékem. Používám ho už přes devět let. Celá moje rodina ho používá a je opravdu celkem spokojená.

  • nevysušuje ani nenapíná kůži
  • různé vůně
  • jemně tvarované mýdlo
  • výborně drží při mytí
  • žádné


věk
25-34

Mé nejoblíbenější tuhé mýdlo. Klasická typická vůně original Dove je nenahraditelná, používám všechny přípravky této vůně, nemohu odolat. Pokožka je jemná, vláčná, hebká a není napnutá jako po většině ostatních mýdel a lze opravdu sem tam použít i na obličej. Opět tomuto výrobku nemám co vytnout, kupuji pravidelně.

  • vůně
  • hebká pokožka
  • není co vytknout


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené