Čepice, šály a rukavice

A máme tu zimu. Jak se na toto počasí správně připravit? Určitě by vám v šatníku neměli chybět čepice, rukavice a ani šály. Ukážeme vám, že i tyto doplňky mohou být moderní, elegantní a stylové – prostě ideální módní doplněk. A navíc jsou skvělé jako vánoční dárek!

Čepice

Že čepice nevypadá hezky? Je nepohodlná, materiál vás “kouše“ a vlastně je to věc, která se nosí jen při sportu? Už jako děti jste je neměli v lásce – obzvlášť ty s bambulí? Rádi vám tyto mýty vyvrátíme! Dnešní výběr čepic je neuvěřitelný, vybere si opravdu každý! Je to skvělý módní doplněk, a co víc – už vám nebudou mrznout uši. Ať už si vezmete sportovní vestu, módní bundu nebo elegantní kabát, vždy k tomu dokážete zkombinovat tu správnou čepici. 

img

Na ModniVeci.cz najdete opravdu velký výběr čepic různých barev i vzorů. Bambule na čepicích jsou umělé ale i z pravé kožešiny, což ocení nejedna dáma nebo slečna. Všechny čepice jsou podšité jemným, ale zároveň velmi hřejivým fleecem. Přesto všechno jsme vás nepřesvědčili o jejich nutnosti v šatníku, nebo se prostě jen bojíte, že vám zničí účes? Pak si na ModniVeci.cz můžete vybrat stylovou pletenou čelenku, která je také podšitá fleecem. Samozřejmě nesmíme zapomenout na naše ratolesti. I pro ty tu mají velký výběr čepic a čelenek. Ale ani pánové zde nepřijdou zkrátka, ať už si vyberou pletenou čepici nebo bekovku, vždy budou vypadat elegantně a šik.

Šátky a šály

Ale proč zůstat jen u čepic? Vždyť se dají tak skvěle doplnit šátkem nebo rovnou pleteným šálem či nákrčníkem. Pro méně chladné dny si na ModniVeci.cz můžete vybrat bavlněný, hedvábný nebo tolik oblíbený kašmírový či dokonce pašmínový šátek. Výběr barev a vzorů je opravdu úctyhodný a na své si přijde každá žena. Ale co když udeří pořádná zima? Pak jsou na řadě hřejivé pletené šály. Na výběr mají dámské i dětské. A co pánové? Na ně také myslíme, kromě šály si na ModniVeci.cz mohou vybrat i pletený nákrčník, který vypadá opravdu stylově. Navíc má velkou výhodu, stačí přetáhnout přes hlavu a můžete vyrazit. Už žádné zdržování se zavazováním šály! 

img

Rukavice

A v neposlední řadě bychom neměli zapomínat na naše ruce. Vždyť i ty si zaslouží být v suchu a teple! Proto na ModniVeci.cz najdete velké množství dámských kožených a pletených rukavic. O výběru barev nemluvě. Samozřejmě je většina rukavic podšitá hřejivým materiálem. Teď už si jen vybrat ten správný styl a vzor. Je libo krátké hladké rukavice nebo raději se zajímavým prošitím? Prstové či snad dokonce palčáky? 

img

Přesně takový výběr zde mají. A co dlouhé rukavice po lokty? Ano i ty zde najdete a rozhodně s nimi neuděláte krok vedle. Jsou totiž letošním módním hitem! A pokud nevíte co koupit k Vánocům manželce, mamince, dceři či snad babičce, vřele doporučujeme rukavice, které zahřejí napohled, ale hlavně na dotyk. A rovnou je můžete doplnit čepicí, šálou anebo šátkem. Na ModniVeci.cz si vybere opravdu každý!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.