TOP krémy na krk

Připravili jsme přehled krémů na krk, do kterých se vyplatí investovat. Vybrali jsme jen ty, které opravdu fungují. Stačí pár měsíců intenzivního používání a váš krk bude v mnohem lepším stavu než před ozdravnou kúrou. Ověřeno!

Nepodceňujte prevenci

Povolenou kůži na krku správí pouze radikální chirurgický zákrok, který ovšem není pro lidský organismus procházkou růžovým sadem. Navíc povolená kůže na krku se obvykle objevuje až se vzrůstajícím věkem, kdy je tělo na chirurgické zákroky ještě citlivější. Z toho důvodu se vyplatí prevence. Věnujte svému krku stejnou péči jako obličeji a máte zaručený výsledek. Mnohdy stačí aplikovat na krční oblast stejný anti-age přípravek, jaký používáte na pleť nebo lze zvolit speciální přípravky určené k péči o krk. Tyto přípravky mají mnohem specifičtější složení, podporují hezké kontury obličeje, pomáhají odbourávat tuk v podbradku a vypínají pokožku.

Krásnější krk za 3 měsíce

Provedli jsme průzkum v naší redakci, oslovili své přátelé a známé, inspirovali se u známých i méně známých osobností, hledali jsme na internetu a nakonec se nám podařilo dát dohromady TOP krémy, u kterých stačí přibližně tři měsíce používání a uvidíte výsledky.

zoom Zvětšit

Mladistvá pokožka krku a dekoltu

  • Sisley Skin Care krém na krk a dekolt dokonale vypíná povadlou kůži krku a dekoltu, zvýrazňuje kontury krku, odbourává volné radikály, navrací pleti pružnost a elasticitu, zjemňuje, zklidňuje a dezinfikuje pleť. Vhodný na jemnou a suchou pleť.
  • Speciální péče o partie krku a dekoltu Matis Paris Cou & Decollete zaručuje mladistvou, svěží, rozjasněná a vyhlazenou pokožka. Exkluzivní kombinace účinných látek působí proti stárnutí a má rychlý vyhlazující efekt.
  • Orlane Firming Program zpevňující sérum na krk a dekolt  zpevňuje a vypíná pokožku, zlepšuje pevnost a pružnost pokožky, zvláčňuje a hloubkově hydratuje pokožku, chrání pokožku proti škodlivým vnějším vlivům, zanechává pokožku hebkou.
  • Zpevňující krém na krk a dekolt 3LAB zpevňuje kontury obličeje, zabraňuje ztenčování pleti, eliminuje tuk z tzv. druhé brady, vyživuje, hydratuje, sjednocuje tón pleti na dekoltu a krku. Vhodnou alternitivou je 3LAB H omlazující sérum.
  • Zpevňující sérum proti vráskám Yves Rocher Ovale lifting se používá na obličej a krk. Po použití séra je pleť vypnutá, dochází k obnově elastičnosti pleti, vyhlazení vrásek a zpevnění pleti. Více než 88 % složení je přírodního původu.


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!