Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační expres balzám recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační expres balzám
Bezoplachová péče Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační expres balzám - obrázek 1
Bezoplachová péče Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační expres balzám - obrázek 2
Bezoplachová péče Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační expres balzám - obrázek 3
5 3.3 28
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační expres balzám

věk
25-34

Další recenze od 29.4.2016 15:36:42

Tyhle balzámy ve spreji jsou pro mně jako pomoc SOS, když se vrátím z nějaké akce a místo vlasů mám dredy. :D Moje vlasy se extrémně cuchají, takže mám stále po ruce tohle ,,rozčesávadlo" a vždycky to s ním jde lépe. Měla jsem i růžovou variantu tohoto spreje, taky nebyla špatná, v podstatě to je úplně to samé akorát s jinou vůní. Až mi tenhle dojde tak si koupím zase nějakou další variantu.

  • Pomůže rozčesat i chuchvalce
  • Vlasy jsou po něm hebké a lesklé
  • Samozřejmě jako každý balzám zatěžuje a mastí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 15.9.2013 13:00:27

Tento produkt si kupuji opakovaně. Pomáhá mi silně zničené vlasy uhladit, zjemnit. Vlasy se po něm krásně rozčesávají, lesknou a jsou hebké. Bohužel mi vadí ten zápach keratinu. Mám objednaný profi Schwarzkopf BC kondicionér a proto s tímto už končím. Dřív jsem si ho kupovala pořád, jako jediný mi vlasy dal do formy, jen se mi hrozně mastily vlasy po něm.

  • lesk vlasů
  • vlasy jsou po něm hebké
  • lehce rozčesatelné
  • na dotek pevnější
  • zápach


věk
25-34

Bezoplachové balzámy Gliss Kur mám ráda, jsou to moje kosmetické stálice. Momentálně používám tento černý a přijde mi stejný jako ostatní, které jsem od Gliss Kuru vyzkoušela - hezky voní, dělá lesklé vlasy a dobře se po něm rozčesávají vlasy. Bohužel při větším množství vlasy zatěžuje. Taky pochybuju, že by nějak zaceloval konečky, ale v tomto případě nejsem naivní, s tím si poradí akorát nůžky.

  • vůně
  • lesklé vlasy
  • aplikátor
  • donře se rozčesávající vlasy
  • nezmůže nic proti roztřepeným konečkům
  • zatěžuje vlasy


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2013 22:17:19

Tento čierny rad od Gliss kur mám rada hlavne pre jeho úžasnú vôňu čokolády a čohosi. Páči sa mi, že je bezoplachový, takže ho len nastriekam a vlasy sa po ňom parádne rozčesávajú. Vždy ho aplikujem len do dĺžok a preto neviem posúdiť, či vlasy zaťažuje alebo nie. Každopádne však je určite lepší ako oplachovacie kondicionéry. Obal je veľmi estetický a pekný. Určite odporúčam

  • neoplachuje sa
  • vôňa
  • pekný obal
  • žiadne


věk
25-34

Tenhle Gliss Kur Ultimate Repair regenerační expres balzám jsem poridila v nejakem vyprodeji v Dmku a musim rict, ze to bylo stesti. Koupila jsem ho za nejakych 50,- Kc. Jeste stesti protoze neucinkuje. Nezaznamenala jsem zadne zmeny. Navic je plny silikonu coz by mohla vadit jemnym vlaskum. Co je jeho plus je maximalne jeho vune.

  • Vune
  • Nekvalitni vyrobek a navic splny silikonu


věk
15-24

Další recenze od 17.2.2013 13:27:05

Mám pocit, že tenhle produkt vůbec nefunguje. Popravdě nevidím rozdíl před a po použitím. Vlasy neuzdravuje, nejdou snáz rozčesat. Jedinné + je že krásně voní a nemastí vlasy, ale jinak myslím že to jsou vyhozené peníze. Někomu může i smrdět, je to taková trochu silnější a možná trochu i pásnká vůně, ale mi voní krásně. Bohužel vůně ve vlasech dlouho nevydrží.

  • vůně
  • cena
  • nefunguje


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 17:56:18

Dala jsem mu opakovanou šanci a ani po druhém balení žádné výsledky. Je to obyčejný navoněný sprej na vlasy, nic víc. Žádné výsledky jsem neviděla. Čekala jsem alespoň nějaké uhlazené poškozených krepatých vlasů a nic, takže já nedoporučuji a už nekoupím.

  • dostupnost
  • nemá účinky


věk
25-34

Další recenze od 27.8.2012 11:28:09

Tak tímto přípravkem jsem přímo nadšená! Je to nejlepší bezoplachový balzám, který jsem kdy měla. Vlasy opravdu zregeneruje, příjemně voní (vůně vydrží celý den), vlasy zanechává hebké, jemné, nepoletující s krásným odleskem. Pro mé suché vlasy je ideální. Má reakce na ostatní recenze: tento balzám je jen pro opravdu poškozené vlasy, takže pokud je máte v "jakštakš" dobrém stavu, nedivte se, že vám balzám nepomůže, protože nemá co napravovat. Proto možná nevidíte žádné změny, kromě příjemné vůně. Jediné minus je cena, ale co byste chtěli od Glis Kuru. :)

  • Jemné vlasy
  • Hebké vlasy
  • Příjemná vůně
  • Praktické balení
  • Regenerace poškozených vlasů
  • Vyšší cena


věk
25-34

Peněz, které jsem za něj dala skutečně lituju. Očekávala jsem od tohoto spreje celkem dost a byla jsem vrcholně zklamaná. Vlasy byly příšerně splihlé a mastné. Později jsem tedy pochopila, že ho musím nanášet jen na konečky, ale ani tak to nebyl žádný zázrak a ještě k tomu mi vůbec nevoní. "Vůně" je hrozně vtíravá. Ty 2 hvězdičky dávám za to, že když ho dám na konečky, tak jsou pak skutečně o něco jemnější a líp se rozčesávají.

  • lepší rozčesávání
  • jemnější konečky
  • nevoní mi
  • cena
  • vlasy se po něm mastí a plihnou


věk
25-34

Další recenze od 17.7.2012 19:49:57

Původně si ho koupila moje mamina na dovolenou, aby chránila svoje suché vlasy před sluníčkem a mořskou vodou. Pak jsem ho do ruky dostala já a musím říct, že je vážně příjemný. Stříkám si ho jen na konečky, aby se mi vlasy nemastili a opravdu pomáhá. Hydratuje vlasy a zjemní je, na dotek jsou vážně sametové. Příjemně voní a zacelil mi roztřepené konečky, takže vlasy vypadají zdravější a lesklejší :) samozřejmě vám vlasy úplně neuzdraví, ale je to lepší než nic. Doporučuju, myslím že všechny tyto spreje od Gliss Kur patří mezi ty lepší produkty.

  • Vůně
  • Vlasy se lesknou a jsou hebké na dotek
  • Zaceluje roztřepené konečky
  • Hydratuje vlasy
  • Praktické balení s pumpičkou
  • Musí se nanášet jen na konečky jinak mastí vlasy


Další recenze od 17.7.2012 13:45:14

Tento sprej mi dost pomohl na moje zničené vlasy. Hodně mi je pomohl dát do kupy, po nastříkání jsou vlasy hebké, dají se v pohodě rozčesat a na dotyk jde poznat, jak jsou vlasy silné. Asi ne každému sprej sedl, ale mi dost zlepšil kvalitu vlasů, takže za mně doporučuji.

  • vlasy jdou dobře rozčesat
  • pěkně voní
  • žádné


věk
15-24

balzám 200 ml Můj názor: Výrobek je na poškozené a suché vlasy. Velmi usnadňuje rozčesávání, to je pravda můžete si to přečíst i na obalu. To že odstraňuje i extrémní poničení vlasů zatím nevím, ale je již znát, že vážně pomáhá v regeneraci. Již po pár dnech jsem měla vlasy méně zničené a vysušené a nelámou se tak jak před tím. Jsou hebké na dotek a jemné což má za důsledek to, že musíte používat lak na vlasy jinak je máte i v menším větru strašně rozlítané. bohužel to také ubírá objem a mě dokonce docela vlasy vyrovnává, například pro mne to není žádný nedostatek , ale někomu úbytek objemu může vadit, tak je lepší k němu ještě něco používat na dodání objemu, aby ste vlasy neměli splihlé. Jinak vřele doporučuji.

  • Vlasy jsou krásně jemné a hebké na dotek
  • Obsahuje keratin
  • Vlasy jsou hydratované
  • Neoplachuje se
  • Snadná aplikace
  • Snadné rozčesávání vlasů
  • Vlasům ubírá objem- jsou splihlé


věk
25-34

Další recenze od 17.6.2012 17:34:12

Sprej k ničemu, dala jsem mu šanci a pak jsem ho po několika použitích darovala. Vlasy jsou po něm vysušené, regenerace žádná, při použití většího množství se vlasy zvláštně slepují. Jediné co hodnotím jako kladné je vůně, která je opravdu pěkná a na vlasech docela i vydrží.

  • vůně
  • slepuje
  • neregeneruje
  • vysušuje


věk
15-24

Další recenze od 17.6.2012 12:55:44

Mám vlnité, tudíž přirozeně sušší vlasy. Na tomto výrobku mě zaujala přítomnost tekutého keratinu. Bohužel, zázraky se nekonaly. Mě osobně docela voní, co se účinku týče, žádná viditelná regenerace. Vlasy se po něm ovšem dobře rozčesávájí a nemusí se oplachovat. Mým vlasů příliš nevyhovoval.

  • po použití dobře rozčesatelné vlasy
  • vůně
  • žádná viditelná regenerace


Další recenze od 30.5.2012 21:26:21

Tento přípravek na vlasy používám asi dva měsíce.Každý den si vlasy fénuji a žehlím a proto je mám suché a někdy dost zničené.Díky tomuto balzámu se to ale dost zlepšilo.Dobře se po něm rozčesávají vlasy,jsou hebké a voní.Já osobně tento přípravek doporučuji

  • pomáhá zničeným vlasům
  • snadné nanášení
  • nemastí a neslepuje vlasy
  • změny jsou vidět až po delším používání


Další recenze od 17.4.2012 21:44:54

Ukvapeně jsem si koupila celou řadu a bohužel mi nesedl ani jeden výrobek, přestože s Gliss kurem jsem již zkušenost měla a celkem dobrou. Toto je katastrofa. Na kvalitu vlasů nemá vůbec žádný vliv, naopak mi to vlasy spíše ještě vysušovalo. Velké množství silikonů vlasy jen více zatížilo. Jediné, co u tohoto balzámu fungovalo, bylo rozčesávání. Stačilo párkrát stříknout a hřeben krásně projel. Znovu určitě nekoupím ani tento, ani jiný výrobek ze stejné řady. Snažím se teď vlasům ulevit přírodní kosmetikou a zatím to funguje bezvadně. Chemie už bylo dost.

  • snadné rozčesávání
  • vlasy neozdraví
  • příliš zatěžuje
  • moc nevoní
  • vysušuje již suché vlasy


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 21:12:44

Od tohoto výrobku jsem popravdě čekala trochu víc. Vlasy sice nijak nevyspraví, ale jdou po něm hezky rozčesat a moc pěkně voní. Na chatě, kde se mi na sprchu ohřeje jen minimum vody, tudíž nemohu použít oplachovací balzám, nebo když není čas, je tento sprej jako alternativa dobrý. Cena je dost vysoká.

  • vůně
  • bezoplachový
  • dávkování sprejem
  • cena
  • konečky neuzdraví


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 19:37:51

Sprej jsem si koupila společně i s šamponem,kondicionerem a maskou. Sprej působí velice lehce na vlasy,vlasy potom jdou dobře rozčesat,nezatěžují se a narozdíl od ostatních co zde píšou mě přípravek hrozně voní.Je to taková nesrovnatelná vůně,kterou nemohu nikam zařadit.

  • Vlasy se po něm lehce rozčesávají a vůně
  • Krátkodobý efekt


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 09:56:28

Zaujala maska na vlasy z této řady a všimla jsem si i tohoto spreje, tak jsem neváhala a hodila ho také do košíku. Nanášela jsem ho vždy na mokré ručníkem usušené vlasy. Možná se trochu usnadnilo rozčesávání, ale měla jsem vlasy sušší než předtím a zplihlé. Vadí mi i jeho vůně, která okolí naopak voněla.

  • usnadňuje rozčesávání mokrých vlasů
  • měla jsem vlasy sušší a splihlé
  • vůně


Další recenze od 8.4.2012 18:33:06

Tento sprej jsem si pořídila pouze jednou.. to co sliboval na 80% splnil ale po delší době používání mé vlasy zatěžoval tak jsem si už další balení nekoupila. Vlasy po aplikaci vypadali zdravě, byly hebké, lesklé a nadýchané. Tento efekt se ale rychle vytratil což se mi stává asi u všech expres balzámů.

  • účinnost
  • zatěžoval mi vlasy
  • krátkodobý efekt


věk
25-34

Další recenze od 8.4.2012 14:23:53

Celá černá řada se podle mě vyvedla. Mně osobně balzám příjemně voní, vlasy nezmašťuje a jsou na dotek i pohled v mnohem lepším stavu. Stříkám ho po každém umytí do ručníkem vysušených vlasů a přes den několikrát i do prodloužených vlasů, takže za mě spokojenost. Od Gliss Kur jsem vyzkoušela už několik balzámů a tento mi vyhovoval asi nejvíc

  • Neoplachuje se
  • Vlasy se snadněji rozčesávají
  • Příjemná vůně
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 20:35:53

Z této řady mi nesedlo vůbec nic a tento regenerační expres balzám není výjimkou. At už jsem ho nastříkala do vlkých nebo suchých vlasů, výsledek byl pokaždé stejný - hrozný. Suché a krepaté vlasy. Neusnadnil mi ani rozčesávání. Takže jediné, co na tomto výrobku hodnotím kladně, je praktický obal.

  • praktický obal
  • neusnadňuje rozčesávání
  • po použití suché a krepaté vlasy
  • někomu může vadit jeho vůně


věk
25-34

Tento vlasový sprej jsem si koupila na základě toho, že mám vlasy po melíru a hodně se mi zacuchávaly. Sprej slibuje regeneraci, uhlazení a snadné rozčesávání. Vše splnil nad očekávání. Před použitím je nutné sprej protřepat, aby se vrstvy promíchaly. Nanáší se snadno, příjemně mi voní(něco jako karamel, vanilka...). Nanáším ho ještě na mokré vlasy, které pak vysuším fénem a výsledek je skvělý, vlasy mám heboučké, voňavé a nezacuchávají se ani během dne. Pro přesnost uvádím, že nic jiného z této řady nepoužívám, ale mám v plánu koupit si ještě masku. Balení při častém používání vydrží zhruba měsíc, cenu považuji za odpovídající. Včera jsem zakoupila druhé balení.

  • Cena
  • skvělý účinek
  • příjemná vůně
  • zabraňuje krepatosti
  • vlasy jsou hebké a uhlazené na dlouhou dobu
  • vysoké množství silikonu


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2012 20:59:48

S tímto balzámem ve spreji jsem v celku spokojená. Sice nemá nějaký vliv na zlepšení kvality vlasů, ale to jsem ani nečekala, protože poškozené vlasy už nezachrání nic. Snadno se nanáší, vlasy nemastí, nejsou po něm zplihlé, ale snadno se rozčesávají. Hezká vůně.

  • vůně
  • snadné rozčesávání
  • nemastí,neslepuje vlasy
  • nemá vliv na zlepšení kvality vlasů


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 21:10:54

Vlasy mi po něm přijdou zregenerované, zacelené a i jakoby těžší. Pumpička stříká i při opravdu malém zbytku obsahu, takže Vás o nic neošidí :). Vždy ho stříkám vlhkých umytých vlasů a vůně je cítit i druhý den. Já určitě doporučuji a už mám doma dokonce koupený druhý.

  • vůně
  • desing
  • dobrá pumpička
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 01:04:52

Pro mě celá tahle černá řada od Gliss Kuru byla hrozná. Měla jsem masku, šampon, kondicionér i tento sprej. Nicméně z celé této řady byl expres balzám asi to nejlepší. Vlasy se po něm dobře rozčesávaly, ale vůbec mi nevoněl a hlavně v porovnání s jinými expres balzámy (třeba od Elsevu), je tento nic moc.

  • snažší rozčesávání
  • vůně
  • žádné slibované účinky


věk
25-34

Koupila jsem si ho ze zvědavosti v době, kdy vyšel na trh společně se šamponem. Šampon mám skoro plný, ale sprej ne. Sprej mi vyhovoval, vždy jsem po fénování párkrát přestřikla a šla...Mě voněl...

  • vůně
  • Zřejmě nemá vliv na kvalitu vlasů


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 17:49:25

Tenhle regenerační balzám je prostě na nic, vůbec neusnadňuje vyčesávání natož, aby odstraňoval extrémní poškozené vlasy. K tomu mi ještě "smrdí". Používala jsem s kúrou ze stejné řady, a vůbec mi vlasy nijak nezregenerovaly.

  • žádné
  • žádné účinky
  • nepříjemná vůně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené