Gabriella Salvete Giant Curl Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Gabriella Salvete Giant Curl Mascara
Řasenky Gabriella Salvete Giant Curl Mascara - obrázek 1
Řasenky Gabriella Salvete Giant Curl Mascara - obrázek 2
Řasenky Gabriella Salvete Giant Curl Mascara - obrázek 3
5 4.2 13
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Giant Curl Mascara

věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 3.7.2012 20:51:22

Moje absolutně nejoblíbenější řasenka, budu ji klidně kupovat pořád dokola, splňuje naprosto, co očekávám. Kartáček je klasický ,,štětinový". Řasy nádherně přirozeně zvýrazní, natočí, oddělí, vůbec neslepuje, prodlouží, vydrží celý den, co víc si přát. Navíc za pohádkovou cenu.

  • neslepuje řasy
  • natočení řas
  • skvělá výdrž
  • cena
  • zajímavý obal
  • žádné nemá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.7.2012 00:36:06

Moc dobrá řasenka, ke které se vždy ráda vracím. Hezky řasy oddělí, luxusně prodlouží a lehce zahustí. Dosáhnu s ní velice přirozeného zvýraznění řas. Přesně tohle potřebuju, takže jsem s ní velice spokojená. Z řady Giant od GS mi nejvíce sedí právě tato zelená řasenka, přijde mi z nich nejlepší. Jako bonus dlouho vydrží, opravdu vysychá velmi pozvolna. Ve slevě se dá sehnat za skvělou cenu.

  • prodlouží řasy
  • zahustí řasy
  • balení dlouho vydrží
  • cena
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 4.7.2012 08:41:29

zase jeden výborný produkt od známej značky. Iné riasenky z tejto rady majú na moj vkus velké kefky, ale táto je parádna. výborne sa s nou maluje, riasi oddelí, predlži a ani po čase neopadáva. Je lahko dostupná v bežných drogériách a aj cena je výborná.

  • úžasná cena
  • výborne oddelí
  • natočí
  • pekne predlžuje
  • neopadáva
  • nič


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.12.2012 16:08:17

Výborná řasenka za fajn cenu. Řasenka má kartáček velikostně tak akorát, skvěle se s ním pracuje. Řasy krásně oddělí, prodlouží a natočí, nevytváří nánosy a tak řasy vypadají přirozeně. vydrží celý den, nedrolí se ani neodpadává pod oči. Jsem s touto řasenkou velmi spokojená, určitě budu kupovat opakovaně.

  • řasy oddělí
  • prodlouží
  • neslepuje
  • vydrží celý den
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.2.2013 00:04:37

Mám jí koupenou už podruhé, a koupím určitě znovu, jsem s ní opravdu moc spokojená. Líbí se mi štětinový kartáček, který je akorát dlouhý a není tlustý. Řasy pěkně oddělí, natočí a řekla bych že i celkem prodlouží. Navíc na očích působí velice přirozeně, nedělá žádné slepené řasy, neobtiskává se. Příjemná je i cena.

  • cena
  • štětinový kartáček
  • neslepuje řasy
  • nic


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 23.2.2013 11:56:54

Tohle je skvělá řasenka za skutečně suprovou cenu. Zbožňuju taky její obal, protože má dobrý tvar a skvělou barvičku. Co se týče výsledku jsem maximálně spokojena. Řasy prodlouží, natočí a zahustí a přitom vypadají celkem přirozeně. A navíc během dne neopadává pod oči.

  • cena
  • dostupnost
  • krásný obal
  • prodlouží
  • natočí
  • zahustí
  • řasy vypadají celkem přirozeně
  • neopadává
  • nic :)


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 9.4.2013 19:53:06

Koupila jsem si řasenku na základě recenzí, ale pro mě dost velké zklamání. Mám pocit, že řasy nejsou skoro vůbec zvýrazněné. Žádný efekt maximálního objemu nebo dokonalého natočení. Jen nabarvené řasy, nic víc. Neslepuje, řasy nejsou ztvrdlé. Jediné plus je, že mi po ní neslzí oči, nepouští pod oči, nedrolí se. Dobře se odličuje. A hezký obal.

  • dobře se odličuje
  • nedrolí se
  • vůbec nezvýrazňuje
  • vůbec žádný objem


věk
25-34

oči
modré

Tak od této řasenky jsem si hodně slibovala, ale žádný zázrak se bohužel nekonal. Přijde mi, že se s ní nedají vůbec nalíčit dolní řasy. Horní řasy jakš takš jsou nalíčené, ale přijde mi, že trochu slepuje a večer je trochu opadaná pod očima. O nějakém extra objemu či krásném natočení nemůže být ani řeč. znovu již nekoupím.

  • hezký obal
  • trochu slepuje
  • nedodá slibovaný objem
  • moc řasy nenatočí


věk
15-24

oči
modré

Asi nejlepší řasenka podle mého názoru. :) Jsem s ní fakt spokojená. Krásně řasy prodlouží, je fakt že příliš nezahustí ale na očích vypadá přirozeně a ani neslepuje, pokud si teda nenanesete kilo tý řasenky, ale to pak slepuje asi každá :D Musela jsem se s ní zezačátku naučit trochu pracovat, protože jsem byla zvyklá na jiné kartáčky, ale když jsem se to naučila, tak s ní fakt umím zázraky. Dalším plusem její výdrž a snadné odlíčení. Za mě ano!

  • cena
  • prodlužuje řasy
  • vypadá přirozeně
  • neopadává
  • příliš nezahustí


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 16.5.2013 20:26:25

Tuto řasenku jsem koupila na základě kladných recenzí, působí přirozeně, prodlouží, ale moc nezahustí. První měsíc jsem byla spokojená, pak ale začala dělat hrudky a docela slepuje. Na to že by měla vydržet alespoň 3 měsíce nic moc... Docela mě zklamala, při líčení musím používat vyschlou řasenku s dlouhými štětinkami, která řasy rozčeše, třeba mám jen vadný kus, ale při dalším nákupu sáhnu jinam

  • prodlouží
  • ze začátku pročeše řasy
  • moc nezahustí
  • asi po měsíci používání dělá hrudky


Další recenze od 2.6.2013 13:56:26

Pozitivní recenze na tuhle řasenku snad musejí být zaplacené... koukám jak blázen, je to jedna z nějhorších řasenek, co jsem kdy měla.Koupila jsem si ji právě na základě recenzí... a opět jsem si namlátila čumák. Je opravdu strašná, ani ta nízká cena to rozhodně nespraví. Už nikdy více a Vám doporučuji se nenapálit.

  • žádné
  • slepuje řasy
  • po natočení kleštičkami řasy udělá rovnými
  • o natočení či prodloužení, nebo zhuštění řas nemůže být ani řeč
  • rozmázává se
  • dělá žmolky


Další recenze od 17.12.2013 16:52:21

Tahle řasenka se opravdu povedla, byla jsem s ní velmi spokojená, řasy hezky prodloužila, neslepovala, nerozmazávala se. Škoda, že se přestala vyrábět. Naposled jsem koupila ve výprodeji, tahle řada asi končí. U značky Gabriella Salvete bych ale ráda zůstala, myslím, že je to kvalitní kosmetika v poměru k ceně.

  • kvalita a cena
  • nemá


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené