Konečně mohu dát vyniknout své nové siluetě

Spokojená paní Veronika, zdravotní sestra: "Konečně si můžu nakoupit oblečení, ve kterém vynikne moje nová silueta a nemusím se stydět ani před svým manželem. Jsem strašně spokojená!"

img

Veronika podstoupila Abominoplastiku vč. VASER liposukce boků, operatér: MUDr. Martin Molitor PhD.

Když se Veronika narodila, rodiče se od pediatričky dozvěděli, že má atrofii břišních svalů, což způsobilo, že je měla celý život povolené a nikdy nemohla své břicho vycvičit a svaly zpevnit. Veronika se se svým problémem smířila a žila jako ostatní. Vdala se, přišlo vytoužené miminko a než se stihlo její tělo po porodu zregenerovat, přišlo vzápětí další těhotenství. Veronika má dvě zdravé holčičky, ale její břicho dostalo hodně zabrat. I přesto, že pečlivě kůži na břiše promazávala krémy, hodně jí popraskalo a svaly po dvou porodech ještě více povolily. Jediným řešením pro ni byla plastická operace břicha.

Abdominoplastika je plastická operace břicha, která trvá 2-3 hodiny a provádí se v celkové anestezii. Při tomto zákroku dochází k odstranění nadbytečné kůže na břiše. "U paní Veroniky jsme operační výkon zahájili VASER liposukcí boků, abychom odstranili přebytečnou tukovou tkáň. Veronika měla navíc i rozestup přímých břišních svalů, takže jsme současně provedli také jejich sešití. Při operaci jsme použili tkáňové lepidlo, které se používá pro lepší přilnutí kůže k podkoží, urychluje hojení a minimalizuje otoky po operaci," uvádí MUDr. Martin Molitor, plastický chirurg z kliniky MEDICOM VIP.

zoom Zvětšit

A takto to dopadlo, když si vzal do parády paní Veroniku profesionální fotograf... autor fotografie: Anna Kovačič

Veronika se nejvíce těšila na to, až si nakoupí nové oblečení a plavky na léto. Konečně může dát vyniknout své nové siluetě. "Břicho mě trápilo již od narození, ale zhoršilo se to hlavně po porodu. Měla jsem kožní převisy a úplně popraskané břicho, styděla jsem dokonce i před svým manželem. Nedokážu ani popsat, jak se teď skvěle cítím. Jsem strašně spokojená a skoro nic mě nebolelo," říká spokojená Veronika.

Po 7 týdnech jsou jizvy ještě viditelné, ale krásně se hojí a s postupem času budou blednout. Paní Veronika se chystá na laserové ošetření jizev pro jejich úplné odstranění.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.