Miss Sporty Pump Up Booster Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Miss Sporty Pump Up Booster Mascara
Řasenky Miss Sporty Pump Up Booster Mascara - obrázek 1
Řasenky Miss Sporty Pump Up Booster Mascara - obrázek 2
Řasenky Miss Sporty Pump Up Booster Mascara - obrázek 3
5 3.6 40
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 109 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 40 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Pump Up Booster Mascara

věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 26.3.2017 21:33:31

Řasenku jsem si koupila, když byla ve slevě za cca 60Kč, protože jsem byla zvědavá - mám velmi ráda "katalogové řasenky" a ty "drogerkové" jsem ještě nikdy nezkoušela.. A musím říct, že jsem velmi ráda, že můj první drogerkový kousek byla právě tahle řasenka. Mám velmi krátké a nevýrazné řasy, ale u této řasenky už po první vrstvě řasy vypadají velmi dobře, ale nejlepší efekt vytvoří až vrstva druhá:) Vydrží celý den, neopadává:)

  • výdrž
  • nádherný efekt na řasách
  • velký kartáček


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 14.1.2017 11:57:58

Nemůžu hodnotit jinak než pěti hvězdičkami. Na to, že se jedná o drogériový produkt, tak je to naprostá bomba. Miluji tento tvar štětečku, který pojme hodně řasenky a zároveň neslepuje řasy. Bohužel jsem se setkala u jiných značek, že při tomto kartáčku byla náplň řasenky světle černá, čehož jsem se bála i tentokrát. Byla jsem šťastná, když jsem zjistila jaká plná černá barva se nachází v tubě. Top výrobek :)

  • cena - výkon
  • štěteček
  • barva
  • nic


věk
35-44

oči
zelené

Suverénně jedna z nejlepších drogerkových řasenek, které jsem měla, a nebylo jich málo: jak jsem od Miss Sporty nikdy nic moc neměla, protože mi to přišlo jako značka za pár kaček pro puberťačky s kvalitou pochybnou, tak tady mě kvalita velmi překvapila. Řasenka má normální plastový obal, účel plní dobře,závit se neopatlává. Kartáček je óbr velký, ale dá se s ním naučit, protože jeho štětiny nejsou tvrdé ale ani přehnaně měkké. Akorát. Štětinky jsou zavinuty pravidelně a hustě, takře pročešete řasy poměrně dobře, řasy neslepuje. Barva je sytá černá, optimálně hustá. Ta samá ve voděodolné verzi je moc matlavá, takhle je optimálně hustá. S výsledkem jsem nadmíru spokojená, udělá moje průměrné řasy hezké, zhuštěné, prodloužené, oddělené, stejně tak jako řasenky které jsou 10x dražší.

  • naprosto směšná cena
  • velký objem
  • sytá černá barva
  • vydrží poměrně slušně
  • neopadává a nežmolkuje se
  • příliš velký kartáček ale dá se s ním naučit pracovat


Řasenku jsem koupila v Rossmannovi v akci za 65 Kč. Má větší balení, kartáček klasického tvaru a velký což mě vyhovuje. Barva neopadává a řasenka neslepuje(možná občas trošku). Při použití se ale vytáhne příliš mnoho produktu, který ulpívá na obalu (což je jediná podstatná vada) -to je ale problém každé levné řasenky. Cena vs kvalita je dobrá. Příště koupím znova.

  • velikost balení
  • neopadává
  • cena
  • téměř neslepuje
  • příliš mnoho barvy ulpívá na obalu a kartáček se špatně otírá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 17.5.2015 13:55:17

Řasenku používám jen na dolní řasy. Mě vyhovuje :D Krásně je zvýrazní , kartáček je ok jsem zvyklá na velké a objemné kartáčky takže se mi s ním pracuje dobře . Možná malinko slepuje ale já si je oddělím :D Nanáší barvy tak akorát takže žádný problém , nemusím otírat kartáček o hrdlo obalu . Je to fajn řasenka za tu cenu.

  • Zvýrazní
  • Krásná černá barva
  • Pěkný obal
  • Malinko slepuje
  • Někomu nemusí vyhovovat kartáček


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.3.2015 16:52:59

Nemůžu říct, že je tato řasenka totální propadák. Znovu si ji ale asi neplánuji kupovat. Nejdřív mi přišla opravdu skvělá, ale teď se mi zdá, že trochu žmolkuje a slepuje řasy. Preferuji větší kartáčky, takže se mi s ní pracuje docela dobře. Cena je více než slušná a myslím, že stojí za to ji vyzkoušet, ne každý s ní musí mít problém :)

  • cena
  • voděodolnost
  • poměrně dlouhá výdrž
  • trochu žmolkuje a slepuje


Řasenku jsem si koupila na základě doporučení mé sestřenice a kamarádky. Obě si ji hrozně vychvalovaly, tak jsem si řekla, že to zkusím taky. Děvčata mi však produkt příliš přechválila a já tak čekala zázraky, které se neděly. Řasenka je skvělá, má úžasný kartáček, patří opravdu k těm lepším v mé sbírce (a že jich mám 11)..Nemám prakticky za tu cenu co vytknout, akorát nejsem tak nadšená kvůli přehnané chvále, no :(. Jinak kamarádka si začala po třech měsících stěžovat na štípání očí po používání, tak je možné, že vysychá dříve než jiné řasenky. (Mám ji měsíc, tak nemohu posoudit)

  • Kartáček
  • Cena
  • Nenanáší přebytek barvy (ani když je zcela nová)
  • Řasy celkem husté, dlouhé
  • Horší manipulace při malování spodních řas


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.2.2015 21:54:32

Řasenku jsem koupila z nouze, není úplně špatná, měla jsem i horší, je hezky černá, má dobrý kartáček, ale textura není nic pro mě, obtiskává se mi pod očima i pod obočím, trvá to než zaschne, nevím jestli to bude lepší až kapku vyschne, ale o tom to není, čekat až řasenka vyschne a pak jí používat, nedoporučuju, co se mi líbí je cena, ale ta kvalita ne

  • cena
  • hezky černá
  • obtiskává se


věk
15-24

oči
hnědé

Pane boze nechapu jak tomuhle muze nekdo rikat rasenka! Pro me osobne je to nejhorsi rasenka jakou jsem kdy mela!! :( S rasama nedela prakticky nic. Neprodlouzi, nezahusti, proste neplni zadnou funkci jakou od ni cekate. Schne hrozne dlouho a obtiskava se! Kupovala jsem ji z nouze ctnost a lituju tech vyhozenych 80 kc.

  • zadna
  • spatne schnuti
  • neprodlouzi
  • nezahusti


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 7.10.2014 20:00:49

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. S řasenkou jsem byla celou dobu spokojená, mám krátké a nevýrazné řasy, takže žádný zázrak stejně čekat nemohu, ale tato se mi aplikovala dobře - nesnáším zatočené kartáčky, nějak to s nimi neumím :-) Jen škoda, že ani na řasence a ani na webových stránkách nelze dohledat složení...

  • Kvalita řasenky.
  • Kartáček.
  • Cena.
  • Nelze dohledat složení.


věk
15-24

oči
modré

Tak toto je moje nejoblíbenější řasenka spolu s jejími sestrami oranžovou a růžovou... Velký kartáček s přírodními štětinami Vám krásně dodá slibovaný objem. Někomu by mohlo vadit jeho velikost, obzvláště kdo má krátké řasy. Hůře se s ním líčí i spodní řasy, ale chce to 2-3X zkusit, než to chytnete do ruky a paráda ! :) Řasenka mi bez opadání vydrží od 6 hodin rána do 8 hodin do večera.. :)

  • Cena
  • Dodá slibovaný objem
  • Velký kartáček
  • Krásný obal
  • Prodlouží řasy
  • Žádné


Další recenze od 2.7.2014 10:27:09

Tuto řasenku jsem si koupila v akci. Řasy mi prodloužila, dokonce přidala i trochu objemu. Ale při více vrstvách mi řasy docela slepovala. Barva je černá, ale na kartáček se jí nabalí hodně, takže je třeba kartáček trochu otřít; proto mi vyhovovala až po určité době, když začala trochu vysychat. Nějaký super efekt neudělá, ale na běžné nošení je dobrá. Neopadává, neobtiskne se! Kdyby se dala normálně vrstvit ...

  • Nedělá žmolky a drží dobře.
  • Nedá se vrstvit - slepuje a dělá pavoučí nožičky.


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.6.2014 23:16:17

Vyzkoušela jsem už neskutečné množství řasenek, především téch dražších jako je maybelline, max factor.. Na tuhle jsem narazila náhodou, když mi ji kamarádka půjčila . Vyzkoušela jsem ji a hned jsem ji musela mít! Je prostě dokonalá, vydrží celý den, nežmolkuje, krásně prodlouží řasy a rozzáří oči, lidé mi oči pořád chválí:) žádné dražší řasenky se jí nemůžou rovnat. Můj absolutní favorit, ke kterému se budu vždy vracet, hlavně k voděodolné variantě:)

  • Cena
  • Kvalita
  • Design obalu
  • Vydrží celý den
  • Nedělá černé kruhy pod očima
  • Splnila moje dost náročné požadavky:)
  • Je prostě dokonalá
  • Dělá krásné řasy
  • Balení dlouho vydrží
  • Štěteček je dokonalý
  • Nejsou


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 20.6.2014 17:04:07

Nepálí mě z ní oči ;)), dobře se odličuje, nemám po ní černé stopy pod očima, jeden nános bohužel nestačí, je voděodolná, docela měkný obal sice nijak zvlástní ale líbí se mi, stěteček je sice velký ale docela dobře se s ním pracuje a neslepujou se řasy k sobě, dobrý uzávěr aby nevysypala :DD, dobrá ceno proč nekoupit :DD

  • Nedělá černé šmouhy pod očima
  • Mohla by mít větší objem


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.4.2014 22:39:32

Riasenku som v podstate kupovala z nutnosti.Cestovala som a zabudla som si taštičku doma,nechcela som vyhadzovať veľa,ale mala som chuť skús nejakú inú drogérkovú riasenku,tak som siahla po tejto. Riasenka má dobrú cenu,to áno.Kefka je dobrá,mám rada hrubé kefky,spodné riady nebol problém nalíčiť.Neopadávala,nedrolila sa ani neotláčala.Strašne mi ale vadilo,že zlepovala riasy.Ale fakt dosť,iný efekt som nejak nezaznamenala. Riasenka od Essence mi spraví omnoho lepšiu službu.Za mňa nie.

  • cena
  • neopadáva
  • strašne zlepuje
  • žiaden efekt


Tuhle řasenku bych zhodnotila tak na průměrnou. Já sama mám dlouhé řay a docela husté. Neumím přesně definovat, co jsou žmolky, ale jestli jsou to větší kousky řasenky, tak to tato řasenka umí a dobře. Kartáček je poměrně velký a jak už tady jedna recenze zdůrazňovala, řasenky se na řasy nanese pak více a nevypadá to vůbec přirozeně. Každopádně, jsem nedavno narazila na řasenku ALL IN ONE od přírod. značky ALVERDE a používám jí jako takovou ,,podkladovou bázi" (připomínám, že je to moje vlastní pojmenování, řasenka takhle nefunguje! :-) ). Když se líčím, tak si nejprve nanesu mojí ,,podkladovku! :D a poté nějakou normální řasenku. Když takhle postupuji, řasenka je úplně bezvadná! Řasy natočí, dodá objem a zahustí je a hezky vybarví. Pak s touto řasenkou vytvoříte "kouzla" :D. Bez mé podkladovky, je řasenka na PRD!

  • vytvoří celkem slušný objem
  • řasy prodlouží (ale nečekejte nic velkého)
  • řasy jsou zahuštěné a výrazné
  • žmolky
  • trošku řasy slepuje


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 6.3.2014 01:32:51

Tuhle řasenku jsem měla opravdu ráda.Měla krásný fialový obal a také měk překvapilo těch 12 ml.Ikdyž kartáček je o něco větší než u ostatních řasenek,naučila jsem se sním opravdu krásně nalíčit,zvýraznit a prodloužit řasy.Řasenka mi vydržela opravdu hodně dlouho.Jediné co bych jí vytkla je že se štěteček musí nejdřív otírat.Nedávno jsem se potkala i s její voděodolnou verzí.Po této řasence dávám přednost spíše objemnějším kartáčkům na řasy.

  • Nežmolkuje
  • Výdrž
  • Obal
  • Kartáček se musí otírat


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.2.2014 12:07:13

Snad nejhorší řasenka jakou jsem kdy měla a že jsem jich měla hodně... Kartáček je tak obrovskej, že se s ním v podstatě nedá nalíčit. Spodní řasy jsem s ním ani nalíčit nezkoušela, protože vím, jak by to dopadlo. Strašně, ale opravdu strašně moc žmolkuje, takže to je prostě špatný. Nenatočí nic, prostě opravdu hrozná řasenka. Vyhodila bych ji, ale namáčím do ní kartáčky z jiných řasenek, abych ji alespoň nějak využila, ale už si ji rozhodně nikdy nekoupím

  • ani ta cena za to nestojí
  • hrozně žmolkuje
  • obrovskej kartacek - nenalíčíte spodní řasy
  • kromě žmolků žádný efekt


věk
15-24

oči
hnědé

Mám tuto řasenku ve voděodolné verzi, samozřejmě s ní voda i tak pohne, ale to asi s každou řasenkou. Co se týče toho kartáčku, mně vyhovuje, ale je fakt, že na spodní řasy není zrovna nejvhodnější (na ty používám jinou řasenku). Co ovšem nejvíc oceňuji, je to, že nedělá žmolky a neslepuje řasy, to je to hlavní, co u řasenky prostě vyžaduju :D Já jsem s tímto výrobkem spokojená :)

  • cena
  • neslepuje řasy
  • netvoří žmolky
  • velký kartáček
  • nevhodný kartáček pro spodní řasy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.11.2013 20:45:43

Tuhle řasenku jsem si koupila ve voděodolné verzi v létě na dovolenou jako takovou "nouzovku", nic moc jsem od ní nečekala, ale překvapila mě tak, že jsem ji pak dopoužívala i doma. Má opravdu obří kartáček, ale skvěle se s ní pracuje, řasy hezky zvýrazní a i prodlouží. Nedělá žmolky, neslepuje a opravdu drží, přežila i koupání v moři a v bazénu. Za tu cenu velmi dobrý kup.

  • cena
  • obří kartáček
  • zvýrazní a prodlouží
  • nežmolkuje a neslepuje
  • je opravdu voděodolná
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.11.2013 21:03:15

Moje oblíbená řasenka. Je intenzivně černá, dělá velký objem a výrazné prodloužení. Neslepuje řasy - když je víckrát pročešu. Může se vrstvit. Podle mě je to nejlepší řasenka od Miss sporty, vyzkoušela jsem všechny novější typy. Jediná lepší kterou jsem za svou dlouhou řasenkovou historii vyzkoušela byla L'oreal, a ta byla nesrovnatelně dražší.

  • cena
  • velmi černá
  • nevysychá
  • neslepuje
  • prodlužuje
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 2.9.2013 18:40:17

Tuto řasenku jsem měla pouze jednou a dle mého názoru je průměrná. Není špatná ale žádná pecka to také není. Jelikož si maluji jen vrchní řasy, tak mi velký kartáček nevadil a spíše vyhovoval. Kdybych si líčila i spodní řasy, tak by velký kartáček byl spíše na obtíž. Na kartáčku mi zůstávalo hodně barvy, takže jsem musela kartáček neustále otírat o hrdlo řasenky. Při nanesení druhé vrstvy mi řasy navíc již slepovala. Cena je dobrá ale příště si raději připlatím za jinou a lepší.

  • velký kartáček
  • na kartáčku zůstává moc barvy


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 30.8.2013 11:46:49

Koupila jsem si tuhle řasenku ve slevě, ale i za tu cenu se dají sehnat lepší. Kartáček nenabírá vůbec barvu, můžu šmadlat po řasách půl hodiny a když už nějakou barvu nanesu, řasy jsou slepené a s efektem muších noh. Dávám dvě hvězdičky za hezkou černou barvu a balení v pěkném designu. A to je asi tak vše. Takže za mě ne.

  • Hezká černá
  • Balení
  • Málo nanáší barvu a když už nanese tak slepí
  • Cena


Další recenze od 12.7.2013 20:45:12

Řasenku jsem dostala a rychle si oblíbila. Mám celkem krátké řasy a po užití kleštiček a řasenky Pump Up Booster jsou dlouhé, husté a černočerné. Na to, jak je levná, je super. Po roce mi jedna vyschla a já si zrovna včera koupila novou, voděodolnou. Ta už mi ale nepřijde tak dobrá, jako klasická. Slepuje řasy daleko víc..

  • Velký kartáček
  • Černočerná
  • Levná
  • Nežmolkuje
  • Okolo hrdla se hromadí řasenka
  • občas slepuje


věk
15-24

Další recenze od 29.6.2013 10:30:51

Tahle řasenka mě v drogérce maximálně zaujmula svým kartáčkem,cenou a hezkým balením nečekala jsem od ní moc,ale za tu cenu jsem řekla že ji zkusím.Vzala jsem tu voděodolnou tedy 001 BLACK.Výrobci slibují 24hodinovou výdrž řasenky což potvrdit nemůžu ovšem když ji nakombinuji ještě z jednou řasenkou vydrží minimálně do 16:00 hodin,ale musím použít dvě řasenky.Voděodolná opravdu je takže se určitě teď na léto hodí.Kartáček je opravdu dost dobrý je hodně velký což u dosti řasenek zvykem není akorát nabírá zbytečně moc mascary takže potom musíte dlouho otírat.Jinak řasy úžasně prodlouží a zčerní kdyby fungovala ta 24hodinová výdrž tak u mě vyhrála,ale bohužel nefunguje.

  • cena
  • kartáček
  • pěkný obal
  • voděodolnost
  • nežmolkuje
  • řasy nelepuje
  • prodlužuje i zčerní řasy
  • nevydrží slíbených 24hodin vydrží maximálně 6hodin v kombinaci z jinou řasenkou déle
  • kartáček nabírá zbytečně moc mascary
  • vzhledem k voděodolnosti se moc dobře neodličuje


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 22.6.2013 10:40:32

Tato řasenka mě velice zaujaja obalem a také ohromným štětečkem.. Uznám že neni zas tak nejhorší. Řasy celkem dobře zahustí a dělá dobrý objem. Nevýhoda, hůře se praceje se štětečkem při líčení spodních řas. Nevím jak jiným ale mě řasenka vyhovuje a po několikátým použití mě nikdy nezklamala. Takže si myslím že nezklame ani neurazí a její cena je absolutně za hubičku.

  • objem
  • dlouho vydrží
  • nedrolí se
  • cena
  • občas slepuje řasy (u někoho)
  • hůře se pracuje s kartáčkem na spodních řasách


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 16.6.2013 18:25:47

Tato řasenka je můj úplně TOP produkt od Essence miluju ten kartáček (podle mně je lepší než klasické malé úzké štětečky):) nedělá žmolky, její černá je opravdu černá, má super balení, dobře se drží...atd....:DD a teď ty slabší stránky : hlavním problémem je, že se obtiskává a na kartáček se (podle mé potřeby) nabýrá moc "barvy" ale jinak je skvělá

  • Kartáček
  • Obtiskuje se :( a nabýrá se moc barvy


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2013 23:17:10

Od Miss Sporty kupujem riasenky často. Zatiaľ som bola vždy spokojná. Táto patrí medzi najlepšie, aké som zatiaľ mala nielen z tejto značky, ale celkovo. Kefka je veľká a fakt hustá, takže po nanesení vidíte aj nejaký ten objem. Obal sa mi tiež veľmi páči. Naviac riasenka vám tak rýchlo nevyschne, mám ju už štvrtý mesiac a stále je ako nová, takže investícia sa vyplatila. Cenovo je myslím tiež veľmi prístupná. Má však aj svoje nevýhody, ťažšie sa odličuje a zlepuje riasy. Inak je ale fajn, určite odporúčam

  • veľká kefka
  • dodáva objem
  • balenie vydrží dlho
  • pekný obal
  • zlepuje riasy
  • ťažko sa odličuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.3.2013 19:19:29

Řasenku jsem si koupila pár měsíců zpátky, ze začátku jsem z ní byla nadšená, krásně prodlouží a natočí řasy. Ale, hrdlo řasenky je moc široké, takže na kartáčku zůstává spoustu barvy, která na něm pak zasychá, postupem času dělá žmolky. Kartáček může být pro někoho příliš velký (na spodní řasy nepraktický)

  • prodlouží
  • zahustí
  • natočí
  • cena
  • široké hrdlo
  • žmolkuje
  • velký kartáček


věk
25-34

řasenku jsem objevila před vánoci ve výprodeji rosmann za nejakych 55kč a jsem za to nesmirne rada! rasenka mi moooc vyhovuje, udela hezky objem i rasy trochu prodlouzi, je ji docela hodne, takze myslim, ze mi vydrzi i delsi dobu. obal se mi taky libi a kartacek mi vyhovuje! za me urcite palec nahoru a koupim znovu!

  • řasy zahustí
  • velký objem náplně
  • kartáček
  • pěkný obal
  • zezačátku když je řasenka nová může žmolkovat


věk
25-34

Řasenku jsem si pořídila v Rossmannu za zhruba 60,-Kč a byla jsem mile překvapená. Hodně prodlouží a zahustí řasy a i když aplikuju několik vrstev, tak mi řasenka nedělá žmolky a tzv. efekt pavoučích nožiček. Asi teď na nějakou dobu nahradím mou oblíbenou 2000 Calorie za tuhle. Sice se mi občas obtiskuje pod obočí (což mi ta od Max Factor nedělá), tudíž si teď oči dost kontroluju, ale zatím mi to nějak nevadí, protože takové krásně dlouhé řasy bez žmolků mi ještě jiná řasenka neudělala.

  • cena
  • nežmolkuje
  • zahustí
  • prodlouží
  • obtiskuje se


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.2.2013 09:28:11

Tuto řasenku si pořídila mamka a já si jí od ní někdy půjčuji v nouzi. Na první pohled zaujme obal, který je celkem vzhledný. Řasenka má velký kartáček, dodá objem a natočí. Prvních několik použití docela slepuje řasy, musí se hodně otírat. Pokud se jí dá na řasy velké množství může po nějaké době opadávat pod oči. I tak je to ale jedna z nejlepších řasenek od Miss Sporty. Cena odpovídá kvalitě.

  • objem
  • zvýrazní
  • natočí
  • poměr cena a kvalita
  • zajímavý obal
  • slepuje a žmolkuje
  • někdy opadává pod oči


Další recenze od 14.2.2013 18:12:18

Tato řasenka je dle mého názoru skvělá. I přesto, že skutečně dost slepuje řasy, většinou to spravím kartáčkem na řasy. Jinak je potřeba dát více vrstev, nicméně řasy jsou poté opravdu husté, tmavé a výrazné. Při nanášení je potřeba postupovat opatrněji .Vzhledem k té ceně to, ale opravdu stojí za to

  • Velký objem.
  • Tvoří se žmolky.


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.11.2012 14:59:11

Tak jsem si řasenku koupila, jelikož byla ve slevě. Po použití velké zklamání. Objem žádný neudělá a musí se víckrát vrtsvit. Kartáček je opravdu velký, takže se s nim nedá dělat prakticky nic. Jediné plus bych viděla v tom, že řasy celkem prodlouží. Nicméně nevyhodím, schovám pro případ nouze, ale znovu už jí nekoupím.

  • prodlouží
  • žádný objem
  • velký kartáček
  • musí se několikrát vrstvit


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.11.2012 10:15:19

Chtěla jsem zkusit také jednu z těch "meGAVOlume" řasenek a je to fakt hrůza. Kartáček je tak velký, že namalovat si s ním spodní řasy a nemít ji pak všude pod okem proste nejde! Navíc docela slepuje i žmolkuje. je taková celkově dost hutná. Možná vhodná pro někodo kdo nemá skoro řasy a chce je vymodelovat z těch žmolků :D

  • hezký obal
  • nefunguje jak má


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 23.10.2012 21:41:12

Dobře a dlouho drží, po čase neopadává z řas okolo očí a nerozmazává se, dělá super řasy, je sytě černá, s výsledným efektem jsem spokojená. Co mi bohužel nevyhovuje je, že kartáček musím vždy před nanesením otírat, jinak je na něm příliš hmoty a špatně se nanáší. Kartáček je dost robustní, což by nevadilo, pokud by byl otvor řasenky užší a hmota nezůstávala tolik na kartáčku.

  • cena
  • dostupnost
  • dlouhá výdrž
  • efektní řasy
  • černá je opravdu černá
  • komplikované se nanáší


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 22.10.2012 17:35:05

Tak řasenku Miss Sporty Pump Up Booster bych si už asi nikdy nekoupila.. Já vím, je to stovka, ale když si přidáte ještě dvě, kvalita už je úplně někde jinde. Vůbec mi nevyhovuje kartáček, který by vlastně měl být výhodou řasenky.. Šíleně slepuje řasy, černý obsah tuby je ok.. Možná by stačilo, kdyby hrdlo nádobky bylo užší a na štěteček by se dostalo méně produktu.. Takže za mě ne a už jedině dražší a kvalitnější řasenky :)

  • Cena
  • Dostupnost
  • Pigmentace
  • Strašně slepuje řasy
  • Nepraktická aplikace
  • Široké hrdlo nádobky


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 12.10.2012 20:53:00

Nežmolkuje, nepouští pod oči. Nepálí mě po ní oči (stává se mi to dost často). Aby byl vidět nějaký efekt, musím dát dvě vrstvy. Ale potom jsou řasy moc pěkné, zhuštěné. Bohužel, má opravdu velký kartáček a dost špatně se s ním pracuje. JInak bych téhle řasenkce dala za 5. Obal působí obyčejným dojmem, ale to je vedlejší. Dobře se odličuje. Za tu cenu je to dobrý kup.

  • dobře drží na řasách
  • dobře se odličuje
  • nízká cena
  • hodně objemný kartáček se kterým se špatně líčí


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené