Max Factor Masterpiece Max Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Max Factor Masterpiece Max Mascara
Řasenky Max Factor Masterpiece Max Mascara - obrázek 1
Řasenky Max Factor Masterpiece Max Mascara - obrázek 2
Řasenky Max Factor Masterpiece Max Mascara - obrázek 3
5 4.2 13
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 162 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor Masterpiece Max Mascara

věk
35-44

oči
zelené

Tuhle řasenku jsem měla před pár lety a kartáček měla poměrně dobrý, hustý, plastový, řasy pěkně pročesal. Barva byla dobrá, sytá ale poměrně jsem byla zklamaná z velmi malého objemu, myslím něco kolem 5 ml, což je tak na měsíc. Fakt byla za chvíli pryč a za 400,- řasenku na měsíc?? Děkuji, už fakt ne. Tohle mě poměrně dost zklamalo

  • pěkný kartáček a sytá barva
  • velmi malý objem


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 6.1.2017 23:10:02

Řasenky od této značky používám mnoho let a většina z nich mi naprosto vyhovuje!!!Kartáček který je plastový,krásně oddělí,rozčeše řasy.Jinak prodlouží,natočí ,zahustí.Barva je krémová,moje dlouhé,rovné řasy vyhladí a jsou jako vějíře,netvoří efekt tvrdých řas.Vůbec se nerozmazává,nežmolkuje,neopadává!Maximální spokojenost!

  • rozčeše
  • prodlužuje
  • natočí
  • nerozmazává se
  • zahustí
  • ........................


věk
35-44

oči
hnědé

Tato řasenka mne tak trošku zklamala, poněvadž jsem doufala, že budou řasy krásně prodloužené a zhuštěné. Kartáček řasy nerozčese, hodí se spíše pro dlouhé řasy, které nepotřebují zhustit ani prodloužit. Náplň uvnitř řasenky je také slabá, nenamaluje řasy tak, jak bych si představovala. pro dokonalé namalování musím použít nejméně 3 vrstvy a to ještě pořád není ono. Pro mne velké zklamání a příště koupím raději její sestřičku 2000 calories. Znovu bych nezakoupila.

  • hodí se pouze pro bezchybné delší řasy
  • nezhustí
  • neprodlouží
  • dostatečně nenamaluje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 1.10.2016 10:40:10

Jsem zvykla pouzivat rasenku 2000 calorie, ale chtela jsem zkusit neco noveho a sahla jsem po masterpiece max. Netusila jsem, ze ma gumovy kartacek, tak to me prekvapilo. Taky jsem az doma zjistila, ze jsem si vzala hnedo-cernou barvu misto cerne. Ale musim rict, ze jsem s touto rasenku velmi spokojena. Kartacek mi vyhovuje, ikdyz mam radeji klasicke. Rasenka se da hezky vrstvit, barva je tmavsi, nez jsem ocekavala u kombinace hnedo-cerne. Primerene rasy prodlouzi, zaroven zhusti. Me naprosto vyhovuje. Priste koupim v cernem odstinu. Cenu nemuzu posoudit, kupuji v UK, ale v CR jsou vseobecne rasenky Max Factor drahe.

  • prodlouzi i zhusti rasy
  • pomer cena/kvalita
  • nedroli se


věk
35-44

oči
černé

Výborná řasenka, která udělá krásné řasy i bez natočení kleštěmi. Sice trochu dražší, ale výkon perfektní, konzistence super. Nemaže se, nedrolí, nelepí. Navíc se dobře nanáší, takže ideální do práce, řasy máte ráno hotové opravdu rukcuk. Pravda, mohla by být levnější, na drogerkovou řasenku je docela drahá. Takže za mě super, taková věrná klasika, kterou rozhodně nic nezkazíte.

  • dostupnost v drogerii
  • rychle a dobře se nanáší
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.11.2013 11:43:45

Tuhle řasenku jsem koupila se slevovou kartičkou v DM, takže mě vyšla na poloviční cenu. A byla jsem maximálně spokojená. Opravdu bylo poznat, že mám nalíčené řasy už s jednou vrstvou řasenky. Byly hustší, delší. Gumový kartáček sice někomu nemusí vyhovovat, ale mně pasuje výborně. Řasy se neslepují. Běžná cena této řasenky je sice vyšší ale její kvalita to vynahradí. Takže za mě super! :-)

  • delší řasy
  • objem
  • neslepuje
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.6.2012 10:59:56

Umělé kartáčky nemám ráda, tenhle je ale docela obstojný, nabarví i drobounké řasy v koutku a nedrolí se, barva je intenzivní ale docela řídká, takže nežmolkuje a i po 3 měsících maluje pořád dobře. Na ní používám ještě 2000calorie, protože až ke konečkům se mi nedostane. Řasenky MF jsou pro mě jedny z nej, tato mi ale k srdci nepřirostla a znovu si jí nekoupím.

  • výdrž
  • kartáček


věk
35-44

oči
zelené

Řasenka mě moc neoslovila. Sice má kartáček, který mi vyhovuje a dobře se mi s ním pracuje, ale řasenka mi trochu na řasách žmolkuje a má snahu černit pod oko. Navíc mám pocit, že mi rychle vysychá. Řasy ale umí udělat pěkně výrazné a pořádně černé. Trochu mi vadí, že řasenka nejde úplně dovřít (aspoň ta moje), i když mám okolí hrdla čisté, a zůstává tam taková mezírka. Odlíčit jde dobře.

  • dělá výrazné a pěkně černé řasy
  • pěkný obal
  • dobrý kartáček
  • dělá mi žmolky
  • černí pod oko
  • nejde úplně dovřít


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.4.2012 11:32:45

Táto riasenka patrí medzi moje najobľúbenejšie. Ked som ju dostala, najprv ma vydesila kefka, ale práve tá je suprová. Štetinky sú rôzne dlhé a pekne oddelia riasy. Riasy krásne zvýrazní a pritom vyzerá prirodzene, myslím že na denné líčenie je vhodná. Asi ako jediná od Max factoru mi vyhovuje.

  • nezlepuje
  • prirodzený vzhľad
  • žiadne


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 10.4.2012 21:08:03

Už mám několikáté balení a rozhodně koupím další. Mým řasám naprosto vyhovuje, používám ji na denní líčení. Vypadá naprosto přirozeně, žádné slepování, muší nožky atp. Dále musím pochválit, že jedno balení této řasenky mi vydrží dost dlouho, náplň nevysychá. Mínusem je cena, snažím se vyhlídnout si akci nebo použít slevový kupón.

  • přirozený vzhled
  • výdrž balení
  • cena


věk
55-64

oči
šedé

Další recenze od 7.4.2012 15:50:32

Byla jsem na tuto řasenku zvědavá a tak jsem vyzkoušela. Pro moje krátké a nevýrazné řasy naprosté fiasko. Spodní řasu musím natřít nejméně 4x, abych docílila nějakého efektu. Kartáček mi taky nevyhovuje. Pro mě je lepší 2000 cal. od stejné firmy. Řasenky objednávám přes ebay Anglie, nebo USA. Je zajímavé, že v Anglii je tato řasenka k mání za 140 Kč plus 50 Kč pošta. U nás v drogerii 360 Kč. A ještě jedna zajímavost, řasenky od této značky mi chodí zabalené v zataveném obalu, což v našich obchodech není.

  • Průměrná řasenka
  • Slepuje řasy.


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.3.2012 23:52:17

jedna z nejlepších řasenek, jakou jsem kdy vyzkoušela. oproti mé stálici False Lash Effect vytváří spíš přirozené, ale hezky zahuštěné a prodloužené řasy. má skvělý gumový kartáček, který rozděluje řasy téměř po jedné. nikdy se mi nedrolila, ani nedělala šmouhy. má řidší konzistenci, takže když chci dosáhnout výraznějšího líčení, klidně nanesu i tři vrstvy. nedělá dojem tvrdých řas ani "chlupatých pavoučích nohou":) volím ji spíš na denní nošení, na večer upřednostňuji dramatičtější efekt.

  • skvěle odděluje řasy
  • prodlouží a zahustí
  • nedrolí se a nerozmazává
  • někomu nemusí vyhovovat gumový kartáček



věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 27.3.2012 12:20:33

Pro mě naprosto nejlepší řasenka. Kartáček je na stranách různě dlouhý, štětinkami se tak člověk dostane až ke kořínkům. Lehkou texturou vytvoří oddělené, natočené a mírně bohatší řasy - vypadaající naprosto přirozeně. Celkem dobře se vrství, barva je opravdu černá, nežmolkuje, neopadává a vydrží.

  • časté akce
  • kartáček
  • natočení
  • oddělení řas
  • objem
  • prodloužení
  • výdrž
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon řasenka Infinitize

4 75% 12 recenzí